ensimmäinen laina ilman kulujaNyt olisi ”ilmaista” rahaa tarjolla. Listaamme 5 palvelua, josta irtoaa ensimmäinen laina ilman kuluja ja korkoja!

Tällainen koroton ensilaina toimii tiettyjen rahoitusyhtiöiden ”sisäänheittotuotteena” ja sinun kannattaa kuluttajana ottaa näistä täysi hyöty irti näin vuonna 2018.

Mikäli haussa on tuollainen 10 – 1000 € suuruinen kuluton ensilaina, näistä paikoista se lohkeaa – ensimmäisestä neljästä palvelusta saat rahat yleensä minuuteissa, mikäli olet luottokelpoinen ja haet lainaa suurin piirtein kello 07-23 välisenä aikana.

Jos et osaa päättää, artikkelin lopussa vielä Hillomaisterin kolme kovaa ehdotusta erilaisiin kuvitteellisiin tilanteisiin, mutta lue nyt kaikki tästä läpi, niin saat hyvän kuvan jokaisesta lainapalveluista:

1. Suomilimiitti: ensimmäinen laina ilman kuluja (10 – 1000 €)

 • koroton ensilaina suomilimiittiUusille asiakkaille 10 – 1000 € lainaa ilman kuluja ja korkoja (HUOM. kesätarjous 2018 – poikkeuksellisesti jopa 2000 € ensinosto ilmaiseksi)
 • Ikäraja 21 vuotta
 • Laina-aika 30-60 päivää
 • Hae laina: https://www.suomilimiitti.fi

Suomilimiitillä on tarjolla varsin hyvä koroton ensilaina uusille asiakkailleen. Ensimmäinen nosto voi olla 10 ja 1000 euron välillä, ja se pitää maksaa takaisin seuraavan kuun loppuun mennessä (eli takaisinmaksuaika asettuu siihen 30-60 päivän välimaastoon, riippuen mihin aikaan kuukaudesta nostat lainan).

Suomilimiitti ei aiheuta sinulle mitään kuluja tämän ensimmäisen lainan johdosta, kunhan vain maksat sen takaisin seuraavan kuukauden loppuun mennessä. Jatkossa, mikäli päätät nostaa sieltä lisää rahaa, tällöin tulevat sitten erilaiset kulut ja korot mukaan kuvioihin.

Kyseessä on varsin suosituksi noussut palvelu, joka on ollut paljon esillä mediassa uusine mainoskampanjoineen, jossa itse Nykäs-Matti on otettu palvelun mainoskasvoksi ja uudella sloganilla ”Älä päästä Mattia kukkaroon”. Eli iso, luotettava ja tunnettu yhtiö on kyseessä.

Hae laina Suomilimiitti.fi:ssä tai lue lisää: Suomilimiitti kokemuksia (5 tietämisen arvoista asiaa)

 

2. Eurolimiitti: 10-500 € koroton ensilaina

Eurolimiitti tarjoaa 3000 euron joustoluottoa, jonka avaamalla saa ensimmäisen noston täysin ilman kuluja ja korkoja. Koroton ensilaina on suuruudeltaan 10 – 500 € – ihan minkä summan haluat valita. Takaisinmaksuaikaa tässä ilmaisessa korottomassa pikalainassa on kuukauden verran.

Eurolimiitti-tilistä ei aiheudu sinulle kustannuksia, mikäli et nosta luotolta muuta kuin tämän kuluttoman ensilainan. Vasta toisesta ja sitä seuraavista nostoista menee nostoprovisio ja korko alkaa juoksemaan kuin gaselli. Tällöin siis kannattaa lainata hieman harkitummin kuin ensimmäisen lainan kohdalla.

Kyseessä on samaisen yhtiön pyörittämä palvelu kuin yllä mainittu Suomilimiitti, eli luotettavuus on kunnossa! Lue tavittaessa myös Eurolimiitti arvostelumme.

 

3. Ferratum Joustava: ensimmäinen laina ilman kuluja ja korkoja

 • ensimmäinen laina ilman kuluja ja korkojaUusille asiakkaille koroton ensilaina
 • Laina-aika: ilmainen ensilaina 30 päivää
 • Ikäraja 21 vuotta
 • Hae laina: https://www.ferratum.fi/

Ferratum on tunnettu ja luotettava rahoitusyhtiö, joka ponnistaa Suomesta, mutta on laajentunut jo yli 20 maahan. Suomalaisille asiakkaille on siis tarjolla 2000 € joustoluottotili, josta voi nostaa rahaa omien tarpeidensa mukaan.

Kun avaat Ferratumin Joustava-tilin, irtoaa sieltä jopa 1-2000 € suuruinen koroton ensilaina ilman kuluja. Kunhan sen vain maksaa takaisin 30 päivän sisällä. Jos maksat myöhemmin, sitten lainalle alkaa kertymään korkoa!

Ja sen ensimmäisen noston jälkeen lainatessa rahaa mukaan tulevat sitten nostokulu ja korko (joista löydät enemmän infoa Ferratumin sivuilta).

Ferratum on erityisen tunnettu asiakaspalvelustaan, joka on auki 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä. Heillä on maksuton puhelinnumero sekä tekstimuotoinen kommunikaatio onnistuu chatitse tai sähköpostitse. Ferratum brändääkin itseään lainapalveluna, joka haluaa huolehtia asiakkaidensa taloudellisesta hyvinvoinnista. Eli mikäli kohtaat maksuvaikeuksia kun eräpäivä lähestyy, ei muuta kuin yhteys Ferratumiin niin he auttavat mielellään sinua järjestelemään lainalle uuden maksuaikataulun.

Hae laina Ferratum.fi:ssä tai lue lisää Ferratum-artikkelistamme.

 

4. Vivus.fi: 10-400 € koroton ensilaina nuorille

Vivus koroton pikavippi

 • Uusille asiakkaille 10-400 € laina ilman korkoa
 • Laina-aika: 1 kuukausi
 • Ikäraja 20 vuotta
 • Hae pikalainaa ilman kuluja: https://www.vivus.fi

Vivus piste fi -biisi soi edelleenkin Hillomaisterin päässä kun tämän nimen kuulee. Tämä latvialaistaustainen rahoitusyhtiö operoi useamman maan markkinoilla ja Suomessa palvelua pyörittää 4finance Oy. Uusille asiakkaille on tarjolla 10-400 € ensimmäinen laina ilman kuluja ja korkoja.

Laina siirtyy tilille noin varttitunnissa (klo. 7-23 välisenä aikana), mutta POP-pankin ja Ålandsbankenin asiakkaille se kestää 1-2 työpäivää. Kyseessä on siis varsinkin nuoremmille suunnattu lainapalvelu pikaiseen rahantarpeeseen, jossa maksimi lainasumma (ensimmäisen noston jälkeen) on vain 400 €.

Eli jos olet 2-kymppinen, ja suunnittelet extempore ryyppyreissua Tallinnaan, kannattaa silti pitää pää kylmänä ja hoitaa lainanmaksu takaisin ajallaan. Raha kyllä lohkeaa helposti ja nopeasti, mutta takaisinmaksu kannattaa hoitaa sääntöjen mukaan.

Käy hakemassa laina osoitteesta Vivus.fi tai lue lisää tästä palvelusta Vivus.fi arvostelustamme.

 

5. Norwegian luottokortti: jatkuvasti voimassa oleva ”koroton laina”

Jos tarvitset lainan lisäksi luottokorttia vaikkapa nettiostosten tekemiseen, tässä tulisi kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Bank Norwegian Visa luottokortista ei mene juoksevia kuluja (ei vuosimaksua, ei kuukausittaista tilinhoitomaksua), mikäli ei anna laskujen mennä korolliselle maksuajalle.

Kun otat rahaa käyttöösi tai teet ostoksia, pitää ne maksaa pois seuraavan kuun puoliväliin mennessä. Eli mikäli otat luottoa kuun ensimmäisenä päivänä, tällöin sinulle jää sen 45 päivää korotonta maksuaikaa. Jos puolestaan nostat hilloa kuun 31. päivänä, siinä ei jää kuin sen noin 15 päivää korotonta maksuaikaa. Eli pidä tämä mielessä.

Norski-Visa on todella kätevä ja periaatteessa jatkuvasti voimassa oleva laina ilman korkoa – kunhan vain maksaa sen ajoissa pois seuraavassa kuussa.

Mikäli hakemuksesi hyväksytään, saat Visa-kortin postilaatikkoosi noin viikossa. Käy hakemassa omasi: https://www.banknorwegian.fi/Luottokortti

 

Miksi rahoitusyhtiöt tarjoavat lainaa ilman kuluja ja korkoja?

Pohditko, että missäs tässä nyt on koira haudattuna?

..miksi rahoitusyhtiöt tarjoaisivat ilmaista rahaa sinulle?

No, he kilpailevat asiakkaista tänä päivänä sen verran kiivaasti, että uusia asiakkaita houkutellaan tällaisilla sisäänheittotuotteilla. Jos Mäkkärissä on euron juusto sisäänheittotuotteena, on lainapalveluissa usein ensimmäinen laina ilman kuluja ja korkoja, joka on se heidän houkuttimensa.

Kun palvelu tulee asiakkaalle tutuksi, kynnys sen seuraavan, korollisen kulutusluoton ottamiseen madaltuu. Tällöin myös rahoitusyhtiö alkaa tienaamaan sinulla rahaa.

Palvelut ovat niin käyttäjäystävällisiä ja helppokäyttöisiä, että niistä on todella helppoa ottaa itselleen kulutusluottoa – ehkäpä jopa vaarallisenkin helppoa. Eli suosittelemme lainaamaan vain oikeaan tarpeeseen, ettet saa itseäsi taloudelliseen ahdinkoon.

Mikäli olet tarkka rahankäyttäjä ja pidät pään kylmänä, on sinun mahdollista saada melko runsaastikin tällaista lyhytaikaista ja kulutonta/korotonta lainaa netin eri lainapalveluista. Eli suosittelemme pitämään yllä mainitut palvelut mielessä mikäli yllättävää rahantarvetta ilmenee (ja edelliset velat on parhaassa tapauksessa maksettu pois).

Pienenä miinuksena näissä palveluissa on se, että se koroton ensilaina pitää yleensä maksaa takaisin 1-2 kuukauden sisällä. Jos tarvitset lainaa pidemmäksi aikaa, silloin siitä pitää yleensä maksaa korkoa. Korko ei tosin ole mikään älyttömän iso, kun vain valitset oikean paikan lainata. Tässä tapauksessa tsekkaa artikkelimme, jossa listataan 5 paikkaa, josta saat lainaa pitkällä maksuajalla.

Mutta mikäli juuri nyt on tarvetta rahalle johonkin ostokseen tai vaikkapa reissuun, ja tiedät että pystyt lainan hoitamaan pois seuraavana tilipäivänä, ovat nämä kuluttomat ensilainat loistava tapa saada helpotusta hillotilanteeseesi!

Lopuksi vielä pikavinkit päätöksentekoon:

 

Yhteenvetona Hillomaisterin ehdotukset:

 1. Jos haluat 10 – 1000 € lainaa ilman kuluja ja korkoja (jopa 60 päivän maksuajalla), suosittelemme Suomilimiitti.fi:tä – se on selkeä ja suoraviivainen palvelu.
 2. Mikäli sinulla on tarvetta myös luottokortille, on Norwegian Visa todella pätevä valinta. Jos haet korttia banknorwegian.fi:ssä nyt, saat sen arviolta n. viikossa kotiisi.
 3. Jos lyhyt takaisinmaksuaika ei riitä, suosittelemme hakemaan isomman ja pidempiaikaisen lainan Banknorwegian.fi:stä (kunhan olet vähintään 23-vuotias).

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here