euro24 kokemuksiaTässä artikkelissa Hillomaisterin Euro24 kokemuksia ja tuomio siitä, kannattaako sitä käyttää.

Euro24 on melko tyypillinen joustoluottoa tarjoava palvelu.

Mutta, miten se vertautuu muihin alan toimijoihin?

Tässä 5 osaan jaettu tietopaketti Euro24.fi:stä, niin tiedät onko juuri se, vai jokin muu sinulle sopiva lainaamo:

1. Yritys Euro24:n taustalla?

Palvelu vaikuttaa olevan täysin suomalainen, eli itse sivustoa pyörittää suomalainen Euro24 Finance Oy, joka kuuluu Euro24 Group Oyj -konserniin. Samainen konserni operoi myös yritysrahoitusta tarjoavaa Yritysluottoja.fi:tä.

Eli kyseessä on luotettava ja iso suomalainen yritys (joten heidän tulonsa päätyvät myös Suomen hyväksi verotulojen muodossa). Lisäksi saat heihin yhteyden aamusta iltaan heidän asiakaspalvelustaan, joka palvelee ma-pe 8-22 ja la-su 10-20 välisinä aikoina. Näinä aikoina tehdään myös lainapäätöksiä (jotka tulevat nopeasti).

Jos asiakaspalvelu-chat ei ole käytössä, myös sähköpostitse pitäisi tulla vastaus nopeasti. Testissämme vastaus sähköpostiin tuli torstai-iltana n. 10 minuutissa.

Myös itse sivusto on SSL-suojattu (https-alkuinen osoite), joten palvelun käyttö on turvallista.

 

2. Vaatimukset lainan saamiselle

Vaatimukset ovat kiteytettynä seuraavanlaiset:

 • 21 vuoden ikä
 • Puhtaat luottotiedot
 • Suomen kansalaisuus

Jokainen hakemus kuitenkin käydään läpi yksilökohtaisesti ja hakijan taustat ja taloudellinen tilanne vaikuttaa lainan saamiseen.

 

3. Lainaa 2000€ asti (hyödynnä myös ilmainen ensilaina)

Euro24 on palvelu, josta saa lainaa heti omalle pankkitililleen. Olettaen, että sinulla on pankkitili jossain isossa suomalaisessa pankissa:

 • Osuuspankki
 • Nordea
 • Danske Bank
 • Säästöpankki
 • POP Pankki
 • Aktia
 • S-Pankki
Euro24.fi laina
Lainanhakuprosessi on nopea

Eli lainatuote on 2000€ luottorajalla varustettu joustoluottotili. Ikään kuin ”luottokortti ilman korttia”, kuten Euro24:n mainosslogani kuuluu.

Kun ja jos sinun hakemuksesi hyväksytään, sinulle avataan joustoluottotili, josta voit tehdä ensimmäisen noston (500€ asti) täysin ilman nostokuluja. Se kannattaa uutena asiakkaana luonnollisesti hyödyntää. Tätä kirjoittaessa edellä mainittu tarjous siis voimassa – käy katsomassa Euro24.fi:ssä, mikäli tarjous on vielä päällä.

Lue myös: 5 palvelua, josta saa ilmaisen ensilainan

 

4. Lainasta muodostuvat kulut?

Euro24:lla on kohtalaisen selkeä hinnasto. Tärkein tieto on ensinnäkin se, että tilistä ei mene juoksevia kuluja ollenkaan silloin kun lainaa ei ole nostettuna. Eli tilin avaamisesta ei mene kuluja, ei ole vuosi- tai kuukausimaksua eikä laskutuskulua tai tilinhoitomaksua.

Kun nostat rahaa, seuraavat hinnat pätevät:

 • Nostoprovisio 14,9 % nostettavasta rahamäärästä
 • Kuukausikorko 9,9 %

Minimilyhennys maksettaessa takaisin erissä on 20% nostetusta lainasta (kuitenkin vähintään 100 €)

Eli hinnoittelu on melko selkeää. Mutta, Euro24:n sivuilla oleva lainalaskuri ei näytä lainan kokonaiskustannuksia, vaan pelkästään ensimmäisen kuukausierän summan. Tämä lienee yksi myyntistrategia, jolla pidetään lainaa hakeva asiakas epätietoisuudessa lainan todellisista kustannuksista.

Jos kaipaat selkeämpää lainapalvelua, jonka laskurista näkee suoraan lainasta koituvat kustannukset, tutustu esim. Cashbuddyyn.

 

5. Yhteenveto + vaihtoehtoja Euro24.fi:lle?

Eli kannattaako Euro24:ää käyttää vai olisiko jotain muuta hyvää vaihtoehtoa? Sanottakoon, että Euro24 on aika selkeä joustoluottopalvelu. Sivusto ja itse hakuprosessi on selkeä.

Se sopii sinulle, jolla on usein tarvetta rahalle ennen tilipäivää. Se ei sovi sinulle, joka haluat nostaa pikalainaa pitkällä maksuajalla. Euro24:n kuukausikorko on melko kova, ja se on selkeästi suunnattu lyhyempiaikaisiin lainoihin.

Parempi vaihtoehto Euro24:lle:

Yksi hieman parempi vaihtoehto markkinoilta löytyy, joka on hieman Euro24:ää halvempia sekä he tarjoavat 1000 € ilmaista ensilainaa. Palvelu on Suomilimiitti.fi – käy siis poimimassa ilmainen ensilaina pois kuljeksimasta. Muutoin palvelu on melko samankaltainen joustoluotto kuin Euro24:kin.

Lue tarvittaessa lisää Suomilimiitti kokemuksia.

Ja jos tarvitset pitkäaikaista lainaa (vuosien takaisinmaksuajalla), ja sinulla on ikää vähintään 23 vuotta, tutustu Komplett Bankiin.

Onko sinulla Euro24 kokemuksia? Laita kommenttia alle!

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here