lainaamo kokemuksiaTässä Hillomaisterin koostamana Lainaamo kokemuksia ja keskisyväluotaava arvostelu.

Lainaamossa on tarjolla on 500 – 20 000 € lainaa ja maksuaika on venytettävissä jopa 10 vuoteen.

Mutta, onko palvelu luotettava? Onko se kallis vai halpa? Onko muita hyviä vaihtoehtoja?

Muun muassa näihin löydät vastauksen tästä 5 osaan jaetusta Lainaamo.fi-tietopaketista:

1. Yritys taustalla?

Lainaamo Oy on suomalainen yritys, joka on osa Fellow Finance Oyj:tä. Heillä on toimistot Turussa ja Helsingissä työllistäen kymmeniä ihmisiä, joten kyseessä on ”ihan oikea” ja luotettava rahoitusyhtiö, eikä mikään nopeasti pystyyn nikkaroitu internet-huijaamo.

Asiakaspalvelu toimii Lainaamossa puhelimitse ja sähköpostitse. Pientä miinusta tulee siitä, että tätä kirjoittaessa asiakaspalvelun aukioloaikoja ei ole ilmoitettuna yhteystietojen ohessa. Mutta, oletettavasti arkipäivisin, virka-aikana saat sieltä ihmisen puhelimen päähän.

Eli Lainaamo.fi on luotettavan ja ison yrityksen pyörittämä palvelu.

 

2. Lainan vaatimukset

Tässä tiivistetysti vaatimukset lainan saamiselle:

  • Ikää vähintään 20 vuotta
  • Vakituinen osoite Suomessa
  • Puhtaat luottotiedot
  • Säännölliset tulot (palkkatyö, eläke, yrittäjä)

Jokainen hakemus käydään läpi yksilöllisesti. Eli esimerkiksi 500 € lainalle eivät päde samat ehdot kuin 20 000 € lainalle, vaan se paljonko juuri sinä saat, riippuu maksukyvystäsi.

Oma maksukyky/luottokelpoisuus pitää todistaa toimittamalla lainahakemuksen yhteydessä vaaditut liitteet. Jos olet tavallinen, työssäkäyvä ihminen, silloin toimitat alle 2000 € lainoissa pelkän kopion palkkalaskelmasta ja yli 2000 € summissa palkkalaskelmakopion lisäksi myös kopio veroilmoituksen erittelyosasta. Tarkemmat vaatimukset liitteiden suhteen yrittäjille ja eläkeläisille löydät klikkaamalla Lainaamon nettisivuston alaosasta ”Lainahakemuksen liitteet”.

 

3. Lainaamo.fi laina tiivistetysti – alan alhaisin korko?

Lainaamossa on useampi erilainen lainatuote, joita lähinnä vain markkinoidaan erilaisiin käyttötarpeisiin: remonttilaina, matkalaina jne. Mutta, kaikki lainat haetaan saman hakemuskaavakkeen kautta, joten sinun ei tarvitset vaivata päätäsi valikoimalla eri lainojen joukosta jotain yhtä ja tiettyä lainatuotetta.

Ensiarvion lainan kustannuksista saat Lainaamon lainalaskurista. Valitset haluamasi lainan (500 – 20 000 € ja maksuajan (24-120 kk, eli 2-10 vuotta):

lainaamo.fi kokemuksia

Tätä kirjoittaessa itse laskuri ei toimi täysin sulavasti tietokoneella selatessa (ei anna määritellä lainasummaa riittävän tarkasti), mutta klikkaa suoraan ”hae lainaa” -nappia, niin pääset tarkemmin toimivan laskurin äärelle:

lainaamo laina kokemuksia

Kuten ylläkin lukee, korko määräytyy henkilökohtaisesti hakijan mukaan. Mutta tuosta saat nopean ensivaikutelman ja arvion lainan kuluista ja mistä se koostuu. Laina koostuu siis seuraavista kuluista:

  • Välityspalkkio (riippuu lainattavasta summasta)
  • Tilinhoitopalkkio (riippuu myöskin lainattavasta summasta)
  • Korko 5-18 % (määräytyy henkilökohtaisesti hakijan mukaan)
  • Max. todellinen vuosikorko vain 33 %
  • Selvitä oma korkosi ja tee lainahakemus!

 

4. Näin nopeasti saat lainaa Lainaamosta

Lainaamo ei ole se markkinoiden nopein paikka saada rahoja ulos, lähinnä siitä syystä, että sinne pitää manuaalisesti toimittaa tarvittavat liitteet ja todistukset omista tuloista.

Jos teet hakemuksen heti päivän alkupuoliskolla arkipäivänä, toimittaen tarvittavat liitteet, ja sinulla on pankkitili jossain isossa suomalaisessa pankissa, pitäisi olla aivan mahdollista saada rahat jo samana päivänä.

 

5. Yhdistä vanhat lainasi!

Onko sinulla vanhoja pikavippejä, kulutusluottoja, osamaksuja sun muuta velkaa sinne sun tänne?

Lainaamo.fi:n laina on yksi parhaita palveluja ottaa niin sanottu yhdistelylaina, jonka avulla maksat (Lainaamo.fi hoitaa ne puolestasi ilman erillistä veloitusta) vanhat lainasi pois ja alat maksamaan vain yhtä, pienikorkoista lainaa.

Säästät huomattavia summia rahaa säästyneissä korkokuluissa, kun yhdistät ne vanhat lainat yhdeksi.

 

Yhteenveto & muut vaihtoehdot Lainaamolle?

Lainaamo on hyvin mahdollisesti alan halvin paikka ottaa pikalainaa, jonka saa ilman vakuuksia ja takaajia. Eli käy ihmeessä tekemässä lainahakemus Lainaamo.fi:ssä, niin tiedät minkälaisen koron juuri sinä saat.

Sen jälkeen suosittelemme hakemaan kilpailevan tarjouksen Banknorwegian.fi:stä (mikäli sinulla on ikää 23 vuotta tai enemmän). Sieltä saat jopa 50 000 € asti lainaa, mikäli Lainaamon tarjoama 20 kiloeuroa ei aivan täytä tarpeitasi.

Nämä kaksi palvelua todennäköisesti tarjoavat alan parhaat lainadiilit, joten sinun ei välttämättä tarvitse tämän edemmäs alkaa shoppailemaan parempia tarjouksia. Hae siis molemmista lainatarjous ja päätä sitten kummasta nostat rahat.

Entä onko sinulla jo kokemuksia Lainaamo.fi:stä? Miten lainanotto sujui? Kerro hyvät/huonot kokemuksesi alle.

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here