Lainasto kokemuksiaTässä artikkelissa Lainasto kokemuksia ja tiedontynkää.

Pitäisikö saada 100-400€ laina ja vielä pitkähköllä, 12 kk maksuajalla?

Tai oletko nuori, esim. 18-vuotias? Tai työtön, tai opiskelija?

Lainasto.fi tarjoaa lainaa lähes kenelle tahansa, joka hengittää, joten mennään asiaan.

Tosin, kyllä tämä yhtiö tarjoaa myös isompia kulutusluottoja jopa 5000€ asti – näistä myös lisää alempana.

Tässä siis 5 kohtaan jaettu tietopaketti Lainasto.fi:stä:

1. Lainasto Oy yrityksenä

Lainastoa pyörittää GF Money Consumer Finance Oy, joka on perustettu vuonna 2011. Se listaa nettisivuillaan osoitteensa, puhelinnumeronsa, Y-tunnuksensa ja sivusto on tietenkin SSL-suojattu. Eli palvelu on lainaajan kannalta luotettava.

Lainasto ei keskity pelkästään lainaamaan, vaan se tarjoaa myös selkeää ja helposti ymmärrettävää sijoitusmahdollisuutta.

Sivustolla raportoidaan säännöllisesti myös yrityksen liikevaihto sekä muita talouslaskelmia. Tämä antaa myöskin luotettavan ja ”läpinäkyvän” kuvan yrityksen toiminnasta.

Asiakaspalvelu on tavoitettavissa viikon jokaisena päivänä (ma-pe klo 08-22 ja la-su 12-20) niin puhelimitse kuin sähköpostitsekin. Testisähköpostiimme tuli vastaus noin 20 minuutissa – varsin nopeaa toimintaa siis.

Eli kyllä; Lainasto on luotettava ja asiallinen lainapalvelu.

Tutustu Lainaston lainatuotteisiin: https://www.lainasto.fi

 

2. Lainasto.fi:n pikalaina (100-400 €)

Tässä pääpiirteittäin Lainaston pikalainan ominaisuudet/vaatimukset:

 • Ikäraja: 18
 • Lainan määrä: 100-400 €
 • Laina-aika: 12 kk
 • Takaisinmaksu 6 erässä

Pikalaina on siitä hyvä, että sen saa lähes kuka tahansa puhtaat luottotiedot omaava Suomen kansalainen. Eli olit sitten työtön, opiskelija tai muu työssäkävijästä poikkeava ihminen, ei muuta kuin hakemusta vetämään, niin voit saada sieltä lainaa heti ilman liitteitä (ei tarvitse siis palkkatodistusta tai muuta dokumentaatiota liittää mukaan).

Jos otat 400 € lainaa, maksetaan se takaisin 6 erässä ja oletusarvoisesti tällaisissa erissä: 40, 40, 40, 40, 40 ja viimeinen erä on 350 €. Näistä tulee siis 550 € yhteensä. Eli hieman kannattaa katsoa sinne tulevaisuuteen, että on sitten rahaa maksaa se viimeinen erä. Voit tosin halutessasi maksaa alussa isompia eriä.

Eli hae pikalaina Lainasto.fi:stä nyt, niin saat rahat tilillesi jo 15 minuutissa tästä hetkestä.

 

3. Joustoluotto & kulutusluotto

Lainasto tarjoaa tällä hetkellä isompaan rahantarpeeseen kahta erilaista luottotiliä. Niitä hakiessa pitää olla säännölliset tulot, josta pitää myös lähettää todistus lainaa hakiessa. Tässä tiivistetysti luottojen ominaisuudet:

Joustoluotto: 100-3000€

 • Ikäraja: 18
 • Luottoraja 2000-3000€ (josta voi nostaa haluamansa summan, tarpeen mukaan 100-3000€ väliltä)
 • Kun luotto on avattu, sen jälkeen rahaa voi nostaa esimerkiksi heidän älypuhelinsovelluksella, kirjautumalla sisään nettisivujen kautta tai tekstiviestillä
 • Kuukausikorko 5%
 • Nostoprovisio 14%, eli mikäli nostat 1000€ käyttöösi, menee siitä 140€ nostoprovisio
 • Kuukausierä valittavissa: minimi 50 €, maksimissaan 220 €
 • Takaisinmaksuaika: 3-34 kk

Kulutusluotto: 2000-5000€

 • Ikäraja: 22
 • Lainasumma: 2000-5000€
 • Takaisinmaksuaika: 12-36 kk
 • Nimelliskorko: 41,16%
 • Esimerkkilaina: 2000€ laina 12kk takaisinmaksuajalla tulisi kokonaisuudessaan maksamaan 2839,53 €

Lue myös: Halvin joustoluotto (Top7-listaus)

4. Lainan hakeminen käy nopeasti

Lainastosta saa lainaa heti tilille, eli käytännössä plus-miinus 15 minuutissa. Tämä siis Lainaston aukioloaikojen puitteissa ja mikäli sinulla on pankkitili jossain merkittävässä suomalaisessa pankissa. Jos asialla on tulenpalava kiire, kannattaa kilauttaa heidän asiakaspalveluunsa, niin saat varmuuden asisaan.

Itse hakuprosessi on myöskin selkeän visuaalisesti hahmoteltu heidän nettisivuillaan:

Lainasto.fi kokemuksia

Eli tunnistaudut ensin palveluun verkkopankkitunnuksilla, josta lainahakemus lähtee käyntiin. Esimerkiksi suosittelemamme pikalainan saa melkoisen suoraviivaisesti ilman sen kummempia todistuksia tuloista.

Jos haet isompaa joustoluottoa tai kulutusluottoa, tulee sinun toimittaa esimerkiksi kuva puhelimella otettuna palkkalaskelmastasi.

 

5. Vaihtoehdot Lainastolle?

Lainasto on yksi harvoja lainaajia, jotka tarjoavat pikavippiä näinkin pitkällä maksuajalla. Eli vahva suositus tuolle 100-400 € pikalainalle. Hae se pois kuljeksimasta: Lainasto.fi.

Mutta mikäli haet kulutusluottoa isommille summille, sitten valikoimaa on Suomen lainamarkkinoilla runsaasti. Katso esimerkiksi listaamamme Top 10 palvelut saada lainaa heti tilille.

Tai mikäli haluat varmistaa saavasi parhaan lainatarjouksen isommalle summalle, kannattaa suorittaa lainan kilpailutus.

Yhteenveto

Hillomaisterilta irtoaa pisteet varsinkin Lainasto.fi:n yksinkertaistetun selkeälle nettisivustolle. Se on tyylikäs ja sieltä löytyvät kaikki tarpeellinen info helposti. Myös 7 päivää viikossa auki oleva asiakaspalvelu luo lisää luotettavuutta tälle palvelulle.

Etenkin Lainaston Pikalaina (100-400 €) on suhteellisen edullinen pikalaina pitkällä maksuajalla, jota voi hyödyntää johonkin yllättävään ostokseen tai vaikkapa siihen äkkilähtöreissuun, jonne on aivan pakko päästä.

Käy tekemässä lainahakemus: https://www.lainasto.fi

Isompia lainoja kannattaa tuttuun tyyliin ottaa vakaasti harkiten ja vain sen verran kuin kykenee varmuudella maksamaan takaisin.

Jos sinulla on kokemuksia Lainastosta, laita reportaasia alla olevaan kommenttiosioon.

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here