blue finance kokemuksiaTässä Hillomaisterin Blue Finance kokemuksia ja arvostelu.

Blue Financen valttina on sen nopeus ja se, että lainaa voi saada heti – myös viikonloppuisin.

Hiljattain voimaan tulleen (1.9.2019 alkaen) korkokattolain myötä Blue Finance on uudistanut palveluaan ja on entistä edullisempi sinulle, eli lainaajalle.

Tässä 5 osaan jaettu BlueFinance.fi-tietopakettimme:

1. Onko Blue Finance luotettava yritys?

Blue Finance Oy on suomalainen yritys, joka löytyy kaikista yritystietorekistereistä. Luotettavuus on siis kunnossa, eikä kyseessä ole mikään hämäräperäisestä tallinnalaisesta varastohallista operoiva lainapalvelu.

Yhteyden saat heihin aamusta iltaan (kello 7 – 23 välisenä aikana) viikon jokaisena päivänä sähköpostitse tai puhelimitse. Pientä miinusta tosin tulee maksullisesta asiakaspalvelun puhelinnumerosta:

bluefinance kokemuksia 2018

..mutta sähköposteihin vastataan nopeasti. Testissämme sähköpostiin tuli vastaus 13 minuutissa, joten tarvetta soitteluun tuskin tulee kiireiselläkään asiakkaalla.

Kun lukee kokemuksia Blue Financesta keskustelupalstoilta, esim. Suomi24:stä, on siellä muutama maininta virheellisesti lähetetyistä laskuista. Eli jos tulee jotain epäselvyyksiä lainojen suhteen, ei muuta kuin sähköpostia tuohon yllä mainittuun osoitteeseen, niin sieltä kyllä tulee nopeasti vastauksia ja ratkaisu mahdollisiin ongelmiin. Ei tämän tason yrityksellä ole varaa systemaattisesti kusettaa ihmisiä.

Blue Finance on ollut toiminnassa jo vuosia ja nykyään se on erittäin suosittu palvelu – varsinkin uudistetun ja halvemman lainatuotteen myötä.

Eli yhteenvetona: kyseessä on luotettava lainaamo.

Katso millaisen lainatarjouksen saat Blue Financesta!

2. Palvelun nopeus, ikäraja + muut vaatimukset

Eli, kuten tuli ylempänä todettua, Blue Finance on nopea. Heillä on väkeä toimistossa viikon jokaisena päivänä aamusta iltaan. Voit siis saada lainaa tilillesi myös viikonloppuna, kunhan sinulla on pankkitili jossakin seuraavista pankeista:

 • Osuuspankki
 • Nordea
 • Säästöpankki
 • POP
 • Aktia
 • S-Pankki

Yllä olevien pankkien tileille rahat kilahtavat siis yleensä heti, kun lainahakemus hyväksytään.

Vaatimukset lainan saamiselle ovat pääpiirteittäin seuraavat:

 • Ikää vähintään 18 vuotta
 • Puhtaat luottotiedot
 • Vakituinen osoite Suomessa
 • Sinut todetaan luottokelpoiseksi Blue Financen tekemän arvion mukaan (Instantor-palvelua käyttäen)
 • Ei tarvitse toimittaa mitään liitteitä tai lippulappuja hakemuksen yhteydessä!

3. Blue Finance pikavippi 100-700 € (ei enää saatavilla)

Blue Finance tarjosi ennen suosittua ilmaista pikavippiä, mutta ei enää. Jos etsit ilmaista lainaa, katso Ferratum.fi:tä – siellä on edelleen tarjolla uusille asiakkaille 30 päivää täysin ilmaista maksuaikaa.

4. Blue Finance Joustoluotto – edullinen 100-5000 € laina

BlueFinance.fi:n lainatuote on tänä päivänä siis tämä varsin monipuolinen joustoluotto, josta voit nostaa lainaa tarpeesi mukaan 100 ja 5000 euron väliltä.

Siinä on varsin selkeä ja edullinen hinnoittelu – tässä tiivistys sen ominaisuuksista:

 • Lainan määrä 100-5000 € (voit nostaa useammassa erässä, tarpeesi mukaan)
 • Nostokulu 0%
 • Korko 20%
 • Todellinen vuosikorko 21,9%

Esimerkkilaina: 5000 € laina, tasan 1 vuoden maksuajalla tulisi maksamaan kokonaisuudessaan 5558,07 €. Ei paha.

Tarkan lainatarjouksen saat tekemällä henkilökohtaisen hakemuksen. Mutta älä hätäile:

5. Vaihtoehtoja Blue Financelle?

Laina-ala on juuri nyt muuttumassa kovaa vauhtia. Osa toimijoista on kuollut pois uuden lakimuutoksen myötä ja tarjonta on pienentynyt.

Täten Blue Finance on varsin hyvissä asetelmissa ja heidän palvelunsa suosio tullee vain kasvamaan.

Jos etsit lainaa pitkällä maksuajalla, vaihtoehdoiksi voimme suositella seuraavia toimenpiteitä (jotta saat hieman hintavertailupohjaa ennen lainan nostamista):

 • Hae lainatarjous BankNorwegian.fi:stä (lukijoidemme suosikkipaikka vuodesta toiseen)
 • Suorita lainojen kilpailutus OmaLaina.fi:ssä (palvelu vertailee ja etsii sinulle halvimman lainan jopa yli 30 pankin joukosta)

Ja siihen päälle vielä hakemus Blue Financessa. Eiköhän se halvin laina löydy nämä läpi käymällä.

Yhteenveto

BlueFinance selvisi loistavasti 1.9.2019 tulleesta lakimuutoksesta. He tarjoavat siis edelleen kohtalaisen edullista ja joustavaa lainaa kansalaisille vuonna 2020.

Hillomaisterilta semi-hyväksyvä peukku ylöspäin.

Käy hakemassa lainatarjous BlueFinance.fi:ssä ja päätä sitten nostatko rahat vai et – mikäli siis olet tyytyväinen saamaasi tarjoukseen. Tai sitten suorita lainojen kilpailutus esimerkiksi tuon yllä mainitun Omalainan kautta.

Onko sinulla kokemuksia Blue Financesta? Mitä mieltä? Laita kommenttia.

8 KOMMENTIT

 1. Otin mielestäni korottoman ensilainan 300€, vaan sitten en saanutkaan laskua 14 vrk aikana.
  Otin yhteyttä ja sanottiin, että olenki ottanu joustoluoton??
  En sitte jaksanut tehdä asialle mitään, joten se meni niin..

  Ei hyvä.

 2. Eri foorumeiden ketjuja selattuani vaikuttaa, että yllättävän usein asiakas ei ole saanut laskua automaattisesti. Blue Finance pikavippi ehdoissa :” Mikäli luotonsaaja ei jostain syystä saa lainastaan laskua, on asiakkaan itse otettava yhteys luotonantajan asiakaspalveluun ja pyydettävä lasku uudelleen, eikä laskun puuttuminen oikeuta laskun maksamatta jättämiseen sovittuna eräpäivänä. Luotonsaaja voi halutessaan maksaa koko velkapääoman ennenaikaisesti.” Lisäksi ehdoissa lukee, että asiakas voi valita paperi tai sähköpostilaskun. En muista tällaista valinnan mahdollisuutta hakemuksesta tehdessäni nähneeni. En saanut laskua lainkaan, eikä yhteydenottooni vastattu. Nyt odottelen vastataanko toiseen yhteydenottooni. Penniäkään en ilmaisesta ensilainasta korkoja aio maksaa, vaikka yrityksen hankintastrategiaan kuuluisikin tuo ”lainantarjoajan vastuuttomuus laskun lähettämisestä”.

 3. Minulta pyydetään edelleen lisää rahaa automaattipuheluilla vaikka olen maksanut koko lainan pois. Mitään kuulumisia ei ole sen suoritukseni jälkeen kuulunut (KUUKAUSIA) kunnes nyt ilmoitettiin että maksupäivä on 11 neljäsosaa eli käsittääkseni 11.4. Mitään yhteyttä ei saa viestitse, chat-palvelu on silmiinkustua lepyttelyä koska se ei ole chat vaan viestinjättölomake englanninkielellä eli sama joka löytyy suomenkielisenä aspa-sivulta. Miksi asiakaspalvelu ei ole asiakaspalvelua vaan toiminta on nurinkurista. Lasku on menossa perintään syyttä. Mietin tässä että mitä siellä sanotaan, onko tehty jo jonkinlainen lisätulojen yhteistyösopimus firmojen kanssa. Tuntuu huijaukselta enkä suosittele kenellekään.

 4. Aika hämärää touhua tuossa firmassa. Eivät lähettäneet laskua lainasta joka on siis otettu jossain keväällä ja nyt tässä kuussa tuli 11.päivä lasku jossa koko lainasumma kerralla maksettavana (Eräpäivä 24.7.2020)

  Ja aika huonosti vastaavat sähköposteihinkin!

  En todellakaan voi suositella kyseistä lainapaikkaa!!!

 5. Miksi lainahakemuksessa ei voida selvästi ilmoittaa, ettei kallis pikamaksupalvelu toimi kaikkiin pankkeihin. Eli maksoin toisin sanoen monta kymppiä palvelusta, mikä ei toteutunut lainkaan. Valitin ja väitin, ettei maksu ole mielestäni reilu, koska eihän se edes toteutunut eli siis maksoin lisäpalvelusta monta kymppiä, jota ei siis ollut lainkaan. Sanoin, että maksan koko lainan pois pettyneenä, olen nyt odotellut jo kaksi päivää lainan takaisinmaksutietoja. Asiakaspalvelun sähköpostivastaus tosin voi kestää jopa 2 viikkoa. Ehkä tämä ruuhka kertoo yrityksestä kaiken olennaisen. Asiakaspalvelu ei olisi noin ruuhkautunut, jos kaikki olisi kunnossa. Kysymys on siis sadoista viesteistä, jos niiden purkaminen kestää jopa 2 viikkoa. Ja puhelinpalvelun hinta on todella kallis 2 euroa minuutti, joten voit olla varma, että joudut jonottelemaan pitkään ennenkuin kukaan vastaa, jotta siitäkin napsitaan 6-7 euroa extraa. Suomalaiseksi yrityksesi todella kyseenalainen ja joustamaton.

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here