Pikalainat pitkällä maksuajallaJa nyt Hillomaisteri listaa parhaat pikalainat pitkällä maksuajalla vuodelle 2019.

Tarvitsetko lainaa ja haluat maksaa sen takaisin esimerkiksi 6 kk, 1 vuoden tai jopa 15 vuoden aikana takaisin?

Onnistuu.

Tältä listalta olemme jättäneet pois ne kalleimmat pikavippaamot. Sen sijaan listaamme niitä totisempia ja matalakorkoisempia lainapalveluja.

Sinulla on mahdollisuus saada rahaa tilillesi jopa 15 minuutissa, mikäli täytät ensialkuun ainakin seuraavat vaatimukset:

 • olet Suomen kansalainen
 • sinulla on verkkopankkitunnukset siinä käsilläsi
 • sinulla on puhelinnumero
 • sinulla on ”puhtaat” luottotiedot
 • ikää vähintään 18, mieluiten yli 23

Eli tässä 9 hyvää rahoituspalvelua, josta irtoaa minimissään 100 € ja maksimissaan jopa 70 000 euroa lainaa pitkällä maksuajalla:

1. Bank Norwegian – paras paikka ottaa pikalainaa pitkällä maksuajalla?

lainaa pitkällä maksuajalla bank norwegianista

BankNorwegian.fi on kenties se Suomen suosituin palvelu ottaa pikalainaa pitkällä maksuajalla. Jos täytät vaatimukset, tee hakemus ja katso millaisen tarjouksen saat. Sen voi sitten joko hyväksyä tai hylätä.

BN on ihan oikea pankki, joka operoi pelkästään netissä ja joka ymmärtää tavallisen kansalaisen rahatarpeita. Siinä missä paikallinen kotimainen pankki on jämähtänyt 90-luvulle palveluissaan, Norwegianissa hommat toimivat sulavasti ja nopeasti.

Tällainen matalakorkoinen laina on hyvä myös sellaiselle, joka haluaa päästä eroon vanhoista vipeistä, osamaksuista ja luottokorttilaskuista. Kun maksat vanhat korkeakorkoiset lainat pois, pääset maksamaan yhtä ja isoa könttäsummaa pois, huomattavasti pienemmillä korkokuluilla.

Esimerkkilaina: 10 000 € laina 5 vuoden maksuajalla: todellinen vuosikorko vain 16,51 %, jolloin kokonaiskustannus on 14 218 € ja kuukausierä 238 € / kk.

Norwegianin laina sopii mihin tahansa käyttöön – he eivät käyttötarkoitusta ala sinulta utelemaan. Kyseinen pankki tarjoaa myös loistavaa vuosimaksutonta Visa-luottokorttia (lue lisää; Bank Norwegian luottokortti kokemuksia). Mutta tuo itse lainatuote on todella suosittu Suomessa ja lukijoideme keskuudessa – vahva suositus!

Hae Bank Norwegianin lainaa tästä.


2. Ferratum.fi – suosittu kotimainen lainaaja

 • Ikäraja 25 (Prime-lainassa)
 • Lainan määrä: 3000 – 20 000 €
 • Takaisinmaksuaika: 1-10 vuotta
 • Tee hakemus: Ferratum.fi

Kun haetaan lainaa pitkällä maksuajalla, kannattaa katsoa Ferratumin tarjoamaa Prime-lainaa (ei siis sitä heidän tarjoamaansa joustoluottoa).

Ferratum on brändännyt itseään sellaisena hieman vastuullisempana pikalainapalveluna. Ilmeisesti tästä johtuen he ovat nostaneet tuon ikärajan Prime-lainassa tuolle kypsälle 25 vuoden tasolle. Viesti on siis se, että lainaa ei kannata ottaa mihinkään turhaan. Yleisiä käyttötarkoituksia tällaiselle lainalle voi olla vaikkapa auton tai kesämökin ostaminen tai remontin tekeminen.

Ferratum on myöskin nopea liikkeissään. Näissä Prime-lainoissa lainapäätökset eivät välttämättä ihan varttitunnissa tule, mutta usein asia hoituu jopa saman päivän aikana. Lisäksi he ovat helposti tavoitettavissa 24/7 asiakaspalvelunsa johdosta. Eli mikäli on kiire, laita hakemus sisään ja vaikka soittele perään.

Hae lainatarjous Ferratumilta tästä!


3. Rahalaitos.fi – kilpailuta pikalainat pitkällä maksuajalla

 • pikalainat pitkällä maksuajalla - rahalaitosIkäraja 20
 • Lainan määrä: 500 – 70 000 €
 • Takaisinmaksuaika 1-15 vuotta

Rahalaitos.fi on suosittu lainapalvelu, jossa voi kilpailuttaa usean pankin ja rahoitusyhtiön lainat. Tuskin olet voinut välttyä näkemästä tämän palvelun mainoksia jossain päin kommunikaatiokanavien täyttämää nykymaailmaa.

Homma toimii siis näin:

 1. Tee hakemus Rahalaitos.fi:ssä
 2. Jää odottelemaan lainatarjouksia
 3. Katso näetkö tarjouksissa jotain mielenkiintoista. Jos kyllä, sitten vain nostat rahat. Jos ei, sitten vain hylkäät tarjoukset ja sillä selvä. Rahalaitoksen palvelun käyttäminen ei maksa sinulle mitään.

Tosin, esimerkiksi BankNorwegian ei ole Rahalaitoksen yhteistyökumppanina, eli kannattaa hakea erikseen myös sieltä se tarjous. Mutta, kyllä heillä Rahalaitoksella on yli 20 eri yhteistyökumppania, eli säästyt isolta vaivalta, kun et joudu lähtemään erikseen pyytämään jokaisesta tarjousta. Käy kokeilemassa tätä hillolaitosta.

Kilpailuta lainasi Rahalaitos.fi:ssä!


4. Euroloan – selkeä ja käyttäjäystävällinen palvelu (katso valmiit lainaesimerkit):

 • lainaa 1000 pitkällä maksuajalla Ikäraja: 20
 • Lainan määrä: 100 – 10 000 €
 • Takaisinmaksuaika 3 kk – 3 vuotta
 • Tee hakemus: Euroloan.fi

Euroloan on mukavan selkeä ja edullinen lainapalvelu. Näet suoraan heidän nettisivuiltaan esimerkkilainoja, josta saat osviittaa minkä hintaisiksi laina tulee. Toki sen lopullisen hinnan saat tekemällä henkilökohtaisen hakemuksen, mutta esimerkkihinnasto antaa hyvin osviittaa millaisiin lainoihin on valmis ylipäätään sekaantumaan.

Esimerkiksi moni lukijamme hakee lainaa 1000 € pitkällä maksuajalla. Tonnin lainaa 12 kuukauden maksuajalla Euroloan tarjoaa yhteensä 1243 € hintaan (104 € / kk).

Jos asialla on kiire, Express-pikaluoton saa Euroloanista jopa 3 minuutissa! Tässä lainassa tosin lainan määrä on maksimissaan 400 € (4 kuukauden maksuajalla). Mutta isommissakin lainoissa lainapäätökset tulevat varsin ripeästi.

Tutustu Euroloaniin tästä!


5. Bondora – keskisuuret pikalainat pitkällä maksuajalla (nopeat lainapäätökset!)

 • bondora laina pitkällä maksuajallaIkäraja 18 (!)
 • Lainan määrä: 500 – 10 000 €
 • Takaisinmaksuaika: 3 kk – 5 vuotta
 • Hae: Bondora.fi

Bondora keskittyy tuollaisiin keskisuuriin lainoihin, joissa on halutessaan melko pitkäkin maksuaika. He promotoivat palveluaan nimenomaan sen nopeudella – lainatarjouksen saat jopa 1 minuutin sisällä. Systeemi laskee henkilökohtaisten tietojesi ja luottohistoriasi perusteella lainasi koron ja kulut.

Varsinkin nuorille Bondora on hyvä alhaisen ikärajansa johdosta. Jos olet nuori, ja ottanut kalliita pikavippejä ja joustoluottoja ja nyt halua yhdistää lainasi, on Bondora mahdollisesti paras vaihtoehto siihen. Eikä palvelu ole pelkästään nuorille. Se on kenelle tahansa, joka ei välttämättä ole saanut omasta pankista tai muista tiukemman seulan omaavista lainapalveluista lainaa.

Hae lainatarjous Bondorasta!


6. Instabank – uusi norjalainen nettipankki, jota kannattaa pitää silmällä:

 • lainaa pitkä maksuaikaIkäraja: 23
 • Lainan määrä: 500 – 50 000 €
 • Takaisinmaksuaika: ”Joustava” – jopa 15 vuoteen asti
 • Hae: Instabank.fi

Instabank on uudehko tulokas isojen lainojen markkinoilla. Se on Bank Norwegianin ja Komplett Bankin tavoin Norjasta ponnistava internet-pankki. Heillä on myös säästötili, jossa saa säästöilleen jopa 0,8% talletuskorolla. Mutta lainaahan sinä olet nyt vailla, joten antaa säästötilien olla.

Internetillä ei vielä ole järin paljon Instabank kokemuksia, mutta kyllä sitäkin kannattaa kokeilla. He saattavat hyvinkin antaa paremman hintaisen lainan kuin monet alalla operoineet konkarit.


7. Lainasto.fi – pieni pikavippi pitkällä maksuajalla – myös nuorille!

pikavippi pitkällä maksuajalla

Riittäiskö 100-400 € puhtaana käteen? Ja 12 kk maksuajalla?

Lainastolla on tarjolla melko loistava pieni laina pitkällä maksuajalla. Siihen ei vaadita edes säännöllisiä tuloja tai muita sen kummempia vaatimuksia, vaan myös 18 vuotta täyttänyt, opiskelija tai työtön voi sitä hakea. Luottotietojen pitää toki olla puhtoiset.

Takaisinmaksu Lainaston pikalainaan on seuraavanlainen; se maksetaan 6 erässä 12 kk aikana, ja erien suuruudet ovat oletusarvoisesti tällaiset:

Esimerkkinä 400 € laina: 40, 40, 40, 40, 40 ja 350 € = 550 €.

Eli kannattaa yrittää katsoa kristallipalloon ja sinne noin vuoden päähän, että minkälainen taloudellinen tilanne siellä tulee olemaan, jotta selviää tuosta isosta erästä. Jos hillotilanteesi on parempi jo aiemmin, voit halutessasi maksaa myös isompia eriä aikaisemminkin.

Muita Lainaston lainatuotteita (joustoluotto tai kulutusluotto) ei kannata ottaa, mikäli aikomuksena on ottaa lainaa pitkällä maksuajalla – niissä korot karkaavat käsistä. Mutta tämä 100-400 euron pikavippi 12 kuukautta pitkällä maksuajalla on varsin selkeä ja hyvä laina nuorille!


8. Komplett Bank – myös isoja lainoja pitkällä maksuajalla

Komplett Bank on niinikään norjalainen pankki, joka kilpailee samassa sarjassa ylempänä mainitun Bank Norwegianin kanssa. Se ei ole aivan niin tunnettu Suomessa, ja kentältä on raportoitu, että he eivät aivan yhtä helposti anna lainaa kuin muut kilpailijat. Mutta, kyllä sieltäkin saattaa saada lainaa pienellä korolla.

Komplett Bankissa takaisinmaksuaikaa ei ole määritelty. Maksa kun jaksat. Mutta muista, että korko ja kulut veloitetaan joka kuukausi ja ne kyllä alkavat juoksemaan kuin gepardi, mikäli alat ”laiskaksi” lainan takaisinmaksussa. Itse asiassa, usein pikalainat pitkällä maksuajalla ovat kertaluontoisia lainoja, mutta Komplett Bankin lainatuote on niin sanottu ”joustoluotto”. Eli voit sieltä nostaa haluamasi summan (useammassakin erässä mikäli rahantarve kasvaa) sinulle myönnetyn luottorajan puitteissa.

Nimelliskorko, joka on 4,9 – 19,99 % välillä, määrittyy hakijan taloudellisen tilanteen mukaan. Todellinen vuosikorko on sitten hieman korkeampi. Jos haluat kilpailuttaa nämä Norski-pankit, tee hakemus molempiin – Bank Norwegianiin ja Komplett Bankiin. Mutta jos pitää yksi valita, suosittelemme BN:ää! Lue tarvittaessa lisää: Komplett Bank kokemuksia.


9. Bigbank – lainaa 3100 – 50 000 € (6 kk – 10 v maksuajalla!)

 • pikalainaa pitkällä maksuajalla bigbankIkäraja: 22
 • Lainan määrä: 3100 – 50 000 €
 • Laina-aika: 2-10 vuotta
 • Tee hakemus: https://www.bigbank.fi

Bigbank on toiminut Suomessa jo vuodesta 2009 ja tarjoaa yllättävänkin matalakorkoisia lainoja ja jopa 10 vuoden maksuajalla. Sillä oli erään Kauppalehden artikkelin mukaan markkinoiden halvin autolaina (vaikkakin laina on tarkoitettu mihin tahansa käyttötarkoitukseen).

Vaatimuksiin kuuluu vähintään 1200 € / kk nettotulot hakemusta edeltäviltä kuukausilta. Lisäksi noissa isommissa (kymmenien tuhansien lainoissa) pitää yleensä hakea avo- tai aviopuolison kanssa yhdessä. Elikkä mikäli pitää saada remonttirahaa tai muuta vastaavaa isompaa könttäsummaa pariskuntana, Bigbank voi olla loistava paikka ottaa isoa lainaa pitkällä maksuajalla.

Bigbank jopa antaa 60 päivän tyytyväisyystakuun, eli voit palauttaa lainan kyseisen ajan sisällä eikä siitä mene mitään kuluja. Lainapäätöksiä tehdään arkisin toimistoaikoina ja voit saada rahan tilillesi jopa saman päivän aikana.


Pikalainat pitkällä maksuajalla: riski vai mahdollisuus?

Aika on rahaa (ainakin lainapalveluille):

Rahoitusyhtiöt tienaavat sitä enemmän mitä pidemmän maksuajan otat. Älä siis tee päätöksiä tunteet edellä katsoen vain sitä mukavan pientä kuukausierää jaettuna ties kuinka monelle vuodelle. Kannattaa siis aina vertailla lainan todelliset kustannukset ja pyrkiä maksamaan laina mahdollisimman nopeasti takaisin.

Mutta usein tällaiset pikalainat pitkällä maksuajalla voivat mahdollistaa hienoja asioita ja kokemuksia. Kuten Nykäs-Matti totesi, jokainen tsäänssi on uusi mahdollisuus:

Jos juuri nyt on jokin upea kokemus tai reissu tiedossa, joka vaatii rahaa, ei siinä välttämättä joidenkin satasten suuruinen korko jaettuna vuodelle, tunnu missään. Kun tiedät, että selviät takaisinmaksusta, on sinulla lupa nauttia. Kyllä, Hillomaisteri antaa luvan nauttia elämästäsi.

PS. jos selviät lainan takaisinmaksusta jo 1-2 kuukauden sisällä, hyödynnä markkinoilla olevat ilmaiset ja korottomat ensilainat!

Yhteenveto & loppusuositus:

Elikkä mikä on se paras pikalaina pitkällä maksuajalla?

Se oikeastaan riippuu paljonko tarvitset lainaa, kuinka pitkälle ajalle, paljonko sinulla on ikää ja millainen on taloudellinen tilanteesi. Korkoprosentit kun määräytyvät usein henkilökohtaisesti, niin on vaikeaa laittaa yllä olevaa listaa mihinkään aivan absoluuttiseen edullisuusjärjestykseen.

Mutta laittakaamme tähän loppuun 3 suosikkipalveluamme näin vuodelle 2019, jos kaipaat apua päätöksentekoosi:

 • (Isoakin) lainaa pitkällä maksuajalla kun ikää vähintään 23: BankNorwegian.fi
 • Kilpailuta laina yli 20 eri lainapalvelun kesken: Rahalaitos.fi
 • Pientä ja keskisuurta lainaa pitkällä maksuajalla (myös 18 vuotta täyttäneille): Bondora.fi

Millaisia kokemuksia sinulla on pitkän maksuajan pikalainoista? Laita kommenttia tuohon alapuolelle.

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here