Luottokortti netistäJos toiveissasi on hankkia luottokortti netistä, Hillomaisteri listaa ne parhaat tavat hankkia sellainen.

Voit joko:

a) hankkia ”oikean” luottokortin, mikäli et vain ole tärvellyt luottotietojasi

..tai

b) hankkia prepaid luottokortin, johon itse lataat rahaa sen verran kuin haluat.

Ensimmäinen vaihtoehto on se paras suurimmalle osalle ihmisistä ja b-vaihtoehto sellaiselle, jolla on luottotiedot menneet tai mikäli haluaa olla täydessä kontrollissa siitä, paljonko kortilla on rahaa käytössä.

Tässä vaihtoehdot:

1. Bank Norwegianin Visa – matkailijan valinta!

hyvä luottokortti netistäNorwegian on laajentanut lentobisneksestä myös pankkialalle ja he tarjoavat tätä varsin monipuolista ja hyvää luottokorttia:

  • vuosimaksuton
  • luottoraja vakiona 1500 € (voi pyytää myös isompaa rajaa)

Se sopii hyvin erityisesti matkailijalle, joka käyttää paljon Norwegianin lentoja. Kylkiäiseksi saa myös matkavakuutuksen kunhan vain maksaa vähintään 50 % matkansa kuljetuskustannuksista heidän Visa-kortillaan. Ei ole väliä onko kyseessä Norwegianin lento vai jonkun muun yhtiön lento, kunhan vain 50 % menopaluu-lippujen yhteishinnasta on maksettu Norwegian-Visalla.

Tämä ”norjalainen” Visa on huoleton ja täysin maksuton luottokortti, mikäli vain olet niitä ihmisiä, joka maksaa luottokorttilaskun aina ajoissa pois ilman, että se menee korolliselle maksuajalle. Kytke myös paperilaskujen vastaanottaminen pois (ne maksavat 4 euroa per lasku)!

Bank Norwegian operoi puhtaasti internetissä ja myös kortin hakeminen onnistuu kätevästi heidän nettisivuiltaan.

 

2. ST1 Visa – hyvä luottokortti paljon autoilevalle

st1 luottokortti netistäOletko autoileva ihminen ja päädyt useimmiten tankille St1 tai Shell -huoltoasemille?

Silloin kannattaa hakea tämä vuosimaksuton, St1 Visa-luottokortti kätevästi yhdellä lomakkeella heidän nettisivuiltaan.

Voit itse toivoa luottorajaa 500 – 5000 € euron väliltä.

Kortin edut ovat vahvasti polttoainepainotteisia:

Kerrytät 2 % bonusta seuraaviin ostoksiin St1-asemilla (Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa), kun siis ostat sitä itseään, eli polttoainetta tai muita tuotteita.

Ja kun käytät korttia mihin tahansa muihin ostoksiin, esimerkiksi ulkomaan matkoja varatessa tai nettiostoksia tehdessä, kertyy näistäkin 0,5 % bonusta seuraaviin bensaostoksiin.

Eli kyseessä on ihan täysiverinen, kansainvälinen Visa-luottokortti, mutta edut ovat suunnattu ihan täysin autoilevalle ihmiselle!

 

3. Prepaid luottokortti netistä (myös luottotiedottomalle)

Neteller mastercardPrepaid luottokortti tarkoittaa luonnollisesti sitä, että sinne pitää itse ladata rahaa ennen kuin sitä voi käyttää.

Tällainen kortti sopii hyvin sellaiselle, jolla ovat luottotiedot menneet tai mikäli haluaa stressivapaasti ladata vain sen verran kortille kuin itse haluaa.

Yksi hyvä vaihtoehto on Netellerin tarjoamat prepaid Mastercardit. Niitä on kahdenlaisia:

  • Fyysinen kortti, joka postitetaan sinulle kotiin (hakeminen maksaa 10 EUR)
  • Virtuaalinen luottokortti (ensimmäinen kortti ei maksa mitään, seuraavat 2,50 € / kpl)

Neteller on varmastikin tuttu netin vedonlyönti-, pokeri- ja kasino-sivustoilla asioiville kansalaisille. Sivustolta ei löydy suomen kieltä tätä kirjoittaessa, mutta englanniksi asioiva saa kyllä tilattua itselleen luottokortin.

Noista vedonlyöntijutuista puheen ollen, esimerkiksi Norwegianin luottokortilla EI ole sallittua edes asioida uhkapelisivustoilla, eli mikäli tämä on sinun käyttötarkoituksesi luottokortille, kannattaa hakea esimerkiksi tämä Netellerin luottokortti.

 

Yhteenveto

Luottokortin voi siis saada kuka tahansa tänä päivänä – olit sitten opiskelija, työtön tai luottotiedoton – tai mikä tahansa sen ”systeemin ulkopuolinen” ihminen.

Jos hakee ns. oikeaa luottokorttia, esim. norjalaista tai St1:tä, on niillä ostosten maksaminen kuin laittaisi rahaa pankkiin. Verrattuna esimerkiksi perus Visa Electronilla maksamiseen. Kun teet päivittäisiä ostoksia esim. Norwegianin Visalla, samalla tulet säästäneeksi tulevaa reissuasi varten rahaa.

Eli, kun halutaan kätevästi löytää luottokortti netistä, ovat kaikki 3 yllä mainittua hyviä vaihtoehtoja. Valitse vain sinulle sopivin ja laita kortti tilaukseen.

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here