Lainaa heti tilillePitäisikö saada lainaa heti tilille?

Onnistuu.

Sikäli mikäli sinulla on:

 • aikaa noin 10 minuuttia
 • ikää vähintään 18 vuotta (mielellään vähintään 20 vuotta tai enemmän)
 • luottotiedot kunnossa
 • puhelinnumero
 • pankkitili jossain isossa suomalaisessa pankissa + verkkopankkitunnukset

Kaikki kunnossa? Aloitetaan:

Tässä TOP-5 suosikkimme vuodelle 2022, eli näistä palveluista saat lainaa heti, kun haet lainaa suurinpiirtein kello 7-23 välisenä aikana.

Palvelut ovat kyllä auki 24h vuorokaudessa, eli hakemuksen voit jättää 24/7, mutta rahoja ei siirretä yöaikaan. Jos siis olet tuhannen päissään siinä ruutusi äärellä, keskellä yötä, uhkapelaamaan ja ryyppäämään menossa, voi olla parempi vain laittaa ruutu kiinni ja mennä nukkumaan.

Mutta. Jos pää on selvä, on kiire saada rahaa ja luottotiedot kunnossa, niin ei muuta kuin hakemuksia vetämään:

1. Omalaina.fi – lainaa heti tilille (jopa 15 minuutissa) 100 – 60 000 euroa

lainaa heti tilille 24/7

OmaLaina.fi on lainankilpailutuspalvelu.

Eli, teet yhden hakemuksen haluamallesi summalle (vähintään 100 euroa), ja palvelu antaa sinulle heti tarjouksia eri lainapalveluista. Jos jokin tarjous miellyttää, voit sähköisesti allekirjoittaa lainasopimuksen ja nostaa rahat.

Muutama vaatimus ja pikafakta Omalaina.fi:stä:

 • ikäraja 18 vuotta
 • lainan määrä 100 – 60 000 euroa
 • takaisinmaksuaika 1-20 vuotta
 • eri lainapalveluja jopa 30 (joista haetaan sinulle paras laina)
 • rahat tilille jopa 15 minuutissa

Eli, Omalaina on kenties tehokkain tapa löytää nopeasti edullinen laina, oli kyseessä sitten muutaman sadan euron ”pikavippi” tai isompi laina. Kannattaa tehdä vain hakemus ja katsoa millaisia tarjouksia saa. Hakemuksen tekemällä ei vielä sitoudu mihinkään.

Tee hakemus ja katso millaisia tarjouksia saat: Omalaina.fi

2. Sortter – isoa lainaa heti tilille (1000 – 60 000 €)

lainaa heti tilille 24h

Sortterista on nopeasti muodostunut yksi Suomen johtavia lainapalveluita. Se on suomalainen palvelu, joka keskittyy etenkin hieman isompiin lainoihin – vähintään 1000 euron lainoihin.

Sortter toimii samalla periaatteella kuin Omalaina. Kyseessä on täysin suomalainen palvelu ja isolla rahalla pyörivä organisaatio. Mainokset pyörivät tv:ssä ja sun muualla ja onpa mainoskasvoksi houkuteltu missitason naiskauneutta.

Sortter keskittyy siis isompiin lainoihin ja tyypillinen lainan ottaja ottaa lainaa laitehankintoihin, remonttiin, veneen tai auton hankintaan tai vanhojen lainojen yhdistämiseen.

Tee hakemus: Sortter.fi

3. Saldo – lainaa heti tilille 24/7, alkaen vain 100 euroa

lainaa heti tilille 2000 €

Saldo.comilla on hakuprosessi täysin automatisoitu, eli saat lainapäätöksen heti, ja mikäli se myönnetään, on rahat nostettavissa heti tilillesi. Eli käytännössä noin 10 minuutin päästä voit saada rahat tilillesi, jos ryhdyt toimeen nyt.

Saldo.comilla on kaksi eri lainatuotetta:

Saldo Limiitti:

 • joustoluotto, josta voi nostaa kätevästi luottorajan puitteissa rahaa tarpeen mukaan
 • lainasumma 100 – 2000 euroa
 • kun luottotili on kerran avattu, voi sieltä nostaa rahaa joustavasti tarpeen mukaan

Eli jos haussa on pieni pikavippi heti tilille, Saldo Limiitti voisi olla siihen sopivin vaihtoehto. Hae sitä: Saldo.com

Saldo Laina:

 • isompiin lainoihin: 2000 – 10000 €
 • kertaluontoinen laina, eli päätät yhden könttäsumman, jonka nostat

Eli, mikäli et halua käyttää lainanvertailupalveluita, ja haluat asioida suoraan lainanmyöntäjän kanssa, kokeile Saldoa.

4. Suomenyhdistelylaina.fi – hyvä lainanvertailija, josta lainaa heti tilille!

100€ pikavippi heti tilille

Suomenyhdistelylaina.fi on nimensä mukaisesti etenkin lainojen yhdistelyyn suunnattu palvelu. Mutta, sieltä voi kuka tahansa hakea lainaa alkaen vain 100 euroa, tai 2000 euroa tai jopa 60 000 euroa.

Syötät vain haluamasi lainamäärän, takaisinmaksuajan, ja laskuri antaakin jo suurpiirteisen arvion lainan kokonaiskustannuksista.

Esimerkiksi 2000 € laina maksettuna takaisin 1 vuodessa, voisi maksaa 171 euroa kuukaudessa, jolloin lainan kokonaiskustannus olisi vain 2052 euroa.

Suomenyhdistelylaina.fi tarjoaa varsin nopeaa palvelua ja se tekee yhteistyötä jopa 30 eri lainanmyöntäjän (rahoituslaitokset, pankit jne) kanssa. Sivuston ulkoasu on hieman pelkistetyn näköinen, mutta palvelun taustalla on rahoitusalan rautainen ammattilainen, LVS Brokers Oy, joka on toiminut alalla jo vuosikausia.

5. Bank Norwegian – suosittu pankki, josta isoakin lainaa nopeasti

laina heti tilille 24/7

Bank Norwegian on kenties se hieman harkitumpi vaihtoehto sellaiselle, jolla ei ole aivan tulipalokiire saada rahat tililleen. Palvelu kyllä toimii 24h vuorokaudessa, mutta lainapäätökset ja rahan maksut tapahtuvat hieman hitaammin.

Bank Norwegian on jo vuosikausia ollut yksi Suomen suosituimpia paikkoja, saada isoakin lainaa heti tilille. Jos ei aivan minuuteissa raha siirry, niin usein saman päivän aikana saadaan homma hoidettua.

Tyypillinen Bank Norwegianista pikalainaa nostava ihminen ottaa lainaa remonttia, autoa, venettä tai vaikka ulkomaanmatkaa varten. Kyseessä on jo vuosikausia Suomessakin operoinut norjalainen pankki, joka tarjoaa lainapalvelujen lisäksi säästötiliä, luottokorttia jne.

Tee hakemus: BankNorwegian.fi

5 tietämisen arvoista asiaa, kun haet lainaa heti tilille

Kuten saatoit huomata, yllä olevaan listaukseen pääsi lähinnä lainanvertailupalveluita. Ala on jo niin kilpailtu, että voit varsin helposti löytää sen parhaan hinnan lainallesi. Tässä kuitenkin vielä 5 pikafaktaa pikavipeistä ja lainoista:

1. Kilpailuta laina

Vaikka nykyään on hyvin vaikeaa tulla ”kusetetuksi”, koska laki määrää korko- ja kulukaton pikavippejä ja pikalainoja tarjoaville yrityksille, on silti syytä suorittaa hintavertailua.

Käytännössä lainojen todelliset hinnat saa selville vain tekemällä hakemuksen. Tämä siitä syystä, että lainan korko määräytyy henkilökohtaisesti hakijan taustan ja taloudellisen tilanteen mukaan.

2. Korkokatto vuonna 2022?

Kaikissa lainatyypeissä on Suomessa vuonna 2022 voimassa korkokatto, joka on 20%. Todellinen vuosikorko on hieman korkeampi, koska laki sallii myös lainasta aiheutuvien kulujen veloittamisen koron päälle. Kulut voivat tosin olla vain 150 euroa per vuosi (jos kyseessä on kymmenien tuhansien eurojen laina). Tyypillisellä 2000 € lainalla kulut voivat olla tyypillisesti joitain kymmeniä euroja vuodessa.

Kiitos korkokaton, lainojen hinta kuluttajalle on tänä päivänä huomattavasti alhaisempi kuin pikavippialan villeinä vuosina 2004-2019!

3. Lainojen saanti hieman vaikeutunut menneistä vuosista

Koska lainapalvelut yrittävät tienata toiminnallaan rahaa, ei heidän kannata enää tarjota aivan kaikille lainoja. Jos he tienaavat 100 euron lainasta muutaman euron, on heille kannattavampaa olla kokonaan antamatta lainaa.

Eli lainan saaminen voi olla vaikeampaa vuonna 2022 kuin esimerkiksi vuonna 2018. Lainan saamiseen voi vaikuttaa etenkin ikä ja omat tulot. Jos luottotiedot ovat menneet, on hyvin vaikea saada lainaa yhtään mistään muuta kuin piritorin puistokemisteiltä. Tällöin tosin kannattaa varautua luopumaan yhdestä tai useammasta sormestaan, mikäli ei maksa lainanlyhennyksiään ajallaan.

Lainapalvelut pyrkivät antamaan isompia lainoja kuin ihan pieniä 100 euron lainoja. Eli voi olla usein kannattavampaa koittaa hakea 500 euron lainaa kuin sitä minimaalista satasen lainaa.

4. Ole itse ajan tasalla lainan takaisinmaksusta

Saat yleensä sähköisen laskun lainapalvelun lainanlyhennyksistä. Nämä kannattaa aina hoitaa ajallaan. Tai jos tiedät, että et pysty maksamaan laskua seuraavaan eräpäivään mennessä, kannattaa heti ottaa yhteys lainapalveluun ja järjestellä asia kuntoon ENNEN eräpäivää. Lainapalveluiden asiakaspalvelun kanssa yleensä aina löytyy jokin järkevä ratkaisu, kun vain on itse ajoissa liikkeellä ja osoittaa aktiivisuutta lainan takaisinmaksamisen suhteen.

5. Älä ota lainaa, jos..

..et ole selvinpäin siinä ruutusi äärellä. Se oli osittain vitsi. Viihdelainaaminen vie turmioon. Oli se rahan lainaaminen sitten päihtymistä, uhkapelaamista tai muuta oman tuhon edistämistä varten, älä tee sitä. Ei kannata lainata.

Ja lainaa vain, jos aiot maksaa velkasi takaisin. Jos aiot lainata ilman aikomustakaan maksaa sitä takaisin, on parempi keskittyä selkärangan kasvattamiseen eikä toisten rahoilla rälläämiseen. Sinä et ole mikään uhri vaan aikuinen ihminen, jolla on velvollisuuksia tässä maailmassa. Eli lopeta se vinkuminen ja ota vastuu.

Mutta, jos suhtaudut kohtuullisella vakavuudella lainanottoon ja sen takaisinmaksuun, ei muuta kuin hakemusta vetämään, niin voit saada rahat tilillesi jopa minuuttien kuluessa.

Loppuvinkit:

Jos pitää saada lainaa heti tilille 100 euroa, 2000 euroa tai jopa kymmeniä tuhansia euroja, ehkä nopein ja suoraviivaisin tapa on tehdä hakemus Omalaina.fi:ssä.

Toiseksi paras vaihtoehto Sortter.fi.

Jos puolestaan et halua käyttää näitä lainanvertailijoita ja asioida suoraan lainan myöntävän tahon kanssa, Saldo.com on nopea ja kätevä palvelu.

Onko sinulla kokemuksia aiheesta? Mistä saa lainaa heti tilille, mistä sitä saa helpoiten ja mistä ei? Kommentoi!

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here