credigo kokemuksiaTässä artikkelissa Credigo kokemuksia ja Hillomaisterin arvostelu.

Tarvitsetko tuollaista 100-2500 € suuruista lainaa, 6 kk – 5 vuoden maksuajalla?

Siinä tapauksessa Credigo saattaisi olla hyvä valinta, mutta:

Kannattaako sitä käyttää vai ei? Olisiko sille jotain hyviä kilpailevia vaihtoehtoja?

Muun muassa nämä selviävät tästä 5 osaan jaetusta tietopaketistamme Credigo.fi:stä:

1. Yritys taustalla

Credigo.fi:tä pyörittää suomalainen, Helsinkiin rekisteröity Northmill Oy. Itse yhtiön juuret ovat Ruotsissa, johon Northmill perustettiin vuonna 2006. Tänä päivänä se tuottaa erilaisia rahoituspalveluita Pohjoismaissa, joista yksi on siis Credigo.fi.

Mikäli tulee tarvetta ottaa yhteyttä Credigon asiakaspalveluun, saat sinne yhteyden nopeasti chatitse, sähköpostitse tai puhelimitse heidän asiakaspalvelunsa aukioloaikoina:

 • Ma-pe: 9-20
 • La: 10-18
 • Su: suljettu

Tai voit soittaa tai lähettää sähköpostia:

 • 09 4272 0663 (toimii paikallisverkkomaksun hinnalla, eli siitä plussaa)
 • asiakaspalvelu@credigo.fi

Eli kyllä, Credigo on täysin legitiimi ja luotettava palvelu.

Nosta Credigon laina (koko prosessi tapahtuu n. 15 minuutissa): https://www.credigo.fi

2. Credigo.fi lainan ominaisuudet

Credigo tarjoaa pikalainaa suuruudeltaan 100-2500 € ja se myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia.

100-400 € summissa laina-aika on 6kk, sitä suuremmissa lainoissa se on valittavissa 1-5 vuoden väliltä.

Kyseessä ei ole monesta muusta palvelusta tuttu jatkuvasti auki oleva ”joustoluotto”, vaan Credigon laina on kertaluotto.

Palveluun ei sisälly erillisiä kuluja vaan maksat pelkästään korkoa:

 • Kuukausikorko: 3,25-3,42%
 • Todellinen vuosikorko: 46,69-49,77 %

Näet heidän lainalaskurista paljonko lainalle kertyy kustannuksia. Useimmille meistä todellisten euromäärien näkeminen on se, mikä lainan kustannuksissa kiinnostaa, eli alla pari esimerkkiä:

Tällaisessa tapauksessa:

Credigo lainalaskuri

1000 € laina 1 vuodelle otettuna tulisi maksamaan kokonaisuudessaan 1224 € eli näet summan suoraan tuosta alta.

Mutta:

Jos haet pidemmällä maksuajalla olevaa lainaa, laskuri ilmoittaa lainasta koituvat kokonaiskustannukset vain vuositasolla:

credigo takaisinmaksu kokemuksia

Eli tässä tapauksessa 2000 € otettuna 3 vuodelle tulisi kokonaisuudessaan maksamaan 3*1140 € eli 3420 €. Mutta, kannattaa hakea lainatarjous, niin saat tietoon tarkemmat kulut ja korot lainallesi. Ja päätä sitten, nostatko rahat vai et.

Credigossa on myös hintatakuu, jolle tuskin tulee koskaan käyttöä. Se toimii hintatakuuna vain Credigon omiin hintoihin verrattuna:

Eli mikäli otat tänään lainan ja näet 30 vuorokauden sisällä Credigon mainostavan saman suuruista lainaa halvemmalla hinnalla, voit ottaa heihin yhteyttä sähköpostitse, ilmoittaa lainasi sopimusnumeron ja todistuksen/selvityksen siitä, että he tarjoavat samaa lainaa halvemmalla hinnalla. Hintaerotus hyvitetään sinulle lahjakorttina.

3. Vaatimukset lainan saamiselle

Tässä tiivistetysti vaatimukset lainan saamiselle:

 • Ikäraja: 20
 • Oltava suomalainen henkilötunnus
 • Säännölliset tulot (ansio/eläke)
 • Verkkopankkitunnukset (tai mobiilivarmenne)

Credigo on palvelu, josta saa lainaa ilman liitteitä, eli sinun ei tarvitse toimittaa palkkalaskelmaa tai muuta dokumentaatiota hakemuksesi mukana. Pelkkä verkkopankkitunnistautuminen riittää.

4. Näin nopeasti saat lainan Credigolta

Credigosta siis saa pikalainaa heti tilille, kunhan vain täytät lainan vaatimukset. Ja kun haet lainaa Credigon aukioloaikoina ja mikäli sinulla on pankkitili jossakin näistä pankeista:

 • Nordea
 • Danske Bank
 • Säästöpankki
 • Aktia
 • S-pankki

..voi sinulla olla rahat tililläsi jopa 15 minuutin sisällä tästä hetkestä.

Eli yllä listattuihin pankkeihin Credigolla on nopeat siirrot, muihin pankkeihin uskoaksemme menee se 1-2 pankkipäivää siirtoihin.

Kun lukee netistä Credigo kokemuksia, on siellä kiitelty varsinkin palvelun nopeutta, eli mikäli on kiire, on kyseessä yksi markkinoiden nopeimpia lainanmyöntäjiä.

5. Vertailua muihin palveluihin

Miten Credigo vertautuu muihin alan palveluihin?

Credigo markkinoi itseään selkeydellä ja heidän palvelunsa slogan onkin ”Suomen selkein pikalaina”. Tämä näkyy lähinnä siinä, että kun otat lainaa Credigolta, maksat pelkästään korkoa. Jopa paperilaskun saa kotiin ilman lisäkustannuksia – jos jostain syystä sellaisia kaipaa. Usein kilpailijoilla on erilliset veloitukset moneen eri tilanteeseen, mutta Credigolla hinnoittelu on pidetty selkeänä.

Mikäli sinulla on ikää yli 23 vuotta ja haet isompaa lainaa (yli 1000 €), hae toki kilpaileva lainatarjous myös BankNorwegian.fi:stä! Se on monen lukijamme kestosuosikki isojenkin lainojen ottamiseen. Eli haet esimerkiksi Credigosta ja Norwegianista tarjoukset, mutta nostat sitten rahat sieltä, josta saat paremman tarjouksen.

Tai voit kilpailuttaa lainasi, eli teet yhden lainahakemuksen esim. Omalaina.fi:ssä ja he etsivät sinulle parhaan lainatarjouksen.

Yhteenveto

Credigo on yksi edullisimpia paikkoja ottaa pikalainaa, jonka saa heti tilille. Eli palvelun asiakaspalvelun ja itse lainojen myöntämisen nopeus on kohdallaan.

Lisäksi pisteitä tulee selkeän tyylikkäästä nettisivustosta.

Eli mikäli haet tuollaista 100-2500 euron suuruista lainaa, antaa mennä – hae rahat pois kuljeksimasta: https://www.credigo.fi

Mutta jos selviät lyhytaikaisella laina-ajalla (0-60 päivää), katso artikkelimme: 5 paikkaa, josta irtoaa ilmainen ensilaina!

Joko sinulla on kokemuksia Credigo.fi:stä? Kommentoi ihmeessä tuohon alapuolelle.

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here