Pikalainat pitkällä maksuajallaJa nyt Hillomaisteri listaa parhaat pikalainat pitkällä maksuajalla.

Olisiko niin hyvä lomareissu tiedossa, että nyt tarttis rahaa ja nopeasti?

Tai sinulla on jokin hankinta tai muu yllättävä menoerä, johon ei millään kykene lohkaisemaan koko hintaa kerralla tiskiin?

Ei hätää.

Sinulla on mahdollisuus saada hilloa tilillesi jopa 15 minuutissa ja maksaa takaisin vasta kuukausien/vuosien päästä, mikäli täytät ensialkuun ainakin seuraavat vaatimukset:

 • Olet Suomen kansalainen
 • Sinulla on verkkopankkitunnukset siinä käsilläsi
 • Sinulla on puhelinnumero
 • Sinulla on ”puhtaat” luottotiedot
 • Ikää vähintään 18, mieluiten yli 20

Eli tässä 7 hyvää rahoituspalvelua, josta irtoaa minimissään 100 € ja maksimissaan 60 000 € lainaa pitkällä maksuajalla (lopussa vielä pikainen yhteenveto ja top3-suosikkimme eri käyttötarkoituksiin):

 

1. Bank Norwegian – paras paikka ottaa lainaa pitkällä maksuajalla?

lainaa pitkällä maksuajalla bank norwegianista

BankNorwegian.fi on kenties paras paikka ottaa pikalainaa pitkällä maksuajalla. Jos täytät vaatimukset, tee hakemus tänne.

Se on ihan oikea pankki, joka operoi pelkästään netissä ja joka ymmärtää tavallisen kansalaisen rahatarpeita. Siinä missä paikallinen kotimainen pankki on jämähtänyt jonnekin 90-luvulle palveluissaan, Norwegianissa hommat toimivat sulavasti ja nopeasti.

Jos vain ikä riittää ja luottotiedot ovat kunnossa, käy tekemässä hakemus BN:n sivuilla, joka on linkattu tuossa ylempänä.

Korko on alkaen vain 8,99% ja se määräytyy yksilökohtaisesti hakijan luottokelpoisuuden mukaan. Eli hae ilmaiseksi lainatarjous, katso millaisen saat ja päätä sitten, otatko lainan vastaan.

Tällainen matalakorkoinen laina on hyvä myös sellaiselle, joka haluaa päästä eroon vanhoista vipeistä, osamaksuista ja luottokorttilaskuista. Kun maksat vanhat korkeakorkoiset lainat pois, pääset maksamaan yhtä ja isoa könttäsummaa pois, huomattavasti pienemmillä korkokuluilla.

Esimerkkilaina: 10 000 € laina 5 vuoden maksuajalla: todellinen vuosikorko vain 16,51 %, jolloin kokonaiskustannus on 14 218 € ja kuukausierä 238 € / kk.

Norwegianin laina sopii mihin tahansa käyttöön – he eivät käyttötarkoitusta ala sinulta utelemaan. Kyseinen pankki tarjoaa myös loistavaa vuosimaksutonta Visa-luottokorttia, lue lisää; Bank Norwegian luottokortti kokemuksia. Mutta tuo itse lainatuote on todella suosittu Suomessa – vahva suositus!

 

2. Lainasto.fi – pieni pikavippi pitkällä maksuajalla – myös nuorille!

pikavippi pitkällä maksuajalla

Riittäiskö 100-400 € puhtaana käteen? Ja 12 kk maksuajalla?

Lainastolla on tarjolla melko loistava pieni laina pitkällä maksuajalla. Siihen ei vaadita edes säännöllisiä tuloja tai muita sen kummempia vaatimuksia, vaan myös 18 vuotta täyttänyt, opiskelija tai työtön voi sitä hakea. Luottotietojen pitää toki olla puhtoiset.

Takaisinmaksu Lainaston pikalainaan on seuraavanlainen; se maksetaan 6 erässä 12 kk aikana, ja erien suuruudet ovat oletusarvoisesti tällaiset:

Esimerkkinä 400 € laina: 40, 40, 40, 40, 40 ja 350 € = 550 €.

Eli kannattaa yrittää katsoa kristallipalloon ja sinne noin vuoden päähän, että minkälainen taloudellinen tilanne siellä tulee olemaan, jotta selviää tuosta isosta erästä. Jos hillotilanteesi on parempi jo aiemmin, voit halutessasi maksaa myös isompia eriä aikaisemminkin.

Muita Lainaston lainatuotteita (joustoluotto tai kulutusluotto) ei kannata ottaa, mikäli aikomuksena on ottaa lainaa pitkällä maksuajalla – niissä korot karkaavat käsistä. Mutta tämä 100-400 euron pikavippi 12 kuukautta pitkällä maksuajalla on varsin selkeä ja hyvä laina nuorille!

 

3. Komplett Bank – toinen nettipankki, josta lohkeaa pikalainat pitkällä maksuajalla

Komplett Bank on niinikään norjalainen pankki, joka kilpailee samassa sarjassa ylempänä mainitun Bank Norwegianin kanssa. Se ei ole aivan niin tunnettu Suomessa, joten sieltä saattaa jopa saada hieman halvemman hinnan kuin BN:stä. Tosin, kentältä on raportoitu, että he eivät aivan yhtä helposti anna lainaa kuin muut kilpailijat.

Komplett Bankissa takaisinmaksuaikaa ei ole määritelty. Maksa kun jaksat. Mutta muista, että korko ja kulut veloitetaan joka kuukausi ja ne kyllä alkavat juoksemaan kuin gepardi, mikäli alat ”laiskaksi” lainan takaisinmaksussa. Itse asiassa, usein pikalainat pitkällä maksuajalla ovat kertaluontoisia lainoja, mutta Komplett Bankin lainatuote on niin sanottu ”joustoluotto”. Eli voit sieltä nostaa haluamasi summan (useammassakin erässä mikäli rahantarve kasvaa) sinulle myönnetyn luottorajan puitteissa.

Nimelliskorko, joka on 4,9 – 19,99 % välillä, määrittyy hakijan taloudellisen tilanteen mukaan. Todellinen vuosikorko on sitten hieman korkeampi. Jos haluat kilpailuttaa nämä Norski-pankit, tee hakemus molempiin – Bank Norwegianiin ja Komplett Bankiin. Mutta jos pitää yksi valita, suosittelemme BN:ää!

Lue lisää: Komplett Bank kokemuksia.

 

4. Bigbank – lainaa 2000 – 40 000 € (6 kk – 10 v maksuajalla!)

 • pikalainaa pitkällä maksuajalla bigbankIkäraja: 22
 • Lainan määrä: 2000 – 40 000 €
 • Laina-aika: 6 kk – 10 vuotta
 • Tee hakemus: https://www.bigbank.fi

Bigbank on toiminut Suomessa jo vuodesta 2009 ja tarjoaa yllättävänkin matalakorkoisia lainoja ja jopa 10 vuoden maksuajalla.

Vaatimuksiin kuuluu vähintään 1200 € / kk nettotulot hakemusta edeltäviltä kuukausilta. Lisäksi noissa isommissa (kymmenien tuhansien lainoissa) pitää yleensä hakea avo- tai aviopuolison kanssa. Elikkä mikäli pitää saada remonttirahaa tai muuta vastaavaa isompaa könttäsummaa pariskuntana, Bigbank voi olla loistava paikka ottaa isoa lainaa pitkällä maksuajalla.

Bigbank jopa antaa 60 päivän tyytyväisyystakuun, eli voit palauttaa lainan kyseisen ajan sisällä eikä siitä mene mitään kuluja. Lainapäätöksiä tehdään arkisin toimistoaikoina ja voit saada rahan tilillesi jopa saman päivän aikana.

 

5. Ostosraha.fi – 400-10000€ (jopa 6 vuoden maksuajalla)

 • ostosraha Ikäraja: 20/21*
 • Lainaa 400-10 000€
 • Laina-aika: 1-8 vuotta
 • Lainapäätöksiä ja rahasiirtoja tehdään joka päivä klo 8-22 välisenä aikana!
 • Hae: http://www.ostosraha.fi

Ostosraha on lainapalvelu, josta saa lainaa heti tilille – käytännössä noin varttitunnissa. Nopeus onkin sen suurin kilpailuvaltti tämän listauksen lainapalveluista!

Se on noiden isompien pankkien vastapainoksi hyvä paikka ottaa pieni laina pitkällä maksuajalla, sillä pienin lainattava summa on vain 400 €.

Pisin laina-aika on siis 96 kk, eli 8 vuotta. Heidän nettisivuillaan on kätevä laskuri, josta näkee suoraan (arvion) millaiset kulut syntyy lainasta tietyllä euromäärällä ja takaisinmaksuajalla. Usein nämä lainapalvelut pyrkivät ”piilottamaan” tuon kokonaissumman näyttäen vain kuukausierän suuruuden. Hillomaisteri suosittelee aina varmistamaan lainan kokonaiskustannukset ennen kuin allekirjoittaa lainasopimuksen.

*Ikärajasta hieman tarkennusta:

20-vuotias voi saada max. 400 € lainan, ja 21-75-vuotiaat voivat saada sitten täyden 400-10000 € summan. Mutta, vielä yksi rajoitus: uusille asiakkaille lainasumma on rajoitettu 5000 euroon.

 

6. Cashbuddy – 1000-3000 € (1-5 vuotta)

Cashbuddy on kotimainen lainaaja, joka tarjoaa pikalainaa jopa 5 vuoden maksuajalla. Sen valttina on etenkin lainapäätösten nopeus – kunhan vain täytät palvelun vaatimukset.

Heidän nettisivuillaan on todella selkeä laskuri, josta näet mitä kuluja lainasta syntyy. Sen kun vain vedät vivuista itsellesi sopivan lainasumman ja takaisinmaksuajan:

lainaa pitkällä maksuajalla - cashbuddy
Kuvakaappaus: cashbuddy.fi

Tarkan lainatarjouksen saat lähetettyäsi hakemuksen. Hakeminen ei sido sinua vielä mihinkään, eli hae lainaa ja katso millaisen tarjouksen saat. Saadaksesi lainaa Cashbuddysta on sinulla oltava säännölliset tulot (jotka pitää todistaa lainaa hakiessa esimerkiksi ottamalla puhelimella kuvan palkkalaskelmasta).

Cashbuddylla ei ole mikään markkinoiden matalin korko, mutta mikäli ikä ei riitä muiden yllä mainittujen palvelujen käyttämiseen, silloin Cashbuddy on hyvä palvelu. Ikäraja on vain 20 ja näet suoraan laskurista paljonko lainasta kertyy kuluja! Lue lisää Cashbuddy kokemuksia!

 

7. Tonnilaina.fi – selkeä 1000€ pikavippi pitkällä maksuajalla

Tonnilaina tarjoaa nimensä mukaisesti donatelloa lainaan ja kiinteällä 19 kuukauden takaisinmaksuajalla. Se on Aasa Oy:n tarjoama palvelu, joka on todella selkeä ja suoraviivainen lainapalvelu.

1000 € lainan kokonaiskustannus on tonnilaina.fi:n arvion mukaan 1369,93€. Tarkka summa ja kulut riippuvat hakijasta, mutta saat lainan ehdot nähtävillesi ennen kuin sinun pitää allekirjoittaa (sähköisesti) lainan vastaanottamista.

Tässä siis selkeä ja helppo pikavippi pitkällä maksuajalla – ja saatavilla myös melko nuorille kansalaisille! Usein lainapalvelut ovat melko sekavia erilaisine kuukausikorkoineen ja -kuluineen ja ihmiset ajautuvat maksuongelmiin. Mutta Tonnilaina on helposti hallittava ja selkeä, mikäli et ole mikään maisteri raha-asioiden hoidossa.

 

Pikalainat pitkällä maksuajalla: riski vai mahdollisuus?

Aika on rahaa:

Rahoitusyhtiöt tienaavat sitä enemmän mitä pidemmän maksuajan otat. Älä siis tee päätöksiä tunteet edellä katsoen vain sitä mukavan pientä kuukausierää jaettuna ties kuinka monelle vuodelle. Kannattaa siis aina vertailla lainan todelliset kustannukset ja pyrkiä maksamaan laina mahdollisimman pian takaisin.

Mutta usein tällaiset pikalainat pitkällä maksuajalla voivat mahdollistaa hienoja asioita ja kokemuksia. Kuten Nykäs-Matti toteaa, jokainen tsäänssi on uusi mahdollisuus:

Jos juuri nyt on jokin upea kokemus tai reissu tiedossa, joka vaatii rahaa, ei siinä välttämättä tuollainen esimerkiksi 150 € korko (400 € lainassa) jaettuna vuodelle, tunnu missään. Kun tiedät, että selviät takaisinmaksusta, on sinulla lupa nauttia. Kyllä, Hillomaisteri antaa luvan nauttia elämästäsi.

PS. jos selviät lainan takaisinmaksusta jo 1-2 kuukauden sisällä, hyödynnä markkinoilla olevat ilmaiset ja korottomat ensilainat!

Mutta mikäli hakee lainaa jonkin loputtoman suon tarpomiseen, kuten päihteiden käyttöön, uhkapelaamiseen tai ostosholismin hoitoon (eli tarpeettomaan shoppailuun), emme missään nimessä suosittele ottamaan lainaa. Lue sen sijaan artikkelimme miten tienata rahaa?

 

Yhteenveto & loppusuositus:

Elikkä mikä on se paras pikalaina pitkällä maksuajalla?

Se oikeastaan riippuu paljonko tarvitset lainaa, kuinka pitkälle ajalle, paljonko sinulla on ikää ja millainen on taloudellinen tilanteesi.

Mutta laittakaamme tähän loppuun 3 suosikkiamme, josta 95 % teistä löytää sopivan lainaajan:

 • (Isoa) lainaa pitkällä maksuajalla kun ikää vähintään 23: BankNorwegian.fi
 • Jos et täytä Norwegianin vaatimuksia ja/tai tarvitset rahat HETI, silloin hae laina Ostosraha.fi:stä – se on selkeä palvelu, jossa näet laskurista suoraan lainan kokonaiskustannukset!
 • Pieni pikavippi pitkällä maksuajalla (myös 18 vuotta täyttäneille): Lainasto.fi

Millaisia kokemuksia sinulla on pitkän maksuajan pikalainoista? Laita kommenttia tulemaan.

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here