rahoitu.fi kokemuksiaJa tässä artikkelissa Hillomaisterin Rahoitu.fi kokemuksia ja arvostelu.

Pitäisikö saada tonnikaupalla lainaa? Mutta et halua maksaa liikaa korkoa?

Rahoitu.fi on palvelu, jossa voi kilpailuttaa lainan. Tämä on varsin järkevä toimenpide, mutta onko tämä sivusto oikea valinta siihen?

Lue nämä 6 asiaa Rahoitu.fi:stä, niin tiedät miten edetä:

1. Onko Rahoitu.fi luotettava? Analyysimme:

Rahoitu.fi:tä pyörittää Oy Salus Group Ab, joka on ihan Suomeen rekisteröity yritys. Se ei ole aivan niitä markkinoiden suurimpia rahoitusalan yhtiöitä, mutta ihan legitiimi yritys siis taustalla.

Kyseessä on siis vain välikäsi, joka ottaa hakemuksesi vastaan ja sitten automatisoidusti lähettää sen eteenpäin useampaan eri rahoitusyhtiöön. Eli loppujen lopuksi, kun ja jos päädyt nostamaan lainan, sopimus syntyy sinun ja itse lainanmyöntäjän kanssa eikä Rahoitu.fi:n kanssa.

Mutta koska lähettelet henkilökohtaisia tietojasi nettiin, on melko luonnollista, että haluat tietää minkälaisen yhtiön kanssa olet tekemisissä.

Rahoitu.fi:n asiakaspalvelu on tavoitettavissa sähköpostitse, puhelimitse ja chatitse, eli eivät ole mikään ”piilossa” oleva hämäräperäinen internet-yritys.

 

2. Vaatimukset lainan hakijalle?

Jotta voit hakea lainatarjouksia Rahoitu.fi:stä pitää sinun täyttää seuraavat vaatimukset:

  • Ikää vähintään 20 vuotta
  • Säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Sinulle ei ole maksuhäiriömerkintää

Nämä ovat siis Rahoitu.fi:n vaatimukset. Joillakin heidän yhteistyökumppaneistaan saattaa olla esim. korkeampi ikäraja, eli nuorempi hakija saattaa saada hieman vähemmän lainatarjouksia.

 

3. Näin se toimii:

Rahoitu.fi ei tarjoa mitään aivan pienimpiä pikavippejä, vaan se keskittyy isompiin ja pitkäaikaisempiin lainoihin:

  • Lainan määrä: 2000 – 60 000 €
  • Takaisinmaksuaika: 1-15 vuotta

Voit hakea lainaa mihin tarkoitukseen tahansa – oli se sitten matkusteluun, ostoksiin, remonttiin, silikonipakaroiden hankintaan, auton ostamiseen jne.

Palvelu toimii seuraavanlaisesti:

1. Tee lainahakemus Rahoitu.fi:ssä

2. Rahoitu.fi alkaa pyytämään eri rahoitusyhtiöiltä tarjouksia ja alat saamaan Rahoitu.fi-tilillesi ja sähköpostiisi sinulle räätälöityjä lainatarjouksia

3. Mikäli jokin tarjous miellyttää, hyväksy tarjous ja laita rahat nostoon!

Rahoitu.fi ei toimi aivan yhtä nopeasti kuin useat ”15 minuutissa rahat tilille” -tyyppiset pikalainaamot (lue tarvittaessa 10 parasta paikkaa, josta lainaa heti tilille) vaan rahojen saamiseen voi mennä muutama tunti – muutama työpäivä. Riippuen hieman minkä rahoitusyhtiön kanssa lopulta teet lainasopimuksen.

Lopullinen lainasopimus tehdään siis sinun ja itse lainanmyöntäjän kanssa – ei itse Rahoitu.fi:n kanssa.

Oletko hakemassa lainaa puolisosi kanssa? Silloin kannattaa ilmoittaa hakemuksessa rinnakkaishakija, eli lainan yhteishakija.

rahoitu.fi yhteistyökumppanit

Tällöin saatatte saada pienempi korkoisia, isompia ja ylipäätään parempia lainatarjouksia.

 

4. Rahoitu.fi:n yhteistyökumppanit

Rahoitu.fi lähettää hakemuksesi useampaan paikkaan. Tällä hetkellä Rahoitu.fi:n yhteistyökumppanit ovat seuraavat (linkit vievät Hillomaisterin arvosteluihin kustakin palvelusta):

Komplett Bank, Instabank, Bank Norwegian, Bigbank, Balanzia, Fellow Finance, Lainaamo, Monobank, MyLender, Resursbank, Nordax Bank, Avida, GF Money, Lainasto, Ostosraha, Kaarna laina, Collector, Cashbuddy, Surimo, EuroLoan, Laina.fi, Credento, Halino ja Credigo.

Vaikka lista yhteistyökumppaneista on isohko, se ei välttämättä tarkoita sitä, että saat aina tarjouksen kaikista. Jos tarjous toivomastasi paikasta jää uupumaan, voit toki aina tehdä erikseen hakemuksen kyseisellä sivustolla.

 

5. Yhdistä lainat Rahoitu.fi:n avulla:

Nykyään monet ovat sieraimiaan myöten veloissa. Pienlainoja on vähän sinne sun tänne, isompia ja pienempiä summia.

Jos ja kun sinulla on lainaa nostettuna useammasta paikasta, kannattaa alkaa laittamaan niitä järjestykseen. Lainojen yhdistäminen on toimenpide, joka kannattaa aina. Eli käytännössä otat yhden isomman lainan, jolla maksat vanhat velat pois, ja alat maksamaan takaisin tätä yhtä isoa summaa. Siitä on kaksi merkittävää hyötyä:

  1. Maksat vähemmän korkoa
  2. Stressi ja ahdistus helpottaa

Eli ota itseäsi niskasta kiinni, selkiinnytä mahdolliset vanhat lainasi yhdeksi lainaksi joko sitten Rahoitu.fi:n (voit ilmoittaa lainahakemusta tehdessä, mikäli kyseessä on lainojen yhdistäminen) kautta tai jonkin muun vastaavan palvelun kautta:

 

6. Vaihtoehtoja Rahoitu.fi:lle?

Rahoitu.fi ei siis ole markkinoiden ainoa lainojen vertailija. Erilaisia palveluita on havaintojemme mukaan yli 10 kappaletta Suomen lainamarkkinoilla. Tunnetuimpia näistä lienevät Rahalaitos ja Omalaina.

Eli mikäli luotat mieluummin isoihin yrityksiin, käy kokeilemassa nuo kaksi edellä mainittua palvelua.

Lisäksi suosittelemme aina hakemaan erikseen myös suomalaisten kestosuosikista BankNorwegian.fi:stä lainatarjouksen. Sieltä saa esimerkiksi ilmaisen Bank Norwegian luottokortin, lainoja suuruudeltaan 1000 – 60 000 € kuin myös säästötilin, jossa jopa maksetaan korkoa (suomalaisissa pankeissa suorastaan joudut maksamaan tänä päivänä, että ”saat” pitää siellä rahojasi).

 

Yhteenveto

Lainojen vertailu kannattaa aina, sitä ei käy kieltäminen. Rahoitu.fi on yksi tapa hoitaa tämä toimenpide eli käy kokeilemassa. Se ei maksa mitään. Jätät hakemuksen, jäät odottelemaan ja päätät vasta sitten.

Tee hakemus Rahoitu.fi:ssä

Ainoa negatiivinen asia näissä lainanvertailijoissa on se, että henkilökohtaiset tietosi lähetetään vähän sinne sun tänne, josta sitten saattaa alkaa tulemaan mainoksia ja muita tarjouksia ajan myötä. Eli käytä vaikka jotain toissijaista sähköpostiosoitetta hakemuksen tekemiseen.

Joko sinulla on kokemuksia Rahoitu.fi:stä? Laita jotain kommenttia tuohon alapuolelle!

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here