halvin laina ilman vakuuksiaMistä löytyy halvin laina vuonna 2019?

Käydään nyt läpi ihan kaikki vaihtoehdot – isoista pankeista, isin ja äidin kautta netin pikalainapalveluihin.

Haet sitten kymmenien eurojen tai kymmenien tuhansien eurojen lainaa, Hillomaisteri ohjaa sinut oikeiden lainaamojen äärelle.

Muista kuitenkin, että korkoprosentti määräytyy lähes aina henkilökohtaisesti. Eli vain pyytämällä lainatarjoukset saat tietoosi juuri sinulle halvimman lainan.

Tässä siis 10 paikkaa löytää halpaa lainaa:

[PS. Artikkelin lopuksi vielä 5 vinkkiä, kun haussa on se markkinoiden halvin pikalaina]

1. Suomilimiitti – Suomen halvin 2000 € laina (ilmainen itse asiassa)

halvin laina 2019

Ilmainen laina on toki se halvin laina.

Suomilimiitti.fi tarjoaa (ihan oikeasti) täysin ilmaista ensimmäistä lainaa, kun avaat uutena asiakkaana heidän palvelussaan joustoluottotilin.

Ensimmäisen ilmaisen noston määrä on maksimissaan joko 1000 € tai 2000 € (riippuen onko siellä tarjous juuri nyt käynnissä) ja se pitää maksaa takaisin seuraavan kuun loppuun mennessä. Eli jos luet tätä kesäkuun 23. päivänä, pitää laina maksaa takaisin heinäkuun loppuun mennessä = n. 37 päivää maksuaikaa. Jos luet kesäkuun 1. päivänä, jää siinä sitten noin 60 päivää maksuaikaa.

Toinen ja sitä seuraavat nostot ovat puolestaan maksullisia (ja kieltämättä hieman kalliita johtuen siitä, että kyseessä on joustoluottotili).

Mikäli et enää nosta toista lainaa, on sekin täysin OK. Suomilimiitin joustoluottotilistä ei mene juoksevia kuluja ollenkaan eikä sen sulkeminen ole maksullista, eli ei stressiä senkään osalta.

Hae Suomen halvin pikalaina, eli ilmainen raha pois kuljeksimasta: Suomilimiitti.fi


2. Sukulaisilta tai vanhemmilta löytyy usein halvin laina:

mistä halvin laina
”Tyär, mä sulle mitään lainaa!”

Onko sinulla perheenjäsen tai hyvä ystävä, jolla lojuu runsaasti käteistä pankkitilillä? Moni lukijoistamme on onnistunut saamaan lainaa pienellä korolla seuraavalla kaavalla (menettämättä ihan täysin omanarvontuntoaan):

Hae lainatarjous jostain netin lainapalvelusta. Saat esimerkiksi 10 000 € lainalle, 3 vuoden maksuajalla tarjouksen, jossa kokonaiskulut ovat 13 000 €.

Sitten: Kysy esimerkiksi vanhemmaltasi, että olisko heittää 10 tonnia lainaan? Ilmoita saaneesi tarjous lainapalvelusta 13 000 eurosta, mutta voisit maksaa äiskälle esimerkiksi 11 500 € takaisin.

Täten et vain vingu ilmaiseksi rahaa lainaan, vaan tarjoat hyötyä myös lainaajalle. Win-win -tilanne. Laittakaa paperille ylös mitä on sovittu, ettei asiat pääse unohtumaan. Ja sitten vain pidät selkärankasi kunnossa ja maksat lainan ajallaan takaisin.


3. BankNorwegian.fi – halvin laina ilman vakuuksia vuonna 2019?

halvin laina 10000

BankNorwegian.fi on suosittu netissä toimiva pankki. Se on ehdottomasti lukijoidemme keskuudessa suosituin paikka ottaa pikalainaa pitkällä maksuajalla.

Eli jos tavoitteena on löytää halvin laina netistä ja ilman vakuuksia, suoraan siitä kotisohvalta (tai missä oletkin tätä lukiessa), on Bank Norwegian mahdollisesti juurikin se paikka. He eivät kysele mihin käytät rahoja, eikä sinun siis tarvitse asettaa lainalle mitään vakuutta (kuten asuntoa tai muuta omaisuutta).

Korko määrittyy henkilökohtaisesti (alkaen vain 6,99%), joten käy hakemassa lainatarjous. Hakemuksella et vielä sitoudu ottamaan lainaa, vaan voit vielä erikseen sitten päättää, nostatko rahat ulos vai et. Kunhan sinulla on ikää vähintään 23, säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot, ei muuta kuin hakemusta tekemään.

Hae oma lainatarjouksesi: BankNorwegian.fi/Laina


4. Rahalaitos.fi – löytää sinulle halvimman lainan yli 20 lainanvälittäjän joukosta

mistä halvin pikalaina

Rahalaitos.fi on palvelu, jossa voi kilpailuttaa lainoja. Tällaisia muitakin vastaavia palveluja on toki Suomessa, mutta Rahalaitos on ehdottomasti yksi suosituimpia, jossa on myös kenties eniten yhteistyökumppaneita.

Teet siis heidän sivustollaan yhden hakemuksen ja he lähettävät sen sitten useampaan (jopa yli 20:een) Suomessa toimivaan rahoituspalveluun.

Ainoa miinus näissä palveluissa on se, että henkilökohtaiset tietosi lähetetään vähän sinne sun tänne ja sieltä saattaa tipahdella lainatarjouksia sitten sähköpostiisi. Lisäksi esimerkiksi Bank Norwegian ei näytä olevan Rahalaitoksen yhteistyökumppanilistalla, eli kannattaa hakea myös sieltä erikseen lainatarjous. Mutta, varsin kätevä työkalu tämä Rahalaitoksen lainavertailu, kun haussa on se markkinoiden halvin laina ilman vakuuksia ja takaajia. Säästät aikaa ja rahaa.


5. Ferratum – suosittu suomalainen lainapalvelu

halvin laina 10000 ferratum

Jos mietit mistä löytyy halvin pikalaina kaikkein nopeiten, saattaa vastaus olla Ferratum.

Ferratum.fi keskittyy nopeisiin pikalainoihin (Joustava-joustoluottotili) kuin myös pitkän maksuajan lainoihin (Prime-laina). Jos raha-asialla on KIIRE ja haluat silti mahdollisimman pienet kulut lainallesi, kannattaa hakea lainatarjous Ferratumista.

Siellä on siis kahta erilaista lainatyyppiä:

  • Joustoluotto: nopea, lainapäätös yleensä 15 minuutissa, sopii parhaiten lyhytaikaisiin lainaamisiin. Tässä lainassa on täysin kuluton ja koroton ensilaina!
  • Prime-laina: lainapäätös hieman hitaammin (tosin yleensä jo saman päivän aikana), korko pienempi

Prime-laina on varsin asiallinen ja isompiin hankintoihin suunnattu lainatuote. Siinä ikäraja on 25 vuotta ja se saattaa hyvinkin olla internetin halvin laina ilman vakuuksia monelle teistä. Totuus selviää, kun teet hakemuksen (ja suoritat vertailua).


6. Bondora – halvin laina nuorille? (ikäraja vain 18)

halpa laina bondora

Bondora.fi on uudehko lainapalvelu Suomessa. Lainan määrä voi olla 500 – 10000 euron välillä ja laina-aika 3 kuukaudesta aina 5 vuoteen asti.

Jos olet 18-22-vuotias, saattaa Bondora olla sinulle se halvin paikka lainata rahaa. Tai mikäli et ole saanut lainaa noista yllä mainituista palveluista, saattaa Bondorasta saada lainaa helpommalla.


7. BigBank – isoa lainaa edullisesti (vähintään 3100 €)

halpa laina bigbank

BigBank.fi on kasvattanut suosiotaan viime aikoina sen mainostamilla erityisen pienillä korkoprosenteilla. Esimerkiksi Kauppalehti uutisoi taannoin, että BigBankissa olisi ollut markkinoiden halvin autolaina. Siinä tosin puhuttiin vain ”korko alkaen” -lukemasta, eli se ei kyllä tarkoita, että kuka tahansa voi saada niin pienen korkoprosentin.

Mutta, mikäli haet isohkoa, vähintään 3100 € ja enintään 50 000 € lainaa, kannattaa vilkaista BigBankin sivustoa ja jättää hakemus, mikäli pidät näkemästäsi.


8. Nordea Joustoluotto – halvin laina Nordean asiakkaille?

halvin laina ilman vakuuksia

Nordea on taas aktivoitunut nyt vuonna 2019 omien lainatuotteidensa kanssa. Sitä voi hakea melko kätevästi suoraan omasta Nordea-nettipankista ja lainapäätöksen saa yleensä 1-4 työpäivässä.

Lainojen myöntäminen on siis hieman hitaampaa ja jäykempää kuin näissä moderneissa internet-lainaamoissa, mutta kannattaa Nordeastakin pyytää tarjous, jos on vakaa talous ja jokin isompi hankinta mielessä.

Lue lisää: Nordea joustoluotto kokemuksia.


9. Instabank – uusi norjalainen pankki, josta saa isoa ja edullista lainaa

halpa laina netistä

Instabank.fi on tuoreehko lainapalvelu Suomessa. Se kilpailee muiden norjalaisten nettipankkien kanssa suomalaisista asiakkaista. Sieltä saattaa irrota jopa halvin laina näistä norjalaisista – se vähän riippuu hakijan taustasta ja taloudellisesta tilanteesta. Käy siis kokeilemassa millaisen tarjouksen saat.

..tai lue lisää Instabank kokemuksia.


10. Komplett Bank – edullinen joustoluottotili

mistä halvin laina

KomplettBank.fi:n mainokset pyörivät ahkerasti myös television puolella.

Kyseessä on niinikään norjalainen nettipankki, joka tarjoaa melko halpaa lainaa. Jostain syystä Komplett Bankista tulee hylättyjä päätöksiä ihmeen usein, mutta kannattaa pitää tämäkin paikka mielessä.

Kyseessä on periaatteessa joustoluottotili, josta voi kätevästi nostaa lisääkin rahaa, mikäli rahantarve kasvaa. Tosin, yleensä sitä käytetään yhden könttäsumman lainaamiseen ja pidemmällä maksuajalla.


5 vinkkiä kun haussa on mahdollisimman halpa laina:

Tässä vielä viime hetken yleiset vinkit kun metsästät sitä halvinta lainaa:

#1: Hae lainaa yhdessä kumppanin kanssa, jos mahdollista.

Jos haet esimerkiksi autolainaa, remonttilainaa tai muuta isompaa lainaa, kannattaa sitä hakea yhdessä puolison kanssa (mikäli sellainen on ja hän asuu samassa taloudessa). Tällöin voitte a) saada isompaa lainaa kuin yksin hakiessa ja b) saada pienemmän koron lainalle.

#2: Hyödynnä luottokorttien korottomat maksuajat (jos tarvitset usein pientä lainaa)

Millainen laina sulla on haussa? Jos vain pieni ja lyhytaikainen vippi, sitten kannattaa muistaa, että luottokorteissa on usein ilmaista maksuaikaa useita viikkoja. Esimerkiksi Bank Norwegian luottokortissa on ilmaista maksuaikaa jopa 45 päivää. Eli mikäli kuun 1. päivänä nostat sieltä rahaa (tai teet ostoksia), pitää se maksaa takaisin vasta seuraavan kuun 15. päivään mennessä takaisin.

#3: Älä tuijota vain korkoprosentteja – ne eivät periaatteessa kerro mitään

Lainapalvelut usein ilmoittavat jotain iskulauseita/markkinointipuheita tyyliin ”korko alkaen vain 4,9354%”. Näiden palvelujen hinnaston tuijottaminen on yhtä tyhjän kanssa. On selkeintä ja yksinkertaisinta vain hakea lainatarjous (koska siinä korko määrittyy aina henkilökohtaisesti hakijan mukaan). Lisäksi lainassa voi olla erisuuruisia avausmaksuja sun muita kuluja. On yksinkertaisinta katsoa ja vertailla vain lainan määrää, laina-aikaa, ja lainan kokonaiskustannuksia. Ja ne saat tietoosi tekemällä lainahakemuksen kuhunkin paikkaan, joka vaikuttaa sinulle sopivimmalta.

#4: Isommissa pankkilainoissa, älä luota sokeasti omaan pankkiisi vaan neuvottele ja kilpailuta pankit

Moni meistä on ollut yhden ja saman pankin asiakas lapsuudesta asti. Ja sinne sitten mennään hattu kourassa pyytämään lainaa. Mutta, vaikka olet ”uskollinen” jollekin tietylle pankille, voit aivan yhtä helposti kävellä toiseen pankkiin ja kysyä lainatarjouksia.

Vaikka se vakiopankkisi geelitukkainen lainaneuvottelija olisi kuinka kiva ja mukavasti puhuva, ei muuta kuin pankki vaihtoon, jos saat paremman tarjouksen muualta. Pankit eivät ole mitään sympaattisia pikku yrityksiä vaan ihan raakoja rahatehtaita. Unohda sääli ja laita pankki heti vaihtoon, jos saat parempaa palvelua ja halvempia lainoja muualta.

#5: Älä missaa eräpäiviä!

Jos tavoitteena on löytää halpa laina, on syytä pysyä alkuperäisessä maksusuunnitelmassa. Mikäli lainalle ottaa maksuvapaita kuukausia tai lainanmaksun kanssa alkaa hidastelemaan, siinä äkkiä alkaa kertymään lainalle ylimääräistä hintaa. Viivästysmaksut, -korot ja pahimmassa tapauksessa, jos se menee perintäyhtiön käsiteltäväksi, niin huh huh.

Monessa rahoitusyhtiössä (esim. Ferratumissa) on 24/7 operoiva asiakaspalvelu. Moni jää pyörittelemään ongelmia omaan päähänsä eikä ”kehtaa” pyytää neuvoa rahoitusyhtiöstä. Jos tulee ongelmia eräpäivien kanssa, ei muuta kuin soitto tai chat-yhteys asiakaspalveluun ja kysymään neuvoa. He ovat siellä sitä varten.

Yhteenveto

Jos tavoitteena on löytää halvin laina ilman vakuuksia kätevästi täältä netistä, suosittelemme hakemaan ”pohjalle” lainatarjouksen tuolta lukijoidemme kestosuosikista, BankNorwegian.fi:stä.

Sen jälkeen hae ainakin kahdesta muusta yllä mainitusta paikasta ”kilpailevat” tarjoukset – riippuen mikä soveltuu sinulle parhaiten (lainan määrä, maksuaika).

Sitten vain poimit parhaan, eli halvimman lainan päältä ja hylkäät muut tarjoukset!

Ja sitten:

Mistä sinä sait halvimman lainan? Kommentoi tuohon alapuolelle jotain aiheeseen liittyvää! Esimerkiksi ”hain 2000 € lainaa x kuukauden/vuoden maksuajalla ja halvin löytyi X:stä”.

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here