Blue Finance kokemuksiaTässä Hillomaisterin Blue Finance kokemuksia ja arviota palvelun hyvistä ja huonoista puolista.

Blue Financen valttina on sen nopeus ja se, että lainaa voi saada heti – myös viikonloppuisin.

Mutta, onko palvelussa jotain koiria haudattuna, kannattaako sieltä lainata?

Nämä selviävät tästä 5 osaan jaetusta Bluefinance.fi-tietopaketista:

1. Onko Blue Finance luotettava yritys?

Blue Finance Oy on suomalainen yritys, joka löytyy kaikista yritystietorekistereistä. Luotettavuus on siis kunnossa, eikä kyseessä ole mikään hämäräperäisestä tallinnalaisesta varastohallista operoiva lainapalvelu.

Yhteyden saat heihin aamusta iltaan (kello 7 – 23 välisenä aikana) viikon jokaisena päivänä sähköpostitse tai puhelimitse. Pientä miinusta tosin tulee maksullisesta asiakaspalvelun puhelinnumerosta:

bluefinance kokemuksia 2018

..mutta sähköposteihin vastataan nopeasti. Testissämme sähköpostiin tuli vastaus 13 minuutissa, joten tarvetta soitteluun tuskin tulee kiireiselläkään.

Kun lukee kokemuksia Blue Financesta keskustelupalstoilta, esim. Suomi24:stä, on siellä muutama maininta virheellisesti lähetetyistä laskuista. Eli jos tulee jotain epäselvyyksiä lainojen suhteen, ei muuta kuin sähköpostia tuohon yllä mainittuun osoitteeseen, niin sieltä kyllä tulee nopeasti vastauksia.

Blue Finance on ollut toiminnassa jo vuosia ja näin vuonna 2019 se on erittäin suosittu palvelu.

Eli yhteenvetona: kyseessä on luotettava lainaamo.

Hae laina Blue Financesta!

2. Palvelun nopeus, ikäraja + muut vaatimukset

Eli, kuten tuli ylempänä todettua, Blue Finance on nopea. Heillä on väkeä toimistossa viikon jokaisena päivänä aamusta iltaan. Voit siis saada lainaa tilillesi myös viikonloppuna, kunhan sinulla on pankkitili jossakin seuraavista pankeista:

 • Osuuspankki
 • Nordea
 • Säästöpankki
 • POP
 • Aktia
 • S-Pankki

Yllä olevien pankkien tileille rahat kilahtavat siis yleensä heti, kun lainahakemus hyväksytään.

Vaatimukset lainan saamiselle ovat pääpiirteittäin seuraavat:

 • Ikää vähintään 18 vuotta
 • Puhtaat luottotiedot
 • Vakituinen osoite Suomessa
 • Sinut todetaan luottokelpoiseksi Blue Financen tekemän arvion mukaan (Instantor-palvelua käyttäen)

 

3. Pikavippi 100-700 €

Blue Finance tarjoaa ilmaista, eli korotonta ja kulutonta ensilainaa 300 € asti (jossa tosin maksuaikaa on vain 14 vuorokautta). Eli nostat esim. 300 € ja maksat tasan 300 € takaisin kahden viikon sisällä.

PS. Jos etsit muita vastaavia palveluja, jossa on ilmainen ensilaina (jopa 2 kk maksuajalla), tsekkaa artikkelimme: TOP 5 paikat, josta irtoaa ensimmäinen laina ilman kuluja!

Eli, Blue Financessa ilmaisen ensilainan jälkeen lainan perusominaisuudet ovat tällaiset:

 • Lainan määrä 100-700 €
 • Laina-aika 360 päivää
 • Takaisinmaksu 6 erässä (joka toinen kuukausi, 1 vuoden ajan)

Kyseessä on yksi markkinoiden suoraviivaisimpia lainahakemuksia, josta lainaa saa heti tilille.

Pikavipin hinnat näyttävät tätä kirjoittaessa tältä:

 • Tilin avaus, laskutuskulu, vuosimaksu 0 €
 • Toimituspalkkio 15 % (nostettavasta summasta)
 • Nimelliskorko 30 %

Esimerkkilaina: 200 € laina 1 vuodeksi: todellinen vuosikorko 48,9 % ja takaisin maksettava summa kaikkine kuluineen 275 €.

Tarkan hinnan saat tekemällä erittäin nopeasti tehtävän hakemuksen Bluefinance.fi:ssä.

 

4. Joustoluotto 2000 € asti

Joustoluotto on puolestaan jatkuvasti avoinna oleva luottotili, eli hieman kuin luottokortti ilman korttia. Sieltä on helppo nostaa rahaa tarpeen mukaan.

Se on tarkoitettu lähinnä useasti toistuvaan rahantarpeeseen, jonka maksat aina nopeahkosti pois. Lainan takaisinmaksuaikaa voi venyttää jopa 34 kuukauteen asti, mutta se ei todellakaan ole kannattavaa – korkokulut ovat nimittäin todella kovat:

Nostaessasi esimerkiksi 2000 € 12 kk laina-ajalla, olisivat lainan kokonaiskulut hulppeat 3381,33 € heidän nettisivuillaan olevan esimerkkilaskelman mukaan. Todellinen vuosikorko on siis 255,40 %!

Lue myös: 5 palvelua, josta lainaa pitkällä maksuajalla

 

5. Yhteenveto + 1 hyvä vaihtoehto Blue Financelle

Yhteenvetona sanottakoon, että Blue Financen pikavippi (700 € asti) on kätevä ja nopea, jonka saa nostettua vaikka viikonloppuna.

Mutta, sen vastapainoksi täytyy mainita, että koska rahaa on näin helposti saatavilla ja jopa 18 vuotta täyttäneille, kannattaa silti pitää pää kylmänä. Se lauantai-illan nousuhumalassa otettu laina ei välttämättä enää sunnuntaina tunnu kovin fiksulta vedolta.

Eli, jos olet kohtuu selvinpäin siinä ruudun äärellä, käy hakemassa pikavippi Bluefinance.fi:ssä.

Joustoluotto puolestaan on perus keskinkertainen joustoluotto. Jos haet joustoluottoa, suosittelisimme Blue Financen sijasta tutustumaan Suomilimiitti-nimiseen kilpailijaan. He tarjoavat joustoluottotiliä, jossa ensimmäinen nosto (1000 € asti) on täysin kuluton ja koroton.

Onko sinulla kokemuksia Blue Financesta? Mitä mieltä? Laita kommenttia alle!

4 KOMMENTIT

 1. Otin mielestäni korottoman ensilainan 300€, vaan sitten en saanutkaan laskua 14 vrk aikana.
  Otin yhteyttä ja sanottiin, että olenki ottanu joustoluoton??
  En sitte jaksanut tehdä asialle mitään, joten se meni niin..

  Ei hyvä.

 2. Eri foorumeiden ketjuja selattuani vaikuttaa, että yllättävän usein asiakas ei ole saanut laskua automaattisesti. Blue Finance pikavippi ehdoissa :” Mikäli luotonsaaja ei jostain syystä saa lainastaan laskua, on asiakkaan itse otettava yhteys luotonantajan asiakaspalveluun ja pyydettävä lasku uudelleen, eikä laskun puuttuminen oikeuta laskun maksamatta jättämiseen sovittuna eräpäivänä. Luotonsaaja voi halutessaan maksaa koko velkapääoman ennenaikaisesti.” Lisäksi ehdoissa lukee, että asiakas voi valita paperi tai sähköpostilaskun. En muista tällaista valinnan mahdollisuutta hakemuksesta tehdessäni nähneeni. En saanut laskua lainkaan, eikä yhteydenottooni vastattu. Nyt odottelen vastataanko toiseen yhteydenottooni. Penniäkään en ilmaisesta ensilainasta korkoja aio maksaa, vaikka yrityksen hankintastrategiaan kuuluisikin tuo ”lainantarjoajan vastuuttomuus laskun lähettämisestä”.

 3. Minulta pyydetään edelleen lisää rahaa automaattipuheluilla vaikka olen maksanut koko lainan pois. Mitään kuulumisia ei ole sen suoritukseni jälkeen kuulunut (KUUKAUSIA) kunnes nyt ilmoitettiin että maksupäivä on 11 neljäsosaa eli käsittääkseni 11.4. Mitään yhteyttä ei saa viestitse, chat-palvelu on silmiinkustua lepyttelyä koska se ei ole chat vaan viestinjättölomake englanninkielellä eli sama joka löytyy suomenkielisenä aspa-sivulta. Miksi asiakaspalvelu ei ole asiakaspalvelua vaan toiminta on nurinkurista. Lasku on menossa perintään syyttä. Mietin tässä että mitä siellä sanotaan, onko tehty jo jonkinlainen lisätulojen yhteistyösopimus firmojen kanssa. Tuntuu huijaukselta enkä suosittele kenellekään.

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here