okmoney kokemuksiaTässä OKMoney kokemuksia ja arvostelua tästä kulutusluottoa tarjoavasta palvelusta.

OkMoney on yksi markkinoiden edullisimpia joustoluottotilejä, josta saa lainaa heti tilille (ja viikon jokaisena päivänä – myös viikonloppuisin).

Mutta, kannattaako sitä käyttää? Sopiiko se juuri sinun käyttöösi?

Nämä selviävät tästä Hillomaisterin 5 osaan jaetusta tietopaketista Okmoney.fi:stä:

1. Yritys taustalla?

OkMoney.fi-palvelua pyörittää suomalainen, DFC Nordic Oy. Kyseessä on jo vuosikausia Suomessa operoinut yhtiö, jonka lainatuotteita on käyttänyt jo lähes puoli miljoonaa suomalaista. Eli jonkinlainen lainapalvelujen Prisma on kyseessä ja sitä myötä myös palvelun hinnat ja luotettavuus ovat kunnossa.

DFC Nordic Oy operoi myös ainakin kahta muuta lainapalvelua, Laina.fi:tä ja Risicum.fi:tä.

OKMoneyn toiminta on siis luotettavaa ja heidät saa myös helposti kiinni niin puhelimitse kuin sähköpostitsekin. Testisähköpostiimme tuli vastaus alle tunnissa ja vastaus oli todella kattava ja ystävällinen.

Eli luotettavuus ja asiakaspalvelu ovat kunnossa OK Moneyssa!

 

2. Lainan ominaisuudet tiivistettynä

Kyseessä on siis jatkuvasti avoinna oleva joustoluottotili, jossa luottoraja on 2100 €. Voit siis tehdä sieltä nostoja tarpeidesi mukaan vähintään 50 € ja maksimissaan sen 2100 €.

OkMoneyn joustoluotto on yksi markkinoiden edullisimpia joustoluottoja. Tyypillisesti kilpailijoilla on 12-15% nostokulu nostettavasta rahamäärästä. OkMoneylla tätä ei veloiteta ollenkaan. Lainasta koituvat kustannukset muodostuvat näin:

  • Nimelliskorko 49 %
  • Laskutuslisä 6,90 € per lasku (1 kuukaudessa)
  • Todellinen vuosikorko max. 70,47 %

Takaisinmaksu on tehty selkeäksi – lyhennykset tehdään aina 130 € / kk -erissä. Voit kyllä halutessasi maksaa lainan nopeamminkin pois. Tällöin maksat korkoa vain siltä ajalta, kun lainaa on nostettuna ja maksamattomana.

 

3. Vaatimukset lainan saamiselle

Jotta voit saada lainaa OK Moneysta, seuraavat vaatimukset pätevät:

  • Ikää vähintään 20 vuotta, enintään 75 vuotta
  • Vakituinen osoite Suomessa
  • Puhtaat luottotiedot
  • Todistus tuloista/menoista Instantor-palvelua käyttäen (toimii verkkopankkitunnuksilla)

Eli mitään liitteitä, kuten palkkalaskelmia sinun ei tarvitse alkaa skannailemaan/lähettelemään, koska taloudellinen maksukykysi ”testataan” Instantor-palvelun kautta. Kaikki hoituu kätevästi verkkopankkitunnuksilla, eli voit hakea lainan vaikka reissussa ollessasi (jossa ei ole välttämättä niitä palkkalaskelmia tai muita dokumentteja saatavilla).

 

4. Näin nopeasti saat rahat

Jos sinulla on kiire saada rahaa juuri nyt, saa OkMoneysta lainan heti tilille. Kunhan vain seuraavat toteutuvat:

  1. Teet hakemuksen OKMoneyn asiakaspalvelun aukioloaikoina (ma-pe klo 7-22 tai la-su klo 9-21 välisenä aikana)
  2. Sinulla on pankkitili jossain seuraavista pankeista: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Ålandsbanken, Handelsbanken, Tapiola Pankki, S-pankki tai Paikallisosuuspankit.
  3. Sekä tietenkin se, että lainahakemuksesi hyväksytään (olet luottokelpoinen)

 

5. Kenelle OkMoney sopii / ei sovi?

OkMoneyn joustoluotolle on varsinkin yksi järkevä käyttökohde:

Se toimii ikään kuin luottokorttina (ilman luottokorttia), eli kulkee aina mukanasi valmiina nopeasti lainaamaan rahaa. Eli käytännössä: jos olet usein tilanteessa, jossa juuri ennen tili/palkkapäivää tarvitset rahaa, voit nostaa kätevästi esimerkiksi tekstiviestillä (tai kirjautumalla heidän nettipalveluunsa) OkMoney-luotoltasi rahaa.

Jos puolestaan lainarahan tarpeesi on harvinaisempaa, silloin kannattanee ottaa kertaluontoinen laina. Jatkuvasti avoinna oleva joustoluottotili saattaa nimittäin olla liian suuri houkutus nostaa rahaa ”turhuuksiin”. Riippuu ihan sinun luonteestasi ja rahankäytön hillitsemiskyvyistäsi. Lisäksi pidempiaikaisiin lainauksiin joustoluottotilit ovat usein turhan kalliita.

Eli, jos tarvitset vain kertaluontoista lainaa, lukaise mieluummin juttumme: 5 paikkaa, josta pikalainaa pitkällä maksuajalla.

 

Yhteenveto

OkMoney on luotettavan ja kotimaisen DFC Nordic Oy:n lainatuote. Lisäksi heidän lainatuotteensa korko on varsin kohtuullinen (verrattuna alan kovimpiin koronkiskureihin).

Pidemmittä puheitta, mikäli 2100 € luottotili palvelee sinun tarpeitasi, mene ja tee hakemus OkMoney.fi:ssä.

Joko sinulla on kokemuksia OKMoneysta? Kirjoita kommentti alapuolelle!

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here