bondora kokemuksiaTässä artikkelissa käydään läpi Bondora kokemuksia ja Hillomaisterin arvostelu.

Nyt on muuten asiallinen lainapalvelu kyseessä – Bondora on nopea, siellä on kohtuulliset korot ja kulut sekä sieltä saa melko isoakin lainaa.

Mutta:

Onko Bondora juuri sinua varten, vai löytyisikö kilpailijoista vielä jokin sopivampi vaihtoehto?

Lue nämä 6 asiaa läpi Bondora.fi:stä, niin saat apua päätöksentekoosi:

1. Bondoran taustoja – onko yritys luotettava?

Bondora.fi:tä pyörittää Suomeen rekisteröity Bondora AS Suomen sivuliike.

Alunperin se ponnistaa Virosta, mutta on toiminut Suomessa jo vuosikaudet ja palvellut tähän mennessä jopa yli 300 000 asiakasta.

Google-arvosteluissa se on saanut hämmästyttävän hyvät 4,8 tähteä (yli 3000 annettua ääntä).

Lisäksi luotettavuutta luomassa on varsin hyvä yleisesti kysyttyjen kysymysten osio sekä toimiva asiakaspalvelu.

Eli kyllä, Bondora on luotettava lainapalvelu. Teet vain lainahakemuksen ja parin minuutin päästä saat tietoosi paljonko laina tulisi kokonaisuudessaan maksamaan. Sitten vain päätät nostatko rahat vai et.

Hae lainatarjous Bondora.fi:stä

2. Bondora lainan ominaisuudet

Bondora on lähtenyt haastamaan perinteisiä isoja pankkeja tarjoten kansalaisille hieman ”harkitumpia” lainoja kuin ne kiskurikorkoiset pikavipit ja kulutusluotot. Kaiken lisäksi Bondora on nopea, josta saa lainan heti tilille!

Tässä Bondoran tarjoaman lainatuotteen tärkeimmät ominaisuudet:

  • Lainan määrä 500 – 10 000 €
  • Laina-aika 3 – 60 kk

Bondora-lainan kokonaiskulut muodostuvat muutamasta eri asiasta. Niiden laskeskelu ominpäin etukäteen on melko hyödytöntä, joten kannattaa yksinkertaisesti hakea lainatarjous ja katsoa millaisia tarjouksia saat. Näin näet kätevästi lainan kokonaiskustannukset ja millä maksuaikataululla se pitää maksaa takaisin.

Hae siis tarjous suoraan Bondora.fi:stä tai sitten hae se lainankilpailuttajan, kuten Omalaina.fi:n kautta (jolloin saat siihen kylkeen myös muiden palveluiden tarjoukset).

3. Vaatimukset Bondora lainan saamiselle?

Bondoralla on seuraavanlaiset vaatimukset lainan saamiselle:

  • Ikää vähintään 18, enintään 75 vuotta
  • Säännölliset tulot
  • Ei maksuhäiriömerkintää
  • Ei historiaa uhkapeliriippuvuudesta

4. Bondora kokemuksia netin arvostelu- ja keskustelupalstoilta:

Jos olet lukenut käyttäjien arvosteluita Googlesta, saattaa siellä näkyä paljon mainintoja sijoittamisesta. Mistä tässä on kyse?

bondora laina kokemuksia

No, Bondora tarjoaa niin sanottua P2P-lainaamista eli vertaislainaamista. Eli yksityiset sijoittajat voivat laittaa omaa rahaansa Bondoran ”kassaan”, josta sitten rahaa lainataan ihmisille. Jos olet lainaaja, tämä ei sinänsä vaikuta mitenkään lainaasi. Lainasopimus tapahtuu Bondoran kanssa eikä ”random” ihmisten kanssa.

Kun lukee muita keskustelupalstoja, ei siellä mitään negatiivisia Bondora laina kokemuksia. Yleensä kun jokin nettipalvelu toimii, palstat ovat hiljaa. Miksipä sinne kukaan lähtisi kirjoittelemaan, että ”olipa kivaa lainata rahaa!”. Ja kyse ei ole siitä etteikö Bondorassa olisi asiakkaita – kun katsoo Googlen tilastoja, niin kyllä siellä Bondora.fi -sivulla ravaa tuhansia ihmisiä joka kuukausi.

5. Bondora lainan käyttötarkoitus on täysin vapaa (muista myös lainojen yhdistäminen!)

Bondora ei utele mihin käytät lainaamasi rahat eli ei stressiä sen osalta. Tosin, ihan mihin tahansa sitä ei kannata nostaa, esimerkiksi jonkin addiktion ruokkimiseen. Mutta jätetään jeesustelut sikseen – olet aikuinen ihminen ja teet mitä lystää.

Yksi erittäin fiksu käyttökohde Bondoran lainoille on vanhojen lainojen yhdistäminen. Eli mikäli sinulla on pikavippejä ja kulutusluottoja otettuna vähän sieltä sun täältä, ne kannattaa yhdistää yhdeksi lainaksi. Tällöin pääset maksamaan yhtä könttäsummaa pois, eikä velkoja jää useaan paikkaan = säästät rahaa ja hermoja.

6. Bondoran kilpailijat Suomessa? Muutama vaihtoehto:

Suomen lainamarkkinoilla on muutamia tunnettuja lainapalveluita, josta saa tällaisia pienikorkoisia, isohkoja lainoja. Näistä ehkä suosituimpina norjalaiset pankit, BankNorwegian ja Komplett Bank. Näissä voi tosin olla hieman hitaammat lainapäätökset kuin Bondorassa ja Komplett vaikuttaa muutenkin melko hankalalta palvelulta, jossa kokemuksiemme mukaan harvoin hyväksytään lainahakemuksia.

Lisäksi voit käyttää lainankilpailutuspalveluita, esimerkiksi Omalaina.fi:tä. Yleensä Hillomaisteri.comin lukijat päätyvät Bank Norwegianiin, joten suosittelemme esimerkiksi seuraavaa:

Hae lainatarjous näistä molemmista:

Ja siihen päälle vielä Omalaina.fi:stä.

..ja nosta sitten rahat sieltä, josta saat paremman hinnan. Hakemusten tekemiseen menee vain muutama minuutti per sivusto, ja hyöty voi olla jopa satoja euroja. Eli älä laiskottele vaan näe se vaiva, niin voit päästä varsin hyville tuntipalkoille.

Yhteenveto

Bondora on siis varsin selkeä ja laadukkaan oloinen palvelu, josta saa pikalainaa pitkällä maksuajalla. Lisäksi sen valttina on NOPEUS. Voit saada isojakin summia todella nopeasti ulos eikä sinun tarvitse alkaa perustelemaan heille mihin tarvitset rahoja.

Hae siis Bondorasta lainatarjous ja katso millaisen hinnan saat. Tai sitten suorita tuo yllä mainittu ”kaava”, jolla saat kilpailutettua lainasi (ja voit säästää huomattavia summia rahaa).

Onko sinulla kokemuksia Bondorasta? Positiivista tai negatiivista – jätä kommenttisi tuohon alapuolelle!

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here