ferratum kokemuksia 2018Tässä Hillomaisterin Ferratum kokemuksia & arvostelu.

Eli millainen lainaamo on kyseessä ja kenelle se sopii?

Onko Ferratum hyvä vai olisiko markkinoilla parempiakin vaihtoehtoja?

Lähdetään purkamaan tilannetta.

Tässä 6 osaan jaettu Ferratum-arvostelumme:

1. Onko Ferratum luotettava?

Ferratum on suomalainen yritys, joka operoi jopa 23 eri maassa ja on listattu Frankfurtin pörssiin. Eli hieman eri kaliiberin koneisto on taustalla verrattuna moniin muihin Suomessa toimiviin pikavippikioskeihin.

He erottautuvat muista lainaa tarjoavista yhtiöistä heidän omien sanojensa mukaan suomalaisella rehellisyydellä sekä sillä, että he oikeasti välittävät asiakkaistaan ja heidän taloudellisesta hyvinvoinnistaan.

Heillä on panostettu asiakaspalveluun, joka on auki 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa. Se toimii niin puhelimitse, chatitse kuin sähköpostitsekin. Eli mikäli lainan takaisinmaksun suhteen tulee ongelmaa, voi sinne soitella vaikka keskellä yötä!

Eli luotettavuus on kunnossa.

2. Ferratum koroton – lakkautettu

Jos ihmettelet, mihin on hävinnyt Ferratumin koroton pikavippi, tilanne on se, että sitä ei enää ole olemassa. Mutta ei hätää:

Tätä nykyä se on tavallaan yhdistetty Ferratumin Joustava-lainaan, jossa on myöskin ensimmäinen nosto täysin ilman kuluja ja korkoja:

3. Ferratum Joustava – 2000 € joustoluotto (ensimmäinen nosto kuluton ja koroton, ikäraja 20)

Ferratum Joustava on jatkuvasti avoinna oleva luottotili, josta sinulla voi olla kerrallaan maksimissaan 2000 euroa lainassa. Se soveltuu mielestämme lyhytaikaiseen lainaamiseen ja lähinnä yllättävään rahantarpeeseen. Esimerkiksi jos sinulla on usein rahat loppu juuri ennen tilipäivää, on tällainen joustoluottotili kätevä arjen hätärahoittaja. Mikäli lainan nostaa useiksi kuukausiksi, silloin näissä kulut tuppaavat hieman lähtemään laukalle.

Ensimmäinen nosto on täysin kuluton ja koroton (uusille asiakkaille!) mikäli sen maksaa takaisin 30 päivän sisällä. Jos ilmaiset lainat kiinnostaa, lue myös listaamamme TOP 5 paikat, josta lohkeaa ensimmäinen laina ilman kuluja.

Tässä pikafaktat Ferratumin Joustavasta:

  • Ikäraja 20 vuotta
  • Saat luoton auki ja rahan tilillesi minuuteissa kun haet sitä 07-23 välisenä aikana
  • Lyhennys omaan tahtiin, kuitenkin vähintään 10 % lainan suuruudesta per kuukausi (väh. 100 €)
  • >> Hae Ferratumin Joustava (jossa siis ilmainen ensimmäinen nosto uusille asiakkaille)

4. Ferratum Prime-laina (jopa 20 000 € kertalaina, ikäraja 25)

Jos etsit pikalainaa pitkällä maksuajalla, Prime-lainaa saa jopa 20 000 € ja maksimissaan 10 vuoden maksuajalla. Tässä tärkeimmät:

  • Lainan määrä: 3000 – 20000 €
  • Takaisinmaksuaika: 1 – 10 vuotta
  • Nimellinen vuosikorko alkaen vain 5%
  • Ikäraja 25

Laskurista löydät suuntaa antavat arviot lainan kustannuksille. Tekemällä hakemuksen, saat juuri sinulle räätälöidyn tarjouksen, jonka voit vielä hyväksyä/hylätä. Eli jos haet useammasta paikasta lainatarjouksen, voit sitten valita parhaan päältä ja hylätä muut.

Hae 3000 – 20 000 € Prime-lainaa!

5. Ferratum kokemuksia netin keskustelupalstoilta

Suomi24, tuo maan hämäräperäisin keskustelupalsta pitää sisällään keskusteluaiheita laidasta laitaan. Myös Ferratumista löytyy tarinaa jo vuodesta 2009 aina tähän päivään, vuoteen 2019 asti.

Pääasiassa jutut pyörivät palvelun suurten korkojen ympärillä. Tämä ei sinänsä yllätä, koska nämä kulutusluottoja ja pikavippejä tarjoavat yhtiöt ovat nimenomaan tunnettuja korkeista koroistaan (verrattuna isojen pankkien lainoihin, joihin asetetaan vakuuksia ja takaajia).

Mitään silmään pistävää ongelmaa itse palvelun suhteen ei löydy. Moni oli käyttänyt heidän korotonta ensilainaa, mutta eivät sen jälkeen muita tuotteita. Eli ihan toimiva juttu on tämä ilmainen laina -tarjous uusille asiakkaille.

Jos Suomi24:ltä et löydä negatiivisia kommentteja jostain asiasta tai palvelusta, täytyy kyseessä olla aika pirun hyvä palvelu.

6. Hyödynnä Ferratumin asiakaspalvelua

Oletko huono rahankäyttäjä? Velkaa on vähän sinne sun tänne? Et oikein tiedä mikä laina olisi sinulle sopivin? Et ole yksin, Suomessa on ties kuinka monta sataa tuhatta maksuhäiriömerkintäistä ihmistä, mutta sinun ei kannata liittyä tuohon kerhoon.

Eli hyödynnä Ferratumin asiakaspalvelua mikäli näyttää, että saatat missata maksujen eräpäivät. He ovat nimenomaan sitä varten siellä 24 tuntia vuorokaudessa, että asiakkaat saavat apua lainojen mahdolliseen uudelleenjärjestelyyn.

ferratum asiakaspalvelu

Eli tätä ilmaista talousneuvontaa kannattaa käyttää hyväkseen. Oli kyse sitten heidän lainapalveluistaan tai mahdollisista maksuongelmista. Ei ole olemassa tyhmiä kysymyksiä – varsinkaan kun kyseessä on raha-asiat ja pahimmassa tapauksessa riski siitä, ettei lainaa saa maksettua.

Mikäli siis heräät yöllä stressaamaan sitä auki olevaa Ferratumin lainaa, ota puhelinyhteys tai laita viestiä heidän asiakaspalveluun. On molempien etu, että asiakas löytää sopivan lainan ja toisekseen, että sen saa maksettua.

Yhteenveto

Ferratum on siis luotettava suomalainen rahoitusyhtiö, josta saa rahan ulos nopeasti ja jossa asiakaspalvelu toimii 24/7.

Jos tarvitset rahaa juuri nyt ja pystyt maksamaan kuukauden sisällä takaisin, suosittelemme ehdottomasti hakemaan tuon täysin kuluttoman ensilainan (jopa 2000 € asti): Ferratum.fi/Joustava

Kertaluontoisen Prime-lainan kohdalla voit saada varsin kilpailukykyisen koron lainallesi. Käy siis hakemassa lainatarjous pois: Ferratum.fi/Prime-laina

Joko sinulla on kokemuksia Ferratumin Joustavasta tai Prime-lainasta? Mitä mieltä? Kommentoi tuohon alapuolelle.

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here