Ostosraha kokemuksiaTässä artikkelissa Ostosraha kokemuksia ja tietoa kenelle sitä suosittelemme.

Jos haluat saada lainaa heti etkä ylihuomenna, toimii Ostosraha todella nopeasti.

Se on yksi harvoja palveluja, joista saatat saada jopa 10 000 € lainaa 15 minuutissa tilillesi.

Tässä 5 osaan jaettu tietopläjäyksemme Ostosraha.fi:stä:

1. Yritys Ostosrahan taustalla

Ostosraha.fi:tä pyörittää pitkän linjan rahoitusyhtiö, OPR-Vakuus Oy. Se tosin taitaa tätä nykyä operoida nimellä OPR-Finance Oy. Se operoi myös muitakin tunnettuja lainapalveluja, kuten Everyday.fi:tä ja yrityksille suunnattua Yritysluotto.fi:tä.

OPR Vakuus on helsinkiläinen, kansainvälisesti toimiva yhtiö, jolla on jopa yli 60 työntekijää. Eli mikään pieni epäilyttävä paja ei ole kyseessä, vaan luotettava lainantarjoaja.

Pientä miinusta tulee siitä, että edelleenkään näin 2019, Ostosraha.fi:n etusivu ei ole saanut SSL-suojausta nettisivuilleen:

ostosraha kokemuksia 2019

Mutta kun etenet itse lainahakemukseen, siellä yhteys on suojattu, eli asia kunnossa.

Asiakaspalvelu toimii Ostosrahassa joka päivä klo 08-22 välisenä aikana sähköpostitse ja puhelinlinjat ovat heillä avoinna arkisin klo 9-18 välillä.

Eli luotettava ja iso rahoitusyhtiö on kyseessä.

Tutustu Ostosraha.fi:n lainoihin tästä.

 

2. Ostosraha.fi kulutusluoton ominaisuudet

Ostosraha.fi on yksi parhaita paikkoja ottaa tällainen 15 minuutissa lohkeava pikalaina pitkällä maksuajalla. Sivuilla on kätevä laskuri, josta näkee suoraan lainasta koituvat kustannukset:

Ostosraha lainaa
Kuvakaappaus ostosraha.fi:stä

Tässä hieman speksejä tästä heidän tarjoamastaan kulutusluotosta:

  • Lainan määrä: 400-10000€
  • Laina-aika: 1-8 vuotta (valittavissa 1 kk tarkkuudella 12-96 kk väliltä)
  • Lainaan ei tarvita vakuuksia/takaajia
  • Todellinen vuosikorko 29,74% (kun 10000€/72kk laina)
  • Esimerkkilaina: 10000€ 72kk laina-ajalla korkokulut ovat 9987,49€, eli lainan kokonaiskustannus 19987,49€.

Eli verrattuna tavalliseen pankkilainaan ovat korkokustannukset suuria näissä isommissa lainoissa. Mutta kuten todettua, Ostosrahan laina irtoaa ilman vakuuksia tai takaajia siinä missä pankista lainaaminen on usein hieman isompi byrokraattinen kamppailu. Isompaa lainaa hakeville alempana vielä vinkkejä.

 

3. Vaatimukset lainan saamiselle

Ensinnäkin, Ostosrahan ikäraja on seuraavanlainen:

  • 18 vuotta täyttäneet voivat saada 400 € lainaa
  • 20-75-vuotiaat voivat saada 400-10 000 €*

*Ja tuota 10k€ saamista rajoittaa se, että onko kyseessä uusi vai vanha asiakas. Uudelle asiakkaalle myönnetään ensilainaksi max. 5000 €. Tätä voi korottaa sen jälkeen, kun on maksanut ensilainasta 6 kpl lyhennyksiä TAI kun pääomasta on maksettu takaisin 30%.

Lisäksi pitää olla Suomen kansalaisuus, vakituinen kotiosoite Suomessa, verkkopankkitunnukset (tai mobiilivarmenne), matkapuhelinnumero sekä luottotiedoista ei saa löytyä maksuhäiriömerkintää.

Jos nämä vaatimukset täyttyvät, käy tekemässä lainahakemus Ostosraha.fi:ssä.

 

4. Ostosraha kokemuksia keskustelupalstoilta

Tuttuun tyyliin, kävimme penkomassa keskustelupalstojen kommentteja ja ihmisten Ostosraha.fi kokemuksia.

Positiivista kommenttia Ostosraha sai erityisesti nopeudestaan. Joissakin tapauksissa hakijan ensimmäistä toivottua lainasummaa ei hyväksytty, mutta lyhyen viestinvaihdon jälkeen hän sai lainatarjouksen hieman pienemmälle summalle. Tämän hyväksyttyään rahat olivat 5 minuutissa pankkitilillä. Eli mikäli haet lainaasi heidän asiakaspalvelun aukioloaikojen sisällä, pitäisi laina liikahtaa pankkitilillesi jopa 15 minuutin sisällä.

Sitten on tietenkin Ostosrahan korkeista koroista valittavia ihmisiä. Ovathan ne korkeita verrattuna pankkilainaan, mutta verrattuna muihin kulutusluottoja ilman vakuuksia ja takaajia tarjoaviin palveluihin, on Ostosraha.fi varsin normaalihintainen.

Ja lisäksi valitettiin perintäkuluista, kun joillakin kommentoijilla oli jäänyt laskut maksamatta. Esimerkiksi tämän Ylen selvityksen mukaan OPR Vakuus Oy:lla on oma perintäyhtiö, joka tarkoittaa sitä, että heillä on enemmän vapauksia määritellä perinnästä koituvat kulut. Mutta mikäli et saa varmuudella maksettua lainaa takaisin, älä ota lainaa. Jos kulutusluottoyhtiöiden laskuja ei maksa, on aika luonnollista, että siitä tulee taloudellista raippaa takapuolelle. Eli älä missään nimessä ota lainaa, ellet ole 100% varma, että selviät takaisinmaksusta.

 

5. Ostosraha vaihtoehdot?

Ostosraha on hyvä vaihtoehto isompaan kulutusluottoon, jonka haluat maksaa takaisin pitkällä maksuajalla. Eli siirry ja tee lainahakemus Ostosraha.fi:ssä.

Jos pohdit vaihtoehtoja Ostosrahalle, tässä 2 kappaletta eri tarpeisiin:

Jos tarvitset isohkoa lainaa (1000 – 60 000 € ja maksuaikaa jopa 15 vuoteen asti):

Jos asialla ei ole järkyttävän iso kiire tai jos kaipaat vieläkin isompaa lainaa kuin 10 000 €, kannattaa tutustua BankNorwegian.fi:hin Se on lukijoidemme ehdoton suosikkipaikka nostaa lainaa pienellä korolla. Voit esimerkiksi hakea lainatarjoukset Ostosrahasta ja Norwegianista ja nostaa lopulta rahat sieltä, mistä saat paremman tarjouksen.

Jos selviät lyhyellä takaisinmaksuajalla (1000€ / ~45 päivää)

Jos puolestaan tarvitset noin 1000 € lainaa ja selviät takaisinmaksusta seuraavan kuun loppuun mennessä, kannattaa hyödyntää Suomilimiitti.fi:n tarjous uusille asiakkaille; sieltä saat 1000 € lainan täysin ilman kuluja (kunhan maksat sen siihen seuraavaan eräpäivään mennessä).

Yhteenveto

Ostosraha.fi ja OPR Finance ovat siis asiallisia toimijoita, jotka ovat operoineet Suomen lainamarkkinoilla jo reilun 10 vuotta. Lainaaminen heiltä on siis täysin turvallista.

Mutta, lainojen kilpailutus kannattaa toki aina. Eli katsele myös noita muita yllä mainittuja vaihtoehtoja ja nosta rahat sieltä, josta saat parhaan tarjouksen.

Joko sinulla on kokemuksia Ostosraha.fi:stä tai muista OPR:n lainapalveluista? Laita kommenttia tuohon alapuolelle.

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here