fleksiluotto kokemuksiaTässä artikkelissa Fleksiluotto kokemuksia ja Hillomaisterin tuomio siitä, kannattaako sitä käyttää.

Jos haluat lainaa heti käyttöösi, on Fleksiluotto.fi toki nopea palvelu.

Mutta, uskaltaako tähän viranomaisten kanssa kahnauksiin joutuneeseen palveluun luottaa?

Muun muassa se selviää tästä 5 osaan jaetusta Fleksiluotto.fi-tietopommista:

1. Yritys Fleksiluotto.fi:n taustalla?

Hillomaisterin luotettavuutta tutkivassa laboratoriossa päästiin tällä kertaa seuraavaan tulemaan:

Yhtiö Fleksiluotto.fi-palvelun taustalla ponnistaa Latviasta. Tosin, itse palvelua pyörittää Suomeen rekisteröity 4Finance Oy eli sikäli se on ihan suomalainen palvelu. Mutta, mikään lainamarkkinoiden puhtain pulmunen ei ole kyseessä, kuten esimerkiksi tämä tiedote muutaman vuoden takaa kilpailu- ja kuluttajavirastosta antaa ymmärtää:

4finance kokemuksia
Kuvakaappaus kkv.fi

4finance Oy vaikuttaa olevan kyseisen viraston vakioasiakkaita, sillä vuoden 2016 lopulla heidän toisen sivustonsa, Vivus.fi:n tiimoilta, kuluttaja-asiamies vei 4Financen markkinaoikeuteen (lähde).

Asiakaspalvelu on palvelussa hyvin tavoitettavissa, arkisin 7-23, lauantaisin 10-18 ja sunnuntaisin 10-14 välisenä aikana. Pientä miinusta tulee siitä, että asiakaspalveluun soittaminen maksaa 0,76 € + pvm/mpm / minuutti. Usein paremman tason putiikeissa on pelkällä pvm/mpm hinnalla pyörivä asiakaspalvelupuhelin.

Eli: Hillomaisterin pisteet luotettavuudesta ovat tuollaisen 2,5/5 verran. Eli parempia ja pahempiakin palveluita Suomen lainamarkkinoilta löytyy. Näistä alempana lisää..

 

2. Vaatimukset lainan saamiselle

Seuraavanlaiset vaatimukset pätevät Fleksiluoton joustoluotolle:

  • Ikää vähintään 20 vuotta
  • Vakituinen kotiosoite Suomessa
  • Puhtaat luottotiedot (ei maksuhäiriömerkintöjä)
  • Suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset

 

3. Lainan ominaisuudet (varo, ettei tajuntasi räjähdä kun näet hintaeron kilpailijaan)

Kyseessä on siis ”luottokorttimaisesti” toimiva luottotili, jossa luottoraja on 2100 €. Eli voit nostaa rahaa tarpeesi mukaan ja kuluja ja korkoja alkaa lainalle kerääntyä vasta kun nostat sieltä rahaa (haluamasi summan verran, 100-2100 €. Tässä tiivistetysti lainan ominaisuudet ja hinnat:

  • Toimii nopeasti, eli saat rahat omalle pankkitilillesi jopa 15 minuutissa (kun haet lainaa heidän asiakaspalvelunsa aukioloaikoina)
  • Uudelle asiakkaalle, ensimmäisestä nostosta 0 % nostokulu
  • Nostokulu normaalisti 11 % nostettavasta rahamäärästä
  • Vuotuinen nimelliskorko 102 %

Esimerkkilainalaskelmassa 2100 € laina 12 kk takaisinmaksuajalla tulisi kokonaisuudessaan maksamaan hulppeat 3808,47 €. Vertailun vuoksi, esimerkiksi Cashbuddy.fi:stä vastaava laina, 2100€/12kk tulisi maksamaan vain 2690 €. Eli yhdellä klikkauksella, naapurisivustolle menemällä säästäisi 1118,47 €.

 

4. Kenelle Fleksiluotto sopii/ei sovi?

Jos tarvitset usein rahaa juuri ennen tili/palkkapäivää, on tällainen jatkuvasti avoinna oleva joustoluottotili sinulle sopiva tapa lainata. Kun tilin kerran avaa, on sieltä sen jälkeen todella helppoa nostaa rahaa kirjautumalla heidän nettipalveluunsa ja valitsemalla haluamansa summan.

Tosin, rahankäyttösi tuskin on kestävällä pohjalla, jos elät jatkuvasti ja säännöllisesti velaksi. Eli lopeta se pelleily ja ala mieluummin harkitsemaan erilaisia keinoja hankkia lisätuloja.

Fleksiluotto ei sovi kertaluontoiseen lainaamiseen (esimerkiksi jos juuri nyt haluat tehdä jonkin hankinnan tai reissun). Siihen se on aivan liian kallis, kuten huomasit edellisen alaotsikon alla olevassa vertailussa.

Lue: Lainaa pitkällä maksuajalla – 5 hyvää lainaajaa

 

5. Yhteenveto Fleksiluotosta + paremmat vaihtoehdot

Sanottakoon nyt suoraan, että jos vasta etsit sopivaa paikkaa lainata rahaa tai avata jatkuvasti avoinna olevan luottotilin, markkinoilla kyllä on Fleksiluottoa parempiakin vaihtoehtoja.

Jos haluat löytää yhden markkinoiden edullisimman joustoluoton, tutustu vaikkapa Risicum-nimiseen palveluun. Kyseessä on hyvässä maineessa oleva firma, jossa korot ovat esimerkiksi Fleksiluottoon verrattuna todella kohtuulliset.

Ja jos haluat hyödyntää markkinoilla olevat ilmaiset lainat, aloita lukemalla juttumme: 5 palvelua, josta lainaa ilman kuluja – sieltä löydät useamman vastaavanlaisen palvelun, joista saat täysin ilmaisen ensilainan (uutena asiakkaana).

Jos sinulla on jo kokemuksia Fleksiluotto.fi:stä – hyviä tai huonoja – laita kommenttia alapuolelle.

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here