Bank Norwegian luottokortti kokemuksiaTässä artikkelissa Bank Norwegian luottokortti kokemuksia ja informaationtynkää sinulle, joka haluat hyvän ja monipuolisen luottokortin.

Bank Norwegian on pankki, joka operoi ainoastaan netissä. Tämän ansiosta sillä on mahdollisuuksia tarjota parempia tuotteita, paremmilla hinnoilla.

Siinä missä vanhat suomalaiset pankit yrittävät nyhtää palvelumaksuja milloin mistäkin, esimerkiksi tämä Norwegianin Visa-luottokortti on täysin maksuton (kunhan välttelee maksullisia ominaisuuksia).

Bank Norwegian Visa lyhyesti:

 • Ei kuukausi- tai vuosimaksuja!
 • Ilmainen, jatkuva matkavakuutus
 • Korotonta maksuaikaa ostoksille jopa 45 päivää
 • Jos tilaat nyt, kortti saapuu kotiisi n. viikossa
 • Hakemus tapahtuu parissa minuutissa
 • Hae: https://www.banknorwegian.fi/Luottokortti

1. Norwegian luottokortin vaatimukset?

Sinun pitää olla 23 vuotta täyttänyt, luottotiedot kunnossa sekä jonkinlaiset säännölliset tulot. Korttia voi hakea työtön tai opiskelijakin – lopullisessa päätöksessä vaikuttanee se kokonaiskuva taloudellisesta tilanteestasi.

Korttia voi hakea ihan parissa minuutissa heidän nettisivuiltaan ja päätöksen saa yleensä tunneissa.

 

2. Toimitusaika?

Hillomaisterin lähipiiriin kortti tuli eräänä maanantai-iltana tilattuna seuraavaksi maanantaiksi. Yleisesti ottaen netissä olevien keskustelujen mukaan toimitusaika on ollut noin 4-8 päivän välimaastossa.

Eli ketterästi toimii tämä norjalainen pankki, eivätkä hakemukset jää viikkotolkulla seisomaan sinne suomalaisten pankkitätien pöydille. 😉

 

3. Luoton määrä & korko

Se, kuinka paljon saat luottoa omalle kortillesi riippuu ihan hakijasta – tulot, aiemmat velat jne.

Netin keskusteluissa on arvuuteltu, että luottoraja asettuisi suurinpiirtein 10 % hakijan vuosittaisista bruttotuloista. Eli 30 000 vuosituloilla 3000 € luotto. Luottoa voi saada aina 10 000 euroon asti (todennäköisesti ajan myötä mikäli osoittautuu olevansa hyvä asiakas ja vakaa talous).

Luotto on täysin koroton jopa 45 päivään asti. Tarkoittaen sitä, että riippuu ihan siitä mihin aikaan kuukaudesta teet ostoksen.

Laskutus tapahtuu seuraavan kuun 15. päivänä, eli kun ostoksen tekee 1. päivä kuukaudesta, tällöin sitä korotonta maksuaikaa jää sen 45 päivää.

Jos ostoksen tekee kuun viimeinen päivä, silloin se pitää maksaa pois jo 15 päivän sisällä, ettei mene korolliselle ajalle.

Bank Norwegian Visa luottokortin korko on melko korkea:

norwegian luottokortti korko
Kuvakaappaus: banknorwegian.fi

Eli mikäli tarkoituksena ei ole maksaa luottokorttilaskua aina ajallaan pois, kannattanee katsoa matalemman korkotason omaavia luottokortteja.

 

4. Hinnasto (jos käyttää maksullisia ominaisuuksia)

Se tärkein – ainakin meille useimmille – on se, että tästä kortista ei mene juoksevia kuluja ollenkaan, mikäli vain ei anna ostosten mennä tuolle korolliselle maksuajalle.

Tässä muutamat tärkeimmät hinnat, jotka kannattaa tietää:

 • Paperilaskuista (mikäli haluaa niitä vastaanottaa postitse) menee 4 € / lasku (tämän voi kytkeä pois jo korttia hakiessa).
 • Valuutanvaihtokulu 1,75% (jos ostat eri valuuttaa käyttävästä verkkokaupasta tai nostat rahaa ei-euroa käyttävässä maassa)
 • Irtosanomismaksu 5 €

Esimerkki: mikäli Amerikan reissulla nostat automaatista 1000 dollaria, menisi siitä 17,50 dollaria Bank Norwegianille kuluja. Plus mahdollisesti sen amerikkalaisen pankin veloittama kulu.

 

5. Matkavakuutus vakiona!

Eli, koska Bank Norwegian on perustettu lentoyhtiön kylkeen, on heidän luottokorttinsa myös etenkin matkustaville ihmisille suunnattu. Täten yhtenä loistavana etuna on AIG:n tarjoama matkavakuutus.

Se on voimassa, kunhan vain maksat vähintään 50 % reissusi meno-paluu -kuljetuskustannuksista Bank Norwegianin luottokortilla.

Käytännössä: jos ostat lennot erikseen, vaikkapa menolippu hintaan 70 € (maksettuna esim. verkkopankkimaksuna) ja paluulippu hintaan 75 € maksaen Norwegian Visalla, on matkavakuutus tällöin voimassa.

Ei ole väliä onko kyseessä Norwegianin lento vai jonkin muun yhtiön kulkuväline – kunhan vain maksu on hoidettu heidän Visalla.

 

6. Muut edut (näin kertyvät CashPoints-pisteet)

Tämän kortin bonusjärjestelmään kuuluvat CashPoints-pisteet. Eli niillä voidaan maksaa sitten seuraavia tekemiäsi Norwegianin lentoja. Ne kertyvät näin:

Kun ostat Norwegian-lennon maksaen Bank Norwegian luottokortilla, kertyy tästä ostoksesta bonusta 5% (LowFare -lipputyypillä) ja jopa 20% (Flex-lipulla).

LowFare on se halvin lipputyyppi norjalaisella, eli kun ostat 100 € liput, jäisi siitä 5 € seuraavaa reissua varten säästöön.

Ja kun ostat mitä tahansa ostoksia, vaikka päivittäisiä ruokaostoksia ja nettiostoksia, kerrytät 1% bonusta.

Esimerkiksi jos kulutat kuukaudessa 400 euroa ruoka- ja nettiostoksiin, kertyy siitä 4 euroa bonusta = vuodessa 48 €. Parempi sekin kuin pankkitilin 0-korko ja kyllähän tuollakin yhden Euroopan lennon ostaa vuodessa.

 

7. Asiakaspalvelu (24/7 kortinkuoletuspuhelin!)

Bank Norwegianiin saa yhteyden suomeksi yhteydenottolomakkeella, puhelimella tai sähköpostitse:

bank norwegian visa asiakaspalvelu
Kuvakaappaus: banknorwegian.fi

Mikäli kortti menee hukkaan tai kun se pitää saada nopeasti kuoletettua, on yllä mainittu puhelinnumero auki 24/7/365. Toki kannattaa aina käydä katsomassa heidän nettisivuiltaan varmasti ajan tasalla olevat asiakaspalvelun yhteystiedot, ettei yllä olevaan kuvakaappaukseen ole tullut muutoksia.

 

Loppusanat

Mikäli etsit täysiveristä luottokorttia esimerkiksi nettiostoksiin, päivittäisiin ruokaostoksiin ja reissaamiseen, on Norwegianin Visa yksi markkinoiden parhaita vaihtoehtoja tällä hetkellä. Siinä missä paikallinen pankki riistää jopa useita euroja kuukaudessa pelkästä kortin hallussapidosta, tarjoaa Norwegian kortin täysin ilmaiseksi! Ei ollenkaan paha diili siis.

Eli, käy hakemassa omasi: banknorwegian.fi/luottokortti

Entä millaisia Bank Norwegian luottokortti kokemuksia sinulla on? Kommentoi alle.

2 KOMMENTIT

 1. Korjaus tuohon CashPoints bonuspisteiden kertymiseen.

  CashPoints pisteitä saa tosiaan 1% kaikista ostoksista. Ovela markkinoinifraasi tämä 😉 Huom. pisteitä, ei rahaa.

  100€ ostoksista saa 1 pisteen. Yksi CashPoint piste on arvoltaan 1 NOK (norjan kruunu) eli rahana vain n. 0,10€.

  100€ x 0,01 x 0,10 = 0,10€
  …eli 10 senttiä bonusta 100€ ostoksista.

  Kaikista ostoksista saa bonusta (siis rahan muodossa) vain yhden promillen, ei yhtä prosenttia.

  Kaava on siis:
  Ostokset x 0,001 = Cashpoints pisteet rahana

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here