Lainaa yritykselle ilman vakuuksiaMistä löytyy lainaa yritykselle ilman vakuuksia – ja mielellään vielä nopeasti?

Käänsimme internetin ympäri ja listasimme kaikki yrityslainat mitä löysimme.

Tässä artikkelissa esitetyistä lainapalveluista löytyy kaikille jotain:

 • kaikille yritysmuodoille (toiminimi, kommandiittiyhtiö, osakeyhtiö)
 • kaiken suuruista yrityslainaa – 400 eurosta aina 5 miljoonaan euroon asti
 • myös aloitteleville yrityksille (=monessa palvelussa ei ole vaatimusta liikevaihdon suhteen)

Jos asialla on oikeasti kiire ja luet tätä tekstiä virka-aikaan, saatat saada lainarahan tilillesi jo tämän päivän aikana.

Eli mennään suoraan asiaan – tässä 9 suomalaista lainapalvelua, josta voit saada yrityslainaa nopeasti ja monessa tapauksessa vielä ilman vakuuksia.

On vaikea sanoa yksiselitteisesti, että mikä on se paras yrityslaina, mutta alla oleva listaus on kuta kuinkin suosio- ja järkevyysjärjestyksessään. Eli lähtisimme pyytämään lainatarjouksia näistä listan alkupään palveluista. Lainatarjouksethan voi pyytää ilmaiseksi ilman sitoumuksia, eli pyydä tarjous parista eri paikasta ja nosta sitten sieltä, josta saat parhaan diilin:

1. Qred – 1000 – 50 000 € yrityslainaa nopeasti (halvin & paras yrityslaina pienyrittäjälle?)

 • paras yrityslainaLainan summa: 1000 – 50 000 €
 • Takaisinmaksuaika: 1-12 kk (uudet asiakkaat 1-6 kk)
 • Selkeä hinnoittelu: kiinteä, alkaen 1,75 % kulu kuukaudessa (tarkka prosenttisumma määräytyy hakijan ja lainasumman mukaan)

Qred on melko uusi lainantarjoaja, joka tarjoaa rahoitusta yrityksille. Se on alunperin ruotsalainen palvelu, mutta Suomen palvelua pyörittää ihan Suomeen perustettu yritys, Qred Yrityslaina Oy. Se on tehty nimenomaan käyttäjäystävällisyys ja helppokäyttöisyys mielessä. Teet hakemuksen, joka kestää noin minuutin, sen jälkeen saat lainatarjouksen tunnin sisällä (virka-aikana). Tämän jälkeen voit 7 päivää miettiä mikäli otat lainan vastaan vai et.

Qred on palvelu, jossa maksat vain siltä ajalta kun laina on maksamatta. Jos esimerkiksi otat 6 kk lainan, mutta saatkin jo maksettua sen takaisin esimerkiksi 2 kuukaudessa, maksat lainan kulut vain 2 kuukaudelta.

Esimerkkilaina: 10 000 € laina maksettuna takaisin 6 kuukaudessa, kokonaiskulut 11 200 €.

Hae lainatarjous Qredistä!

 

2. Vauraus.fi (entinen Yrityslainat.fi) – ISOA lainaa yritykselle ilman vakuuksia

yrityslaina ilman vakuuksia - vauraus

 • Lainan määrä: 20 000 € – 5 000 000 €
 • Takaisinmaksuaika 6 kk – 7 vuotta
 • Hieman enemmän byrokratiaa ennen kuin laina myönnetään
 • Tee hakemus: https://vauraus.fi

Vauraus Suomi Oy:n pyörittämä palvelu, Vauraus.fi on kenties paras yrityslaina, mikäli etsit todella isoa lainaa eikä rahojen saamisella ole aivan tulenpalava kiire.

Tämä palvelu nimittäin toimii hieman eri tavalla kuin perinteiset rahoitusyhtiöt. Se on ikäänkuin markkinapaikka, jossa lainaa hakevat yritykset ja sijoittajat kohtaavat.

Teet hakemuksen heidän nettisivuillaan, jonka jälkeen itse Yrityslainat.fi:n tiimi tekee päätöksen onko yrityksesi luottokelpoinen vai ei. Tämän jälkeen lainahakemuksesi menee heidän markkinapaikalle, jossa sijoittajat voivat osallistua lainan myöntämiseen.

Hakemus on markkinapaikalla voimassa 60 päivää ja mikäli sijoitusrahaa löytyy vähintään 50% verran haetusta summasta, silloin laina voidaan hyväksyä.

Hakeminen on ilmaista eikä se sido sinua vielä mihinkään. Katsot rauhassa tarjoukset ja päätät sitten, otatko lainaa yritykselle vai et. Palvelua pyörittävä Vauraus Suomi Oyj on kotimainen yritys, jolla on jopa 7 toimipaikkaa ympäri Suomea, eli mikään pieni internet-paja ei todellakaan ole kyseessä.

Tee lainahakemus Vauraus.fi:ssä!

 

3. Ferratum Business – suosittu palvelu ottaa yrityslaina nopeasti

yrityslaina ilman vakuuksia nopeasti

Ferratum Business sopii sinulle, jolla on jo yritystoiminta käynnistynyt (vähintään 6 kk toimintaa, ja vähintään 50 000 € liikevaihto vuodessa) ja tarvitset yrityslainaa nopeasti (jopa 1-2 vuorokaudessa).

Etuina on kohtalaisen isotkin summat ja nopeat päätökset. Ferratum panostaa nimenomaan palvelun nopeuteen ja helppouteen. Tämä näkyy siten, että turha byrokratia on karsittu minimiin ja he tekevät arvion luottokelpoisuudesta yrityksen kassavirtaan ja yleiseen tilaan pohjautuen. Lainan kulut ovat arviolta 2,9 % luokkaa kuukaudessa lainan alkupääomasta. Eli mikäli nostat 10 000 € lainan, menisi siitä 290 € / kk kulut. Eli hieman kalliimpi kuin ylempänä mainittu Qred. Tosin, lopulliset hinnat riippuvat hakijasta ja selviävät pyytämällä molemmista tarjoukset.

Ja myös Ferratumissa on stressivapaa prosessi, jolla voi hakea lainaa yritykselle ilman vakuuksia:

 1. Teet lainahakemuksen muutamassa minuutissa
 2. Saat n. vuorokauden sisällä päätöksen/tarjouksen lainasta
 3. Päätät otatko sen vastaan vai et

Esimerkkilaina: 10 000 € laina 6 kk takaisinmaksuajalla, 250 € aloituskulu, 290 € / kk kuluihin, kokonaiskustannukset = 11 990 €.

Hae lainatarjous FerratumBusiness.fi:stä

 

4. FellowFinance – lainaa yritykselle jopa 250 000 €

 • paras yrityslaina nopeastiYrityslainaa 1500 – 250 000 €
 • Joukkorahoituspalvelu, eli palvelu yhdistää sijoittajat ja lainaajat
 • Hieman hitaampi hakuprosessi ja sisältää enemmän ”paperisotaa”

FellowFinance on niinikään erittäin tunnettu rahoitusyhtiö ja he ilmoittavatkin olevansa Pohjoismaiden suurin joukkorahoituspalvelu. Tämä tarkoittaa siis sitä, että kuka tahansa ihminen (tai yritys) voi sijoittaa rahaa FellowFinanceen, josta sama raha sitten lainataan eteenpäin sitä tarvitseville ihmisille ja yrityksille.

FellowFinancen yrityslaina on varsin pätevä. Lainaa myönnetään alkaen 1500 € ja maksimissaan jopa 1 miljoonaan euroon asti. Aivan aloitteleva yritys ei voi hakea yrityslainaa Fellow Financesta, vaan takana tulee olla vähintään yksi tilikausi.

Vuotuisen koron määrä voi olla niinkin alhainen kuin 6 %, mutta tyypillisesti se on 6 – 20 % välimaastossa. Tarkempi hinta selviää tekemällä lainahakemuksen.

 

5. Rahaneuvos – pieni yrityslaina heti tilille (400 – 2000 €)

pikalaina yritykselle ilman vakuuksia

 • Pieni laina pienyrittäjälle: 400 – 2000 €
 • Takaisinmaksuaika: 30 päivää
 • ilmainen (koroton ja kuluton) ensimmäinen laina!
 • Tee hakemus: http://www.rahaneuvos.fi

Oletko pienyrittäjä ja kaipaat pientä lainaa nopeasti johonkin yllättävään tarpeeseen? Rahaneuvos on kenties se nopein tapa saada netistä yrityslaina ilman vakuuksia. Tosin, se pitää maksaa takaisin jo 30 päivän kuluessa.

Ensimmäinen laina on Rahaneuvoksessa ilmainen, eli et maksa korkoja, etkä käsittelykuluja. Kunhan yritys on luottokelpoinen, voit saada 400 – 2000 € ilmaiseksi käyttöösi 30 päiväksi. Tällainen koroton ensilaina on tuttu kuluttajapalveluista, mutta yrityslainoissa näitä ei ole oikein aiemmin nähty. Kyseessä on siis ”sisäänheittotuote”, jotta ottaisit myöhemmin myös normaalihintaisen lainan.

Sivusto on todella selkeä ja itse hakemussivulla näet yhdellä näkymällä kaikki, mitä hakemuksessa vaaditaan.

Esimerkkilaina: 2000 € maksettuna takaisin 30 päivässä maksaisi yhteensä 2494 €.

 

6. Yritysluotto – 3000 – 100 000 € (nopea yrityslaina, jopa samana päivänä tilille)

 • yrityslaina ilman vakuuksiaYrityslainaa nopeasti 3000 – 100 000 €
 • Takaisinmaksuaika: 1 – 12 kk
 • Suoraviivainen hakuprosessi ilman tilinpäätösdokumentteja
 • Hae laina: Yritysluotto.fi

Yritysluotto.fi on myös kulutusluottoja tuottavan, OPR Finance Oy:n lainapalvelu. Kuluttajapuolella he keskittyvät nopeisiin lainapäätöksiin ja sama myyntivaltti on myös näissä heidän tarjoamissa yrityslainoissa.

Yritysluotto.fi:n lainan takaajana tulee olla yksityishenkilö (tai kaksi). Yhden henkilön takaama yrityslaina voi olla suuruudeltaan 20 000 € ja mikäli takaajia on kaksi, voi laina olla isompikin. Tämän ansiosta sinun ei tarvitse toimittaa esimerkiksi yrityksen tilinpäätöstietoja sun muita papereita.

 

7. FIN Yritysrahoitus: 2000 – 10000 € (paperisota nolla)

 • lainaa yritykselle nopeastiLainan määrä 2000 – 10 000 €
 • Takaisinmaksuaika: 6 – 24 kk
 • Helppo & nopea – ei tarvitse toimittaa tilinpäätöksiä tai muita liitteitä!

FIN Yritysrahoitus.fi:tä on niinikään kehuttu sen suoraviivaisen nopeasta palvelusta, jossa ei kysellä yrityksen ”papereita”. Sieltä irtoaa varsin nopealla aikataululla yrityslainaa ilman vakuuksia.

Laina tosin vaatii jälleen yrittäjän henkilökohtaisen takaamisen lainalle. Eli itse yrittäjän, toimitusjohtajan tai hallituksen jäsenellä on oltava puhtaat luottotiedot ja jonkinlainen tulotaso, että laina myönnetään.

 

8. Suomen yrityslaina – myös nopea ja helppo!

 • yrityslaina vertailuLainan määrä: 1000 – 25 000 €
 • Takaisinmaksuaika: 1 – 6 kk
 • Kiinteä kulu alkaen 1,75 % / kk

Suomen yrityslaina Oy tarjoaa myöskin todella helppoa ja selkeää yrityslainaa ilman vakuuksia. Tosin, lainan takaajana toimii sen ottava yksityishenkilö (myös osakeyhtiöiden kohdalla). Tämän ansiosta lainanhakuprosessi on todella yksinkertainen ja nopea. Myös aloitteleva yritys voi nostaa lainaa (kunhan yrityksen tiedot löytyvät jo kaupparekisteristä.

Plussaa tulee nopeuden lisäksi myös siitä, että mikäli maksat lainan takaisin aiemmin, tulet maksaneeksi kulut vain niiltä kuukausilta, kun laina on ollut nostettuna.

 

9. BusinessCredit.fi – myös iso yrityslaina ilman vakuuksia (jopa 100 000 € asti)

 • lainaa yritykselle nopeastiYrityslaina ilman vakuuksia: 1000 € – 100 000 €
 • Takaisinmaksuaika: 3 – 12 kk

Businesscredit.fi on rahoitusalan konkarin, J.W.-Yhtiöt Oy:n pyörittämä sivusto. He pyörittävät myös muita suosittuja – lähinnä kuluttajille suunnattuja lainapalveluja, kuten Suomilimiittiä. Itse Businesscredit.fi tarjoaa lainaa yritykselle ilman vakuuksia ja on tehty varsin helpoksi ymmärtää:

Sivustolla on samantien käytettävissä laskuri, josta näet suuntaa-antavan arvion lainan kokonaiskustannuksille. He eivät sinänsä erottele korkoja ja kuluja, vaan lainasumman päälle tulevat kulut ovat yksinkertaisesti nimellä ”toimituspalkkio”.

Esimerkkilaina: 10 000 € laina, maksettuna takaisin 6 kuukaudessa, kokonaiskulut 12 239 €.

 

Yhteenveto: mikä on paras yrityslaina vuonna 2018?

Mikäli et siis jaksa lähteä pankin tätien kanssa kamppailemaan viikkotolkulla saadaksesi lainaa, on tänä päivänä netissä mahdollista saada yrityslaina ilman vakuuksia jopa tuntien sisällä.

Mutta mikä on paras yrityslaina vuonna 2018?

Kun noita esimerkkilaskelmia teimme, vaikuttaa Qred olevan se järkevin paikka useimmille ottaa yrityslaina ilman vakuuksia. Ja jos tarvitset oikeasti isoa, satojen tuhansien tai jopa miljoonien eurojen yrityslainaa, silloin kannattanee tutustua Vauraus.fi:hin.

Kannattaa rohkeasti pyytää lainatarjous useammasta paikasta, niin voit sen jälkeen pohtia minkä valitset. Mutta jos aiot tehdä hakemuksen vain yhteen ja tuollainen alle 25 000 € yrityslaina riittää, käy tekemässä hakemus Qredissä – se on todennäköisesti se halvin yrityslaina ja vielä erittäin käyttäjäystävällinen proseduuri itse lainan hakemiseen.

Onko sinulla jotain vinkkejä tai kokemuksia yrityslainoihin liittyen? Kirjoita kommentti tuohon alapuolelle.

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here