saldo.com kokemuksiaTässä Hillomaisterin Saldo.com kokemuksia ja arvostelu.

Saldo on tehnyt näyttävän comebackin lainapalveluiden terävimpään kärkeen uudella mainoskampanjallaan.

Mainoksessa niin sanottu ”high maintenance” -tyyppinen nainen kysyy mieheksi naamioituneelta kynnysmatolta, että ”mahtaakohan sulla saldo riittää?” – epäillen siis miehen taloudellista maksukykyä näyteikkunan edessä.

Tarinan opetus lienee siis se, että mikäli sinulla on Saldo-tili käytössäsi, on myös naismarkkinoilla menestystä luvassa.

Mennään nyt kuitenkin asiaan:

Eli onko Saldo.com hyvä lainapalvelu vai ihan täyttä skeidaa?

Tässä 5 asiaa, jotka haluat tietää tästä palvelusta:

1. Yritys Saldo.comin taustalla? Luotettavuus?

Saldo.comia pyörittää pitkän linjan rahoitusyhtiö, Tact Finance Oyj. He ovat olleet alalla jo yli 10 vuotta, joten kyseessä on iso ja luotettava yritys.

Samainen yritys pyörittää myös muita tunnettuja lainapalveluja, kuten Vippi.fi:tä ja Limiitti.fi:tä. Jälkimmäinen on tosin juuri yhdistetty tähän itse pääpalveluun, eli Saldo.comiin, joka vaikuttaa nyt olevan heidän pääsivustonsa.

Saldolla on viikon jokaisena päivänä auki oleva asiakaspalvelu:

Puhelin ja chat ovat auki 24/7, eli kyllä, ympäri vuorokauden. Sähköposteihin vastaillaan päivä- ja ilta-aikaan. Mikäli tulee siis kiireellistä asiaa, tämä yritys ei piiloudu minkään yhteydenottolomakkeiden taakse, vaan he ovat rehellisesti esillä myös puhelimen ja chatin päässä.

Lainapäätöksiä tehdään 07-23 välisenä aikana, eli jos teet hakemuksesi tällöin, voit käytännössä saada lainan heti tilillesi.

Eli kyllä, tunnettu ja luotettava palvelu on kyseessä.

Tutustu & nosta Saldo.comin laina tästä.

2. Vaatimukset lainan saamiselle?

Tässä tiivistetysti vaatimukset:

  • Ikää 18-79 vuotta
  • Vakituinen osoite Suomessa
  • Puhtaat luottotiedot eli ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä
  • Verkkopankkitunnukset

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että 18-vuotias saa kymppitonnin lainaa, vaan Saldo.com tekee ”riskiarvion” jokaisen hakijan kohdalla ja tarjoaa sitten luottorajaa/lainaa sen mukaan.

Voit tehdä ilman sitoumuksia ensin hakemuksen, jonka jälkeen saat heiltä tarjouksen, jonka voit hyväksyä/hylätä, mikäli luottoraja tai lainan määrä on sinulle mieluisa.

Eli voit esimerkiksi hakea lainatarjouksen useammasta eri palvelusta ja sitten nostaa lainan sieltä, mistä saat parhaan tarjouksen.

Tee hakemus Saldo.comissa!

3. Saldo.com lainatuotteet – 2 eri lainaa eri käyttötarpeisiin:

Saldo.comissa on 2 varsin selkeästi ymmärrettävää lainatuotetta. Tässä pikainen analyysimme molemmista:

1. SaldoLaina – kertaluontoinen, pitkäaikainen laina:

Jos etsit pikalainaa pitkällä maksuajalla, silloin valintasi on SaldoLaina, jossa:

  • Lainan määrä on valittavissa 1000 – 10 000 € väliltä
  • Takaisinmaksuaika 12-80 kk, eli 1-7 vuotta
  • Todellinen vuosikorko 12 – 50 % välimaastossa (tekemällä lainahakemuksen selvität oman lainasi hinnan)

Saldo.comissa on myös varsin hyvä lainalaskuri, joka on paatuneenkin kontrollifriikin mieleen:

saldo.com kokemuksia laskuri
Kuvakaappaus Saldo.com-lainalaskurista.

Kun syötät siihen lainan määrän ja haluamasi kuukausierän, se näyttää kaikki kustannukset mistä lainan hinta koostuu ja minkälaisella maksuohjelmalla tulet maksamaan sen takaisin. Mutta, tämä on vain arvio ja lopullinen hinta määräytyy kullekin hakijalle henkilökohtaisesti.

Tee lainahakemus tästä (niin tiedät oman lainasi kokonaissumman)

2. SaldoLimiitti – usein toistuvaan rahantarpeeseen:

Onko usein sellainen tilanne päällä, että rahat on loppu joitain päiviä ennen tilipäivää?

SaldoLimiitti on jatkuvasti avoinna oleva joustoluottotili, josta voi nostaa rahaa omien tarpeidensa mukaan:

  • Lainan määrä: 100 – 2000 €
  • Takaisinmaksuaika on joustava

Hinnastoa on vaikeampi ymmärtää kuin aspergerin oireyhtymästä kärsivää ydinfyysikkoa 6 oluen jälkeen:

saldo.com
Nostokulu – wtf?

Hinnasto on selkeästi jonkin insinöörin suunnittelema, kun ei ainakaan allekirjoittanut (hillotieteiden maisteri) ymmärrä siitä hevon helvettiäkään. Usein näiden lainapalveluiden korkojen ja hintojen kyttääminen on omin päin laskeskelu on melko turhaa. Kannattaa vain tehdä lainahakemus ja sitten katsoa millaisen tarjouksen saa.

4. Parhaat vaihtoehdot Saldo.comille?

Jos tavoitteena on löytää lainaa pienellä korolla, kannattaa pyytää lainatarjoukset aina parista-kolmesta eri paikasta, ennen kuin tekee lopullisen päätöksen nostaa rahan ulos.

SaldoLainaa vastaavat kilpailijat ovat esimerkiksi Bank Norwegian (suosituin Suomessa), Instabank ja Euroloan.

Eli jos etsit yli 1000 € lainaa ja haluat maksaa sen takaisin esimerkiksi 1 vuodessa (tai pidemmällä ajalla), käy nyt ainakin BankNorwegian.fi:stä sekä sitten Saldo.com:sta hakemassa lainatarjous – ja nosta laina sieltä, josta saat paremman tarjouksen.

SaldoLimiitin kilpailijoihin puolestaan lukeutuu esimerkiksi Suomilimiitti.fi.

Se on siinä mielessä parempi palvelu, että heillä ensimmäinen nosto on täysin ilmainen (rahan määrä 10-1000 € ja takaisinmaksuaikaa on 30-60 päivää). Eli suosittelemme ehkä mieluummin hakemaan tuon ilmaisen lainan pois kuljeksimasta. Suomilimiitissä on muutenkin helpommin ymmärrettävä hinnoittelu, jossa nostoista menee aina tasan 15% nostokulu.

5. Saldo.com kokemuksia netin keskustelupalstoilta

Sitten katselimme myös netin keskustelupalstoille, jotta mikäli sieltä löytyy mitään varoituksen sanaa Saldo.comista.

Kaikki vaikuttaa toimivan ihan normaalisti. Sivusto on kuitenkin operoinut jo vuosikaupalla, joten mikäli siellä jotain häikkää olisi, olisi siitä jo keskustelupalstoilla syntynyt iso haloo.

Yksi negatiivinen palaute sieltä löytyy liittyen velan takaisinmaksuun. Eräs kirjoittaja oli ottanut autolainaa 5000 €. Hän oli alkanut maksamaan sitä takaisin ja huomannut, että palvelu veloittaa ensin koko laina-ajan aikaiset korot ja vasta sitten aletaan maksamaan itse lainasummaa, eli sitä 5000 € pottia. Eli tällä lainantarjoaja (Saldo ei toki ainoa ole, joka toimii näin) varmistaa sen, että mikäli lainaaja maksaisi lainansa etuajassa takaisin, he pääsevät ottamaan omansa pois jo etukäteen.

Kannattaa siis aina ottaa vain sen verran ja vain niin pitkäksi aikaa sitä lainaa, kuin sitä oikeasti tarvitsee. Nämä lainapalvelut osaavat kyllä ottaa omansa pois.

Mutta, jos haet tuoreita, vuoden 2019 kokemuksia Saldo.comista, kaikki on kunnossa. Nosta sen verran kuin tarvitset ja maksa aina ajallaan, niin et joudu ongelmiin.

Yhteenveto

Oli Saldo.comin uudesta mainoskampanjasta mitä mieltä tahansa, on kyseessä varsin sujuvasti toimiva lainapalvelu.

Jos haet pitkäaikaista ja edullista lainaa ilman vakuuksia, käy tekemässä lainahakemus: Saldo.com.

Hae siihen kylkeen vielä kilpaileva tarjous esim. BankNorwegian.fi:stä (jos sinulla on ikää vähintään 23 vuotta) ja nosta sitten sieltä, josta saat paremman tarjouksen.

Jos puolestaan sinulla on usein tarvetta rahalle – esimerkiksi rahat loppu juuri ennen tilipäivää – silloin kannattaa avata itselleen tuo Saldon tarjoama SaldoLimiitti.

Joko sinulla on kokemuksia Saldo.comin lainatuotteista? Kirjoita kommentti tuohon alapuolelle.

1 KOMMENTTI

  1. lopettakaa se tv mainos missä kaksi vammaista ääliötä juttelee. mistä olette löytäneet niin tyhmät ja rumat ihmiset siihen mainokseen että kai sulla saldo riittää. yök yök.

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here