everyday kokemuksiaLue tästä Hillomaisterin Everyday kokemuksia ja arvostelu.

Onko Everyday luotettava?

Onko se kallis vai halpa? Kannattaako sitä käyttää ja kenelle se ylipäätään sopii?

Muun muassa näihin löydät vastauksia tästä 6 kohtaan jaetusta Everyday.fi-tietopaketista:

[Päivitys 09/2019: Everyday ei enää myönnä uusia lainoja – alla oleva informaatio on vanhentunutta. Jos haet lainaa, suorita lainojen kilpailutus <– aloita tuosta]

1. Yritys Everyday.fi:n taustalla?

Palvelua pyörittää pitkän linjan rahoitusyhtiö OPR Finance Oy (ennen totteli nimeä OPR Vakuus Oy). Heidän muita sivustojaan ovat ainakin Ostosraha.fi (lainaa jopa 10 000 € asti).

Näistä kukin sivusto on yleensä markkinoitu ja suunnattu eri ihmisille ja tarpeille. Siinä missä esimerkiksi Ostosraha on suunnattu harkitumpiin ostoksiin, on Everyday suunnattu lähinnä ”viihdelainaamiseen” ja shoppailuun. Tämä mielipide on syntynyt Hillomaisterin tutkimuslaboratoriossa, jossa on katseltu ja analysoitu Everyday.fi:n tv-mainoksia.

OPR Finance Oy on siis iso, suomalainen yritys, jossa asiointi on luotettavaa. Saat heidän asiakaspalvelunsa kiinni niin puhelimitse kuin sähköpostitsekin seuraavista yhteydenottokanavista:

  • Puhelin: 020 741 2030 (maksullinen, katso ajankohtainen hinta heidän nettisivuiltaan)
  • Sähköposti: asiakaspalvelu@everyday.fi

2. Vaatimukset lainan saamiselle

2000 € luottorajan omaavan joustoluottotilin voi saada pääpiirteittäin seuraavat vaatimukset täyttävä kansalainen:

  • Ikää 21-75 vuotta
  • Suomen kansalaisuus & kotipaikka Suomi
  • Puhtaat luottotiedot
  • Verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne

Mikäli haet sellaista luottotiliä, josta voi maksaa laskuja/verkkokauppaostoksia, voi tiliä hakea myös vähintään 18-vuotiaat. Tällöin tililtä ei siis voi nostaa käteistä rahaa omalle pankkitililleen.

Jos etsit lainaajaa, jossa on alhaisempi ikäraja, katsasta seuraavat artikkelimme:

3. Näin nopeasti saat lainaa

Everyday on palvelu, jonka myyntivalttina toimii sen nopeus. Jos etsit palvelua, josta saa lainaa heti tilille, on Everyday.fi yksi markkinoiden nopeimpia lainaajia:

Hakemuksen täyttämiseen menee muutama minuutti ja itse lainapäätöksen saat tyypillisesti n. 15 minuutissa, kun haet lainaa heidän aukioloaikojensa aikana (klo 8-22 välisenä aikana).

Kun itse luottotili on avattu, voit nostaa rahaa omalle pankkitilillesi 3 eri tavalla:

  • OPR Online -palvelusta (eli kirjautumalla netissä sinne omilla tunnuksillasi)
  • Everydayn älypuhelinsovelluksessa (joka on saatavilla Android- tai iOS-laitteille)
  • Tekstiviestillä kirjoittamalla lyhyen viestin numeroon 16456, esim. ”NOSTO 200”, jonka jälkeen hetken kuluttua pankkitilillesi ilmestyy 200 euroa.

4. Everyday.fi:n lainan kustannukset & takaisinmaksu

Everydayn hinnoittelu on selkeää ja koostuu pääasiassa vain nostoprovisiosta (15% nostettavasta summasta) ja kuukausikorosta (5%), jos maksat lainan takaisin erissä.

Everyday on optimaalisimmillaan sellaisessa käytössä, kun saat lainan maksettua suurinpiirtein kuukauden sisällä takaisin. Eli mikäli löydät itsesi usein tilanteesta, jossa tarvitset rahaa juuri ennen palkkapäivää, saattaisi tämä olla palvelu sinun makuusi.

Lainasta ei kerry korkoa, mikäli maksat sen takaisin seuraavan kuun loppuun mennessä. Eli korotonta maksuaikaa on suunnilleen 30-60 päivää – riippuen mihin aikaan kuukaudesta nostat lainan.

Everyday havainnollistaa asiaa näin:

everyday.fi nostoprovisio

Aika selkeä, eikö?

Jos et maksa lainaa pois ensi kuun loppuun mennessä, voit alkaa maksaa lainaa takaisin osamaksuna erissä. Tällöin avoinna olevalle summalle alkaa kertyä 5% kuukausikorkoa.

5. Verkkokauppaostoksiin korotonta maksuaikaa (ikäraja 18)

Everyday on lähtenyt valloittamaan myös verkkomaksujen maailmaa ja heidän verkkomaksumenetelmänsä on käytössä tiettävästi jo yli 6000 verkkokaupassa.

Eli hoidat maksun ostokset tehdessäsi Everyday-verkkomaksuna, jolloin saat ostoksille korotonta ja kulutonta maksuaikaa seuraavan kuun loppuun asti. Ostoksiin ei sovelleta käteisnostoissa olevaa 15% nostoprovisiota, vaan ostosten tekeminen on täysin kulutonta.

Jos et maksa ostoksia seuraavan kuun loppuun mennessä kokonaisuudessaan, voit hoitaa sen myös osamaksuna, jolloin auki olevalle summalle alkaa kertyä 5% kuukausikorkoa.

Ostoksista puheen ollen: Lue myös Bank Norwegian luottokortti -artikkelimme. Se on vuosimaksuton Visa, jossa on myös korotonta maksuaikaa aina seuraavan kuukauden puoliväliin asti.

6. Yhteenveto + pari vaihtoehtoa Everyday.fi:lle

Kuten tuossa vielä ylempänä tuli todettua, Everyday sopii sellaiselle, jolla on usein rahan tarvetta juuri ennen palkkapäivää. Kun tilin kerran avaa, on sieltä todella helppoa ja nopeaa nostaa rahaa käyttöönsä.

Eli mikäli tunnistat itsesi tästä kuvauksesta, siirry Everyday.fi:hin hakemaan lainaa.

Jos puolestaan etsit kertaluontoista ja pitkäaikaisempaa lainaa, suosittelemme katsomaan listaamamme TOP 5 palvelut, josta saa lainaa pitkällä maksuajalla.

Tai vielä yksi erittäin pätevä vaihtoehto:

Jos selviät lainan takaisinmaksusta seuraavan kuun loppuun mennessä, hyödynnä Suomilimiitti.fi:n uusille asiakkaille suunnattu ilmainen 1000€ laina (voi nostaa myös pienemmän summan).

Löytyikö sopiva laina? Joko sinulla on kokemuksia Everyday.fi:stä? Laita kommenttia alle.

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here