rahalaitos kokemuksia 2019Tässä artikkelissa Rahalaitos kokemuksia ja yhteenvetoa millaisesta palvelusta on kyse.

Tarttisko saada lainaa nopeasti?

Mutta et halua maksaa liikaa korkoa?

Mikäli vastaus on tupla-kyllä, voit hakea 500 – 70 000 € suuruista lainaa Rahalaitoksen tarjoaman lainanvertailupalvelun kautta.

Tässä ne tärkeimmät tiedot mitä sinun tarvitsee tietää tästä hillolaitoksesta:

1. Rahalaitos – luotettava vai ei?

Ensinnäkin, Rahalaitos.fi:tä pyörittää suomalainen yritys – Tampereelle rekisteröity Eone Oy, jolle on myönnetty AAA-luottoluokitus.

Eli kyseessä ei ole mikään piilotteleva ja salaperäinen ulkomaille rekisteröity yritys.

Rahalaitokseen saa yhteyden puhelimitse, sähköpostitse ja jopa faksitse, mikäli satut oikein nostalgiselle tuulelle.

Rahalaitos ei ole lainanmyöntäjä vaan itse lainasopimus tehdään loppuviimein sen tahon kanssa, kenen lainatarjouksen hyväksyt.

Mutta lyhyesti sanottuna kyllä, Rahalaitos on täysin luotettava, kotimainen yritys.

Tee lainahakemus: https://www.rahalaitos.fi

2. Näin toimii Rahalaitos

Netti on täynnä kulutusluottoja tarjoavia pankkeja ja rahoitusyhtiöitä, kuten tiedät. Rahalaitoksen tehtävä on tuoda näistä ne parhaat yhden katon alle ja täten etsiä asiakkailleen aina se paras laina.

Menet yksinkertaisesti Rahalaitoksen aloitussivulleen ja väännät vivut ja vaihtoehdot kaipaamasi lainan vaatimiin asentoihin:

rahalaitos.fi kokemuksia

..ja laitat lainahakemuksen vetämään.

Tämän jälkeen Rahalaitos etsii juuri sinulle sopivimmat ja edullisimmat lainat, joista voit sitten halutessasi valita omasi. Eli hakemuksen lähettämällä et sitoudu vielä mihinkään.

Palvelu ei maksa sinulle mitään, koska Rahalaitos hoitaa omat ansionsa suoraan heidän yhteistyökumppaniensa kanssa.

rahalaitos yhteistyökumppanit

Eli säästät aikaa ja vaivaa, kun ei tarvitse joka lainasivustolle alkaa syöttämään hakemusta. Tarjolla on monenlaista lainaajaa, josta saa ns. pikavippejä, mutta myös ihan kunnon lainaa pitkällä maksuajalla!

Tämä yritys on myös tuttu teeveestä. Alla olevassa videossa Rahalaitoksen mainoksen nainen havainnollistaa palvelun toimintamallia:

Lainapäätös tulee hieman isommalla viiveellä kuin suoraan lainanmyöntäjältä hakiessa, mutta jos hakee yhtään isompaa lainaa, ei päätöstä muutenkaan kannata tehdä hätiköiden.

Mutta tarjouksia alat todennäköisesti saamaan jo tuntien sisällä, mikäli haet lainaa päiväsaikaan.

Joskus rahan saa tilillensä parhaimmillaan samana päivänä, joskus se ottaa muutaman päivän.

3. Korko ja kulut (harkitse myös yhteishakijaa)

Korko määrittyy lainanhakijan taloudellisen tilanteen mukaan, kun lainayhtiöt ovat katsoneet hakemuksesi ja tarkistaneet luottotietosi.

Huomioi kuitenkin se, että tuossa kun säädät lainan määrää ja maksuaikaa, on ilmoitettu korko vain esimerkkilaskelmaan pohjautuva. Todellisen henkilökohtaisen koron saat sitten lainatarjoukset saatuasi.

Korkoa voit saada pienemmäksi, mikäli otat lainan yhteishakijan kanssa. Eli mikäli puolison kanssa on tarkoitus tehdä remontti tai on muita yhteisiä hankintoja päällä, kannattaa ehdottomasti harkita hakevansa lainaa yhdessä jonkun luotettavan henkilön kanssa.

Lue myös: Top-5 paikat hakea koroton ensilaina

4. Vaatimukset lainanhakijalle?

Aivan räkäisimpiä teinien pikavippejä Rahalaitos ei välitä. Lainaajan pitää olla suht koht terveen talouden omaava Suomen kansalainen – tässä vaatimukset lyhyesti:

  • Ikää vähintään 20 vuotta
  • Yli 7200 € vuositulot
  • Ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä

Vakuuksia tai takaajia ei tarvita lainan hakemiseen.

5. Lainojen yhdistäminen (vähennä stressiä)

Jos nyt ihan rehellisiä ollaan, moni meistä on käveleviä katastrofeja mitä tulee talouden hallintaan.

Onko sinulla sinne tänne velkoja? Vanhat pikavipit painaa päälle ja ne muutamat tyhmät osamaksut rasittaa ohimon suonistoa?

Silloin kannattaa harkita lainojen yhdistämistä Rahalaitoksen kautta. Tämän myötä ensinnäkin säästät korkomenoissa sekä toisekseen selkiytät omaa taloudellista tilannettasi omassa mielessäsi. Saat selkeämmin hallittavan numeron päähäsi ja ylipäätään tavoitteen, jota kohti lähdet etenemään.

Kun on useampi velka sinne sun tänne, osa kerryttää korkoa X verran, toinen Y verran, on tällainen sekasotku omiaan nostamaan stressitasojasi. Ja jos kaipaat apua tilanteeseesi, etkä tiedä miten homma käytännössä menee, siirry kohtaan 6:

6. Käytä Rahalaitosta hyväksesi – ilmaista neuvontaa

Suomalainen (mies) ei tunnetusti pyydä apua ihan helpolla. Tämän on visualisoinut hyvin esimerkiksi Kummeli 90-luvulla ”ei tartte auttaa” -sketsillään.

Jos puhutaan talousalasta, ei tämän alan ammattilaisten palkat ole ihan pienimmästä päästä. Ja nyt se pointti:

Rahalaitoksella on alan ammattilaiset sinun käytettävissäsi mikäli tarvitset sitä apua lainan valitsemiseen tai vanhojen lainojen yhdistämiseen.

Käytä tämä mahdollisuus hyväksesi. Vertailun vuoksi, jos kysyisit vinkkiä suoraan lainanmyöntäjältä, he totta kai myyvät sinulle vain heidän tuotteensa. Kun kysyt asiaa Rahalaitoksen kaltaiselta lainojen vertailijalta, saat periaatteessa puolueettoman ja neutraalin arvion siitä, mitä sinun kannattaisi tehdä. Eli:

Mutta, Rahalaitoksella ei tietenkään ole kaikkia suomalaisia lainapalveluja tarjolla. Jos haluat varmistaa saavasi hyvän hinnan, tee hakemus Rahalaitoksen lisäksi myös BankNorwegian.fi:ssä (sitä ei löydy Rahalaitoksen valikoimasta ja sieltä saattaa usein saada todella pienikorkoisen lainan).

Millaisia kokemuksia sinulla on Rahalaitoksesta? Saitko hyvän diilin? Miten toimi asiakaspalvelu? Jaa kokemuksesi alla olevaan kommenttiosioon.

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here