rahalaitos kokemuksia 2019Tässä artikkelissa Rahalaitos.fi:stä kokemuksia sekä yhteenvetoa millaisesta palvelusta on kyse.

Pitäisikö saada lainaa nopeasti?

Mutta et halua maksaa liikaa korkoa?

Mikäli vastaus on tupla-kyllä, voit hakea 500 – 70 000 € suuruista lainaa Rahalaitoksen tarjoaman lainanvertailupalvelun kautta.

Tässä ne tärkeimmät tiedot mitä sinun tarvitsee tietää Rahalaitos.fi:stä vuodelle 2020:

1. Rahalaitos – luotettava vai ei?

Ensinnäkin, Rahalaitos.fi:tä pyörittää suomalainen yritys – Tampereelle rekisteröity Eone Oy, jolle on myönnetty AAA-luottoluokitus.

Eli kyseessä ei ole mikään piilotteleva ja salaperäinen ulkomaille rekisteröity yritys.

Rahalaitokseen saa yhteyden puhelimitse, sähköpostitse ja chatitse.

Tärkeää on tietää myös se, että Rahalaitos ei itsessään ole lainanmyöntäjä vaan itse lainasopimus tehdään loppuviimein sen tahon kanssa, kenen lainatarjouksen hyväksyt. Eli Rahalaitos kilpailuttaa lainapalvelut sinun puolestasi.

Mutta lyhyesti sanottuna kyllä, Rahalaitos on täysin luotettava, kotimainen yritys ja käyttäjien kokemuksien mukaan sujuvasti toimiva palvelu.

Tee lainahakemus: https://www.rahalaitos.fi

2. Näin toimii Rahalaitos

Netti on täynnä kulutusluottoja tarjoavia pankkeja ja rahoitusyhtiöitä, kuten tiedät. Rahalaitoksen tehtävä on tuoda näistä ne parhaat yhden katon alle ja täten etsiä asiakkailleen aina se paras laina.

Menet yksinkertaisesti Rahalaitoksen aloitussivulleen ja väännät vivut ja vaihtoehdot kaipaamasi lainan vaatimiin asentoihin:

rahalaitos.fi kokemuksia

..ja laitat lainahakemuksen vetämään.

Tämän jälkeen Rahalaitos etsii juuri sinulle sopivimmat ja edullisimmat lainat, joista voit sitten halutessasi valita omasi. Eli hakemuksen lähettämällä et sitoudu vielä mihinkään.

Palvelu ei maksa sinulle mitään, koska Rahalaitos hoitaa omat ansionsa suoraan heidän yhteistyökumppaniensa kanssa.

rahalaitos yhteistyökumppanit

Eli säästät aikaa ja vaivaa, kun ei tarvitse joka lainasivustolle alkaa syöttämään hakemusta. Rahalaitoksella on yhteistyökumppanina monenlaista lainaajaa, josta saa ns. pikavippejä, mutta myös ihan kunnon lainaa pitkällä maksuajalla! Eli esimerkiksi norjalaiset pankit (jotka ovat kasvattaneet suosiotaan Suomessa viimeisen 10 vuoden aikana) ovat hyvin edustettuna Rahalaitos.fi:ssä.

Rahalaitos on tuttu myös TV:stä. Alla olevassa videossa Rahalaitoksen mainoksen nainen havainnollistaa palvelun toimintamallia:

Lainapäätös tulee hieman isommalla viiveellä kuin suoraan lainanmyöntäjältä hakiessa, mutta jos hakee yhtään isompaa lainaa, ei päätöstä muutenkaan kannata tehdä hätiköiden.

Mutta tarjouksia alat todennäköisesti saamaan jo tuntien sisällä, mikäli haet lainaa päiväsaikaan.

Joskus rahan saa tilillensä parhaimmillaan samana päivänä, joskus se ottaa muutaman päivän.

3. Korko ja kulut (harkitse myös yhteishakijaa)

Korko määrittyy lainanhakijan taloudellisen tilanteen mukaan, kun lainayhtiöt ovat katsoneet hakemuksesi ja tarkistaneet luottotietosi.

Huomioi kuitenkin se, että tuossa kun säädät lainan määrää ja maksuaikaa, on ilmoitettu korko vain esimerkkilaskelmaan pohjautuva. Todellisen henkilökohtaisen koron saat sitten lainatarjoukset saatuasi.

Korkoa voit saada pienemmäksi, mikäli otat lainan yhteishakijan kanssa. Eli mikäli puolison kanssa on tarkoitus tehdä remontti tai on muita yhteisiä hankintoja päällä, kannattaa ehdottomasti harkita hakevansa lainaa yhdessä kumppanin kanssa.

Lue myös: Top-5 paikat hakea koroton ensilaina

4. Rahalaitos.fi:n vaatimukset lainanhakijalle?

Aivan räkäisimpiä teinien pikavippejä Rahalaitos ei välitä. Lainaajan pitää olla suht koht terveen talouden omaava Suomen kansalainen – tässä vaatimukset lyhyesti:

  • Ikää vähintään 20 vuotta
  • Yli 7200 € vuositulot
  • Ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä

Vakuuksia tai takaajia ei tarvita lainan hakemiseen.

5. Lainojen yhdistäminen (vähennä stressiä ja taloushuolia)

Jos nyt ihan rehellisiä ollaan, moni meistä on käveleviä katastrofeja mitä tulee talouden hallintaan.

Onko sinulla sinne tänne velkoja? Vanhat pikavipit painaa päälle ja ne muutamat tyhmät osamaksut rasittaa ohimon suonistoa?

Silloin kannattaa harkita lainojen yhdistämistä Rahalaitoksen kautta. Tämän myötä ensinnäkin säästät korkomenoissa sekä toisekseen selkiytät omaa taloudellista tilannettasi omassa mielessäsi. Saat selkeämmin hallittavan numeron päähäsi ja ylipäätään tavoitteen, jota kohti lähdet etenemään.

Kun on useampi velka sinne sun tänne, osa kerryttää korkoa X verran, toinen Y verran, on tällainen sekasotku omiaan nostamaan stressitasojasi. Ja jos kaipaat apua tilanteeseesi, etkä tiedä miten homma käytännössä menee, siirry kohtaan 6:

6. Käytä Rahalaitosta hyväksesi – ilmaista neuvontaa

Suomalainen (mies) ei tunnetusti pyydä apua ihan helpolla. Mutta nyt kannattaa unohtaa oma ego ja mahdollinen häpeä ja kysyä neuvoa.

Rahalaitoksella on alan ammattilaiset sinun käytettävissäsi mikäli tarvitset apua lainan valitsemiseen tai vanhojen lainojen yhdistämiseen. Ei ole häpeä kysyä vinkkiä ja apua omiin mahdollisiin talousongelmiin. Suomessa on satoja tuhansia ihmisiä, joilla on maksuhäiriömerkintä, joten ei se Rahalaitoksen henkilökunta ylläty enää mistään.

Käytä tämä mahdollisuus hyväksesi. Kysy sieltä asiakaspalvelusta vinkkiä, jos tarvitset apua esimerkiksi vanhojen lainojen yhdistelyyn tai mikäli olet jo Rahalaitoksen asiakas ja sinulla uhkaa jäädä lyhennyserät maksamatta. Asioilla on tapana järjestyä, kun vain myöntää ongelman (itselleen) ja lähtee aktiivisesti ratkaisemaan asiaa.

Yhteenveto

Näin vuonna 2020 laina kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa. Eli haet rohkeasti lainatarjoukset paristakin eri paikasta ja nostat sitten rahat sieltä mistä saat parhaan tarjouksen.

Eli pelkän hakemuksen tekemisellä et vielä sitoudu nostamaan lainaa.

Suosituksemme:

Tee lainahakemus Rahalaitos.fi:ssä

Tee toinen hakemus esimerkiksi Lendo.fi:ssä (vastaavanlainen palveu kuin Rahalaitos) ja/tai BankNorwegian.fi:ssä (joka on erittäin suosittu lainapalveu Suomessa).

Katso mistä saat parhaan tarjouksen ja nosta sitten rahat sieltä. Hakemuksen tekemiseen menee jokunen minuutti per sivusto, mutta se kannattaa. Voit tällä muutamien minuuttien vaivannäöllä säästää satoja euroja.

Millaisia kokemuksia sinulla on Rahalaitos.fi:stä? Saitko hyvän hintaisen lainan? Miten toimi asiakaspalvelu?

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here