Prepaid luottokorttiJos sinulla on prepaid luottokortti haussa, olet saapunut oikean kirjoitelman äärelle.

Tällainen esimaksettu, eli ladattava luottokortti tarkoittaa tietenkin sitä, että lataat kortille vain sen verran rahaa kuin haluat.

Tämä antaa turvallisuuden tunnetta suorittaa maksuja myös niillä hämäräperäisemmillä nettisivustoilla tai ulkomailla reissatessa niissä pienemmissä kaupoissa.

Tai mikäli luottotiedot eivät salli ”oikean” luottokortin hakemista, ei moni prepaid-kortteja tarjoava instanssi ole kiinnostunut taloudellisesta menneisyydestäsi.

Samoin joskus kuulee kauhutarinoita siitä, kun vanhemmat ovat laittaneet jälkikasvunsa älypuhelimeen luottokortin tiedot (esim. Google Play-kauppaan) ja lapset ovat sitten ostaneet jotain mobiilipelien lisäosia niin, että vanhempien Visa on vinkunut kuin viimeistä päivää.

Eli jos tällainen turvallinen ja kertakäyttöinen luottokortti on se mitä haet, tässä kolme kovaa palveluntarjoajaa:

kertakäyttöinen luottokortti neteller1. Netelleriltä virtuaalinen tai muovinen prepaid Mastercard

Neteller on nettilompakkopalvelu, jossa on pääpiirteittäin kahdenlaisia ladattavia luottokortteja saatavilla:

Net+ Virtual Prepaid Mastercard:

Tämä on se nopein tapa saada prepaid luottokortti käyttöösi, mikäli tarvitset sitä esimerkiksi nettiostosten tekemiseen. Netelleriltä saat ensimmäisen ilmaiseksi ja sitä seuraavat kortit maksavat 2,50 € / kpl.

Rekisteröidy Netelleriin ja saat samantien tämän kortin käyttövalmiiksi (kunhan vain siirrät sinne rahaa).

Net+ Prepaid Mastercard

Jos tarvitset ihan fyysisen kortin, saat sellaisen tilattua 10 eurolla kotiisi. Ostokset voi tehdä netissä ja offlinessa ilman erillisiä kuluja (kunhan myyjä käyttää samaa valuuttaa kuin mille valuutalle Neteller-tilisi on avattu).

 

prepaid luottokortti skrill2. Skrill Prepaid Mastercard

Skrill, eli entinen Moneybookers, on toinen tunnettu nettilompakko, jossa on saatavilla myös ladattavia luottokortteja. Jos olet jo sen jäsen, saat sieltä erikseen tilattua kotiisi luottokortin.

Skrill Prepaid Mastercardista menee 10 € vuosimaksu, mutta pääasiallisesti muut ominaisuudet ovat ilmaisia. Tosin rahan nostaminen maksaa, mutta harvoin prepaid-kortilla on järkevää muutenkaan nostaa käteistä.

Korttia voi hakea 18 vuotta täyttänyt EU-kansalainen ja sen saa kotiin tyypillisesti n. 15 työpäivän sisällä.

 

3. Aktia-pankin prepaid luottokortti R-kioskilta

ladattava luottokorttiAktian prepaid-Mastercardeja saa vaikkapa R-kioskilta. Sen ostajan pitää olla vähintään 18-vuotias, mutta sen voi luovuttaa niinkin nuoren kuin vähintään 13-vuotiaan käyttöön.

Kortteja on kahdenlaista:

Mastercard PrePaid Ladattava: tämä kortti on saatavilla vain Aktia-pankin asiakkaille. 1.6.2017 alkaen kortissa on 2 € kuukausimaksu, josta tulee pientä miinusta. Arvoa kortille voi ladata 20-2500 €.

Mastercard PrePaid Lahjakortti: Arvoa tälle voi ladata 20-250 € ja kortin aloitusmaksu on 5 € riippumatta alkutalletuksen määrästä. Se on heti käyttövalmis, kun sen ostaa Ärrältä.

 

Yhteenveto: mikä ladattava luottokortti sopii minulle?

Eli, mikä prepaid-kortti kannattaa hankkia? Se riippuu ihan käyttötarkoituksesta ja aikataulustasi, tässä hieman ajatusta ja apua valintaan:

Jos haluat nyt-heti-välittömästi luottokortin käyttöösi esim. netissä suoritettavaa maksua varten, on nopein ratkaisu virtuaalinen luottokortti. Eli suuntaa Netellerin nettisivuille, rekisteröidy ja siirrä sinne rahaa. Tämän jälkeen sinulla on heti Mastercard käytössä esimerkiksi nettiostoksiin. Jos kaipaat muovista korttia, laita sekin tilaukseen.

Jos olet jo Skrillin asiakas ja tottunut käyttämään heidän palveluaan, saat sieltä kätevästi tilattua sen muovisen prepaid-kortin. Tosin juoksevasta 10 € vuosimaksusta tulee pientä miinusta (Netellerissä vain kertamaksuna tuo samainen kymppi).

Yleisesti ottaen, mikäli harrastat esimerkiksi urheiluvedonlyöntiä tai nettikasinoilla pelaamista, ovat Neteller ja Skrill ehdottomasti sinun valintasi. Niiden avulla rahan siirtely tällaisissa palveluissa on helppoa ja kätevää.

Ja esimerkiksi lahjaideaksi tai kertakäyttöiseksi luottokortiksi on tuo Aktian lahjakortti varsin kätevä ostos, mikäli tuo 250 € maksimisumma riittää!

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here