helppo lainaTarttisko löytää helppo laina ilman vakuuksia juuri siltä istumalta?

Onnistuu.

Lähdetään kartoittamaan tilannetta tarpeesi mukaan.

Eli mitä sitä saisi olla, arvon herra/rouva/transgenderöitynyt yksilö? Ehkä jotain seuraavaa:

  • alle 1000 euron laina, jonka saat maksettua takaisin 1-2 kuukaudessa? Katso kohta 1.
  • yli 1000 euron laina, jonka maksat takaisin esimerkiksi vuodessa (tai jopa 10 vuoden ajalle jaettuna)? Katso kohta 2.
  • oletko alle 22-vuotias nuori? Katso kohta 3.

Tässä muutamia lukijoidemme suosikkipaikkoja, joista irtoaa laina varsin helposti ja nopeasti (artikkelin lopussa vielä muutama ajatus ja varoituksen sana ns. helpoista lainoista):

1. Suomilimiitti – helppo ja nopea laina ILMAISEKSI (tarjous uusille asiakkaille)

helppo nopea laina suomilimiitti

Suomilimiitti tarjoaa joustoluottotiliä, jossa on uusille asiakkaille tarjolla täysin koroton ja kuluton ensilaina.

Ensimmäinen nosto voi olla suuruudeltaan 10 – 1000 euroa (heillä on usein tosin tarjouksena 2000 euroon asti tämä ensinosto). Nostat sen nyt ja maksat takaisin seuraavan kuun viimeiseen päivään mennessä. Eli jos nyt tätä lukiessasi on 15. päivä kuuta, jää sinulle n. 45 päivää aikaa maksaa se takaisin. Jos on 1. päivä kuuta, jää siinä jopa 60 päivää aikaa maksaa tämä ilmainen laina takaisin.

Ensimmäisen lainan jälkeen tapahtuvat nostot ovat toki sitten maksullisia.

Suomilimiitti on siis helppo ja nopea tapa päästä pikalainojen ihmeelliseen maailmaan sisään, mikäli tarvitset pienehköä lainaa, jonka saat maksettua nopeasti takaisin.

Nosta Suomilimiitin ilmainen laina tästä.

Mutta jos etsit lainaa pitkällä maksuajalla (yli 1 vuoden maksuajalla), silloin jatka lukemista kohtaan 2.


2. Bank Norwegian – helposti ja nopeasti isoakin lainaa

helppo laina ilman vakuuksiaBankNorwegian.fi on selkeästi lukijoidemme suosikkipaikka nostaa pidempiaikaista lainaa pienellä korolla. Tässä tiivistys lainan ominaisuuksista:

  • Ikäraja: 23
  • Lainan määrä 1000 – 60 000 €
  • Takaisinmaksuaika 1-15 vuotta
  • Tee lainahakemus: BankNorwegian.fi/Laina

Eli myös isot lainat – yli 10 000 € lainat esimerkiksi auton ostoon, remonttiin tai vaikka kesämökin ostoon – lohkeavat tästä norjalaisesta nettipankista nopeasti. Saatat saada lainapäätöksen ja rahat tilillesi jopa vuorokauden sisällä.

Vanhoissa suomalaisissa pankeissa lainan saaminen voi olla hidasta. Kannattaa sieltäkin toki kysyä mikäli olet isompaa lainaa vailla. Mutta netin lainapalveluista tämä BankNorwegian.fi on yksi ehdottomia suomalaisten suosikkeja.


3. Saldo.com – lainaa myös 18 vuotta täyttäneille helposti ja nopeasti

mistä helppo lainaSaldo.com on palvelu, jossa myös 18 vuotta täyttäneet voivat nostaa helppoa rahaa. Ei sillä, että suosittelisimme 18-vuotiaalle lapselle pikalainan ottamista. Mutta mahdollista se on.

Tarjolla on kaksi eri lainatuotetta:

SaldoLimiitti: joustoluottotili, jossa luottoraja on 500 – 2000 € – hakijan toiveiden ja maksukyvyn mukaan. Rahaa voi nostaa omien tarpeiden mukaan luottorajan puitteissa – helposti ja nopeasti vaikka reissussa ollessa tekstiviestin lähettämällä (tai kirjautumalla sisään Saldo-tilillesi ja tekemällä noston).

SaldoLaina: kertaluontoinen laina, joka voi olla suuruudeltaan 1000 – 10 000 €, ja jossa maksuaika on 1-10 vuotta.

Lue tarvittaessa lisää: Saldo kokemuksia.


4. Ferratum – 24/7 asiakaspalvelu, isoa ja pientä lainaa nopeasti ja helposti

helposti lainaaFerratum.fi on myöskin laadukas ja monenlaiseen eri tarpeeseen luoto lainapalvelu. Siellä on asiakaspalvelu auki 24/7 ja he keskittyvät nimenomaan lainan helppouteen ja nopeuteen.

Jos on kiire (rahat tilillesi jopa 15 minuutissa), silloin Ferratum Joustava on valintasi. Kyseessä on joustoluottotili, joka avataan kerran, jonka jälkeen sieltä on helppo ja nopea nostaa rahaa tarpeesi mukaan. Tätä lainatuotetta emme tosin suosittele kovin pitkäaikaiseen lainaamiseen, koska siinä on melkoisen korkea korko. Ferratum Joustava sopii erityisesti sellaiselle, jolla on usein rahat loppu juuri ennen tilipäivää.

Toinen lainatuote Ferratumilla on Prime-laina, joka soveltuu pitkäaikaiseen lainaamiseen:

Siinä lainan määrä voi olla 3000 ja 20 000 € välillä ja maksuaika on 1-10 vuotta. Eli tämä sopii hieman harkitumpiin ostoksiin ja yhden könttäsumman lainaamiseen. Tämä laina ei välttämättä ihan varttitunnissa saavu tilillesi, mutta saattaa hoitua jopa saman päivän aikana. Lue tarvittaessa lisää: Ferratum kokemuksia!

Lue myös: Lainaa heti tilille 24/7


5. Helppo ja nopea lainan kilpailutus: Rahalaitos.fi

helppo laina heti tilille

Netin lainapalveluissa on useita erilaisia termejä; joustoluotto, kulutusluotto, pikalaina, pikavippi jne. Eikä ”aloitteleva” lainanottaja välttämättä tiedä mistä aloittaa. Jos haluat yksinkertaisesti asettaa lainan määrän ja takaisinmaksuajan ja antaa muiden hoitaa lainasi kilpailuttamisen, silloin tee seuraavaa:

  1. Mene Rahalaitos.fi:hin ja tee hakemus
  2. Jää odottamaan lainatarjouksia
  3. Jos saat mieluisan tarjouksen, nosta rahat ulos. Jos et, unohda koko juttu.

Helppoa ja nopeaa.

Yhteenveto + pari varoituksen sanaa netin helpoista lainoista:

Vaikka netistä saa helposti lainaa muutamien minuuttien sisällä, on näissä lainoissa kuitenkin pieni vaara.

Tästä on todisteena maamme yli 400 000 ihmistä, joilla on maksuhäiriömerkintä.

Ylen taannoisen selvityksen mukaan vanhemmat ihmiset ovat se ikäryhmä, joka on entistä enemmän maksuvaikeuksissa – erityisesti näiden pikalainojen johdosta. Toki nuoretkin ovat riskiryhmää, kun Instagramissa kaikki elävät ”vitun siistii” ja jännittävää elämää. On uutta Niken treenivaatetta, matkaa Malediiveille, aina uusi iPhone ja sitä rataa.

Mutta jos haluat olla kunnon old school -kansalainen, ensit näet vaivaa (teet työtä), jonka jälkeen seuraa palkinto (ostos, matka, uusi auto – mitä tahansa). Mutta nykyään läski haluaa ensin palkinnon ja työ, mitäs helvettiä se se on? Systeemi on rikki.

Hillomaisterin kehotus (tai no oikeastaan käsky) tähän loppuun:

Pidä siis selkärankasi kunnossa ja maksa nämä helpot lainat aina ajallaan pois. Tulevaisuuden sinä kiittää.

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here