Lainaa heti tilillePitäisikö saada lainaa heti tilille?

Onnistuu.

Sikäli mikäli sinulla on:

 • aikaa noin 15 minuuttia
 • ikää vähintään 18 vuotta (mielellään vähintään 20 vuotta)
 • luottotiedot kunnossa
 • puhelinnumero
 • pankkitili jossain isossa suomalaisessa pankissa + verkkopankkitunnukset

Kaikki kunnossa? Aloitetaan:

Tässä TOP 10 suosikkimme vuodelle 2019, josta saat lainaa heti, eli käytännössä puhutaan alle 15 minuutin operaatiosta (kun haet lainaa suurinpiirtein klo 7-23 välisenä aikana). Palvelut ovat kyllä auki 24h vuorokaudessa, eli hakemuksen voit jättää 24/7, mutta rahoja ei siirretä yöaikaan.

Ensimmäiset 4 pitäisi täyttää lähes kaikkien tarpeet (mikäli et jaksa koko listaa käydä läpi):

1. Suomilimiitti – lainaa 1000 € heti tilille (ilmainen tonni uusille asiakkaille)

Suomilimiitti heti lainaa tilille

 • Ikäraja: 20
 • 1000 € ilmainen ensilaina! (usein tarjouksessa jopa 2000 € asti)
 • Rahat tilillesi minuuttien sisällä
 • Hae lainaa: https://www.suomilimiitti.fi

Suomilimiitti on ehdottomasti yksi Suomen suosituimpia rahoitusyhtiöitä näin vuonna 2019.

Jos et ole ennen lainannut Suomilimiitistä, kannattaa hyödyntää heidän tarjouksensa uusille asiakkaille. Voit ottaa 10-1000 € lainan, joka pitää maksaa seuraavan kuun loppuun mennessä takaisin. Eli käytännössä maksuaika asettuu suurinpiirtein 30-60 päivään – riippuen mihin aikaan kuusta otat lainan.

Lainatessa sinulle avataan 2000 € joustoluotto ja ensimmäisen lainan jälkeen seuraavat nostot ovat sitten maksullisia ja korollisia. Mutta: mikäli rahantarvetta ei tule ensimmäisen lainan jälkeen, sinulle ei tule kustannuksia luoton sulkemisesta tai käyttämättä jättämisestä. Erittäin kova diili kyseessä – käy hakemassa laina nyt heti, mikäli tiedät selviäväsi takaisinmaksusta seuraavan kuun loppuun mennessä.

 

2. Ferratum – lainaa heti (24h asiakaspalvelu!)

ferratumista lainaa heti

 • Lainan määrä 2000 € asti
 • Takaisinmaksuaika: max. 57 kk
 • Lainapäätös keskimäärin 5 minuutissa
 • Hae lainaa: https://www.ferratum.fi

Ferratum on iso ja luotettava rahoitusyhtiö, josta saa lainaa varsin nopeasti tilille. Lisäksi kiireistä asiakasta auttaa 24h auki oleva asiakaspalvelu (myös ilmainen puhelinnumero asiakaspalveluun)!

Itse päälainatuote Ferratumilla on Joustava-tililuotto, josta saa kerrallaan lainaa 2000 € asti ja se on tarkoitettu lähinnä lyhytaikaiseen lainaamiseen. Lisäksi Ferratum tarjoaa vielä lainaa pitkällä maksuajalla Prime-lainan muodossa, jossa lainan määrä on jopa 20 000 € ja maksuaika venytettävissä aina 10 vuoteen asti.

 

3. Vivus 10-400 € pikavippi heti tilille (hyödynnä ilmainen ensimmäinen nosto!)

 • Ikäraja: 18Vivus - pikavippi heti tilille
 • Lainaa: 10 – 400 €
 • Rahat tililläsi arviolta n. 15 minuutissa
 • Laina-aika: 3-61 päivää
 • Hae lainaa: https://www.vivus.fi

Vivus on pitkän linjan pikavippaamo, josta lohkeaa pikavippi heti tilille. Ensimmäinen laina on ilmainen ja sitä voi nostaa maksimissaan 400 euroa. Laina pitää maksaa aina takaisin 61 päivän sisällä, eli pitkäaikaiseen lainaamiseen se ei sovi.

Kannattaa ainakin hyödyntää Vivuksen tarjoama koroton ja kuluton ensilaina, mikäli et ole palvelua ennen käyttänyt. Eli uutena asiakkaana se ensimmäinen lainasi on täysin ilmainen. Rahat siirtyvät arvioidemme mukaan noin 15 minuutissa pankkitilillesi. Lue tarvittaessa lisää: Vivus kokemuksia.

 

4. Euroloan.fi – selkeä suomalainen lainaamo, josta lainaa heti tilille (24h asiakaspalvelu)

 • lainaa heti 24h euroloanIkäraja: 20
 • Pikaluotto 100-500 € (lainapäätös n. 2 minuutissa)
 • Maksuaika 3-4 kuukautta (pikaluotossa)
 • Hae laina: https://www.euroloan.fi

Euroloan on varsin selkeän tyylikäs lainapalvelu, jossa palvelu pelaa 24 tuntia vuorokaudessa. Etenkin heidän tarjoamansa Express-laina on erittäin nopea ja rahat siirtyvät yleensä minuuteissa tilillesi.

Lisäksi isompaan lainatarpeeseen löytyy ihan normaali Euroloanin tarjoama laina aina 10 000 € asti. Senkin voit usein saada käytännössä heti tilillesi, mikäli vain taloudellinen tilanteesi on kunnossa. Vahva suositus Euroloanille. Lue tarvittaessa lisää: Euroloan kokemuksia.

 

5. Blue Finance – 100-700 € pikavippi heti tilille

 • pikavippi heti tilille 24hIkäraja: 18
 • Pikavippi 100-700 €
 • Joustoluotto 2000 € asti
 • Lainapäätös 3 minuutissa, rahat siirtyvät sen jälkeen heti
 • Hae laina: https://www.bluefinance.fi

BlueFinance on suosittu palvelu, josta saa pienehköä lainaa heti tilille. Varsinkin nuoremman väestön keskuudessa tämä Blue Financen tarjoama 100-700 euron pikavippi on nopea ja selkeä laina. Jos sinulle riittää 100-300 euroa ja pystyt maksamaan sen takaisin 14 vuorokauden sisällä, kannattaa hyödyntää BlueFinancen tarjoama koroton ja kuluton ensilaina!

 

6. Bank Norwegian – harkitumpi vaihtoehto (ei siirry rahat aivan heti tilille)

Jos sinulla ei ole aivan tulenpalava kiire, kannattaa hakea lainatarjous myös BankNorwegianista (jos siis haet hieman isompaa ja pitkäaikaisempaa lainaa).

Ja jos sinulla on vanhoja pikavippejä ja lainoja sinne sun tänne, kannattaa harkita hakevansa isompaa Norwegian lainaa, jolla sitten maksat nämä vanhat lainat pois. Eli yhdistät vanhat lainat ja maksat sitten vain yhtä korkoa tänne suhteellisen edulliseen Norwegianiin.

Korko määrittyy hakijan henkilökohtaisen taloudellisen tilanteen mukaan, mutta nimelliskorko on ”vain” 8,99% – 22,49%. ”Vain” heittomerkeissä sen takia, että pankkilainaksi se on edelleen melko kallis, mutta tällaiseksi nopeasti haettavaksi lainaksi ilman vakuuksia/takaajia, tarjoaa norjalainen todella hyvää diiliä.

PS. Jos tarvitset luottokorttia ja matkustat edes silloin tällöin Norwegianin lentokoneilla, kannattaa hakea Bank Norwegianin Visa-luottokortti. Hakemus tapahtuu muutamassa minuutissa ja itse kortti saapuu postitse yleensä noin viikossa.

 

7. Credigo – 100-2500 € lainaa heti

lainaa heti - credigo.fi

 • Ikäraja 20 vuotta
 • Lainasumma 100-2500 €
 • Laina-aika: 6 – 60 kk (eli max. 5 vuotta)
 • Hae lainaa: https://www.credigo.fi

Credigo panostaa palvelun selkeyteen ja nopeuteen. Heillä ei ole niin sanottuja piilokuluja, vaan hinnoittelu on selkeää; he veloittavat vain kuukausikorkoa siltä ajalta, kun laina on nostettuna.

Nopeudesta: yleensä rahat siirtyvät tilillesi vain 10 minuutissa mikäli sinulla vain on pankkitili, jossain isossa pankissa, kuten Osuuspankissa, Nordeassa, Danske Bankissa, Säästöpankissa tai Aktiassa. Lue myös: Credigo kokemuksia!

 

8. Everyday – lainaa heti myös 18 vuotta täyttäneille

Eli Everyday toimii ikään kuin luottokortti älypuhelimessa – kuten muutkin vastaavanlaiset jousto- ja tililuotot. Everydaylla on myös oma älypuhelinsovellus, josta näkee tilin tilanteen ja josta voi kätevästi nostaa rahaa omalle pankkitilille.

Jokaisesta nostosta menee 15% nostoprovisio ja sinulla on korotonta maksuaikaa seuraavaan eräpäivään asti, eli seuraavan kuun viimeiseen päivään asti. Omalle tilillesi pääset joko nettiselaimella (tietokone, tabletti, älypuhelin), tai älypuhelinsovelluksella.

 

9. Ostosraha – 400-10 000€ heti tilille ilman vakuuksia

Ostosraha on suunnattu etenkin isompia hankintoja tekeville asiakkaille. Eli täältä on mahdollista saada isoakin lainaa heti tilille. Palvelua pyörittää pitkän linjan rahoitusyhtiö, OPR Vakuus Oy (joka on myös yllä mainitun Everyday.fi:n taustalla).

*Ikäraja on palvelussa vaiheittainen, eli 20-vuotias saa vain 400 € lainan. 21-75-vuotiaat saavat mahdollisuuden täyteen lainaan, eli 400-10000€. Tosin, uutena asiakkaana ensimmäisen lainan rajoitus on 5000€!

 

10. Cashbuddy – 1000-3000€ (12-60kk!)

Lainaa heti

 • Ikäraja: 20
 • Lainaa: 1000-3000 €
 • Laina-aika: vähintään 12 kk, enintään 60 kk
 • Hae lainaa: https://www.cashbuddy.fi

Cashbuddyn sivuilla on selkeä laskuri, josta valitaan lainan määrä ja takaisinmaksuaika. Tämän jälkeen näet suoraan lyhennyserät ja paljonko lainalle kertyy kokonaiskustannuksia. Kyseessä on loistava palvelu, mikäli haet esimerkiksi tonnin lainaa noin vuoden maksuajalla:

Esimerkki: 1000 € laina maksettuna takaisin 12 kuukaudessa (n. 102 € / kk) = kokonaiskustannus 1219 €. Tämä tosin vain esimerkkilaskelma. Tarkat tiedot saat, kun teet hakemuksen ja vastaanotat lainatarjouksen. Lue tarvittaessa lisää Cashbuddy kokemuksia.

 

Lopuksi..

Tuttuun tyyliin, Hillomaisterin jeesustelut tähän loppuun:

Tänä päivänä on siis helppo saada lainaa heti tilille, kunhan vain ne luottotiedot on kunnossa ja täyttää ne artikkelin alussa mainitut vaatimukset (jokaisen palvelun ehdoista löydät toki ne tarkat vaatimukset).

Monilla tulee yllättäviä menoja esimerkiksi juuri ennen palkkapäivää, jolloin ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi rahaa laittaa esimerkiksi kalliiseen kodinkoneeseen. Tällöin nämä pikalainat tulevat tarpeeseen ja ovat varsinkin niiden nopean myöntämisen johdosta varsin käteviä.

Mutta, lähes joka 10. suomalaisella aikuisella on tänä päivänä maksuhäiriömerkintä ja yksi syy tähän on lainarahan helppo saatavuus.

Eli mikäli aikeissa on ottaa lainaa viihdekäyttöön, kuten ryyppyreissuun, uhkapelaamiseen, tai tarpeettomiin ostoksiin, silloin kannattaa pyrkiä pitämään itsensä erossa yllä mainituilta sivustoilta.

Eli pysy skarppina ja lainaa vain sen verran kuin saat varmuudella maksettua takaisin.

Joka tapauksessa, onko sinulla kommentoitavaa yllä oleviin palveluihin liittyen? Kerro kokemuksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here