saldo.com kokemuksiaTässä Hillomaisterin Saldo.com kokemuksia ja arvostelu.

Saldo.comilla on hauskojen mainoskampanjoidensa myötä noussut Suomen lainantarjoajien kärkijoukkoon.

Onpa sanonta ”mahtaako sulla saldo riittää” ujuttautunut jopa kansalaisten puhekieleenkin.

Mutta, jaskanpauhanta sikseen. Millaista lainaa tästä palvelusta saa ja kenelle se sopii?

Vai onko jotain parempiakin vaihtoehtoja mistä hakea lainaa?

Tässä 5 osaan tiivistetty arvostelumme ja tietopakettimme Saldo.com -lainapalvelusta:

1. Onko Saldo.com luotettava?

Saldo.comia pyörittää pitkän linjan suomalainen rahoitusyhtiö, Saldo Finance Oyj. He ovat olleet alalla jo yli 10 vuotta, joten kyseessä on iso ja luotettava yritys.

Saldolla on viikon jokaisena päivänä 24/7 auki oleva asiakaspalvelu – puhelimitse, sähköpostitse ja chatitse.

Mikäli tulee siis kiireellistä asiaa, tämä yritys ei piiloudu minkään yhteydenottolomakkeiden taakse, vaan he ovat rehellisesti esillä myös puhelimen ja chatin päässä. Jos chatti-mahdollisuutta ei näy, mene lainanhakemukseen ja osoita silmäsi kohti oikeaa yläkulmaa, niin sieltä pitäisi löytyä chat-nappi.

Lainapäätöksiä tehdään 07-23 välisenä aikana, eli jos teet hakemuksesi silloin, voit käytännössä saada lainan heti tilillesi.

Eli kyllä, tunnettu ja luotettava, suomalaisen yhtiön pyörittämä lainapalvelu on kyseessä.

Hae Saldo.comin laina tästä.

2. Vaatimukset lainan saamiselle?

Tässä tiivistetysti vaatimukset:

 • Ikää 18-79 vuotta
 • Vakituinen osoite Suomessa
 • Puhtaat luottotiedot eli ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä
 • Verkkopankkitunnukset

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että 18-vuotias saa kymppitonnin lainaa, vaan Saldo.com tekee ”riskiarvion” jokaisen hakijan kohdalla ja tarjoaa sitten luottorajaa/lainaa sen mukaan.

Voit tehdä ilman sitoumuksia ensin hakemuksen, jonka jälkeen saat heiltä tarjouksen, jonka voit joko hyväksyä (ja nostaa rahat saman tien) tai hylätä ja unohtaa koko jutun.

Tee hakemus Saldo.comissa!

3. Saldo.com lainatuotteet – 3 eri lainaa eri käyttötarpeisiin:

Saldo.comissa on kuluttajille 3 eri lainatuotetta, ja lisäksi vielä yrityslaina. Tässä tiivistetysti kuluttajille suunnatut lainatuotteet:

1. SaldoLaina – kertaluontoinen, pitkäaikainen laina:

Jos etsit pikalainaa pitkällä maksuajalla, silloin valintasi on SaldoLaina, jossa:

 • Lainan määrä on valittavissa 1000 – 10 000 € väliltä
 • Takaisinmaksuaika 12-88 kk, eli 1-8 vuotta
 • Todellinen vuosikorko 21,3 – 29,5 % välimaastossa (tekemällä lainahakemuksen selvität oman lainasi tarkan hinnan)

Esimerkkinä 2000 euron laina maksettuna takaisin 25 kuukaudessa, eli n. 2 vuodessa, tulisi maksamaan sinulle yhteensä 2475 € (todellisen vuosikoron ollessa tällöin 21,3 %). Mutta, tekemällä hakemuksen (jossa et vielä sitoudu mihinkään) saat selville oman henkilökohtaisen koron ja lainan kokonaiskustannukset:

Tee lainahakemus tästä (niin tiedät oman lainasi kokonaissumman)

2. SaldoLimiitti – 2000 € luottotili, usein toistuvaan rahantarpeeseen:

Onko usein sellainen tilanne päällä, että rahat on loppu joitain päiviä ennen tilipäivää? Siinä tilanteessa kannattaa laittaa oma talous ja selkäranka kuntoon, mutta mikäli et juuri nyt kaipaa jeesustelua vaan rahaa, niin SaldoLimiitti voisi olla oikea lainatuote sinulle:

SaldoLimiitti on jatkuvasti avoinna oleva joustoluottotili, josta voi nostaa rahaa omien tarpeidensa mukaan:

 • Lainan määrä: 100 – 2000 €
 • Takaisinmaksuaika on joustava – minimi kuitenkin 49 € / kk
 • Todellinen vuosikorko 2000 euron luotolle vuodessa on 29,6%

Tuossa syksyllä 2019, kun lainalakia muutettiin, tällaiset joustoluottotilit halpenivat huomattavasti. Eli entisiin, jopa yli 150 prosentin todellisiin vuosikorkoihin verrattuna tämä SaldoLimiitti vuonna 2020 on suorastaan edullinen. Mutta, ei niitä velkoja kannata pitkäksi ajaksi jättää auki, eli kannattaa kiihdyttää takaisinmaksua sitä myötä, kun oma maksukyky kohenee.

Hae SaldoLimiittiä tästä!

3. Autolaina

Saldo on tehnyt myös autoa ostaville asiakkailleen oman lainatuotteensa. Tässä sen ominaisuudet tiivistettynä:

 • Lainan määrä 1000 – 12 000 €
 • Takaisinmaksuaika: 12-88 kuukautta
 • Kuukausierä 29 – 399 €

Kyseessä on täysin vakuudeton laina, eli et tarvitse takaajia eikä sitä ostettavaa autoa tarvitse asettaa lainan vakuudeksi.

PS. jos olet autoa ostamassa, lue myös edullisin autorahoitus -listauksemme.

4. Saldo.com kokemuksia netin keskustelupalstoilta

Sitten katselimme myös netin keskustelupalstoille, jotta mikäli sieltä löytyy mitään varoituksen sanaa Saldo.comista.

Kaikki vaikuttaa toimivan ihan normaalisti. Tämä palveluhan on operoinut jo vuosikaupalla, joten mikäli siellä jotain häikkää olisi, olisi siitä jo keskustelupalstoilla syntynyt iso haloo.

Yksi negatiivinen palaute sieltä löytyy liittyen velan takaisinmaksuun. Eräs kirjoittaja oli ottanut autolainaa 5000 €. Hän oli alkanut maksamaan sitä takaisin ja huomannut, että palvelu veloittaa ensin koko laina-ajan aikaiset korot ja vasta sitten aletaan maksamaan itse lainasummaa, eli sitä 5000 € pottia. Eli tällä lainantarjoaja (Saldo ei toki ainoa ole, joka toimii näin) varmistaa sen, että mikäli lainaaja maksaisi lainansa etuajassa takaisin, he pääsevät ottamaan omansa pois jo etukäteen.

Kannattaa siis aina ottaa vain sen verran ja vain niin pitkäksi aikaa sitä lainaa, kuin sitä oikeasti tarvitsee. Eivät nämä lainaajat mitään hyväntekeväisyysorganisaatioita ole.

Mutta, jos haet tuoreita, vuosien 2019-2020 kokemuksia Saldo.comista, kaikki on kunnossa. Nosta sen verran rahaa kuin tarvitset ja maksa AINA ajallaan, niin et joudu ylimääräisiin ongelmiin.

5. Parhaat vaihtoehdot Saldo.comille?

Jos tavoitteena on löytää lainaa pienellä korolla, kannattaa pyytää lainatarjoukset aina parista-kolmesta eri paikasta, ennen kuin tekee lopullisen päätöksen nostaa rahan ulos.

Yleensä suosittelemme aloittamaan OmaLaina.fi:stä – se vertailee puolestasi jopa 30 eri rahoitusyhtiötä. Onpa siellä listoilla myös Saldo.com, eli on melkeinpä järkevintä tehdä koko operaatio sen kautta – saat samalla vaivalla myös muista palveluista tarjouksen siihen kylkeen.

Eli homma toimii Omalainan kohdalla siten, että teet sinne yhden hakemuksen ja jäät odottamaan lainatarjouksia. Sitten vain poimit parhaan päältä (oli se sitten Saldo tai joku muu).

Yhteenveto

Saldo.com on varsin sujuvasti toimiva lainapalvelu, eli mikäli haet lyhytaikaista (SaldoLimiitti) tai pitkäaikaista (SaldoLaina) lainaa, käy tekemässä lainahakemus: Saldo.com.

Tai sitten hoida homma lainankilpailuttajan, kuten Omalaina.fi:n kautta (suosituksemme).

..ja nosta sitten laina sieltä, mistä saat sen halvimmalla.

Joko sinulla on kokemuksia Saldo.comin lainatuotteista? Kirjoita kommentti tuohon alapuolelle.

1 KOMMENTTI

 1. lopettakaa se tv mainos missä kaksi vammaista ääliötä juttelee. mistä olette löytäneet niin tyhmät ja rumat ihmiset siihen mainokseen että kai sulla saldo riittää. yök yök.

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here