risicum kokemuksiaTässä Risicum kokemuksia ja arvio siitä, kannattaako sitä käyttää.

Tarttisko saada rahaa ja nopeasti?

Se onnistuu kyllä, mutta onko Risicum juuri sinun tarpeisiisi sopiva lainapalvelu?

Sitä selvitellään tässä Hillomaisterin 5 osaan jaetussa Risicum.fi-tietopaketissa:

1. Onko Risicum.fi luotettava? Yritys taustalla..

Risicum.fi-palvelua operoi suomalainen DFC Nordic Oy. Samainen yritys pyörittää myös toisia tunnettuja palveluja, Laina.fi:tä ja OkMoney.fi:tä. Kukin näistä on suunnattu hieman eri tarpeisiin ja eri ihmisille.

Risicum erottuu edukseen siten, että se on yksi markkinoiden isoimman luottorajan omaavia luottotilejä (5000 € asti). Lisäksi heidän kertaluontoinen kulutusluottonsa on todella selkeä ja helposti ymmärrettävä lainatuote. Näistä lisää alempana.

Risicumin asiakaspalvelu toimii viikon jokaisena päivänä (jolloin myös lainapäätöksiä tehdään). Myös asiakaspalvelun puhelinnumero toimii pelkän pvm/mpm hinnalla (vertailun vuoksi: joillakin kilpailijoilla asiakaspalvelu on ”piilotettu” 2 € / min maksavan puhelinlinjan taakse), eli tästä isot plussat.

Yhteenvetona: kyseessä on yksi Suomen suurimpia rahoitusyhtiöitä ja asiakaspalvelu on helposti tavoitettavissa. Luotettavuus on kunnossa.

 

2. Vaatimukset lainan saamiselle?

Tässä tiivistetysti lainan saamisen vaatimukset:

  • Ikää 20-75 vuotta
  • Vakituinen asuinpaikka Suomessa
  • Olet luottokelpoinen (ei maksuhäiriömerkintöjä)
  • Pystyt todistamaan tulosi (maksukykysi) – joko lähettäen palkkalaskelmasi tai Instantor-palvelua käyttäen

Monissa lainapalveluissa omat tulot pitää todistaa lähettämällä palkkalaskelma/todistus tuloista. Risicumista voit saada rahat heti tilillesi, jos käytät maksukykysi todistamiseen Instantor-nimistä palvelua (voit kirjautua sinne omia verkkopankkitunnuksiasi käyttäen).

Eli mikäli olet tien päällä tai sinulla ei ole juuri nyt pääsyä palkkalaskelmiisi, on Risicumista helppo hakea lainaa kunhan sinulla on vain verkkopankkiin tunnistautumisvälineet mukanasi.

Ja jos et halua käyttää Instantoria, voit lähettää tositteet myös manuaalisesti skannattuna tiedostona (myös puhelimella otettu kuva käy).

 

3. Kertalaina (1000€ asti): selkeä & suoraviivainen

Risicumin kertalaina on selkeä palvelu sinulle, joka haluat lainata yhden könttäsumman ja maksaa sen takaisin 12 kuukauden aikana tasasuuruisina erinä.

Voit nostaa joko 500, 750 tai 1000 € suuruisen lainan.

Näet heidän laskurista suoraan lainan kokonaiskustannukset, kun väännät vivun haluamaasi rahamäärään:

risicum laina kokemuksia

Esimerkiksi 1000 € lainassa kokonaiskustannukset ovat 1232,86 €. Se on melkolailla markkinoiden keskiarvoon asettuva hinta.

Tässä vielä tiivistetysti lainoista koituvat kustannukset ja kuukausierät:

  • 500 € laina (12 kk): 51,38 € / kk, yhteensä 616,49 €
  • 750 € laina (12 kk): 77,07 € / kk, yhteensä 924,62 €
  • 1000 € laina: (12 kk): 102,77 € / kk, yhteensä 1232,86 €

 

4. Joustotili (jopa 5000€ luotolla varustettu tili)

Joustotili on jatkuvasti avoinna oleva 2050-5000 € luottorajalla varustettu luottotili.

Uutena asiakkaana voit saada sieltä lainaa ilman kuluja jopa 300 € asti. Tällöin se pitää kuitenkin maksaa takaisin jo seuraavaan eräpäivään mennessä, eli maksuaikaa kertyy keskimäärin 30 päivää (tarkka aika riippuu, mihin aikaan kuusta sen nostat ja mihin asetat eräpäivän).

Jatkuvassa käytössä joustotili sopii sinulle, joka tarvitset usein lainarahaa juuri ennen tili/palkkapäivää. Se toimii kuin luottokortti – pystyt nostamaan rahaa tarpeesi mukaan aina luottorajaan asti. Maksuaikaa on jopa 52 kuukauteen asti, mutta pidempiaikaiseen lainaamiseen on muita, edullisempia paikkoja.

Lue: 5 paikkaa, josta lainaa pitkällä maksuajalla

Mutta, Risicumin joustoluotto on siinä mielessä huoleton, että kun rahaa ei ole nostettuna, ei siitä myöskään mene kuluja. Kun tulee tosipaikka, ja tarvitset rahaa, on nosto helppo tehdä joko tekstiviestillä tai kirjautumalla heidän nettipalveluunsa.

Ja kun nostat rahaa, menee siitä seuraavanlaisia kuluja:

 

5. Yhteenveto + vielä 1 hyvä vaihtoehto

Hillomaisterin tutkimuslaboratorion luotettavuustarkastuksen pohjalta voidaan todeta, että Risicum.fi:n käyttäminen on täysin turvallista. Kyseessä on suuri ja luotettava suomalainen rahoitusyhtiö.

Mutta, laitetaan tähän loppuun vielä yksi ajankohtainen ja tietämisen arvoinen tarjous lainamarkkinoilta:

Jos sinulla on juuri nyt jokin hankinta/reissu kustannettavana ja pystyt maksamaan lainasi takaisin seuraavan kuun loppuun mennessä, kannattaa tutustua Suomilimiitti -nimiseen palveluun. Heillä on täysin ilmainen ensilaina jopa 1000 € asti (kunhan takaisinmaksu tapahtuu seuraavan kuun viimeiseen päivään mennessä).

Jos et vielä löytänyt etsimääsi, käy lukemassa ylempänä linkatut muut artikkelimme, niin eiköhän sieltä sopiva hillonlähde ala löytymään.

Joko sinulla on kokemuksia Risicum.fi:stä? Laita kommenttia alle!

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here