koroton pikavippi 2019Pitäisikö löytää koroton pikavippi?

Onnistuu.

Vuonna 2019 näitä palveluja on useampaa, josta se ilmainen pikavippi lohkeaa.

Tyypillisesti lainan määrä voi olla jopa 2000 euroon asti ja maksuaikaa jopa 2 kuukauteen asti.

Olit siinä ruudun toisella puolella sitten älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen äärellä, voit saada näistä rahat ulos jopa 15 minuutin sisällä, mikäli sinulla vain on verkkopankkitunnukset siinä käsilläsi.

Eli nopeasti on rahat nostettavissa.

Mennään asiaan – tässä Hillomaisterin Top-5 pikavipit ilman korkoa ja kuluja, huhtikuussa 2019:

1. Suomilimiitti – paras koroton pikavippi (10-2000 € ja jopa 60 päivää maksuaikaa)

koroton pikavippi heti tilille

 • Ikäraja: 21
 • Ilmaisen pikavipin määrä: 10 – 2000 €
 • Takaisinmaksuaika: jopa 60 päivään asti
 • Nosta laina: https://www.suomilimiitti.fi

Suomilimiitti.fi on nimensä mukaisesti suomalainen, jo vuosikausia operoinut lainapalvelu. Sen tarjoama ilmainen pikavippi toimii varsin yksinkertaisesti. Teet hakemuksen heidän nettisivuillaan, nostat hauamasi summan 10-2000 euron väliltä ja maksat sen saman summan takaisin seuraavan kuun loppuun mennessä. Eli riippuu mihin aikaan kuukaudesta nostat lainan, jää sinulle sen 30-60 päivää maksuaikaa tälle ilmaiselle nostolle. Ei ollenkaan huono diili.

Itse lainatuote Suomilimiitillä on ns. joustoluottotili. Siitä ei mene mitään juoksevia kuluja tulevaisuudessakaan, mikäli et nosta sieltä enempää rahaa ensimmäisen ilmaisen kerran jälkeen. Mutta, mikäli nostat lisää rahaa, menee siitä 15% nostokulu nostettavasta summasta (mutta silti sinulle jää ilmaista maksuaikaa siihen seuraavaan eräpäivään asti). Jos päätät maksaa lainan osissa, sitten sille alkaa kertymään myös korkoa. Mutta, mikäli tarve on lyhytaikaiselle lainaamiselle (esim. rahat usein loppu ennen tilipäivää), on tuo 15 % nostokulu varsin selkeä hahmottaa. Nostat esim. 100 euroa, maksat takaisin seuraavaan eräpäivään mennessä 115 euroa.

Mutta, kokeile ensin täysin ilmaiseksi nostaen 10-2000 euroa ja maksat saman summan takaisin seuraavaan eräpäivään mennessä:

Hae 10 – 2000 € pikavippi ilman kuluja Suomilimiitti.fi:stä!

 

2. Ferratum – 1-2000 € ilmainen pikavippi, 30 päivän maksuajalla

pikavippi koroton

 • Ikäraja: 21
 • Ilmaisen pikavipin määrä: 1 – 2000 €
 • Takaisinmaksuaika: 30 päivää
 • Hae: https://www.ferratum.fi

Ferratum on jo vuosikausia Suomessa toiminut rahoitusyhtiö, jossa on myöskin täysin koroton ensilaina uusille asiakkaille. Se on luotettava yhtiö, jossa tarjolla on lyhytaikaisia pikalainoja kuin myös totisempaan lainaamiseen isojakin lainoja pitkällä maksuajalla.

Mutta kun puhutaan näistä ilmaisista vipeistä, tässä tiivistys miten se toimii:

1. Avaat joustoluottotilin Ferratum.fi:ssä.

2. Teet ensimmäisen noston suuruudeltaan 1 – 2000 euroa.

3. Maksat sen takaisin 30 päivän sisällä.

Ensimmäisen ilmaisen vipin jälkeen ei siis ole myöskään pakko nostaa lisää rahaa. Mutta mikäli nostat, menee seuraavista nostoista 8% nostokulu sekä sitten kuukausittainen korko. Kyseessä on mahdollisesti jopa se markkinoiden halvin joustoluotto – ainakin näistä erittäin nopeasti toimivista palveluista, joista saa minuuttien sisällä rahat käyttöönsä pankkitilille. Lisäksi Ferratumista saa isojakin lainoja, pidemmällä maksuajalla, mikäli näiden ilmaisten vippien lyhyet maksuajat eivät riitä sinulle. Lue lisää Hillomaisterin Ferratum kokemuksia tai mene ja ota suoraan se ilmainen vippi haltuun:

Hae ilmainen 10 – 2000 € pikavippi Ferratum.fi:stä!

 

3. Blue Finance – 100-300 € koroton pikavippi (myös 18 vuotta täyttäneille)

ilmainen pikavippi

Blue Financella on varsin selkeä pikavippi, jossa on ilmainen ensilaina. Mutta se ilmainen nosto on hieman niukahko luonteeltaan: lainan määrä on sen 100-300 euroa ja maksuaikaa vain 14 vuorokautta. Mutta, jos se tilipäivä häämöttää seuraavan 14 vuorokauden sisällä, mikä ettei – käy hyödyntämässä Blue Financen varsin nopeasti toimiva ilmainen pikavippi. Tässä on kyseessä kertaluotto, eli se ei ole jatkuvasti voimassa oleva joustoluotto.

Itse maksullinen päätuote, mitä tällä ilmaisella pikavipillä promotoidaan, on Blue Financen tarjoama 100-700 euron pikavippi 1 vuoden maksuajalla. Se on varsin selkeä ja jopa ihan kohtuuhintainen kertalaina. Esimerkiksi 700 euron pikavippi tulisi kokonaisuudessaan maksamaan hieman reilun 900 euroa vuoden ajalta. Tarkka summa määrittyy henkilökohtaisesti ja sen saat selville tekemällä lainahakemuksen. Mutta, mikäli tuo 14 vuorokauden maksuaika riittää näin ensihätään, tutustu palveluun ensin ilmaiseksi:

Hae ilmainen 100-300 € pikavippi BlueFinance.fi:stä!

 

4. Ege.fi – 200 € ilmainen pikavippi (30-60 päivän maksuajalla)

ilmainen pikavippi

 • Ikäraja: 20
 • Ilmaisen vipin määrä: 200 €
 • Takaisinmaksuaika 30-60 päivää
 • Hae: https://www.ege.fi

Ege on melko tuore palvelu Suomen rahoitusmarkkinoilla. Jos tarvitset lainaa heti tilille, ei Ege silloin ole sinun valintasi – heillä rahojen maksuun menee 1-2 työpäivää. Erikseen maksamalla rahan saa kyllä 30 minuutin sisällä käyttöönsä, mutta silloinhan kyseessä ei ole enää ilmainen vippi.

Ege.fi:n lainatuote on maksimissaan 2800 euron luottorajalla oleva joustoluottotili. Toimintaperiaate on siis varsin samankaltainen kuin Suomilimiitissä ja Ferratumissa.

Eli, mikäli sinulla ei ole kiire ja voit odottaa sen 1-2 päivää rahojen saapumista, käy hakemassa Ege.fi:stä pikavippi ilman korkoa ja kuluja:

Hae ilmainen 200 € pikavippi Ege.fi:stä!

 

5. Vivus – 10-400 euron pikavippi ilman korkoa ja kuluja (30 päivän maksuajalla)

ilmainen vippi

 • Ikäraja: 20
 • Ilmaisen vipin määrä: 10-400 €
 • Takaisinmaksuaika 30 päivää
 • Hae: https://www.vivus.fi

Vivus on myöskin jo vuosikausia Suomessa operoinut palvelu, jossa on mahdollista saada koroton pikavippi heti tilille. Tässä tärkeimmät, mitä sinun tulee tietää siitä:

Kun avaat palveluun uutena asiakkaana luottotilin, on siinä 100-400 euron luottoraja. Ensimmäinen vippi on siis ilmainen ja se pitää maksaa takaisin 30 päivän sisällä. Palvelussa kyllä mainitaan 61 päivän maksuaika, mutta se ei näytä pätevän tuohon täysin ilmaiseen ensinostoon.

Vivus toimii varsin nopeasti – sieltä on mahdollista saada lainaa ilman liitteitä – tarkoittaen, että maksukykysi tarkistetaan Instantor-palvelun kautta (johon kirjaudutaan verkkopankkitunnuksillasi). Täten sinun ei tarvitse toimitella palkkalaskelmia tai muita dokumentteja saadaksesi sieltä rahat ulos. Eli jos sinulla on kiire, eikä sinulla ole palkkalaskelmia siinä käsilläsi juuri nyt, Vivus on sinun valintasi:

Hae ilmainen 10-400 € pikavippi Vivus.fi:stä!


Tiedä nämä, kun haussa on koroton pikavippi – 5 asiaa:

Siinäpä ne, eli Top-5 pikavipit, joissa ilmainen ensilaina. Yllä olevat ovat täysin toimivia lainoja ilman mitään koiraa haudattuna mihinkään. Mutta, tässä vielä 5 asiaa, jotka saatat haluta tietää näistä netin pikavippipalveluista:

#1: Miksi yritykset tarjoavat ilmaista pikavippiä? Onko siinä riskejä?

Eli miksi näistä paikoista irtoaa ilmainen pikavippi heti tilille – tuosta noin vain?

Kyseessä on ns. sisäänheittotarjous. Kun rekisteröidyt johonkin lainapalveluun, siellä on olettamuksena, että tykästyt siihen ja käytät heidän palveluksiaan myös tulevaisuudessa. Mutta pakollista se ei tietenkään ole. Eli ihan rauhassa voit kokeilla ilmaiseksi ja tutustua palveluun.

#2: Nosta rahaa lainaan vain sen verran kuin tarvitset

Vaikka rahaa on netissä tarjolla helposti ja nopeasti parilla klikkauksella, pidä pää kylmänä. Lainaa vain sen verran, että selviydyt varmasti takaisinmaksusta eräpäivään mennessä. Älä liity satojen tuhansien muiden suomalaisten joukkoon, joilla on maksuhäiriömerkintä.

#3: Hyödynnä monen eri palvelun ilmaiset pikavipit

Kyllä, sinulla on kuluttajana oikeus käydä läpi vaikka kaikki yllä mainitut palvelut, joissa on tarjolla ilmainen pikavippi. Ehkä sieltä löytyy se oma suosikki ja päädyt käyttämään sitä parasta lainapalvelua myöhemmin uudestaan.

”Pienenä” ihmisenä ja asiakkaana sinun ei kuulu sääliä isoja rahoitusyhtiöitä vaan voit aivan hyvin käydä läpi kaikki markkinoiden ilmaiset pikavipit. Asiakas on kuningas ja päättää mihin kovalla (tai pehmeällä) työllä ansaitsemansa rahat aikanaan laittaa.

#4: Näin palvelut toimivat & näin sinun maksukykysi tarkistetaan:

Jos et ole ennen asioinut netin lainapalveluissa, homma toimii varsin yksinkertaisesti:

Kirjaudut ja tunnistaudut vain sisään palveluun omilla verkkopankkitunnuksilla, syötät tarvittavat tiedot ja lähetät lainahakemuksen. Yleensä näistä paikoista vippiä nostamalla, he tarkistavat tietosi Suomen Asiakastieto Oy:n ja/tai Bisnode Finland Oy:n luottotietorekisteristä. Joissakin tapauksissa he tarkistavat taloudellisen maksukykysi esimerkiksi Instantor-palvelun kautta. Siinä tunnistaudut sisään omilla verkkopankkitunnuksilla ja annat järjestelmälle luvan käydä läpi tilitapahtumasi viime kuukausilta. Siellä ei mikään ihminen käy niitä läpi, vaan tietokone automaattisesti tekee arvion rahakäyttäytymisestäsi. Eli ei sinänsä mitään yksityisyysongelmia tässäkään.

Joskus (aika useinkin) lainapalvelu saattaa pyytää sinua liittämään mukaan hakemukseen viimeisimmän palkkalaskelman.

#5: Jos ilmaisten pikavippien lyhyehköt maksuajat eivät riitä, tässä vaihtoehtosi:

Myönnetään, näissä ilmaisissa lainoissa on yleensä hieman lyhyet maksuajat.

Tosin, kieltämättä nuo 2 kuukauden maksuajat täysin ilmaiseen lainaan ovat jo melko anteliaita tarjouksia. Mietipä, antaisitko itse tuntemattomalle ihmiselle lainaa tosta noin vain ilmaiseksi? Tuskin tulisi annettua. Joka tapauksessa – jos sinulla on tarvetta isommalle lainalle ja pidemmälle maksuajalle, kannattaa suosia netin lainaamoita, joista saa lainaa pienellä korolla. Tässä artikkelimme, josta kannattaa lähteä hakemaan sitä itselleen sopivaa lainaa:

Yhteenveto

Tällainen koroton pikavippi on loistava tapa järkevälle rahankäyttäjälle saada hetkeksi käyttörahaa, kun palkka (tai muu tulonlähde) ei ole vielä saapunut tilille.

Mutta, vaikka rahaa on helposti saatavilla, kannattaa silti pitää pää kylmänä. Laina on silti maksettava takaisin eräpäivään mennessä – muuten se tulee todella kalliiksi.

Tällä hetkellä, huhtikuussa 2019, suosittelemme aloittamaan tuosta Suomilimiitti.fi:stä – sieltä saa varsin joustavasti säädettyä rahan määrän 10 ja 2000 euron väliltä ja takaisinmaksu on helppo muistaa – seuraavan kuun loppuun mennessä!

Entä löytyykö sinulta mielipidettä asiaan? Mikä on markkinoiden paras koroton pikavippi? Kommentoi tuohon alapuolelle.

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here