ferratum kokemuksia 2018Tässä Hillomaisterin hajatelmia ja Ferratum kokemuksia sinulle, joka etsit kulutusluottoa tai kertaluontoista ja pidempiaikaista lainaa.

Ferratum on jossain määrin erilainen rahoitusyhtiö.

Jaa millä tavalla?

Lähinnä siten, että se brändää itseään olemalla se vastuullisempi lainanmyöntäjä eikä yritä saada ihan jokaista kaduntallaajaa henkilökohtaiseen konkurssiin.

Tämä pikavippi- ja kulutusluottoala ei ole moraalisesti ottaen se ”puhtoisin” bisnesmaailman areenoista, mutta Ferratum sentään yrittää tuoda alalle eettisyyttä.

Tässä siis 7 kohtaan jaettu tietopaketti Ferratumin lainatuotteista:

1. Ferratum yrityksenä

Ferratum on suomalainen yritys, joka operoi jopa 23 eri maassa ja on listattu Frankfurtin pörssiin. Eli hieman eri kaliiberin koneisto on taustalla verrattuna moniin muihin Suomessa toimiviin pikavippikioskeihin.

He erottautuvat muista lainaa tarjoavista yhtiöistä heidän omien sanojensa mukaan suomalaisella rehellisyydellä sekä sillä, että he oikeasti välittävät asiakkaistaan ja heidän taloudellisesta hyvinvoinnistaan.

Heillä on panostettu asiakaspalveluun, joka on auki 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa. Se toimii niin puhelimitse, chatitse kuin sähköpostitsekin.

Eli luotettavuus on kunnossa.

 

2. Ferratum koroton – lakkautettu

Jos ihmettelet, mihin on hävinnyt Ferratumin koroton pikavippi, tilanne on se, että sitä ei enää ole olemassa näin vuoden 2018 alusta alkaen. Mutta ei hätää:

Tätä nykyä se on tavallaan yhdistetty Ferratumin Joustava-lainaan, jossa on myöskin ensimmäinen nosto täysin ilman kuluja ja korkoja:

 

3. Ferratum Joustava – 2000 € joustoluotto (ensimmäinen nosto kuluton ja koroton, ikäraja 20)

Ferratum Joustava on jatkuvasti avoinna oleva luottotili, josta sinulla voi olla kerrallaan maksimissaan 2000 euroa lainassa.

Ensimmäinen nosto on täysin kuluton ja koroton (uusille asiakkaille!), mikäli sen maksaa takaisin 30 päivän sisällä. Jos ilmaiset lainat kiinnostaa, lue myös listaamamme TOP 5 paikat, josta lohkeaa ensimmäinen laina ilman kuluja.

Tässä pikafaktat Ferratumin Joustavasta:

 • Ikäraja 20 vuotta
 • Saat luoton auki ja rahan tilillesi minuuteissa kun haet sitä 07-23 välisenä aikana
 • Lyhennys omaan tahtiin, kuitenkin vähintään 10 % lainan suuruudesta per kuukausi (väh. 100 €)
 • Maksimi todellinen vuosikorko 163,70 %
 • >> Hae Ferratumin Joustava

 

4. Ferratum Plus-laina (2050-5000 € kertalaina, ikäraja 25)

Etkö halua ottaa jatkuvasti auki olevaa tililuottoa? Jos haluat kertaluontoisen lainan, saattaisi Plus-laina olla sinulle sopiva, tässä tärkeimmät infot:

 • Lainan määrä: 2050-5000 €
 • Takaisinmaksuaika 12-36 kuukautta
 • Maksimi todellinen vuosikorko 112,91 %

Klikkaa itsesi Plus-lainalaskuriin, niin näet haluamallesi summalle suuntaa antavat kustannukset.

 

5. Ferratum Prime-laina (jopa 20 000 € kertalaina, ikäraja 25)

Jos etsit pikalainaa pitkällä maksuajalla, Prime-lainaa saa jopa 20 000 € ja maksimissaan 10 vuoden maksuajalla. Tässä tärkeimmät:

 • Lainan määrä: 3000 – 20000 €
 • Takaisinmaksuaika: 1 – 10 vuotta
 • Maksimi todellinen vuosikorko 55,65 %

Laskurista löydät suuntaa antavat arviot lainan kustannuksille (tekemällä hakemuksen, saat juuri sinulle räätälöidyn tarjouksen, jonka voit vielä hyväksyä/hylätä).

 

6. Ferratum kokemuksia netin keskustelupalstoilta

Suomi24, tuo maan hämäräperäisin keskustelupalsta pitää sisällään keskusteluaiheita laidasta laitaan. Myös Ferratumista löytyy tarinaa jo vuodesta 2009 aina tähän päivään, vuoteen 2018 asti.

Pääasiassa jutut pyörivät palvelun suurten korkojen ympärillä. Tämä ei sinänsä yllätä, koska nämä kulutusluottoja ja pikavippejä tarjoavat yhtiöt ovat nimenomaan tunnettuja korkeista koroistaan.

Mitään silmään pistävää ongelmaa itse palvelun suhteen ei löydy. Moni oli käyttänyt heidän korotonta pikavippiään, mutta eivät sen jälkeen muita tuotteita.

Jos Suomi24:ltä et löydä negatiivisia kommentteja jostain asiasta tai palvelusta, täytyy kyseessä olla aika h*lvetin hyvä palvelu.

 

7. Hyödynnä Ferratumin asiakaspalvelua

Oletko huono rahankäyttäjä? Velkaa on vähän sinne sun tänne? Et oikein tiedä mikä laina olisi sinulle sopivin? Et ole yksin, Suomessa on ties kuinka monta sataa tuhatta maksuhäiriömerkintäistä ihmistä, mutta sinun ei kannata liittyä tuohon kerhoon.

Eli hyödynnä Ferratumin asiakaspalvelua mikäli näyttää, että saatat missata maksujen eräpäivät. He ovat nimenomaan sitä varten siellä 24 tuntia vuorokaudessa, että asiakkaat saavat apua lainojen mahdolliseen uudelleenjärjestelyyn.

ferratum asiakaspalvelu

Eli tätä ilmaista talousneuvontaa kannattaa käyttää hyväkseen. Oli kyse sitten heidän lainapalveluistaan tai maksuongelmistasi. Ei ole olemassa tyhmiä kysymyksiä – varsinkaan kun kyseessä on raha-asiat ja pahimmassa tapauksessa riski siitä, ettei lainaa saa maksettua.

Mikäli siis heräät yöllä stressaamaan sitä auki olevaa Ferratumin lainaa, ota puhelinyhteys tai laita viestiä heidän asiakaspalveluun. On molempien etu, että asiakas löytää sopivan lainan ja toisekseen, että sen saa maksettua.

Yhteenveto

Ferratum on siis luotettava suomalainen rahoitusyhtiö, josta saa rahan ulos nopeasti ja jossa asiakaspalvelu toimii 24/7.

Jos tarvitset rahaa juuri nyt ja pystyt maksamaan kuukauden sisällä takaisin, suosittelemme ehdottomasti hakemaan tuon täysin kuluttoman ensilainan (jopa 2000 € asti).

Kertaluontoisten lainojen (Plus ja Prime) kohdalla on erittäin selkeät laskurit, josta näkee suoraan paljonko lainan kokonaiskustannukset ja kuukausierät tulevat olemaan. Tästä myös iso plussa.

Eli:

Jos sinulla on verkkopankkitunnukset siinä hollilla ja olet älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella liikenteessä, käy hakemassa laina pois kuljeksimasta nyt samantien Ferratum.fi:stä.

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here