pikavippi kokemuksiaTässä artikkelissa pikavippi kokemuksia ja vinkkejä.

[HUOM. jos hait juuri Googlesta Pikavippi.fi -nimistä palvelua, se on lopetettu jo vuonna 2017. Mutta näin 2019 on monia parempiakin vaihtoehtoja, joten jatka lukemista]:

Eli mikäli olet uusi pikavippien ihmeellisessä maailmassa, tässä tietopaketti juuri sinulle. Opit mikä laina sopii sinulle ja miten välttää pahimmat koronkiskonnat.

Let’s go:

1. Pikavipit toimivat näin:

Nämä netin pikavippipalvelut tarjoavat mahdollisuuden nostaa rahaa todella helposti ja nopeasti.

Eli olit siinä ruudun toisella puolella sitten älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella liikenteessä, voit saada lainan jopa 15 minuutin sisällä tästä hetkestä.

Yleensä vain täytät hakemuksen palvelussa, he tarkistavat nopeasti (ja usein automaattisesti) luottokelpoisuutesi, ja sitten rahat menevät maksuun.

Yhtä helppoa, kuin kertoisi lampaalle ihmisen käyneen kuussa.

Joissakin lainapalveluissa he pyytävät sinua lähettämään esimerkiksi kopion palkkalaskelmasta (voit ottaa esim. älypuhelimella kuvan ja siitä lähettää sen suoraan siitä). Mutta niissäkin homma hoituu usein jopa tuntien sisällä (mikäli teet hakemuksen lainaajan asiakaspalvelun aukioloaikojen sisällä).

Top 10 -listaus: Lainaa heti tilille 24/7

2. Pikavippien ikärajat ja muut vaatimukset?

Joissakin (harvoissa) palveluissa riittää 18 vuoden ikä, esimerkiksi Blue Finance on yksi tällainen.

Useimmiten ikäraja on kuitenkin 20 tai 21 vuotta. Jos tavoitteena on löytää lainaa pienellä korolla, silloin yli 23 vuoden ikä sekä säännölliset tulot auttavat kovasti sen saamisessa.

Muut vaatimukset ylipäätään lainan saamiselle kaikissa suomalaisissa lainapalveluissa ovat tyypillisesti seuraavat:

  • Hakijalla oltava Suomen kansalaisuus
  • Vakituinen osoite Suomessa
  • Ei maksuhäiriömerkintää
  • Matkapuhelinnumero
  • Verkkopankkitunnukset

Ennen vanhaan lainoja myönnettiin kuta kuinkin kenelle tahansa, jolla henki pihisi. Mutta kuten tuoreet tilastot vuodelta 2019 osoittavat, on maksuhäiriöisten ihmisten määrä osittain jopa laskenut.

3. Kävimme läpi suomalaisten pikavippi kokemuksia – tämä on yleisin virhe, minkä perus suomalainen tekee:

(..ei se poliittinen suuntaus)

Eli joskus kun lukee ihmisten kokemuksia pikavipeistä netin keskustelupalstoilta, tuntuu, että (liian) moni tekee seuraavanlaisen virheen:

He nostavat lainan kuta kuinkin tietämällä vain sen, että he tulevat maksamaan lainaa takaisin esim. 80 euroa kuukaudessa. Sitten he tyytyväisenä makselevat 80€/kk tietämättä edes milloin laina tulee olemaan kokonaan maksettu.

Älä siis elä epätietoisuudessa vaan ole aina tietoinen lainan takaisinmaksuajasta ja kokonaissummasta.

Esimerkiksi:

Nostat 1000 € lainan, takaisinmaksuaika on 12 kuukautta ja maksettava summa on yhteensä 1305 €.

Näin voit itsekin hahmottaa päässäsi, että kannattaako vai ei. Haluatko maksaa tuon 305 € ylimääräistä jaettuna vuoden ajalle korkoa.

Yleensä nämä lainapalvelut puhuvat ihmiset aivan sekaisin erilaisilla kuluilla ja prosenttimäärillä, mutta kun selvität nuo yllä mainitut 3 asiaa; lainan määrä, maksuaika, kokonaissumma, niin muuta ei perus maalaisjärjellä varustetun ihmisen tarvitse tietää.
Voit aina hakea lainatarjouksen useammasta eri paikasta ja vasta sitten päättää mistä nostat rahan.

4. Mistä ottaa laina/pikavippi? 3 tyypillistä eri tarvetta:

Niin, noita lainapalveluita on vaikka kuinka paljon nykyään.

Kun olemme tutkailleet ja lukeneet kansalaisten pikavippi kokemuksia, on sieltä löytynyt aika lailla 3 tyypillistä lainatarvetta:

1. Lyhytaikainen pikavippi – kun saat sen maksettua takaisin 2-8 viikossa:

Jos tarvitset nyt lainaa maksimissaan noin 500-1000 €, joidenkin viikkojen laina-ajalla, kannattaa hyödyntää muutamien eri lainapalveluiden tarjoamat ILMAISET pikavipit. Näistä lisää aivan tuota pikaa – ne kun ansaitsevat kokonaan oman alaotsakkeensa.

2. Pitkäaikainen laina – otat yhden könttäsumman ja maksat takaisin usean kuukauden tai vuoden aikana:

BankNorwegian.fi on suomalaisten kestosuosikki yli 1000 € lainoissa (ikäraja 23 vuotta).

Katso Top-7 listauksemme: Pikalainat pitkällä maksuajalla

3. Useasti toistuva lainan tarve – esimerkiksi sinulla on rahat usein loppu ennen tilipäivää:

Kulutusluotto / joustoluotto – v-mäisellä lapsella on monta eri nimeä. Nämä tilit ovat siis jatkuvasti käytössäsi ja voit nostaa sieltä nopeasti rahaa. Kun tili on kerran avattu, voi sieltä nostaa esimerkiksi tekstiviestin lähettämällä rahaa käyttöönsä. Jos sinulla ei ole rahaa nostettuna, ei näistä tileistä yleensä mene mitään juoksevia kuluja.

Miinuksena näissä kulutusluotoissa on yleensä korkeat korot, eli lainoja ei kannata kovin pitkäksi nostaa. Niissä nimittäin korko juoksee kovempaa kuin steroidipäissään säntäilevä Usain Bolt, mikäli pikavippipiikin jättää liian pitkäksi aikaa auki.

Yksi vaihtoehto on ottaa myös luottokortti, mikäli sinulla on usein tarvetta lainalle ennen palkan saapumista pankkitilillesi. Tutustu esimerkiksi Bank Norwegian -luottokorttiin.

5. Ilmaisista pikavipeistä kokemuksia? Hyödynnä nämä ensiksi:

Kyllä, markkinoilla on muutamia lainoja, joissa on täysin koroton ensilaina.

Idea on se, että lainapalvelut tarjoavat sisäänheittotuotteena uusille asiakkaille tällaista houkutinta. Avaat heillä kulutusluottotilin, jossa ensimmäinen nosto on ilmainen.

Esimerkiksi Ferratum.fi on tällä hetkellä näin vuonna 2019 kenties se suosituin ja paras paikka hyödyntää ilmainen ensilaina. Nostat nyt mitä tahansa 1 – 2000 € väliltä ja maksat 30 päivän sisällä saman summan takaisin.

Tällaisen ilmaisen lainan nostaminen ei mitenkään sitouta sinua nostamaan myöhemmin maksullista lainaa. Eli voit häpeilemättä nostaa ilmaisen lainan ja lopettaa asiakkuutesi siihen, mikäli siltä tuntuu.

Eli tämän hetken suositus ilmaisista lainoista: Ferratum.fi <— hae rahat pois kuljeksimasta.

Yhteenveto

Elämme helpon rahan aikakaudella:

Pikavippejä voi saada helposti, kunhan vain niitä luottotietoja ei ole vielä tärvellyt.

Mutta, vaikka sitä hilloa on helposti saatavilla, kannattaa takaisinmaksu hoitaa aina ajallaan. Muuten viivästyskorot ja maksut ovat törkyisen kalliita. Eli ole valppaana ja aina ajan tasalla paljonko sinulla on lainaa nostettuna. Näissä pikavippipalveluissa voit aina kirjautua tilillesi ja nähdä lainasi ajankohtaisen tilanteen.

Millaisia pikavippi kokemuksia sinulla? Tai onko jotain epäselvyyksiä niihin liittyen? Kirjoita kommentti tai kysymys tuohon alapuolelle.

1 KOMMENTTI

  1. Vippi.fi firmasta ei hyvIä kokemuksia, VAROKAA!!!
    Olin heiltä ottanut helmikuussa luoton jonka maksoin pois parin kuukauden päästä. Halusin pitää asiakkuuteni jos vaikka äkisti tulisi yllättäviä menoja. Tilinhoitomaksu oli 4,95€/klo mikä oli mielestäni ok, mutta sitten alkoi heinäkuussa kilahdella 10€/kk lisämaksuja siitä että olin omassa profiilissa klikannut kohtaa eräpäivän siirto, jota en toki ollut tehnyt ja miksi olisikaan kun minulla ei edes ollut enää luottoakaan heiltä. Chatissa henkilö vain intti että olet
    klikannut kohtaa ”eräpäivän siirto” Yritin selittää että miksi olisin niin tehnyt….hän vastasi varoiksi etukäteen😂😂😂😂. Homma ei vielä loppunut tähän…..selvisi että he veloittavat joka kuukausi jatkossakin ylimääräisen 10€ eräpäivänsiirrosta….eikös normisti eräpäivää siirretään kerran. Sanoisin täyttä huijausta. Nyt tullut jo pari samanlaista tapausta tietooni

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here