ensimmäinen laina ilman kulujaNyt olisi ”ilmaista” rahaa tarjolla.

Listaamme 5 lainapalvelua, josta irtoaa täysin kuluton ja koroton ensilaina!

Tällainen kuluton ensilaina toimii tiettyjen rahoitusyhtiöiden ”sisäänheittotuotteena” ja sinun kannattaa kuluttajana ottaa näistä täysi hyöty irti näin vuonna 2019.

Mikäli haussa on tuollainen 10 – 1000 € suuruinen ensilaina, näistä paikoista se lohkeaa – ensimmäisestä neljästä palvelusta saat rahat yleensä minuuteissa, mikäli olet luottokelpoinen ja haet lainaa suurin piirtein kello 07-23 välisenä aikana.

1. Suomilimiitti: tämän hetken paras koroton ja kuluton ensilaina (10 – 2000 €)

 • koroton ensilaina suomilimiittiUusille asiakkaille 10 – 1000 € lainaa ilman kuluja ja korkoja (HUOM. 08/2019 – poikkeuksellisesti jopa 2000 € ensinosto ilmaiseksi)
 • Ikäraja 21 vuotta
 • Laina-aika 30-60 päivää
 • Hae ilmainen laina: https://www.suomilimiitti.fi

Suomilimiitillä on tarjolla varsin hyvä koroton ensilaina uusille asiakkailleen. Ensimmäinen nosto voi olla 10 ja 1000 euron välillä, ja se pitää maksaa takaisin seuraavan kuun loppuun mennessä (eli takaisinmaksuaika asettuu siihen 30-60 päivän välimaastoon, riippuen mihin aikaan kuukaudesta nostat lainan).

Suomilimiitti ei aiheuta sinulle mitään kuluja tämän ensimmäisen lainan johdosta, kunhan vain maksat sen takaisin seuraavan kuukauden loppuun mennessä. Jatkossa, mikäli päätät nostaa sieltä lisää rahaa (ensimmäisen ilmaisen noston jälkeen), tällöin tulee nostokulu (15%) ja mahdolliset korot mukaan kuvioihin.

Kyseessä on varsin suosituksi noussut palvelu, joka on ollut paljon esillä mediassa uusine mainoskampanjoineen, jossa itse edesmennyt Nykäs-Matti oli palvelun mainoskasvona. Eli iso, luotettava ja tunnettu yhtiö on kyseessä. Ja kun lukee ihmisten Suomilimiitti kokemuksia netin keskustelupalstoilta, on kyseessä varsin toimivan oloinen palvelu. Kun haussa on ilmainen laina, suosittelemme aloittamaan Suomilimiitistä:

Hae tästä 10 – 2000 € ilmainen laina Suomilimiitistä

 

2. Ferratum Joustava: ensilaina ilman kuluja ja korkoja

 • ensimmäinen laina ilman kuluja ja korkojaUusille asiakkaille koroton ja kuluton ensilaina jopa 2000 € asti
 • Laina-aika ilmaiseen ensilainaan: 30 päivää
 • Ikäraja 21 vuotta
 • Hae laina: https://www.ferratum.fi/

Ferratum on tunnettu ja luotettava rahoitusyhtiö, joka ponnistaa Suomesta, mutta on laajentunut jo yli 20 maahan. Suomalaisille asiakkaille on siis tarjolla 2000 € joustoluottotili, josta voi nostaa rahaa omien tarpeidensa mukaan.

Kun avaat Ferratumin Joustava-tilin, irtoaa sieltä jopa 10 – 2000 € suuruinen koroton ensilaina ilman kuluja – kunhan sen vain maksaa takaisin 30 päivän sisällä. Jos maksat myöhemmin, sitten lainalle alkaa kertymään korkoa.

Ja sen ensimmäisen noston jälkeen lainatessa rahaa mukaan tulevat sitten nostokulu ja korko (joista löydät enemmän infoa Ferratumin sivuilta). Kyseessä on mahdollisesti jopa se halvin joustoluotto Suomessa, mikäli verrataan niitä normaaleja hintoja ensimmäisen kuluttoman noston jälkeen.

Ferratum on erityisen tunnettu asiakaspalvelustaan, joka on auki 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä. Heillä on maksuton puhelinnumero sekä tekstimuotoinen kommunikaatio onnistuu chatitse tai sähköpostitse. Ferratum brändääkin itseään lainapalveluna, joka haluaa huolehtia asiakkaidensa taloudellisesta hyvinvoinnista. Eli mikäli kohtaat maksuvaikeuksia kun eräpäivä lähestyy, ei muuta kuin yhteys Ferratumiin niin he auttavat mielellään sinua järjestelemään lainalle uuden maksuaikataulun.

Hae kuluton ensilaina nyt Ferratum.fi:ssä tai lue lisää Ferratum-artikkelistamme.

 

3. Vivus.fi: 10-400 € koroton ensilaina myös nuorille

Vivus koroton pikavippi

 • Uusille asiakkaille 10-400 € laina ilman korkoa
 • Laina-aika: 61 päivää
 • Ikäraja 20 vuotta
 • Hae pikalainaa ilman kuluja: https://www.vivus.fi

Vivus piste fi -biisi soi edelleenkin Hillomaisterin päässä kun tämän nimen kuulee. Tämä rahoitusyhtiö operoi useamman maan markkinoilla ja Suomessa palvelua pyörittää 4finance Oy. Uusille asiakkaille on tarjolla 10-400 € ensimmäinen laina ilman kuluja ja korkoja.

Vivus on myöskin palvelu, josta saa käytännössä lainaa heti tilille – raha siirtyy tilille noin varttitunnissa (klo. 7-23 välisenä aikana), mutta POP-pankin ja Ålandsbankenin asiakkaille se kestää 1-2 työpäivää. Kyseessä on siis varsinkin nuoremmille suunnattu lainapalvelu pikaiseen rahantarpeeseen, jossa maksimi lainasumma (ensimmäisen noston jälkeen) on vain 400 €.

Näin vuonna 2019 Vivus on laittanut isompaa vaihdetta silmään tämän kuluttoman ja korottoman lainan mainostamisessa ja he ovatkin nostaneet laina-ajan entisestä 30 päivästä jopa 61 päivään.

Käy hakemassa laina osoitteesta Vivus.fi tai lue lisää tästä palvelusta Vivus.fi arvostelustamme.

 

4. BlueFinancen pikavippi: 100-300 € koroton ensilaina (ikäraja vain 18 vuotta)

 • koroton ja kuluton ensilainaUusille asiakkaille 100-300 € koroton ja kuluton ensilaina
 • Laina-aika ilmaisella ensilainalle vain 14 vuorokautta
 • Ikäraja 18 vuotta
 • Hae: https://www.bluefinance.fi

BlueFinance tarjoaa pariakin eri lainatuotetta; kertaluontoista pikavippiä kuin myös jatkuvasti auki olevaa joustoluottoa. Ensiksi mainitussa on siis tarjolla tämä täysin koroton pikavippi, joka on suuruudeltaan 100-300 €. Laina-aika on tosin todella lyhyt, eli tarkkana sen kanssa, että se tulee maksettua jo 2 viikon päästä rahan nostosta.

Sivusto on hieman sekava, kun tuota ilmaista ensilainaa ei oikein mainosteta selkeästi. Esimerkiksi yhdellä sivulla ilmoitetaan korottoman ja kuluttoman lainaosuuden olevan joko 300 € tai jopa 700 € asti. Siinä jäi hieman epäselväksi, että kumpi se nyt oikein on ennen kuin luki kaikki tekstit tarkemmin. Eli ei kannata sekoittaa sitä itse normaalihintaista pikavippiä (100-700 € / 1 vuoden maksuajalla) tähän ilmaiseen ensivippiin (100-300 € / 14 vuorokauden maksuajalla)!

Tutustu BlueFinancen lainoihin tästä!

 

5. Norwegian luottokortti: jatkuvasti voimassa oleva ”koroton laina”

Jos tarvitset lainan lisäksi luottokorttia vaikkapa nettiostosten tekemiseen, tässä tulisi kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Bank Norwegian Visa luottokortista ei mene juoksevia kuluja (ei vuosimaksua, ei kuukausittaista tilinhoitomaksua), mikäli ei anna laskujen mennä korolliselle maksuajalle.

Kun otat rahaa käyttöösi tai teet ostoksia, pitää ne maksaa pois seuraavan kuun puoliväliin mennessä. Eli mikäli otat luottoa kuun ensimmäisenä päivänä, tällöin sinulle jää sen 45 päivää korotonta maksuaikaa. Jos puolestaan nostat hilloa kuun 31. päivänä, siinä ei jää kuin sen noin 15 päivää korotonta maksuaikaa. Eli pidä tämä mielessä.

Norski-Visa on todella kätevä ja periaatteessa jatkuvasti voimassa oleva laina ilman korkoa – kunhan vain maksaa sen ajoissa pois eräpäivään mennessä. Lisäksi jos etsit pidempiaikaista lainaa pienellä korolla, kannattaa tutustua Norwegian tarjoamaan pikalainaan (vähintään 1000 euroa, enintään 60 000 euroa).

Mikäli hakemuksesi hyväksytään, saat Visa-kortin postilaatikkoosi noin viikossa. Käy hakemassa omasi: https://www.banknorwegian.fi/Luottokortti

 

6. Ege – 200 € koroton ja kuluton ensilaina

 • koroton ensilaina 2019 egeIkäraja 20 (maksimi-ikäraja 70)
 • Ilmaisen ensinosto max. 200 €
 • Takaisinmaksuaika 2 erässä (ensimmäinen 100 € 30 päivän päästä, toinen 200 € 60 päivän päästä
 • Hae: Ege.fi

Ege.fi on vähemmän tunnettu lainapalvelu Suomessa. He tarjoavat joustoluottotiliä, jossa ensimmäinen nosto – maksimissaan 200 € – on täysin koroton ja kuluton. Itse joustoluottotilissä on luottorajana maksimissaan 2800 euroa.

Jos nostat sen 200 € tänään, maksat siis kuukauden päästä 100 € ja 2 kuukauden päästä toiset 100 € takaisin. Näin on täysin kuluton ja koroton laina maksettu takaisin.

Miinuksena on palvelun hitaus, sillä se ilmoittaa siirtävänsä rahat asiakkaan tilille ”2 työpäivän kuluessa”. Erikseen maksamalla ja tilaamalla Ekspress-palvelun, saa rahat puolen tunnin sisällä.

 

7. Credit24

ensilaina ilman kulujaCredit24 on myöskin vähemmän tunnettu palvelu. Kyseessä ei ole mikään markkinoiden paras laina kun lukee käyttäjien kokemuksia tästä yhtiöstä. Mutta, mikäli yllä olevista palveluista ei lainaa irtoa, käy kokeilemassa Credit24.

Kyseessä on siis jatkuvasti avoinna oleva joustoluotto, jossa luottoraja on 100-4000 euron välillä – riippuen sinun taloudellisesta maksukyvystäsi. Siinä siis ensimmäinen nosto on ilmainen (mikäli et ole ennen asioinut Credit24:n pyörittämissä lainapalveluissa) ja takaisinmaksuaikaa on tasan 1 kuukausi. Kyseessä on kansainvälisesti toimiva yhtiö, joka pyörittää lainapalveluja mm. Virossa, Liettuassa ja Latviassa.


Tiedä nämä 5 asiaa kuluttomista ja korottomista ensilainoista:

Joku sanoi englanniksi joskus, että ”there’s no such thing as free lunch”. Eli mikäs koira näissä kuluttomissa ensilainoissa on haudattuna? Miksi rahoitusyhtiöt tarjoavat lainaa ilmaiseksi? Tässä 5 asiaa, jotka haluat tietää näistä kuluttomista ensilainoista:

1. Kuluton ja koroton ensilaina on sisäänheittotuote

Vähän niin kuin Mäkkärissä se euron juusto toimii sisäänheittotuotteena, on näissä lainapalveluissa houkuttimena tällainen kuluton ensilaina. Eivät he hyvää hyvyyttään tarjoa ilmaisia lainoja, vaan tavoitteena on, että tykästyt palveluun ja nostat sieltä myös tulevaisuudessa korollista lainaa.

2. Varo harhaanjohtavaa mainontaa

Joissakin palveluissa saatetaan mainostaa, että ensimmäisen nosto on kuluton. Mutta päälle saattaa tulla korot tai muut tilinhoitomaksut. Eli ainakin yllä mainituissa palveluissa on tätä kirjoittaessa täysin kuluton ja koroton ensilaina.

3. Korottomat ensilainat ovat usein vain lyhytaikaisia:

Lyhyin laina-aika, johon olemme törmänneet, on ollut esimerkiksi Blue Financen tarjoama 14 vuorokauden maksuaika.

Pisin maksuaika on Suomilimiitin ja Vivusin tarjoamat noin 60 päivää. Eli siinä olisi pari hyvää paikkaa nostaa lainaa, mikäli sinulla tulee kaksi kertaa tilanne, että rahat on finaalissa ennen palkkapäivää. Eli:

4. Hyödynnä ilmaiset lainat useasta eri paikasta:

Kyllä, voit hyödyntää häpeilemättä korottomat ensilainat useasta eri paikasta.

Taannoin Suomilimiittiä pyörittävä J.W. Yhtiöt tarjosi myös Eurolimiitti-palvelunsa kautta korotonta lainaa, mutta sitten se suljettiin. Ilmeisesti useampi ihminen hyödynsi molemmista paikoista tämän tutustumistarjouksen. Mutta, esimerkiksi Vivus ja Suomilimiitti eivät ole mitään ”sukua” toisilleen, joten ei muuta kuin molemmista nostamaan korottomat lainat, jos tarve niin vaatii. Saat molemmista palveluista osviittaa, että millaisia ne ovat ja kummasta tykkäät enemmän (mikäli päädyt käyttämään niitä tulevaisuudessa uudelleenkin).

5. Jos haet pidempiaikaista korotonta lainaa, mitä vaihtoehtoja on?

Ei oikeastaan minkäänlaista.

Se ei ole oikein kannattavaa bisnestä rahoitusyhtiöille tarjota ihmisille ilmaisia lainoja. Ymmärtänet. Viimeinen vaihtoehto on kysyä perheenjäseneltä, sukulaisilta tai kavereilta lainaa! Tai hakea pidempiaikaista lainaa esimerkiksi omasta pankista (asettamalla oman asunnon tai muuta omaisuutta lainan vakuudeksi). Tai katso Top-9 -listauksemme: Pikalainat pitkällä maksuajalla.

Yhteenvetona Hillomaisterin suositukset:

Eli tässä vielä kertauksena suosituksemme, kun haussa on täysin kuluton ja koroton ensilaina:

 1. Jos haluat 10 – 2000 € lainaa ilman kuluja ja korkoja (jopa 60 päivän maksuajalla), suosittelemme Suomilimiitti.fi:tä – se on selkeä ja suoraviivainen palvelu.
 2. Jos haluat hyvän ja edullisen joustoluottotilin myös pidempiaikaiseen käyttöön, suosittelemme Ferratum.fi:tä.
 3. Jos lyhyt takaisinmaksuaika ei riitä, suosittelemme hakemaan isomman ja pidempiaikaisen lainan BankNorwegian.fi:stä (kunhan olet vähintään 23-vuotias).

Onko sinulla kokemuksia muista ilmaisista ensilainoista? Jätä kommenttisi tuohon alapuolelle!

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here