Limiitti kokemuksiaTässä Limiitti.fi kokemuksia ja arvostelu, jossa punnitaan palvelun hyviä ja huonoja puolia.

Tarttisko saada lainaa – ja nopeasti?

Limiitti.fi on nopea lainaamo, josta saa lainaa heti, mutta kannattaako sitä käyttää?

Olisiko halvempia vaihtoehtoja?

Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksen tästä Hillomaisterin 7 kohtaan jaetussa Limiitti.fi-tietopaketista:

1. Yritys Limiitin taustalla

Limiitti.fi -palvelua pyörittää Tact Finance Oyj, joka on tuottanut erilaisia rahoituspalveluja jo vuodesta 2006. He pyörittävät myös ainakin Saldo.comia ja Vippi.fi:tä.

Yritys on suomalainen, vaikkakin itse emoyhtiö, Tact Group on rekisteröity Luxemburgiin. Jos sielussasi asustaa pieni maailmanparantaja, sinua saattaa häiritä se fakta, että osa rahoista päätyy ulkomaille.

Mutta – sinun, eli lainaajan näkökulmasta yritys on iso ja luotettava ja sen asiakaspalvelun saa viikon jokaisena päivänä kiinni sähköpostitse, puhelimitse ja chatitse.

 

2. Vaatimukset lainan saamiselle

Limiitin joustoluotto lohkeaa seuraavat vaatimukset täyttävälle ihmiselle:

  • Ikää vähintään 18 vuotta
  • Vakituinen asuinpaikka Suomessa
  • Puhtaat luottotiedot
  • Oltava matkapuhelinliittymä
  • Pankkitili jossain suuressa suomalaisessa pankissa + verkkopankkitunnukset

Tosin, esimerkiksi 18-vuotias tuskin saa täyttä 2000€ luottoa, vaan he todennäköisesti tarjoavat pienempää, 500 € luottoa tällaiselle ”riskiryhmään” kuuluvalle hakijalle. Kun teet hakemuksen, ja he sen hyväksyvät, he lähettävät sinulle lainatarjouksen, jonka jälkeen voit joko hyväksyä tai hylätä sen.

 

3. Limiitti.fi tarjoaa 100-2000€ lainaa

Limiitti tarjoaa jatkuvasti avoinna olevaa luottotiliä, jossa on luottorajana 500-2000€.

Sen jälkeen voit nostaa sieltä rahaa tarpeesi mukaan. Ensimmäinen nosto uudelle asiakkaalle on minimissään 100 €. Myöhemmin voit nostaa minimissään 50€ nostoja.

Hyödynnä: tätä kirjoittaessa Limiitti.fi tarjoaa ensimmäisen noston 300€ asti täysin ilman kuluja, kun maksat sen takaisin seuraavaa eräpäivään mennessä eli käytännössä 1 kuukauden sisällä.

Kun luottotili on avattu, rahaa voit nostaa pankkitilillesi joko heidän nettisivujensa kautta (kirjautumalla sisään) tai kätevästi yhdellä tekstiviestillä.

 

4. Lainasta koituvat kustannukset – halpa vai kallis?

No, rehellisyyden nimissä on sanottava, että kuta kuinkin kaikki kulutusluottotilit ovat melko kalliita. Verrattuna siis siihen, että vakaan talouden omaava kansalainen hakisi omasta pankistaan pienikorkoista lainaa.

Mutta, kun haetaan netistä lainaa ilman vakuuksia ja nopealla aikataululla, silloin lainasta joutuu maksamaan hieman enemmän. Limiitti.fi:n hinnastosta otamme pari tärkeintä poimintaa:

  • Nostokulu on alkaen 9,90 € + 5% noston määrästä
  • Korko on alkaen 1,99% / kk
  • Tilinhoitokulu 0 – 4,95€ / kk
  • Todellinen vuosikorko vähintään 49,77 % ja enintään 131,66 %

Täytyy sanoa, että Limiitti.fi ei ole ainakaan se markkinoiden selkein palvelu hinnastoltaan. Jopa se, kuinka nopeasti rahat haluaa tilillensä, vaikuttaa hintaan. Tässä kuvakaappaus yhdestä osasta hinnastoa:

limiitti.fi hinnasto

Hillomaisteri haluaisi tässä välissä ojentaa palkinnon Limiitti.fi:lle markkinoiden epäselvimmästä hinnastosta.

Jos etsit mahdollisimman selkeällä hinnoittelulla varustettua lainaajaa, tutustu esimerkiksi Credigoon.

 

5. Limiitti hyvät puolet

Limiitti on kätevä ratkaisu sellaiselle ihmiselle, joka tarvitsee usein pientä lainaa juuri ennen palkkapäivää. Pari syytä:

Luottotilistä ei mene juoksevia kuluja ollenkaan, mikäli et nosta rahaa. Eli kun sen kerran avaa, ei lainaa nostaessa tarvitse myöhemmillä kerroilla täyttää mitään kaavakkeita ja odotella lainapäätöksiä.

Toinen hyvä syy on palvelun nopeus. Jos olet vaikka reissussa ulkomailla tai shoppailemassa, ja tarvitset nopesti rahaa pankkitilillesi, onnistuu lainan nostaminen hetkessä.

Ja vielä kolmantena: ainakin tätä kirjoittaessa Limiitti.fi tarjoaa ilmaisen ensimmäisen noston (max. 300€) uusille asiakkaille. Eli jos on tarvetta lyhytaikaiselle ja kertaluontoiselle lainalle, nyt olisi tarjolla ilmainen laina. Katso Limiitti.fi:stä mikäli tarjous on vielä voimassa!

 

6. Limiitti huonot puolet

Rahan helppo saatavuus voi olla myös huono puoli, mikäli itsehillintäsi ei pysy kurissa, kun jopa 2000€ olisi saatavilla yhden tekstiviestin päässä.

Vaikka sitä hilloa on helposti nostettavissa, kannattaa aina nostaa vain harkiten sitä rahaa. Ilmaista rahaa ei ole olemassa, vaan se pitää maksaa isolla korolla takaisin:

Tällaisten joustoluottojen korkeat kustannukset ovat luonnollisesti myöskin yksi huono puoli ja ne kannattaakin maksaa takaisin niin pian kuin mahdollista. Mikäli haet lainaa johonkin kertaluontoiseen ostokseen tai menoerään, Hillomaisteri ei välttämättä suosittele avaamaan tällaista joustoluottoa. Alempana vaihtoehtoja:

 

7. Hyviä vaihtoehtoja Limiitti.fi:lle?

Eli, Limiitti on varsin perushyvä joustoluottoa tarjoava yhtiö, josta kannattaa ainakin hyödyntää se ilmainen ensilaina. Eli käy tekemässä hakemus Limiitti.fi:ssä.

Entä mitä vaihtoehtoja on? Tässä pari:

Toinen hyvä joustoluottoa tarjoava palvelu, joka tarjoaa jopa 1000€ ilmaista ensimmäistä lainaa, on Suomilimiitti.fi <– tutustu palveluun tuosta.

Ja jos etsit pikalainaa pitkällä maksuajalla, Hillomaisteri suosittelee katsomaan norjalaisten Suomeen avaamaa todella edullista nettipankkia, Komplett Bankia (tämä siis sinulla, joka olet vähintään 23-vuotias).

Löytyikö sopiva? Entä onko sinulla kokemuksia Limiitti.fi:stä? Laita kommenttia alle.

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here