rahalaitos kokemuksia 2019Tässä artikkelissa Rahalaitos.fi:stä kokemuksia sekä yhteenvetoa millaisesta palvelusta on kyse.

Eli, onko Rahalaitos luotettava vai jonkinlainen huijaus?

Tässä ne tärkeimmät tiedot mitä sinun tarvitsee tietää Rahalaitos.fi:stä vuodelle 2022:

1. Rahalaitos – luotettava vai ei?

Ensinnäkin, Rahalaitos.fi:tä pyörittää suomalainen yritys – Rahalaitos Oy.

Eli kyseessä ei ole mikään piilotteleva ja salaperäinen ulkomaille rekisteröity yritys.

Rahalaitokseen saa yhteyden puhelimitse, sähköpostitse ja chatitse.

Tärkeää on tietää myös se, että Rahalaitos ei itsessään ole lainanmyöntäjä vaan itse lainasopimus tehdään loppuviimein sen tahon kanssa, jonka lainatarjouksen hyväksyt. Eli Rahalaitos kilpailuttaa lainapalvelut sinun puolestasi.

Mutta lyhyesti sanottuna kyllä, Rahalaitos on täysin luotettava, kotimainen yritys ja käyttäjien kokemuksien mukaan sujuvasti toimiva palvelu.

Tee lainahakemus: https://www.rahalaitos.fi

2. Näin toimii Rahalaitos

Netti on täynnä kulutusluottoja tarjoavia pankkeja ja rahoitusyhtiöitä, kuten tiedät. Rahalaitoksen tehtävä on tuoda näistä ne parhaat yhden katon alle ja täten etsiä asiakkailleen aina se paras laina.

Menet yksinkertaisesti Rahalaitoksen aloitussivulleen ja väännät vivut ja vaihtoehdot kaipaamasi lainan vaatimiin asentoihin:

rahalaitos.fi kokemuksia 2022

 

..ja laitat lainahakemuksen vetämään.

Tämän jälkeen Rahalaitos etsii juuri sinulle sopivimmat ja edullisimmat lainat heidän yhteistyökumppaneiltaan, joita on noin 25 kappaletta:

rahalaitos yhteistyökumppanit

Hakemuksen tekeminen ei maksa sinulle mitään eikä se vielä edes velvoita sinua nostamaan rahoja.

Eli säästät aikaa ja vaivaa, kun ei tarvitse joka lainasivustolle alkaa syöttämään hakemusta. Rahalaitoksella on yhteistyökumppanina monenlaista lainaajaa, josta saa ns. pikavippejä, mutta myös ihan kunnon lainaa pitkällä maksuajalla! Eli esimerkiksi norjalaiset pankit (jotka ovat kasvattaneet suosiotaan Suomessa viimeisen 10 vuoden aikana) ovat hyvin edustettuna Rahalaitos.fi:ssä.

Mutta tarjouksia alat todennäköisesti saamaan jo tuntien sisällä, mikäli haet lainaa päiväsaikaan.

Joskus rahan saa tilillensä parhaimmillaan samana päivänä, joskus se ottaa muutaman päivän mikäli sinun pitää toimittaa lisätietoja maksukyvystäsi.

3. Korko ja kulut vielä pienemmäksi näin:

Korko määrittyy lainanhakijan taloudellisen tilanteen mukaan, kun lainayhtiöt ovat katsoneet hakemuksesi ja tarkistaneet luottotietosi.

Huomioi kuitenkin se, että tuossa kun säädät lainan määrää ja maksuaikaa, on ilmoitettu korko vain esimerkkilaskelmaan pohjautuva. Todellisen henkilökohtaisen koron saat sitten lainatarjoukset saatuasi.

Korkoa voit saada pienemmäksi, mikäli otat lainan yhteishakijan kanssa. Eli mikäli puolison kanssa on tarkoitus tehdä remontti tai on muita yhteisiä hankintoja päällä, kannattaa ehdottomasti harkita hakevansa lainaa yhdessä kumppanin kanssa.

4. Rahalaitos.fi:n vaatimukset lainanhakijalle?

Aivan ”räkäisimpiä” pikavippejä Rahalaitos ei välitä. Lainaajan pitää olla suht koht terveen talouden omaava Suomen kansalainen – tässä vaatimukset lyhyesti:

  • Ikää vähintään 20 vuotta
  • Yli 7200 € vuositulot
  • Ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä

Vakuuksia tai takaajia ei tarvita lainan hakemiseen.

5. Rahalaitos.fi kokemuksia netin keskustelupalstoilta

Rahalaitos on toiminut jo reilun kymmenen vuotta Suomen lainamarkkinoilla. Koko ala oli paljon ”villimpi” 2010-luvulla, jolloin keskustelupalstoille kuten Suomi24.fi:hin tai Vauva.fi:hin kirjoiteltiin, että ”rahalaitos on huijausta” tai muuta vastaavaa.

Näissä on ilmeisesti ollut kyse harhaanjohtavasta mainonnasta, jossa ensin on mainostettu pientä korkoa, mutta hakemuksen tekemisen jälkeen on tarjottu isompaa korkoa. Lisäksi pahennusta on herättänyt Rahalaitoksen lähettämät mainokset sähköpostiin.

Näihin kahteen ongelmaan löytyy kyllä ratkaisut.

Eli, se lopullinen lainatarjous kannattaa aina katsoa läpi ennen kuin sen allekirjoittaa sähköisesti ja nostaa rahat. Rahalaitoksen sivuilla oleva lainalaskuri on vasta arvio lainan kustannuksista.

Lisäksi mahdolliset mainossähköpostit saa toki keskeytettyä. Suomessa toimivilla yrityksillä on lain puolesta pakko antaa mahdollisuus asiakkailleen keskeyttää mainospostin vastaanottaminen.

Ja jos tutkaillaan muita käyttäjien kokemuksia, että mihin käyttöön Rahalaitosta yleensä käytetään, on lainan tarkoitus yleensä vanhojen lainojen yhdistäminen (halvempi maksaa yhtä isoa lainaa kuin useampaa pientä), remonttilaina, autolaina tai jopa yrityksen käyttöön tuleva laina. Tai, ihan mitä vain elämän kuluja varten. Rahalaitos ei erikseen utele mihin käyttöön rahat ovat tulossa.

Yhteenveto

Näin vuonna 2022 lainat kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa.

Ja Rahalaitos on siihen käyttöön yksi parhaita palveluita. Teet hakemuksen, joka ei vielä sido sinua mihinkään. Sen jälkeen päätät, nostatko rahat vai et.

Suosituksemme siis:

Tee lainahakemus Rahalaitos.fi:ssä

Jos haluat vielä tuplavarmistaa, että saat hyvän tarjouksen, tee hakemus myös esimerkiksi Omalaina.fi:ssä ja Sortter.fi:ssä (jotka ovat vastaavanlaisia palveluita kuin Rahalaitos).

Millaisia kokemuksia sinulla on Rahalaitos.fi:stä? Saitko hyvän hintaisen lainan? Miten toimi asiakaspalvelu?

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here