freedom rahoitus kokemuksiaTässä artikkelissa Freedom rahoitus kokemuksia ja vinkkejä sen käyttöön.

Lainan kilpailutus on aina fiksu veto.

Tänä päivänä netissä on monenlaista kulutusluottojen ja lainojen tarjoajaa, joten vertailu kannattaa.

Eli Freedomrahoitus.fi on palvelu, jossa teet yhden lainahakemuksen ja saat kerralla jopa reilun 10 lainatarjousta. Kaupan päälle saat vielä henkilökohtaisen lainaneuvojan.

Tässä 6 tiedonjyvää tästä palvelusta (muista lukea myös yhteenveto):

1. Freedomrahoitus.fi – yritys taustalla?

Freedom Rahoitus Oy on helsinkiläinen yritys, joka kuuluu kansainväliseen Zmarta Groupiin.

Samaisen yhtiön alaisuudessa toimii myös toinen lainoja vertaileva suomalainen sivusto, zmarta.fi.

Mutta, Freedomrahoitus.fi on pitkän linjan asiantuntija rahoitusalalla ja he auttavat sinua saamaan lainaa. Heidän asiakaspalvelunsa toimii puhelimitse seuraavin aukioloajoin:

 • Ma-ke 08-20
 • To-pe 08-18

Chat on auki 09-17 välisenä aikana ja sähköpostia sinne voi lähettää 24/7. Yhteydet siis pelaavat, joten kannattaa hyödyntää heidän tarjoamansa ammattitaito. He eivät ole lainanmyöntäjiä, vaan pystyvät tarjoamaan sinulle periaatteessa puolueetonta neuvoa siihen, mistä ja miten sinun kannattaa lainata.

 

2. Vaatimukset

Jotta voit hakea lainaa Freedom rahoituksen kautta, vaaditaan siihen seuraavaa:

 • Vähintään 20 vuotta ikää
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Puhtaat luottotiedot, eli ei maksuhäiriömerkintöjä

 

3. Hakeminen tapahtuu näin

Freedomrahoitus.fi toimii siis välikätenä sinun ja lainanmyöntäjän välillä.

Teet hakemuksen Freedomrahoitus.fi:ssä täyttämällä seuraavat tiedot:

 1. Valitset toivomasi lainasumman ja takaisinmaksuajan
 2. Henkilökohtaiset tiedot
 3. Syventävät henkilökohtaiset tiedot
 4. Asumiseen liittyvät tiedot
 5. Työhösi liittyvät tiedot
 6. Talouteesi liittyvät tiedot, kuten entiset lainat jne.

Tämän jälkeen jäät odottamaan lainatarjouksia. Tilanteen edistymistä voit seurata heidän nettisivuillaan OmaTili-osiosta, jonne voit kirjautua tehtyäsi hakemuksen.

Palvelu toimii ripeästi ja heidän aukioloaikojensa aikana saatat saada lainan pankkitilillesi jopa saman päivän aikana.

 

4. Freedom rahoitus yhteistyökumppanit

Freedom rahoituksella on reilun kymmenen yhteistyökumppania. Mukana on pienempiä kulutusluottoyhtiöitä kuin myös ihan ”oikeita” pankkeja. Lähinnä sellaisia palveluita, joista saa lainaa pitkällä maksuajalla.

Freedom rahoitus yhteistyökumppanit

Tietyillä lainantarjoajille voi olla tarkempia vaatimuksia hakijoille, joten mitään tarkkaa tietoa on vaikea arvioida siitä, kuinka monta tarjousta lopulta saat.

 

5. Freedom rahoituksen huonot puolet?

Luimme Freedom rahoitus kokemuksia netin keskustelupalstoilta ja siellä yleensä näistä lainojen vertailijoista puhuttaessa nousee seuraava huoli:

Kun hakemuksen tekee lainanvertailusivustolla, tietosi lähetetään jopa yli 10 eri rahoitusyhtiöön. Eli monia ihmisiä saattaa huolettaa se, mihin heidän henkilökohtaisia tietojaan käytetään tai mihin ne päätyvät.

Mutta, Suomessa on melkoisen tarkat säännökset ihmisten henkilökohtaisten tietojen säilyttämiseen, joten tämä huoli on lähinnä vain tunnepohjainen. Vähän sama asia kuin Facebook ja Google keräävät jatkuvasti dataa käyttäjistään. Yksityisyys alkaa olla tänä päivänä mennyttä mikäli käyttää nykyteknologiaa, eli täytyy vain luottaa, että yhtiöt pitävät tiedoista hyvää huolta.

 

6. Freedom rahoituksen hyvät puolet?

Hintojen vertailu ja kilpailuttaminen kannattaa aina, alalla kuin alalla.

Eli tällainen palvelu säästää sinulta aikaa ja vaivaa, koska jätät lainan kilpailutuksen ammattilaisten hoidettavaksi.

Lisäksi voit hyödyntää heidän ilmaista asiakaspalvelua. Toki, jos olet itse hyvä numeroiden kanssa, pähkäilet kaiken itse läpi, mutta mikäli et ole haka numeroiden kanssa, kannattaa käyttää hyväkseen heidän ammattitaitoaan.

Freedomrahoitus.fi tuntuu keskittyvän etenkin puhelimitse tapahtuvaan asiakaspalveluun/myyntiin, joten mikäli se on sinulle luontevin tapa kommunikoida, on tämä palvelu silloin sinun valintasi.

Ja mahdollisista vanhojen lainojen yhdistämisestä:

Monilla saattaa olla niitä vanhoja pikavippejä, osamaksuja ja luottokorttilaskuja vähän sinne tänne. Ja ihmisluonteen tuntien, moni ei välttämättä kehtaa kysyä neuvoa tai myöntää puhelimitse tuntemattomalle ihmisille (tässä tapauksessa esim. Freedom rahoituksen asiakaspalvelu) olevansa taloudellisessa k#sessa.

Mutta:

Suomessa on lähes 400 000 ihmistä, joilla on maksuhäiriömerkintä, joten et todellakaan ole mikään harvinaisuus, mikäli kaipaat apua lainasotkuihisi. Eli älä lakaise ongelmaa enää maton alle, vaan kysy ammattilaisilta apua siihen, miten selviät mahdollisista vanhoista lainoista eroon.

Kun otat yhden ison lainan, jolla maksat vanhat velat pois, pääset maksamaan yhtä selkeää summaa takaisin – ja pienemmällä korolla. Stressitasot vähenevät ja säästät selvää rahaa. 👍

Yhteenveto

Lainojen kilpailutus ja vertailu on aina järkevä valinta, eli käy laittamassa hakemus sisään osoitteessa Freedomrahoitus.fi.

Ja jos ei halua levittää tietojaan niin usealle luottoyhtiölle, tässä tiivistettynä 3 poimintaamme suosituista lainapalveluista, joista saa lainaa ilman vakuuksia ja takaajia:

 • Komplett Bank (norjalainen nettipankki, josta isoa lainaa pitkällä maksuajalla)
 • Suomilimiitti (ilmainen ensilaina 1000€ / 30-60 päivän maksuajalla)
 • Cashbuddy (1000-3000 lainaa pitkällä maksuajalla)

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here