ensimmäinen laina ilman kulujaNyt olisi ”ilmaista” rahaa tarjolla.

Listaamme 5 lainapalvelua, josta irtoaa täysin kuluton ja koroton ensilaina.

Tällainen kuluton ensilaina toimii tiettyjen rahoitusyhtiöiden ”sisäänheittotuotteena” ja sinun kannattaa kuluttajana ottaa näistä täysi hyöty irti näin vuonna 2019.

Syksyllä 2019 tulleen pikalainoihin liittyvän lakiuudistuksen myötä näitä korottomia ensilainoja on melko vähän tarjolla, mutta jonkin verran sentään on.

Tässä paikat, josta vielä saat ilmaisen ensilainan:

1. Ferratum Joustava: tämän hetken paras koroton ja kuluton ensilaina

  • ensimmäinen laina ilman kuluja ja korkojaUusille asiakkaille koroton ja kuluton ensilaina jopa 2000 € asti
  • Laina-aika ilmaiseen ensilainaan: 30 päivää
  • Ikäraja 21 vuotta
  • Hae laina: https://www.ferratum.fi/

Ferratum on tunnettu ja luotettava rahoitusyhtiö, joka ponnistaa Suomesta, mutta on laajentunut jo yli 20 maahan. Suomalaisille asiakkaille on siis tarjolla 2000 € joustoluottotili, josta voi nostaa rahaa omien tarpeidensa mukaan.

Kun avaat Ferratumin Joustava-tilin, irtoaa sieltä jopa 10 – 2000 € suuruinen koroton ensilaina ilman kuluja – kunhan sen vain maksaa takaisin 30 päivän sisällä. Jos maksat myöhemmin, sitten lainalle alkaa kertymään korkoa.

Ja sen ensimmäisen noston jälkeen lainatessa rahaa mukaan tulevat sitten nostokulu ja korko (joista löydät enemmän infoa Ferratumin sivuilta). Kyseessä on mahdollisesti jopa se halvin joustoluotto Suomessa, mikäli verrataan niitä normaaleja hintoja ensimmäisen kuluttoman noston jälkeen.

Ferratum on erityisen tunnettu asiakaspalvelustaan, joka on auki 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä. Heillä on maksuton puhelinnumero sekä tekstimuotoinen kommunikaatio onnistuu chatitse tai sähköpostitse. Ferratum brändääkin itseään lainapalveluna, joka haluaa huolehtia asiakkaidensa taloudellisesta hyvinvoinnista. Eli mikäli kohtaat maksuvaikeuksia kun eräpäivä lähestyy, ei muuta kuin yhteys Ferratumiin niin he auttavat mielellään sinua järjestelemään lainalle uuden maksuaikataulun.

Hae koroton ja kuluton ensilaina Ferratum.fi:ssä tai lue lisää Ferratum-artikkelistamme.

2. Credit24 – 500-4000 € koroton ensilaina

ensilaina ilman kulujaCredit24 tarjoaa uusille asiakkaille ensimmäistä lainaa korottomasti 30 päivään asti. Lisäksi nostokulu on 0 €.

Kyseessä on siis jatkuvasti avoinna oleva joustoluotto, jossa luottoraja on 500-4000 euron välillä – riippuen sinun taloudellisesta maksukyvystäsi. Eli jos talous ei ole aivan priimakunnossa, silloin tuskin saat aivan täyttä 4000 euron lainaa.

3. Norwegian luottokortti: jatkuvasti voimassa oleva ”koroton laina”

Jos tarvitset lainan lisäksi luottokorttia vaikkapa nettiostosten tekemiseen, tässä tulisi kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Bank Norwegian Visa luottokortista ei mene juoksevia kuluja (ei vuosimaksua), mikäli ei anna laskujen mennä korolliselle maksuajalle.

Kun otat rahaa käyttöösi tai teet ostoksia, pitää ne maksaa pois seuraavan kuun puoliväliin mennessä. Eli mikäli otat luottoa kuun ensimmäisenä päivänä, tällöin sinulle jää sen 45 päivää korotonta maksuaikaa. Jos puolestaan nostat hilloa kuun 31. päivänä, siinä ei jää kuin sen noin 15 päivää korotonta maksuaikaa. Eli pidä tämä mielessä.

Norski-Visa on todella kätevä ja periaatteessa jatkuvasti voimassa oleva laina ilman korkoa – kunhan vain maksaa sen ajoissa pois eräpäivään mennessä. Lisäksi jos etsit pidempiaikaista lainaa pienellä korolla, kannattaa tutustua Norwegian tarjoamaan pikalainaan (vähintään 1000 euroa, enintään 60 000 euroa).

Kun ja mikäli hakemuksesi hyväksytään, saat Visa-kortin postilaatikkoosi noin viikossa.

Käy hakemassa omasi: https://www.banknorwegian.fi/Luottokortti

4. Komplett Bank -luottokortti – jopa 50 päivää korotonta maksuaikaa

koroton ensilaina komplettbankKomplett Bank tarjoaa myös omaa Mastercardiaan, joka on melko saman kaltainen kuin Bank Norwegianin Visa.

Nämä norjalaiset pankit tarjoavat siis kenties Suomen parhaita luottokortteja näin vuonna 2019. KB:n tarjoama Mastercard on siis sekin täysin kuukausi- ja vuosimaksuton, eli siitä ei mene juoksevia kuluja ollenkaan.

Jos nostat tai kulutat rahaa Komplett Bankin luottokortilla, sinun pitää maksaa se takaisin seuraavaan eräpäivään mennessä, joka tiettävästi on siinä kuun 20:nnen päivän tienoilla. Eli jos tekisit ostoksen kuun ensimmäisenä päivänä, ja eräpäivä olisi se 20. päivä seuraavata kuuta, siinä jäisi se mainostettu 50 päivää korotonta maksuaikaa.

Kun lukee kokemuksia Komplett Bankista netin keskustelupalstoilta, kyseessä on varsin luotettava ja pidetty palvelu (vaikkei yhtä suosittu olekaan kuin Bank Norwegian).


Muut korottomat ensilainaa tarjoavat palvelut (mahdollisesti tulevaisuudessa)

Tosiaan, tuo mainittu lainalakiuudistus, joka tuli voimaan 1.9.2019 karsi hieman näitä ilmaisia ensilainoja tarjoavia palveluita. Monet yhtiöt vielä suunnittelevat uusia lainatuotteita ja heiltä saattaa olla tulossa korottomia ensilainoja uudestaan tarjolle.

Tässä yhtiöitä, jotka saattavat tarjota tulevaisuudessa korottomia ensilainoja:

Suomilimiitti

Parasta korotonta ja kulutonta ensilainaa tarjosi aiemmin Suomilimiitti. Tarjolla oli jopa 2000 euroon ja 60 päivään asti ilmaista lainaa. Tällä hetkellä he eivät tarjoa korotonta lainaa, mutta sieltä saattaa olla jossain vaiheessa taas tulossa jokin tarjous. Tai sitten ei. Jäämme seuraamaan tilannetta.

Blue Finance

Blue Financella oli ennen varsin kätevä kertaluontoinen ilmainen pikavippi. Mutta ei enää.

Vivus

Vivus.fi:llä oli myöskin ilmainen ensilaina. Pidä myös tätä silmällä, jos kaikki muut vaihtoehdot on käyty läpi.


Tiedä nämä 5 asiaa kuluttomista ja korottomista ensilainoista:

Joku sanoi englanniksi joskus, että ”there’s no such thing as free lunch”. Eli mikäs koira näissä kuluttomissa ensilainoissa on haudattuna? Miksi rahoitusyhtiöt tarjoavat lainaa ilmaiseksi? Tässä 5 asiaa, jotka haluat tietää näistä kuluttomista ensilainoista:

1. Kuluton ja koroton ensilaina on sisäänheittotuote

Vähän niin kuin Mäkkärissä se euron juusto toimii sisäänheittotuotteena, on näissä lainapalveluissa houkuttimena tällainen kuluton ensilaina. Eivät nämä rahoitusyhtiöt hyvää hyvyyttään tarjoa ilmaisia lainoja, vaan tavoitteena on, että tykästyt palveluun ja nostat sieltä myös tulevaisuudessa korollista lainaa.

2. Varo harhaanjohtavaa mainontaa

Joissakin palveluissa saatetaan mainostaa, että ensimmäisen nosto on kuluton. Mutta päälle saattaa tulla korot tai muut tilinhoitomaksut. Eli ainakin yllä mainituissa palveluissa on tätä kirjoittaessa täysin kuluton ja koroton ensilaina.

3. Korottomat ensilainat ovat usein vain lyhytaikaisia:

Lyhyin laina-aika, johon olemme törmänneet, on ollut esimerkiksi Blue Financen tarjoama 14 vuorokauden maksuaika.

Pisin maksuaika on Suomilimiitin ja Vivusin tarjoamat noin 60 päivää. Eli siinä olisi pari hyvää paikkaa nostaa lainaa, mikäli sinulla tulee kaksi kertaa tilanne, että rahat on finaalissa ennen palkkapäivää. Eli:

4. Hyödynnä ilmaiset lainat useasta eri paikasta:

Kyllä, voit häpeilemättä hyödyntää korottomat ensilainat useasta eri paikasta.

5. Jos haet pidempiaikaista korotonta lainaa, mitä vaihtoehtoja on?

Ei oikeastaan minkäänlaista.

Se ei ole oikein kannattavaa bisnestä rahoitusyhtiöille tarjota ihmisille ilmaisia lainoja. Ymmärtänet. Viimeinen vaihtoehto on kysyä perheenjäseneltä, sukulaisilta tai kavereilta lainaa! Tai hakea pidempiaikaista lainaa esimerkiksi omasta pankista (asettamalla oman asunnon tai muuta omaisuutta lainan vakuudeksi). Tai katso Top-9 -listauksemme: Pikalainat pitkällä maksuajalla.

Yhteenvetona Hillomaisterin suositukset:

Eli tässä vielä kertauksena suosituksemme, kun haussa on täysin kuluton ja koroton ensilaina (tai ylipäätään halpa laina):

a) Jos haet 30 päiväksi korotonta ja kulutonta ensilainaa, suosittelemme Ferratum.fi:tä – se on yksinkertaisesti luotettavin ja paras paikka tällä hetkellä nostaa ilmainen laina.

b) Jos sinulla on usein tarvetta pienelle lainalle (etkä halua maksaa korkoja ja kuluja siitä), hae itsellesi Bank Norwegianin luottokortti: BankNorwegian.fi/Luottokortti

c) Jos etsit lainaa mahdollisimman pienellä korolla, suosittelemme tekemään yhden lainahakemuksen Omalaina.fi:ssä. He hakevat sinulle ilmaiseksi yli 30 pankin joukosta parhaan lainatarjouksen. Hakemuksen tekeminen ei sitouta sinua mihinkään eli voit ihan lämpimiksesi tehdä hakemuksen ja katsoa millaisia tarjouksia saat hakemallesi lainan määrälle ja maksuajalle.

Onko sinulla kokemuksia muista korottomista ensilainoista? Jätä kommenttisi tuohon alapuolelle!

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here