paras pikavippiMistä löytyy netin paras pikavippi?

Se riippuu hieman millainen rahantarve sinulla on.

Lähdetään siis kartoittamaan tilannetta:

Tässä mielestämme Suomen parhaat pikavipit 2019 jaoteltuna hieman erilaisiin käyttötarkoituksiin:

[PS. artikkelin lopulla vielä 5 vinkkiä ja tiedonjyvää pikavippien ihmeellisen maailman ymmärtämiseen]

1. Suomilimiitti – paras pikavippi, jos saat maksettua sen takaisin 1-2 kuukauden sisällä:

paras pikavippi 2019Suomilimiitti.fi tarjoaa uusille asiakkaille täysin ilmaista ensimmäistä lainaa. Eli se kannattaa hyödyntää – homma toimii näin:

1. Avaat luottotilin Suomilimiitti.fi:ssä (ei maksa mitään)

2. Teet rahanoston, suuruudeltaan 10 – 1000 euroa (usein tarjouksessa jopa 2000 € asti)

3. Maksat nostamasi summan annettuun eräpäivään mennessä takaisin (..joka on yleensä seuraavan kuun 30. päivä)

Eli riippuen monesko päivä kuukautta olet tätä lukemassa ja ottamassa lainaa – maksuaika vaihtelee 30-60 päivän välillä. Eli jos nostat kesäkuun 7. päivä rahaa, maksat takaisin 30.7. mennessä, eli siinä jää n. 53 päivää aikaa hoitaa takaisinmaksu!

Seuraavista nostoista menee sitten puolestaan 15% nostokulu + mahdolliset korot ja kulut, mikäli et maksa seuraavaan eräpäivään mennessä takaisin koko summaa. Eli Suomilimiitin lainatuote ei ole teknisesti ottaen pikavippi, mutta voit toki käyttää sitä ”pikavippimäisesti” vain yhden kerran, jos et tarvitse lainarahaa enää toista (tai useampaa) kertaa.

Nosta ilmainen pikavippi Suomilimiitistä!

2. Blue Finance – selkeä 100-700 € pikavippi, 1 vuoden maksuajalla

parhaat pikavipit 2019BlueFinance.fi:ssä on mahdollisesti se paras pikavippi työttömälle, opiskelijalle tai muille, joilla ei ole vakaita palkkatuloja. Lisäksi heidän palvelunsa on todella selkeä, suoraviivainen ja nopea.

Blue Financen pikavippi on ominaisuuksiltaan seuraavanlainen:

 • Lainan määrä 100-700 € (sadan euron välein valittavissa summa)
 • Laina-aika on 360 päivää – maksat lainan takaisin joka toinen kuukausi (6 erää)

Esimerkki: 700 euron pikavippi, 360 päivän maksuajalla, kokonaiskustannukset alkaen n. 960 euroa. Eli 6 maksuerään jaettuna, tulisi sinulle maksettavaa 160 euroa joka toinen kuukausi.

Lisäksi tarjolla on täysin koroton pikavippi, jos olet uusi asiakas Blue Financella. Mutta, siinä lainan määrä on vain 100-300 euroa ja laina-aika niukat 14 vuorokautta. Eli jos on hakemassa ilmaista lainaa, mielestämme paras pikavippi siihen käyttöön on Suomilimiitti. Mutta, Blue Financella on varsin selkeä pikavippi, kun sen ottaa tuolla 1 vuoden maksuajalla ja se kyllä pitäisi lohjeta helposti, mikäli sinulla on puhtaat luottotiedot:

Hae Blue Financen pikavippi tästä!

3. Bondora – paras pikavippi isoon tarpeeseen (500 – 10 000 €), jopa 5 vuoden maksuajalla:

paras pikavippi firmaBondora.fi on lainapalvelu, jossa hommat hoituvat nopeasti ja ilman turhaa paperisotaa.

Sinun ei tarvitse lähettää sinne mitään liitteitä esimerkiksi tuloistasi. He nimittäin tarkistavat isompienkin lainojen kohdalla maksukykysi suoraan netistä, Instantor-palvelun kautta.

Homma toimii näin:

1. Tee lainahakemus Bondora.fi:ssä

2. Saat lainatarjouksen

3. Päätät nostatko rahat ulos vai et.

Lue tarvittaessa lisää: Bondora kokemuksia. Tai lue listauksemme: Pikalainat pitkällä maksuajalla (jos haet tällaista vähintään 1 vuoden, enintään 15 vuoden maksuajalla olevaa pikalainaa).

4. Ferratum – monipuolinen pikavippifirma – isoa tai pientä lainaa:

parhaat pikavipit kokemuksiaFerratumilla ei myöskään ole suoranaisesti pikavippiä tarjolla, mutta vastaavanlaisia lainatuotteita löytyy. Jos pitää saada lainaa heti tilille, eli käytännössä samantien, suosittelemme Ferratum Joustavaa. Se on joustoluottotili, jossa luottoraja on 2000 euroa ja rahanostoja voi tehdä luottorajan puitteissa, suuruudeltaan 10 – 2000 euroa.

Myös Joustavassa on täysin koroton ensilaina (kun liittyy palveluun uutena asiakkaana, eikä ole käyttänyt Ferratumia ennen).

Jos puolestaan haet lainaa pitkällä maksuajalla, tutustu Ferratumin Prime-lainaan. Siinä lainan määrä on alkaen 3000 euroa ja enintään 25000 euroa. Ikäraja on Prime-lainassa 25 vuotta.

Hae Ferratumista lainaa!

5. Vivus – pientä, 10-400 € pikavippiä, lyhyellä maksuajalla

paras pikavippi 2019 suomi24Vivus.fi on jo vuosikausia operoinut pikavippifirma ja  sopii sinulle, joka etsit pientä lainaa.

Uutena asiakkaana, kun avaat joustoluoton Vivus.fi:ssä, on siinä 400 euron luottoraja. Eli voit nostaa uutena asiakkaana 100-400 euroa, ja tämä ensimmäinen nosto on täysin ilmainen ja jopa 61 päivän maksuajalla.

Kyseessä ei ole suoraan sanottuna tuon ilmaisen noston jälkeen mikään markkinoiden halvin joustoluotto, mutta se ajaa kyllä asiansa mikäli sinulla on usein rahat loppu ennen tilipäivää. Pidempiaikaista pikavippiä etsivälle suosittelemme esimerkiksi seuraavaa lainapalvelua:

6. Euroloan – pikavippiä 100-600 €, 3 tai 4 kuukauden maksuajalla

paras pikavippi keskusteluEuroloan on varsin selkeä ja asiallinen lainapalvelu. Heiltä löytyy useampaa lainatuotetta, joista kenties tämä ”Pikaluotto” on se paras pikavippi mitä sieltä löytyy.

Tässä kuvakaappaus Euroloan pikaluoton määristä, maksuajoista ja hinnoista:

paras pikavippi vertailu 2019

Eli varsin kohtuuhintaista pikavippiä on tarjolla Euroloanissa. Jos haet isompaa lainaa, löytyy sieltä myös muitakin lainoja.

7. Bank Norwegian – ei sinänsä pikavippi, mutta hae tätä, jos haet pidempiaikaista lainaa:

parhaat pikavipit vertailuBankNorwegian.fi tarjoaa lainaa seuraavanlaisesti:

 • Lainan määrä 1000 – 60000€
 • Laina-aika alkaen 1 vuosi, enintään 15 vuotta
 • Ikäraja 23, oltava vakaat palkkatulot

Mikäli haet isompaa kertaluontoista lainaa, kannattaa tutustua tähän norjalaispankkiin. Se on ehdottomasti lukijoidemme suosituin paikka nostaa pikalainaa – monen mielestä jopa se paras laina mitä netistä löytyy. Eli se ei sinänsä ole mikään ylihintainen pikavippifirma, vaan hieman ”totisempaan” lainaamiseen suunnattu nettipankki. Lisäksi sieltä voi jopa saada vuosimaksuttoman Visa-luottokortin tai avata säästötilin. Mutta, lainoista kun puhutaan, niin käy ainakin kokeilemassa myönnetäänkö sinulle lainaa ja millaisen lainatarjouksen saat:

Hae lainatarjous BankNorwegian.fi:stä!


Näin löytyy paras pikavippi – 5 tietämisen arvoista asiaa:

Jos et ole pikavippialan rautainen ”ammattilainen”, lue vielä seuraavat vinkit, joiden avulla löydät itsellesi ne parhaat pikavipit vuonna 2019:

1. Pikavippi, joustoluotto, kulutusluotto, pikalaina – mikä näistä sopii minulle?

Netin lainapalvelut puhuvat usein erilaisista termeistä; pikavippi, joustoluotto, kulutusluotto, kertaluotto, pikalaina jne.

Näillä ei sinänsä ole väliä, millä nimellä ne kulkevat. Sinun ei periaatteessa tarvitse tietää kuin a) paljonko haluat rahaa ja b) milloin voit maksaa sen takaisin. Sen jälkeen ei ole oikeastaan väliä minkä nimisen lainatuotteen otat. Monia esimerkiksi kulutusluotto- tai joustoluottotilejä voi käyttää kuin pikavippiä, eli nostat sieltä yhden lainasumman ja maksat sen takaisin, kun on sovittu. Tilin voi halutessaan sulkea sitten sen yhden noston jälkeen.

2. Tyypilliset vaatimukset pikavipeille

Jotta saisi lainaa pienellä korolla, auttaa siihen yleensä reilu 25 vuoden ikä ja vakaat palkkatulot.

Mutta, näitä pienempiä pikavippejä voi saada myös opiskelija, työtön tai vaikka eläkeläinen. Tyypillisesti netin pikavippipalvelut vaativat, että sinulla on oltava:

 • ikää vähintään 18-23, yläikäraja on yleensä 70-75 vuoden tuntumassa
 • puhtaat luottotiedot eli ei maksuhäiriömerkintöjä
 • vakinainen osoite Suomessa
 • Suomen kansalaisuus
 • pankkitili + verkkopankkitunnukset
 • puhelinnumero

3. Älä viivyttele takaisinmaksussa

Kun lukee ihmisten pikavippi kokemuksia esimerkiksi Suomi24 -keskustelupalstalta, näkyy siellä joskus varoittavia esimerkkejä miten EI pidä toimia pikavippifirmojen kanssa.

Esimerkiksi jos lainanlyhennyksestä ei ole saapunut postitse kirjelaskua, on se jäänyt joillakin maksamatta. Kannattaa aina suosia sähköisiä laskuja ja käydä kirjautumassa sinne pikalainapalveluun vähän väliä tarkistamaan, että maksut on kunnossa. Laita vaikka kalenteriin muistutus joka kuukausi hieman ennen lainan lyhennyksen eräpäivää, että tulet tarkistaneeksi, että kaikki on kunnossa. Parin minuutin vaiva, mutta eipähän tule mitään ikäviä (ja kalliita) yllätyksiä.

4. Älä ota pikavippiä turhuuksiin, esimerkiksi:

Laitetaan tämäkin nyt tähän, koska se on niin yleistä tänä päivänä:

Moni nostaa pikavippejä ja tekee tyhmiä ostoksia. Jos olet nostamassa pikavippiä esimerkiksi päihteiden ostamiseen tai vaikka netin rahapeleihin ja kasinoihin, olet aika pahassa kusessa. Tuskin uskot tai jaksat lukea näitä Hillomaisterin jeesusteluja, mutta ryhdistäydy nyt s-tana ja lähde vaikka lenkille ottamaan raikasta ilmaa ja harkitsemaan vielä toisen kerran ennen kuin nostat sitä pikavippiä.

5. Katkaise mahdollinen pikavippikierre lainat yhdistämällä

Nykyään, kun tätä helppoa lainaa on niin paljon saatavilla, on meillä Suomessa monia ihmisiä, jotka ovat korviaan myöten pikavippiveloissa.

Jos olet tilanteessa, jossa olet hakenut jo useamman pikavipin ja sinulla on velkoja moneen eri lainayhtiöön, kannattaa oikeasti kohdata tämä ongelma NYT eikä 10 000 euron päästä. Puhu läheiselle, juttele velkaneuvojalle tai suorista itse selkäsi ja myönnä peilikuvallesi, että olet kasa löysää p-skaa, jonka on aika ryhdistäytyä.

Pointti on siis:

Jos sinulla on jo useita pikavippivelkoja, kannattaa pyrkiä saamaan yhdistelylainaa, jolla siis maksat kaikki vanhat velat pois ja alat maksamaan takaisin vain yhtä velkaa. Lähde liikkeelle esimerkiksi palvelusta nimeltä Rahalaitos, jossa on mahdollista hakea isoakin yhdistelylainaa sekä lisäksi siellä on asiantunteva asiakaspalvelu (niin puhelimitse kuin sähköpostitsekin). Tai hae apua paikallisesta oikeusaputoimistosta (jossa annetaan velkaneuvontaa yksityisille ihmisille).

Mutta mikäli olet järki-ihmisiä ja saat lainat maksettua takaisin, jatka toki lukemista vielä loppusuosituksiimme parhaista pikavipeistä:

Yhteenveto

Eli se, mikä on se paras paikka ottaa pikavippi, riippuu ihan tarpeestasi.

Jos selviät lyhyellä maksuajalla (2-8 viikkoa) ja tuollaisella maksimissaan 1000 euron rahamäärällä, hyödynnä nuo ilmaiset pikavipit. Paras niitä tarjoavista palveluista on Suomilimiitti.fi.

Jos puolestaan etsit pidempiaikaista ja isoa pikavippiä (jopa 10 000 euroon asti), kannattaa hakea pikavippitarjous Bondora.fi:stä. Tai suorita lainojen kilpailutus niihin erikoistuneilla sivustoilla, kuten siellä Rahalaitoksella.

Ja, moni lukijamme on tykästynyt Blue Financen varsin selkeään pikavippiin (100-700 euroa, 1 vuoden maksuajalla). Hae omasi: BlueFinance.fi.

Ja jos olet jo pahemman puoleisessa pikavippikierteessä, sitten vain terapeutin sohvalle tai ihan vain itse ryhdistäytymään ja ottamaan esimerkiksi yhdistelylainaa, jotta saat järkevämmän maksuohjelman vanhoille pikavipeille. Eli lopeta se pelleily ja ota vastuu omasta elämästäsi.

Joko sinulla on kokemuksia aiheesta? Mistä löytyy sinun mielestäsi se paras pikavippi vuonna 2019? Laita kommenttia tuohon alapuolelle.

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here