nordea joustoluotto kokemuksiaMillaisia Nordea joustoluotto kokemuksia kansalla on?

Kyseessähän on siis palvelu, josta saa pikalainaa pitkällä maksuajalla.

Mutta, onko kyseessä jälleen yksi riistohintainen suomalaisen pankin tarjoama tuote vai ihan käypä laina?

Vai ovatko suositut norjalaiset pankit edelleen parempia vaihtoehtoja lainan nostamiseen?

Ottakaamme asiasta selvää – tässä 6 osaan jaettu Nordea joustoluotto -arvostelumme:

(PS. muista myös kirjoittaa omia kokemuksia artikkelin lopussa olevaan kommenttiosioon, mikäli olet jo nostanut/yrittänyt nostaa Nordean Joustoluottoa)

1. Nordea pankkina ja pikavippaajana:

Nordea on tietenkin kaikkien tuntema pankki, eli sen luotettavuudesta/asiallisuudesta ei tarvinne sen tarkempaa analyysia tehdä.

Joustoluottoa myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy.

Yhtiö on jo useamman vuoden ajan tarjonnut jonkinlaisia pikalainoja ja nyt vuonna 2019 se on taas aktivoitunut markkinoimaan omaa joustoluottoaan.

Vaikka kyseessä on ”normaali” pankki, ei sinun tarvitse olla ennestään Nordean asiakas hakeaksesi Nordea Joustoluottoa.

2. Nordea Joustoluoton ominaisuudet ja käyttötarkoitukset:

Lainan määrä Nordea Joustoluotossa on 2000 – 50 000 € ja takaisinmaksuaikaa voi venyttää tarvittaessa noin 5 vuoteen maksimissaan.

Joustoluotto on tyypiltään vakuudeton eikä sille tarvita takaajia. Mikäli haet isompia lainoja, esimerkiksi yli 50 000 euron lainaa, silloin voit hakea myös ”vakuudellisen” joustoluoton. Tällöin sinulla tulee olla esimerkiksi asunto tai kesämökki, jonka voi asettaa vakuudeksi lainalle. Tällöin voit saada lainaa pienellä korolla.

Mutta yleensä ihmiset siis ottavat tuon normaalin Nordea Joustoluoton, johon ei vaadita mitään vakuuksia. Tyypillisesti tätä luottoa voi ottaa esimerkiksi lomamatkan rahoittamiseen, auton ostamiseen, kodinkoneiden ostamiseen, remonttiin jne. Moni saattaa myös ottaa sen lainojen yhdistämiseen. Eli heillä saattaa olla pieniä lainoja ja osamaksuja auki vähän sinne tänne, ja nyt he haluavat alkaa maksamaan yhtä lainaa pois. Nordean joustoluotto ei ole aivan markkinoiden halvin pikalaina, mutta kyllä se useimpia pikavippaamoita edullisempi on.

3. Lainan hakijan vaatimukset

Nordea Joustoluoton myöntäminen onnistuu, mikäli täytät seuraavat vaatimukset:

  • Ikäraja 18 vuotta
  • Asuinpaikka Suomessa
  • Verkkopankkitunnukset johonkin suomalaiseen pankkiin
  • Puhtaat luottotiedot, eli ei maksuhäiriömerkintää

Jos tulee hylätty päätös, saattaa se liittyä tuloihisi, ikääsi ja muiden asioiden kombinaatioon. Nordealla on yksinkertaisesti oikeus olla myöntämättä joustoluottoa, mikäli he näkevät, että sinulle lainaaminen on jonkinlainen ”riski”.

4. Näin hakeminen toimii:

Jos olet jo Nordean asiakas, voit kirjautua normaalisti verkkopankkiisi ja aloittaa hakemuksen tekemisen sieltä.

Jos et ole Nordean pankkiasiakas, voit toki silti hakea lainaa. Aloitat vain tunnistautumalla palveluun olemassa olevilla verkkopankkitunnuksillasi.

Täytät vain haluamasi lainan määrän ja takaisinmaksusuunnitelman sekä ilmoitat mahdolliset muut lainasi ja osamaksusi muihin rahoitusyhtiöihin (jotka voivat vaikuttaa Nordea joustoluoton myöntämiseen).

Päätös tulee tyypillisesti 1-4 työpäivän sisällä. Ja kun päätös tulee, menevät rahat maksuun samantien ja niitä maksetaan kello 07-22.30 välisenä aikana, 7 päivää viikossa.

Mikäli sinulla on kiire rahansaannin suhteen, etkä jouda odottamaan Nordean pitkää käsittelyaikaa, siirry katsomaan Top-10 listauksemme: lainaa heti tilille!

5. Nordea Joustoluotto hintalaskuri

Kun kirjaudut sisään Nordean nettipankkiin tai tunnistaudut muun pankin verkkopankkitunnuksilla, pääset näkemään hintalaskurin:

nordea joustoluotto hintalaskuri

Eli pääset suoraan säätämään lainan määrän, kuukausierän jonka haluat maksaa, haluamasi kuukausittaisen eräpäivän sekä mahdolliset lyhennysvapaat kuukaudet. Sitten näet heti minkälaiset kulut lainalle tulee.

6. Nordea joustoluotto kokemuksia netin keskustelupalstoilta

Jalkauduimme keskustelupalstoille katsomaan millaisia Nordea joustoluotto kokemuksia kansalla on.

Sieltä löytyy jotain kokemuksia vuosilta 2014 ja 2015, mutta nyt kun Nordea on uudelleen alkanut mainostamaan sitä isolla rahalla tässä 2019-2020 välillä, ei tuoreita kommentteja ole vielä liiemmin. Ei siellä mitään dramaattista ongelmaa vaikuta olevan. Korkojen kalleudesta on tullut jotain valitusta, mutta se nyt on perusjuttua aina kun kyseessä on netin lainapalvelut.

Yhteenveto + suosituksemme:

Nordea Joustoluotto on kätevä hakea varsinkin Nordea-asiakkaana ja sen korko ja muut kulut ovat ihan OK-tasolla.

Mutta, kannattaa toki suorittaa hieman vertailua ja hakea kilpaileva lainatarjous myös toisesta lukijoidemme ikisuosikista, BankNorwegian.fi:stä. Hakeminen ei vielä sido sinua mihinkään, eli hae lainatarjous molemmista ja nosta sitten raha sieltä, josta saat halvimman tarjouksen.

Tai sitten tee hakemus lainanvertailupalvelussa, kuten Omalaina.fi:ssä (he hakevat sinulle tarjouksen jopa 30 eri pankin ja rahoitusyhtiön joukosta). Hakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä se vielä sitouta sinua nostamaan lainaa.

Joko sinulla on kokemuksia Nordea joustoluotosta? Kuinka kauan kesti, että laina myönnettiin ja maksettiin tilillesi? Tuliko hylätty päätös? Miksi? Kirjoita kommenttia.

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here