halvin joustoluottoMistä löytyy markkinoiden halvin joustoluotto?

Näissä joustoluotoissa on usein varsin paljon hintahaitaria, joten et halua nostaa ihan mitä tahansa luottotiliä.

Annamme vinkit, joilla ratkaiset rahatarpeesi mahdollisimman edullisesti ja ohjaamme sinut oikean joustoluoton äärelle.

Tässä vinkkimme ja hieman vertailua, joiden avulla löytyy se halvin joustoluotto vuonna 2019:

1. Suomilimiitti – hyödynnä ilmainen ensimmäinen nosto:

mistä halvin joustoluottoHalvin joustoluotto on tietenkin ilmainen sellainen:

Kun avaat joustoluottotilin Suomilimiitti.fi:ssä, on siinä ensimmäinen rahanosto täysin ilmainen.

Seuraavat nostot maksavat sitten hieman. Yksinkertaistettuna veloitus on 15% nostettavasta summasta. Korotonta maksuaikaa on seuraavaan eräpäivään asti (seuraavan kuun viimeinen päivä). Jos valitset osamaksun, eli et maksa tähän 1. eräpäivään mennessä takaisin, sen jälkeen lainalle alkaa kertymään 8,9% kuukausikorkoa.

Eli esimerkkihinta (toisesta nostosta eteenpäin):

Nostat vaikka heinäkuun 7. päivä 200 euroa. Maksat sen takaisin 30. elokuuta mennessä, tulee sinun maksaa 230 euroa (200+15% nostokulu). Jos maksat myöhemmin ja osamaksulla, silloin lainalle alkaa siis kertymään sitä korkoa.

Kokeile siis aluksi ilmaiseksi (ennen kuin siirryt maksullisiin joustoluottoihin): Suomilimiitti.fi


2. Ferratum – halpa joustoluotto nopeasti käyttöön

edullisin joustoluottoFerratum on monipuolinen rahoitusyhtiö, jossa on pääasiassa kaksi eri lainatuotetta; Joustava-joustoluotto sekä kertaluontoiseen lainaamiseen soveltuva Prime-laina.

Puhutaan siis tästä joustoluotosta:

Ferratumilla on mahdollisesti markkinoiden edullisin joustoluotto, nostopalkkion ollessa vain 7,5%. Siihen alkaa tosin kertyä heti korkoa, eli kannattaa maksaa laina mahdollisimman nopeasti takaisin. Myös Ferratumin joustoluotossa on ensimmäinen nosto täysin kuluton ja koroton (30 päivän maksuajalla). Joustava-joustoluoton saa avattua minuuttien sisällä ja niinikään rahat lähtevät heti siirtoon, mikäli saat myöntävän lainapäätöksen. Eli varttitunnin päästä sinulla voisi olla rahat käytettävissä:

Hae Ferratumin joustoluottoa tästä!


3. Komplett Bank – halvin joustoluotto isoon rahantarpeeseen?

halvin joustoluotto komplett bankKomplett Bank tarjoaa todella isoa ja edullista joustoluottoa. Yleensä Komplettista nostetaan könttäsummana kertaluontoista lainaa, mutta sieltä voi joustavasti nostaa myös lisääkin rahaa sen ensimmäisen noston jälkeen.

Moni lukijoistamme on löytänyt Komplett Bankista lainaa pienellä korolla, elämän isoihin hankintoihin. Käy siis hakemassa lainatarjous, mikäli olet vähintään 23-vuotias ja omaat vakaat ja säännölliset palkkatulot. Aivan nopein palvelu se ei ole (verrattuna Suomilimiittiin ja Ferratumiin).

Hae lainatarjous Komplett Bankin joustoluotolle!


4. Halvin joustoluotto onkin luottokortti? Bank Norwegian Visa:

edullisin joustoluottoLuottokortit toimivat periaatteessa kuin joustoluotot.

Eli jos olet usein tilanteessa, jossa tarvitset rahaa juuri ennen palkan kilahtamista tilille, kannattaa harkita myös luottokorttia. Esimerkiksi Bank Norwegian -luottokortti tarjoaa ilmaista maksuaikaa jopa 45 päivään asti (eräpäivä on aina seuraavan kuun 15. päivä).

Kortin hakeminen on yksinkertaista ja ilmaista. Eikä siitä mene juoksevia kuukausi- tai vuosimaksuja. Ainoastaan sitten pitää maksaa, mikäli jätät ostokset/rahanostot korolliselle maksuajalle.

  1. Tee hakemus: BankNorwegian.fi/Luottokortti
  2. Odota n. viikko, niin kortti putkahtaa postilaatikkoosi tai -luukkuusi

5. Nordea Joustoluotto – halvin joustoluotto Nordean asiakkaille?

Nordea Joustoluottohalvin joustoluotto nordea voisi olla Nordean asiakkaille se halvin joustoluotto, mikäli haet tuollaista isoa, 2000 – 50 000 € lainaa. Se ei ole aivan yhtä ”joustava” kuin muut kilpailijat, mutta lainasummaa voi kyllä korottaakin. Eli siinä mielessä sitä voidaan kutsua joustoluotoksi.

Tosin, sitä ei välttämättä myönnetä aivan niin helposti kuin näitä pienempien rahoitusyhtiöiden tarjoamia joustoluottoja. Eikä yhtä nopeasti. Kun lukee ihmisten joustoluotto kokemuksia netin keskustelupalstoilta, on siellä joskus odoteltu Nordean lainapäätöksiä useita päiviä. Jos haluat saada lainaa heti tilille, silloin kannattaa käyttää joko Suomilimiittiä tai esimerkiksi kohdan 6 joustoluottoa:


6. Blue Finance – joustoluottoa myös 18 vuotta täyttäneille

edullisin joustoluottoBlue Finance tarjoaa joustoluottotiliä myös 18 vuotta täyttäneille. Mikäli olet ykkösellä alkavassa iässä, ovat vaihtoehdot yleisesti ottaen lainamarkkinoilla melko vähissä. Mutta BlueFinancessa on myös sinulle tarjolla pariakin eri lainaa. Itse joustoluotto (jonka saa ilman liitteitä, varsin kätevästi ja nopeasti) kuin myös kertaluontoinen pikavippi, joka voi olla suuruudeltaan 100-700 euroa.

Hae lainaa Blue Financesta!


7. Halvin joustoluotto Osuuspankin asiakkaille:

halpa joustoluotto osuuspankki..lienee luultavasti OP joustoluotto.

Sieltä voi nostaa rahaa 1000 – 8500 euroa. Se on hieman totisempaan lainaan soveltuva, sillä Osuuspankki syynää joustoluoton hakijoita hieman tarkemmin kuin muut joustoluottoja, kulutusluottoja ja pikavippejä tarjoavat rahoitusyhtiöt.

OP:n joustoluottoa saadakseen pitää olla Osuuspankin asiakas. Päätös syntyy yleensä 2 työpäivän sisällä, jonka jälkeen rahat siirretään heti pankkitilillesi.


5 tietämisen arvoista asiaa joustoluottotileistä (ennen kuin suinpäin sellaisen avaat):

#1: Joustoluotot sopivat tällaiselle ihmiselle:

Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava. Se sopii etenkin ihmiselle, jolla on usein rahat loppu ennen palkkapäivää. Kun tili on avattuna, voit parilla klikkauksella saada itsellesi minuuttien sisällä rahaa. Eli ne ovat hyviä yllättävään rahantarpeeseen. Tai mikäli olet reissussa ja rahat uhkaavat loppua, saat kätevästi nostettua itsellesi reissurahaa netin joustoluottopalveluista.

#2: Maksa joustoluottotililtä nostettu laina mahdollisimman nopeasti takaisin

Monia joustoluottotilejä mainostetaan luonnollisesti niiden joustavuudella. Muista kuitenkin, että mitä ”joustavampi” laina on, sitä kalliimmaksi se tulee – näin yksinkertaistettuna. Eivät ne rahoitusyhtiöt hyvää hyvyyttään tarjoa sinulle joustavan mukavaa takaisinmaksuaikaa, vaan se tarkoittaa tietenkin sinullekin isoja kuluja. Ja kuten todettua, edullisin joustoluotto on ilmainen sellainen:

#3: Hyödynnä kaikki ilmaiset lainat

Noita Suomilimiitin kaltaisia palveluja on muutamia, joissa on täysin ilmainen laina uusille asiakkaille. Eli niissä on yleensä lainan määrä 500-2000 euroa ja takaisinmaksuaika 14-60 päivän välillä.

Eli jos olet oikea tarjoushaukka, voit käydä kaikki ne läpi ensin.

#4: Älä missaa maksueriä (vältä nämä tyypilliset virheet!)

Kun lukee keskustelupalstoilta ihmisten joustoluotto kokemuksia, toistuu siellä usein muutamat eri virheet:

Lyhennykset on saatettu unohtaa maksaa. Tai on todettu, että ”ei näkyny/kuulunu laskua, niin en maksanut”. Tämä ei ole käypä selitys, vaan näissä pikalainoissa kannattaa aina itse olla tilanteen herrana/rouvana, että laskut on aina maksettuna ajallaan. Jos niiden päälle tulee vielä viivästyskorot ja -maksut, silloin näiden joustoluottojen kustannukset lähtevät aika isosti lapasesta.

Lisäksi kannattaa aina olla tietoinen lainan kokonaiskustannuksista. Eikä pelkästään kuukausierästä. Joskus näitä joustavia lainoja mainostetaan vain siten, että ota X euroa lainaan, kuukausierä Y euroa. Ja sitten se lainan todellinen kustannus näkyy siellä jossain pienellä. Jos tiedät, että lainan määrä on 1000 euroa ja 1 vuodelle sen kokonaiskustannukset ovat 1231 euroa, silloin voit suhtautua asiaan paljon järkevämmin ja pohtia haluatko maksaa sen 231 euroa kuluina ja korkoina. On helpointa löytää juuri itselleen halvin joustoluotto, kun vain katsoo lainan kokonaiskustannuksia, eikä niitä kuukausieriä ja korkoprosentteja.

#5: Älä liity 400 000 suomalaisen seuraksi tähän kerhoon:

..nimittäin siihen joukkoon, jolla on maksuhäiriömerkintä.

Silloin vaikeutat elämääsi esimerkiksi vuokra-asuntoa etsiessä tai uusia lainoja hakiessa. Vaikka joustoluottoa saa helposti, kannattaa aina suhtautua vakavasti lainan takaisinmaksuun. Hillomaisteri haluaa, että olet vastuullinen lainaaja.

Yhteenveto

Se mistä löytyy halvin joustoluotto riippuu siis ihan ihmisestä ja käyttötarpeesta.

  • riittääkö lyhytaikainen laina? Hyödynnä silloin ilmaiset lainat!
  • tarvitsetko kertaluontoista ja isohkoa lainaa? Silloin lainojen kilpailutus kannattaa.

Jos tarvitset nopeasti rahaa ja vain lyhyeksi ajaksi, suosittelemme aloittamaan Suomilimiitti.fi:stä.

Jos tarvitset isohkon summan ja pidemmäksi ajaksi, siirry seuraavaan artikkeliin: pikalainat pitkällä maksuajalla.

Jotain lisättävää? Mistä sinä löysit edullisimman joustoluoton? Kommentoi tuohon alapuolelle mitä tahansa aiheeseen liittyvää.

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here