Lainaa heti tilillePitäisikö saada lainaa heti tilille?

Onnistuu.

Sikäli mikäli sinulla on:

 • aikaa noin 15 minuuttia
 • ikää vähintään 18 vuotta (mielellään vähintään 20 vuotta)
 • luottotiedot kunnossa
 • puhelinnumero
 • pankkitili jossain isossa suomalaisessa pankissa + verkkopankkitunnukset

Kaikki kunnossa? Aloitetaan:

Tässä TOP 10 suosikkimme, josta saat lainaa heti, eli käytännössä puhutaan alle 15 minuutin operaatiosta (kun haet lainaa suurinpiirtein klo 7-23 välisenä aikana).

Ensimmäiset 4 pitäisi täyttää lähes kaikkien tarpeet (mikäli et jaksa koko listaa käydä läpi):

1. Suomilimiitti – lainaa 1000 € heti tilille (ilmainen tonni uusille asiakkaille)

Suomilimiitti heti lainaa tilille

Jos et ole ennen lainannut Suomilimiitistä, kannattaa hyödyntää heidän tarjouksensa uusille asiakkaille. Voit ottaa 10-1000 € lainan, joka pitää maksaa seuraavan kuun loppuun mennessä takaisin. Eli käytännössä maksuaika asettuu suurinpiirtein 30-60 päivään – riippuen mihin aikaan kuusta otat lainan.

Lainatessa sinulle avataan 2000 € joustoluotto ja ensimmäisen lainan jälkeen seuraavat nostot ovat sitten maksullisia ja korollisia. Mutta: mikäli rahantarvetta ei tule ensimmäisen lainan jälkeen, sinulle ei tule kustannuksia luoton sulkemisesta tai käyttämättä jättämisestä. Erittäin kova diili kyseessä – käy hakemassa laina nyt heti, mikäli tiedät selviäväsi takaisinmaksusta seuraavan kuun loppuun mennessä.

 

2. Ferratum – lainaa heti (24h asiakaspalvelu!)

ferratumista lainaa heti

Ferratum on iso ja luotettava rahoitusyhtiö, josta saa lainaa varsin nopeasti tilille. Lisäksi kiireistä asiakasta auttaa 24h auki oleva asiakaspalvelu (myös ilmainen puhelinnumero asiakaspalveluun!).

Itse päälainatuote Ferratumilla on Joustava-tililuotto, josta saa kerrallaan lainaa 2000 € asti. Sitten löytyy vielä pari muuta lainatuotetta (Ferratum Plus ja Prime), joissa lainan määrä voi nousta jopa 20 000 euroon.

 

3. Lainasto – 100 – 3000 € (pitkällä maksuajalla!)

lainasto

 • Ikäraja: 18 vuotta
 • Pikalaina: 100-400 €, maksuaika 12 kk
 • Joustoluotto: 100-3000 €, maksuaika 3-34 kk
 • Hae lainaa: https://www.lainasto.fi

Lainasto.fi:lle isot pisteet selkeästä nettisivusta. Eli sivustoa on helppo käyttää ja itse lainan saat luonnollisesti kuta kuinkin heti tilillesi – noin varttitunnissa. Takaisinmaksu on hieman pidempi kuin tyypillisissä pikavippaamoissa, mutta korot pysyvät silti siedettävänä.

Esimerkki pikalainasta: Voit ottaa 400 € pikalainaa heti tilille, jonka maksat takaisin 12 kuukaudessa, 6 erässä (noin 92 € per erä) ja lainan kokonaiskustannukseksi tulee 550 €.

 

4. Bank Norwegian – edullinen pankkilaina nopeasti tilille

Bank Norwegian on puolestaan ”oikea” pankki, joka tarjoaa edullisempia lainoja, mikäli haet lainaa pitkällä maksuajalla.

Jos sinulla on vanhoja pikavippejä ja lainoja sinne sun tänne, kannattaa harkita hakevansa isompaa Norwegian lainaa, jolla sitten maksat nämä vanhat lainat pois. Eli yhdistät vanhat lainat ja maksat sitten vain yhtä korkoa tänne suhteellisen edulliseen Norwegianiin.

Korko määrittyy hakijan henkilökohtaisen taloudellisen tilanteen mukaan, mutta nimelliskorko on ”vain” 8,99% – 22,49%. ”Vain” heittomerkeissä sen takia, että pankkilainaksi se on edelleen melko kallis, mutta tällaiseksi nopeasti haettavaksi lainaksi ilman vakuuksia/takaajia, tarjoaa norjalainen todella hyvää diiliä.

PS. Jos tarvitset luottokorttia ja matkustat edes silloin tällöin Norwegianin lentokoneilla, kannattaa hakea Bank Norwegianin Visa-luottokortti. Hakemus tapahtuu muutamassa minuutissa ja itse kortti saapuu postitse yleensä noin viikossa.

 

5. Vivus 10-400 € pikavippi heti tilille

Vivus on pitkän linjan pikavippaamo, josta lohkeaa pikavippi heti tilille. Ensimmäinen laina on ilmainen ja sitä voi nostaa 50-400 euroa. Takaisinmaksuaikaa ei tosin ole kuin maksimissaan sen 30 päivää. Eli se sopii sinulle, joka tiedät saavasi pian rahaa pian. 30 päivää on äkkiä ummessa, joten älä lainaa, mikäli et tiedä voivasi maksaa sen näin pikaisesti takaisin.

Eli Vivus sopii yllättävien menojen rahoittamiseen juuri ennen palkkapäivää.

 

6. Credigo – 100-2500 € / 6-60 kk maksuaika

lainaa heti - credigo.fi

 • Ikäraja 20 vuotta
 • Lainasumma 100-2500 €
 • Laina-aika: 6 – 60 kk (eli max. 5 vuotta)
 • Hae lainaa: https://www.credigo.fi

Credigon myyntivaltti on sen suhteellisen pieni korko. Siis, verrattuna muihin kulutusluottopalveluihin. Voit hakea pientäkin pikalainaa pitkällä maksuajalla, korkokulujen silti pysyessä aisoissa. Ja tuttuun tyyliin – rahojen pitäisi napsahtaa tilille, mikäli olet luottokelpoinen, alle varttitunnissa.

Esimerkki: 1000 € lainattuna 12 kk maksuajalla: 102 € / kk, kokonaiskustannukset kaikkine kuluineen 1224 €.

 

7. Everyday – lainaa heti myös 18 vuotta täyttäneille

Eli Everyday toimii ikään kuin luottokortti älypuhelimessa – kuten muutkin vastaavanlaiset jousto- ja tililuotot. Everydaylla on myös oma älypuhelinsovellus, josta näkee tilin tilanteen ja josta voi kätevästi nostaa rahaa omalle pankkitilille.

Jokaisesta nostosta menee 15% nostoprovisio ja sinulla on korotonta maksuaikaa seuraavaan eräpäivään asti, eli seuraavan kuun viimeiseen päivään asti. Omalle tilillesi pääset joko nettiselaimella (tietokone, tabletti, älypuhelin), tai älypuhelinsovelluksella.

 

8. Eurolimiitti – 10-3000€ laina heti tilille

 • eurolimiitti - luotto heti tililleIkäraja 20 vuotta
 • 3000 € tililuotto, jossa ensimmäinen, max. 500 € nosto täysin kuluton
 • Hae lainaa: https://www.eurolimiitti.fi

Eurolimiitti on tililuottoa tarjoava palvelu, josta on uuden asiakkaan mahdollista saada lainaa ilman kuluja! Eli mikäli 500 € laina riittää sinulle, kannattaa ehdottomasti hyödyntää tämän palvelun tarjous uusille asiakkaille! Otat 500 ja maksat takaisin 500 seuraavaan eräpäivään mennessä.

Sinulle siis avataan 3000 € tililuotto, josta voit nostaa haluamasi summan ja valita haluamasi maksuajan 3-56 kk. Luoton hinnasto on selkeä: kustannukset koostuvat nostokulusta (15%) ja kuukausikorosta (5,99%).

Esimerkki: 3000 € lainaa heti tilille, maksettuna takaisin 12 kuukaudessa, tasaerälyhennyksin tulisi maksamaan kokonaisuudessaan 4656,47 €.

 

9. Ostosraha – 400-10 000€ heti tilille ilman vakuuksia

Ostosraha on suunnattu etenkin isompia hankintoja tekeville asiakkaille. Eli täältä on mahdollista saada isoakin lainaa heti tilille. Palvelua pyörittää pitkän linjan rahoitusyhtiö, OPR Vakuus Oy (joka on myös yllä mainitun Everyday.fi:n taustalla).

*Ikäraja on palvelussa vaiheittainen, eli 20-vuotias saa vain 400 € lainan. 21-75-vuotiaat saavat mahdollisuuden täyteen lainaan, eli 400-10000€. Tosin, uutena asiakkaana ensimmäisen lainan rajoitus on 5000€!

 

10. Cashbuddy – 1000-3000€ (12-60kk!)

Lainaa heti

 • Ikäraja: 20
 • Lainaa: 1000-3000 €
 • Laina-aika: vähintään 12 kk, enintään 60 kk
 • Hae lainaa: https://www.cashbuddy.fi

Cashbuddyn sivuilla on selkeä laskuri, josta valitaan lainan määrä ja takaisinmaksuaika. Tämän jälkeen näet suoraan lyhennyserät ja paljonko lainalle kertyy kokonaiskustannuksia. Kyseessä on loistava palvelu, mikäli haet esimerkiksi tonnin lainaa noin vuoden maksuajalla:

Esimerkki: 1000 € laina maksettuna takaisin 12 kuukaudessa (n. 102 € / kk) = kokonaiskustannus 1219 €. Tämä tosin vain esimerkkilaskelma. Tarkat tiedot saat, kun teet hakemuksen ja vastaanotat lainatarjouksen.

 

Lopuksi..

Tuttuun tyyliin, Hillomaisterin jeesustelut tähän loppuun:

Tänä päivänä on siis helppo saada lainaa heti tilille, kunhan vain ne luottotiedot on kunnossa ja täyttää ne artikkelin alussa mainitut vaatimukset (jokaisen palvelun ehdoista löydät toki ne tarkat vaatimukset).

Monilla tulee yllättäviä menoja esimerkiksi juuri ennen palkkapäivää, jolloin ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi hilloa laittaa kalliiseen kodinkoneeseen. Tällöin nämä pikalainat tulevat tarpeeseen ja ovat varsinkin niiden nopean myöntämisen johdosta varsin käteviä.

Mutta, lähes joka 10:nnellä suomalaisella aikuisella on tänä päivänä maksuhäiriömerkintä ja yksi syy tähän on lainarahan helppo saatavuus.

Eli mikäli aikeissa on ottaa lainaa viihdekäyttöön, kuten ryyppyreissuun, uhkapelaamiseen, tai tarpeettomiin ostoksiin, silloin kannattaa pyrkiä pitämään itsensä erossa yllä mainituilta sivustoilta.

Eli pysy skarppina ja lainaa vain sen verran kuin saat varmuudella maksettua takaisin.

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here