Cashbuddy kokemuksiaTässä artikkelissa Cashbuddy kokemuksia ja tärkeimpiä informaationpalasia tästä lainaajasta.

Jos haet tuollaista 1000-3000 € välimaastoon sijoittuvaa pikalainaa, on Cashbuddy silloin varteenotettava valinta.

Tässä 5 osaan jaettu tietopakettimme tästä käteiskaverista:

1. Onko Cashbuddy luotettava?

Cashbuddy Oy on suomalainen osakeyhtiö, joka kuuluu ruotsalaisen JSM Financial Groupin alaisuuteen. Se pyörittää samaa palvelua myös Ruotsissa (cashbuddy.se) ja heillä on jo yli 100 000 tyytyväistä asiakasta!

Cashbuddy Oy on Helsingissä kotipaikkaansa pitävä yritys, jonka asiakaspalveluun saa yhteyden sähköpostitse ja puhelimitse. Testissämme vastaus sähköpostiin tuli noin 4,5 tunnissa perjantai-iltapäivän/illan aikana. Jos on kiire, asiakaspalvelu toimii puhelimitse arkisin kello 9 – 12.30 välisenä aikana.

Eli luotettavuus on kunnossa!

 

2. Lainaa 1000-3000 € (1-5 vuoden maksuajalla)

Cashbuddy listaa sivuillaan useamman eri lainatuotteen, mutta ne käytännössä kaikki ohjautuvat samaan lainalaskuriin. Eri lainatuotteet on listattu ilmeisesti vain teknisistä syistä, jotta lainapalveluita googlettavat ihmiset löytäisivät heidän sivustolleen.

Cashbuddy tarjoaa siis pikalainaa pitkällä maksuajalla seuraavanlaisesti:

Syötät haluamasi lainasumman (1000 – 3000 € väliltä) sekä maksuajan (1-5 vuoden väliltä) heidän laskuriinsa:

cashbuddy lainalaskuri
Kuvakaappaus Cashbuddyn lainalaskurista

Ja saat samantien erittelyn lainasta aiheutuvista kuluista.

Vaikka tämä on vasta esimerkkilaskelma (tarkka hinta määräytyy hakijan mukaan), niin voit silti tehdä ilmaisen lainahakemuksen ja päättää vasta lainatarjouksen saatuasi, että otatko rahat ulos vai et.

 

3. Vaatimukset Cashbuddyn lainan saamiselle

Vaatimukset lainan saamiselle ovat seuraavanlaiset:

  • Ikää vähintään 20
  • Suomen kansalaisuus
  • Puhtaat luottotiedot, eli ei saa löytyä maksuhäiriömerkintää.

Lainahakemukseen tarvitset verkkopankkitunnukset sekä sinun pitää toimittaa palkka- tai eläkelaskelma joko kuva- tai PDF-tiedostona. Eli vaikkapa puhelimella voi ottaa kuvan.

Mitään tiettyä tulorajaa ei ole, mutta Cashbuddy saattaa tarjota pienempää lainaa kuin mitä olet hakenut, mikäli he kokevat, että maksukykysi ei riitä hakemasi ison summan takaisinmaksuun. Työsuhteen laadulla ei myöskään ole merkitystä, eli osa-aikainenkin voi hakea lainaa.

Pääomatuloja tai erilaisista tuista saatuja tuloja ei oteta huomioon, eli Cashbuddysta ei irtoa lainaa työttömälle.

Mutta:

Jos epäröit täytätkö vaatimukset vai et, hakeminen on ilmaista eikä sido sinua vielä mihinkään. Vasta saatuasi lainatarjouksn voit joko hyväksyä tai hylätä sen. Eli käy laittamassa hakemus sisään: https://www.cashbuddy.fi

 

4. Rahat saat näin nopeasti

Jos sinun pitää saada lainaa heti tilille, pitäisi Cashbuddyn toimia kohtuu ripeästi. Yleensä lainat menevät maksuun samana päivänä, mutta Cashbuddy ilmoittaa ehdoissaan, että laina maksetaan viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Jos asialla on tulipalokiire, kannattaa ottaa puhelinyhteys Cashbuddyyn. Asiakaspalvelu palvelee arkisin kello 12.30 asti päivällä.

 

5. Cashbuddy kokemuksia keskustelupalstoilta?

Cashbuddysta ei löydy liiemmin mitään negatiivista netin keskustelupalstoilta, joka yleensä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että hommat toimivat.

Eräs käyttäjä valitteli, ettei näe löydä lainan tilannetta mistään. Mutta ne tiedot näkee kyllä kirjautumalla OmaBuddy-järjestelmään heidän nettisivuillaan. Lisäksi asiakaspalvelu auttaa, jos tietoja ei löydy.

Kyseessä on suoraviivainen ja luotettava suomalainen palvelu, joten mikäli vain olet tyytyväinen saamaasi lainatarjoukseen, asiat kyllä toimivat sujuvasti. Ja jos sinulla on kokemuksia Cashbuddysta, laita toki kommenttia artikkelin alle.

Sen verran täytyy vielä sanoa, että usein Cashbuddyn kilpailijat ilmoittavat lainan kustannukset ainoastaan kuukausitasolla. Eli ”ota 2000 € lainaa ja maksa 150 € kuussa!”. Se nyt ei hirveästi kerro paljonko lainalle kertyy kustannuksia. Usko pois, moni ihminen ottaa lainan tietämättä sen todellisia kustannuksia.

Eli pointsit Cashbuddylle tuosta lainan kulujen tarkasta erittelystä.

 

Yhteenveto

Cashbuddy on hyvä paikka saada kohtalaisen isoa lainaa pitkällä maksuajalla ja vielä nopeasti tililleen.

Itse sivusto on tätä kirjoittaessa visuaalisesti kenties hieman vanhanaikainen (makuasia tosin), mutta kyllä se asiansa ajaa. Ja plussaa irtoaa helposti havainnollistettavasta lainalaskurista, josta näkee heti kaiken, mitä lainakustannukset pitävät sisällään.

Hillomaisterin loppusuositus:

Käy kokeilemassa cashbuddy.fi:ssä millaisen lainatarjouksen saat 1000-3000€ lainalle – hakeminen ei vielä sido mihinkään.

Ja jos sinulla on ikää 23 tai yli, hae kilpaileva tarjous myös BankNorwegian.fi:stä. Sen jälkeen nosta rahat ulos halvemmasta!

2 KOMMENTIT

  1. cashbubby lainan saanti tilillle kestää kauemmin kuin antavat mainoksissaan ymmärtää.Hidas lainanmaksaja verrattuna muihin lainanantajiin.Lainapäätös siskolleni tehty 4 päivää sitten.Ilmoittivat seuraavana pankkipäivänä rahojen olevan tilillä, mutta ei ollut vielä seuraavanakaan pankkipäivänä.Siskoni kysellessä rahojen perään, asiakaspalvelusta kerrottiin pankin maksuhäiriöliikenteestä, jota ei todellisuudessa ollut millään pankilla tuolloin. Hidasta lainan saantia.

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here