Vippi.fi kokemuksiaTässä Vippi.fi kokemuksia ja arvosteluntynkää – kannattaako sitä käyttää vai ei?

Jos tarvitset 100-2000€ lainaa, siinä tapauksessa Vippi.fi voisi olla hyvä vaihtoehto.

Mutta, älä tee hätiköityjä päätöksiä.

Kerromme palvelun hyvät ja huonot puolet ja lopuksi vielä mahdollisia hyviä vaihtoehtoja.

1. Yritys Vippi.fi:n taustalla..

Vippi.fi -sivustoa pyörittää Tact Finance Oyj. Samainen yritys pyörittää Suomessa myös paria muuta lainaamoa, kuten Saldo.comia ja Limiitti.fi:tä.

Kyseessä on iso, luotettava ja suomalainen yritys, joten lainaaminen on turvallista. Myös itse sivusto on selkeä ja on luonnollisesti SSL-suojattu (eli osoiterivillä näkyy https-merkintä).

Yritykseen saa yhteyden niin puhelimitse, sähköpostitse kuin chatitsekin. Chatti toimii kokemuksemme mukaan ammattimaisesti ja ripeästi heidän aukioloaikojensa puitteissa:

vippi.fi asiakaspalvelu

2. Vaatimukset lainan saamiselle

Vippi.fi:stä lainaa saadakseen pitää täyttää kuta kuinkin seuraavat vaatimukset:

  • Ikää vähintään 20
  • Vakaa talous
  • Puhtaat luottotiedot, eli ei maksuhäiriömerkintöjä
  • Asuinpaikka Suomessa
  • Pankkitili jossain isossa suomalaisessa pankissa + verkkopankkitunnukset

Kannattaa kuitenkin muistaa, että mikäli ikävuodet eivät ole tukevasti 20 vanhemmalla puolella, saat todennäköisesti vain 500€ luottorajalla varustetun tilin.

Käy kokeilemassa ja tee hakemus Vippi.fi:ssä.

 

3. Lainaa 100-2000 € (luottoraja 500 tai 2000€)

Vippi.fi:stä lainaaminen tapahtuu siten, että ensin sinulle avataan luottotili (ikään kuin luottokortti, mutta ilman fyysistä korttia), jossa on joko 500 tai 2000 euron luottoraja.

Tämän jälkeen voit nostaa sieltä rahaa pankkitilillesi vähintään 100 € ja enintään sen luottorajan verran.

Itse luottotilistä ei mene juoksevia kuluja, mikäli et nosta sieltä rahaa. Eli kun otat lainan ja maksat sen pois, tilistä ei tarvitse stressata sen jälkeen. Voit nostaa sieltä uudestaan rahaa jos ja kun tarvetta ilmenee.

 

4. Lainasta koituvat kulut

Vippi.fi on melko epäselvä hinnoittelunsa suhteen verrattuna lähes kaikkiin muihin sen kilpailijoihin.

Mutta pääpiirteittäin maksat siis nostokulun + vähintään 1,99% kuukausikorkoa:

vippi kokemuksia hinnasto

Kuten huomaat, sekin vaikuttaa hintaan, kuinka nopeasti rahan haluaa omalle pankkitililleen. Jos haluat rahat heti, pitää maksaa pikanostokulu. Jos riittää, että saat rahat 6 tunnin kuluttua, menee siitä hieman pienempi ”6h nosto” -kulu.

Tässä on ilmeisesti pyrkimyksenä hillitä vastuutonta viihdelainaamista, jota surullisen moni selkärangaton 2010-luvun ihminen harrastaa. Jos olet lainaamassa rahaa johonkin turhuuteen, tee itsellesi ja yhteiskunnalle palvelus: sulje tämä selainikkuna ja mene vaikka lenkille, siivoa kämppäsi tai jos sitä rahaa on pakko saada, laita vanhoja tavaroita myyntiin.

No mutta. Jeesustelun sijaan pointti oli siis se, että Vippi.fi:n hinnoittelu on hieman epäselvä. Jos kaipaat selkeämpää hinnoittelua, katso palveluja, kuten Credigo tai Cashbuddy. Sieltä näkee suoraan lainasta koituvat kustannukset, eikä asiakasta yritetä tainnuttaa mahdollisimman monimutkaisella hinnastolla.

 

5. Yhteenveto + pari vaihtoehtoa Vippi.fi:lle

Vippi.fi on siis tuollainen perus joustoluottopalvelu. Se sopii sellaiselle, jolla on usein tarvetta lainata rahaa esimerkiksi juuri ennen palkkapäivää.

Se on kuta kuinkin identtinen sen sisarsivuston, Limiitti.fi:n kanssa. Tosin sillä erotuksella, että Limiitissä on tätä kirjoittaessa ilmainen max. 300 € ensilaina. Eli jos olet jo henkisesti päätynyt ottamaan Vippi.fi:stä lainan, hae se mieluummin Limiitti.fi:stä – se on samaa puljua ja saat tuon ilmaisen ensilainan.

Ja sitten kilpailevista firmoista pari vaihtoehtoa:

Jos tarvitset lyhytaikaista lainaa, sanotaan vaikka että tarvitset nyt heti 10-1000€ pankkitilillesi ja voit maksaa sen jo ensi kuun loppuun mennessä takaisin, tällöin ehdottomasti paras vaihtoehto on Suomilimiitti.fi. Sieltä saat uutena asiakkaana ilmaisen ensilainan.

Jos etsit isohkoa, 1000-50000€ lainaa ja vähintään 1 vuoden maksuajalla (ja olet vähintään 23-vuotias), on paras vaihtoehto Komplett Bank. Se on kuta kuinkin ”oikea pankki”, josta voi saada todella hyvällä korolla lainaa.

Jos ei vielä löytynyt sopivaa, katso listaamamme TOP 10 paikat, josta saa lainaa heti tilille.

Ja jaa toki alla olevaan kommenttikenttään omia kokemuksia Vippi.fi:stä tai heidän sisarsivustoistaan, mikäli sinulla sellaisia on jakaa Hillomaisterin lukijoille.

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here