Suomilimiitti kokemuksiaTässä artikkelissa Suomilimiitti kokemuksia ja tiukka tietopaketti tästä ”ilmaista” luottoa myöntävästä rahoitusyhtiöstä.

Ilmaista siinä mielessä, että ensimmäinen nosto 10 ja 1000 euron väliltä on täysin kuluton ja koroton.

Mutta, milainen palvelu muuten on kyseessä?

Luotettava vai täyttä k*setusta? Otetaan selvää:

1. Näin toimii Suomilimiitti

Palvelu toimii siis näin:

Liittyessäsi sinulle avataan 2000 euron luottotili. Voit sieltä nostaa haluamasi summan 10 euron ja 2000 euron välillä. Eli kerrallaan saa olla rahaa lainassa maksimissaan sen 2 tonnia.

Ensimmäinen nosto (10-1000 euron väliltä) on siis täysin kuluton ja koroton. Jos päätät hakea tämän ”ilmaisen” 1000 euron lainan, pitää se maksaa takaisin seuraavan kuun loppuun mennessä. Eli maksuaika asettuu suunnilleen 30-60 päivän välimaastoon – riippuen ihan mihin aikaan kuukaudesta nostat lainan.

Mikäli päätät luopua Suomilimiitin tililuotosta ja asiakkuudesta tämän ilmaisen ensimmäisen lainan jälkeen, on sekin mahdollista. Eli nostat 1000 euroa ja maksat takaisin 1000 euroa – sillä selvä.

Jos ja kun käytät luottotiliäsi ensimmäisen ilmaisen noston jälkeen, voit silloin ottaa myös pidempiaikaisen lainan ja silloin myös lainasta menee erilaisia kuluja:

 

2. Suomilimiitin hinnasto (nostoprovisio, korko..)

Eli kun ensimmäinen nosto on tehty, seuraavat nostot pitävät sisällään seuraavanlaisia kuluja:

Nostoprovisio on aina 15 % nostettavasta summasta.

Korko ei lähde samantien juoksemaan, vaan sinulla on korotonta maksuaikaa seuraavan kuun loppuun asti.

Esimerkki: Nostat 500 euroa käyttöösi elokuun 7. päivänä. Tästä 15 % nostoprovisio tekee 75 €. Sinun pitää maksaa syyskuun loppuun mennessä 575 € takaisin.

Mikäli tarvitset pidempää maksuaikaa, voit suunnitella Suomilimiitin sivuilla (Hinnasto-valikon alla) olevalla takaisinmaksulaskurilla itsellesi sopivat takaisinmaksuerät:

suomilimiitti takaisinmaksu

Huomannet itsekin, että kovin pitkiä maksuaikoja ei kannata luotolle ottaa, korkoa alkaa äkkiä kertymään huomattavia summia.

 

3. Suomilimiitti Oy – luotettava yritys?

Yritys Suomilimiitti.fi:n taustalla on lahtelainen J.W.-Yhtiöt Oy. Ensinnäkin, yritystiedot käyntiosoitteineen, Y-tunnuksineen on ilmoitettu nettisivujen alaosassa. Myös puhelimitse toimiva asiakaspalvelu löytyy, eli he eivät piiloudu pelkän sähköpostin taakse.

Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä osaa kertoa, että Y-tunnus on annettu jo vuonna 2002, eli pitkän linjan yritys on kyseessä. J.W.Yhtiöt Oy pyörittää myös muita lainaa myöntäviä nettisivustoja, kuten Reissuluotto ja Eurolimiitti.

 

4. Vaatimukset hakijalle?

Sinun pitää olla 21-70-vuotias Suomen kansalainen, jolla on kotiosoite Suomessa. Luonnollisesti luottotietojen pitää olla kunnossa. Joissakin tapauksissa he saattavat lähestyä sinua pyytämällä kopiota palkkatodistuksesta tai tiliotteesta varmistaakseen maksukykysi.

 

5. Käyttäjien Suomilimiitti kokemuksia

Hillomaisterin tutkimusyksikkö käänsi internetin ympäri tutkiakseen ihmisten kommentteja ja kokemuksia Suomilimiitti.fi:stä. Positiivista on luonnollisesti tuo koroton ja kuluton ensimmäinen laina. Moni on ottanut sen ja sen jälkeen siirtynyt seuraavaan ”ilmaista” ensilainaa tarjoavaan yhtiöön. Lue myös listaamamme 5 palvelua, josta saa lainaa ilman kuluja ja korkoja!

Mutta ne negatiiviset kommentit? Nehän ne yleensä kiinnostaa ihmisiä, eli puhutaan niistä:

Suomen intellektuellit ry:n keskustelupalstalla, eli Suomi24:llä keskustellaan lähinnä tämän firman koroista ja -kuluista. Ja varsinkin ne kulut mikäli sattuu missaamaan eräpäivän ja lainan lyhennykset ovat myöhässä. Aika perussettiä alalla – nämä rahoitusyhtiöt periaatteessa elävät meidän kuluttajien virheillä. Eli laadi realistinen takaisinmaksusuunnitelma (tee yksinkertaiset plus- ja miinuslaskut tuloistasi ja menoistasi) ennen lainan ottamista.

Suosituksemme: Lainaa vain jos tiedät pystyväsi maksamaan takaisin ajallaan!

Joissakin viesteissä valiteltiin asiakaspalvelun hitaudesta/huonoudesta. Lähetimme itse pari sähköpostiviestiä Suomilimiitin asiakaspalveluun; ensimmäiseen tuli vastaus n. 1,5 tunnissa ja toiseen vajaassa 3 tunnissa.

Eli varsin nopeasti toimi mielestämme. Vielä nopeammin saa yhteyden puhelimitse 8-22 välisenä aikana (7 päivää viikossa).

Ja vielä löytyi keskustelua siitä, että Suomilimiittiä pyörittävällä J.W.Yhtiöt Oy:llä on oma perintätoimisto, nimeltään ”Perintätoimisto Kontio”. Kontion nettisivuilta löytyy Y-tunnus, ja pikaisen YTJ.fi:ssä tehdyn haun mukaan se on rekisteröity samaan osoitteeseen kuin J.W.Yhtiöt Oy. Eli fyysisesti he ainakin sijaitsevat samaisessa osoitteessa, Aleksanterinkatu 17B:ssä, Lahdessa. Asiasta on myös kirjoittanut Yle, joka tässä artikkelissa yhdistää nämä kaksi yritystä. Mitä tämä sitten tarkoittaa? Käytännössä sitä, että kun rahoitusyhtiö omistaa myös perintätoimiston, saattavat perintään liittyvät kustannukset olla normaaliakin kovempia. Eli maksa ne laskut ajallaan, niin et joudu vielä suurempiin velkoihin. Nämä lainayhtiöt osaavat kyllä ottaa omansa korkojen kera, mikäli sähläät takaisinmaksun kanssa.

 

Yhteenveto

Suomilimiitti.fi on ison, tunnetun ja luotettavan suomalaisen yhtiön pyörittämä palvelu. Viime aikoina he ovat kovasti olleet Matti Nykäsen tähdittämine mainoksineen paljon esillä joten erittäin suositusta palvelusta on kyse.

Eli, ensialkuun kannattaa ainakin hyödyntää tuo täysin ilmainen 10 – 1000 € ensilaina. Käy siis hakemassa se pois kuljeksimasta osoitteessa Suomilimiitti.fi.

Sitä seuraavat nostot ovat melko hintavia kun se korko alkaa juoksentelemaan, eli niitä kannattaa nostaa sitten harkitummin!

Millaisia Suomilimiitti kokemuksia sinulla? Laita kommenttia alle!

PS. jos etsit lainaa pidemmällä maksuajalla, katsasta listaamamme 5 paikkaa, josta saat pikalainan pitkällä maksuajalla!

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here