tonnilaina kokemuksia 2019Tässä Tonnilaina kokemuksia ja tietoutta sinulle, joka kaipaat lainaa 1000 € pitkällä maksuajalla.

Tässä pikavippi- ja kulutusluottoviidakossa moni saattaa kaivata mahdollisimman selkeää ja suoraviivaista palvelua, josta saisi lainaa pienellä korolla.

Ilmeisestikin juuri tähän tarpeeseen Aasa Oy on luonut tällaisen mahdollisimman helposti ymmärrettävän lainatuotteen.

Tässä 5 kohtaan jaettu tietopaketti Tonnilaina.fi:stä, niin tiedät onko se hyvä ja mitä vaihtoehtoja sille on.

1. Palvelun tarjoaa Aasa Oy

Aasa Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa ainakin kahta eri lainapalvelua:

Tätä tonnilainaa, sekä aasa.fi:tä, jossa tarjotaan isompia, 2000-5000 euron lainoja.

Heidän asiakaspalvelunsa toimii arkisin kello 09-17 välisenä aikana seuraavien yhteystietojen takana (eli sieltä voi tiedustella niin Tonnilainaan kuin Aasa.fi:hin liittyviä asioita):

 • asiakaspalvelu@aasa.fi
 • 0600 04045

2. Tonnilaina tiivistettynä

Tonnilaina on yksittäinen vakuudeton kulutusluotto, jonka otat kerran ja maksat pois pikku hiljaa. Se ei ole siis mikään jatkuvasti auki oleva joustoluotto.

Tässä lyhyesti ne tärkeimmät luvut mitkä haluat tietää:

 • Lainan määrä: 1000 €
 • Laina-aika: 24 kuukautta
 • Kuukausierä: noin 60 € / kk
 • Todellinen vuosikorko 48,07 %
 • Lainan kokonaiskustannus 1463,85 €

Käytännössä tummennettuna ne tärkeimmät tiedot, jotka keskivertolainaaja haluaa tietää. Täysin tarkat summat saat sitten lainatarjouksessa lähetettyäsi hakemuksen.

3. Hakeminen & vaatimukset

Tonnilainasta saa käytännössä lainan heti tilille (tiettävästi ainakin kun hakee heidän aukioloaikojensa puitteissa). Kun luimme ihmisten Tonnilaina kokemuksia Suomi24 keskustelupalstalta, oli siellä pari kommenttia palvelun viiveestä, eli käytännössä rahan maksu oli mennyt seuraavalle arkipäivälle.

Hakuprosessi menee näin:

 1. Teet hakemuksen tonnilaina.fi:ssä
 2. Saat lainapäätöksen ja sopimusehdot sähköpostiisi
 3. Allekirjoitat halutessasi sopimuksen omilla verkkopankkitunnuksilla, jonka jälkeen:
 4. 1000 € siirretään tilillesi.

Hyväksytyn lainapäätöksen saamiseen pitää olla:

 • Ikää vähintään 20 vuotta
 • Asuinpaikka Suomi
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä

Toki säännölliset tulot ja muutenkin vakaa talous helpottavat positiivisen lainapäätöksen saamista. Hakea voi kuitenkin kuka tahansa ja pelkkä hakemus ei vielä sido sinua lainan ottamiseen.

4. Tonnilaina kokemuksia netistä?

Käänsimme keskustelupalstat ympäri etsiäksemme tietoja ja ihmisten kokemuksia Tonnilaina.fi:stä. Mitään hämärää sieltä ei löytynyt. Tämä aika ymmärrettävää, koska Aasa Oy on pitkän linjan rahoitusyhtiö ja koska itse palvelu on niin selkeä, siinä on negatiivisimmankaan ihmisen vaikea enää löytää mitään moitittavaa.

Ehkä pieni miinus kilpailijoihin verrattuna on sen asiakaspalvelun aukioloajat – heillä kun on langat auki vain kello 17 asti siinä missä kilpailijoilla saatetaan päivystää puhelimessa jopa ilta 22-23 asti ja joidenkin kohdalla jopa ympäri vuorokauden.

Laita kommenttia tuonne artikkelin alapuolelle, mikäli sinulla on positiivisia tai negatiivisia kokemuksia Aasa Oy:n Tonnilainasta tai Aasa.fi:stä.

5. Tonnilainan vaihtoehdot?

Tonnilaina on selkeä ja luotettava paikka ottaa 1000 € lainaan 24 kuukauden eli 2 vuoden takaisinmaksuajalla. Otat 1000 € ja maksat takaisin sen vajaan 1500 €.

Eli jos et jaksa vaiva päätäsi lainojen vertailulla sen enempää, mene ja lainaa tonni Tonnilaina.fi:ssä.

Muitakin vaihtoehtoja toki on, josta irtoaa lainaa pitkällä maksuajalla <– klikkaa tuosta ja katso listauksemme parhaista lainapalveluista.

Tai voit suorittaa myös lainan kilpailutuksen, jossa teet vain yhden lainahakemuksen ja kilpailutukseen erikoistunut palvelu hakee sinulle sen edullisimman lainan.

Ja vielä yksi hyvä vaihtoehto (jos ET tarvitse pitkää maksuaikaa):

Jos haluat 1000 € ja pystyt maksamaan takaisin jo seuraavan kuun loppuun mennessä, saavat uudet asiakkaat Suomilimiitti.fi:ssä 1000 € lainan täysin ilmaiseksi. Eli otat nyt 1000 € ja siirrät 1000 € takaisin ensi kuun viimeiseen päivään mennessä.

Ja pikayhteenveto:

 • Jos siis kaipaat 1000€ lainaa pitkällä laina-ajalla, Tonnilaina on ihan jees, mutta kannattaa hakea lainatarjous myös muualta
 • Ja mikäli selviät takaisinmaksusta jo seuraavan kuun loppuun mennessä, ota silloin mieluummin ilmainen tonni tuosta Suomilimiitti.fi:stä.

PS. lue myös: Top-7 korottomat ensilainat!

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here