lainaa ilman liitteitäTänä päivänä voi hakea varsin helposti lainaa ilman liitteitä.

Eli sinun ei tarvitse toimitella palkkatodistusta tai muita dokumentteja lainahakemuksesi mukaan.

Koko lainahakemus tapahtuu verkkopankkitunnuksillasi.

Mutta, toki luottotietosi pitää olla kunnossa. Muuten näistäkään paikoista ei ole lainaa luvassa.

Tässä siis Top-5 palvelut, josta saat pikalainan heti ilman liitteitä:

[PS. artikkelin lopulla vielä vinkkejä aiheeseen liittyen ja Hillomaisterin loppusuositukset]

1. Bondora – uuden tyyppinen lainapalvelu, josta jopa 10000 € lainaa ilman liitteitä

lainaa 10000 ilman liitteitä
Kuvakaappaus Bondora.fi:stä

Bondora.fi on varsin nopea ja selkeä palvelu käyttää. Tässä tiivistetysti sen tarjoaman lainan ominaisuudet:

 • Ikäraja: 18
 • Lainan määrä: 500 – 10000 €
 • Takaisinmaksuaika: 3 kk – 5 vuotta
 • Lainapäätös käytännössä heti, rahojen siirtoon menee muutama pankkipäivä
 • Voit valita kuukausittaisen lyhennyseräsi
 • Hae lainatarjous: https://www.bondora.fi

Menet vain heidän nettisivuilleen, teet hakemuksen joko älypuhelimellasi, tabletilla tai tietokoneella ja saat lainapäätöksen minuuttien sisällä. Sen jälkeen saamasi tarjous on voimassa 72 tuntia, jona aikana voit laittaa rahat nostoon tai sitten vain unohtaa koko jutun, mikäli saamasi tarjous ei miellytä. Rahojen siirtymiseen tulee tosin pieni pankkiviive – voi mennä muutama pankkipäivä, että raha näkyy tililläsi. Bondoralla ei valitettavasti siis ole tällä hetkellä pikasiirtoja käytössään.

Bondora on siinä mielessä loistava palvelu, että sieltä saa isoakin lainaa ilman liitteitä ja muuta paperisotaa. Ja saat sen päätöksen minuuttien sisällä! Eli käy ainakin kokeilemassa millaisen tarjouksen saat: Bondora.fi.

Jos et voi odottaa muutamaan pankkipäivää rahojen siirtymistä, seuraava palvelu on sinulle:

2. Credigo – 100 – 2500 € lainaa HETI ilman liitteitä

 • lainaa heti ilman liitteitäIkäraja: 20
 • Lainan määrä: 100 – 2500 €
 • Takaisinmaksuaika: 6 kk – 5 vuotta
 • Credigo on NOPEA: lainapäätös minuuteissa, rahat pankkitilillesi jopa 10 minuutissa!
 • Hae lainatarjous: https://www.credigo.fi

Credigo.fi on mahdollisesti se tämän listauksen paras paikka saada lainaa heti tilille. Credigossa nimittäin sekä lainapäätökset sekä itse rahat siirretään minuuttien sisällä, kun ja jos sinulle myönnetään laina.

Sinun ei tarvitse toimittaa mitään liitteitä hakemuksen mukaan vaan pelkkä pankkitunnistautuminen riittää.

Vaikka kyseessä on ns. joustoluottotili, on Credigolla varsin kohtuulliset korot ja muut kulut. Lisäksi Hillomaisteria miellyttää palvelun selkeys ja helppo ymmärrettävyys. Siellä asiakkaan päätä ei yritetä sekoittaa mahdollisimman vaikeasti ymmärrettävällä hinnastolla ja ehdoilla. Eli vahva suositus, jos sinulla on kiireellinen rahantarve kohtuuhintaiselle pikalainalle:

Hae lainaa ilman liitteitä Credigo.fi:stä!

 

3. Vivus – uudelle asiakkaalle 10-400 € lainaa HETI ilman liitteitä

 • lainaa heti ilman liitteitäLainan määrä: 10-400 €
 • Täysin ilmainen ensilaina uusille asiakkaille
 • Takaisinmaksuaika: 30 päivää
 • Hae: https://www.vivus.fi

Vivuksella on tarjolla täysin koroton pikavippi, mikäli et ole ennen käyttänyt heidän palveluaan.

Eli voit nostaa ilmaiseksi 10-400 euron suuruisen summan ja maksaa takaisin 30 päivän kuluttua tasan saman summan. Varsin hyödyntämisen arvoinen diili, mikäli tuollainen 10-400 euroa riittää tarpeisiisi juuri nyt.

Vivus.fi laittaa rahat heti maksuun, kun päätät hyväksyä ja allekirjoittaa (sähköisesti) lainasopimuksen. Eli mikäli sinulla on kiire, käy poimimassa Vivukselta ainakin tuo ilmainen laina:

Hae lainaa ilman liitteitä Vivus.fi:stä!

 

4. Euroloan – lainaa 100-500 € ilman liitteitä

Euroloan on varsin monipuolinen ja asiallinen lainaamo, ja heidän tarjoamansa ”Ekspress-luotto” on laina, jonka saa ilman liitteitä. Eli siihen saat lainapäätöksen käytännössä heti ja rahat menevät myös maksuun lähes samantien. Eli tästä hetkestä n. 15 minuutin kuluttua rahat voisivat olla tililläsi.

Laina on joko 3 tai 4 kuukauden maksuajalla. Euroloanilla on varsin selkeä hinnasto nettisivuillaan liittyen tähän pikalainaan, josta lohkeaa plussaa Hillomaisterin arvostelevan silmän alla:

pikalaina ilman liitteitä

Lue lisää Euroloan kokemuksia tai siirry tutustumaan Euroloanin lainoihin: Euroloan.fi

 

5. Lainasto – 100-400 euron pikalaina ilman liitteitä

 • Lainaa ilman liitteitä: 100-400 €
 • Laina-aika: 12 kk
 • NOPEA: rahat tilillesi jopa 15 minuutin sisällä
 • Hae: https://www.lainasto.fi

Lainasto.fi:stä saa varsin nopeasti ja helposti 100-400 euroa lainaa heti ilman liitteitä. Kyseessä on siis se heidän lainatuotteensa nimeltään ”Pikalaina”, jossa lainan määrä on 100-400 euron välillä. Isommissa lainoissa he sitten pyytävät vahvistamaan tuloja toimittamalla viimeisimmän palkkalaskelman.

lainaa ilman liitteitä lainasto
Kuvakaappaus Lainasto.fi:stä – palvelu on nopea!

Esimerkiksi 400 euron laina 12 kuukauden maksuajalla on ihan siedettävän hintainenkin. Lainan kokonaiskustannukset ovat arviolta n. 550 euron tuntumassa.

Hae lainaa ilman liitteitä Lainasto.fi:stä!


5 tietämisen arvoista asiaa, kun haetaan pikalainaa ilman liitteitä:

1. Luottotiedot silti oltava kunnossa – ne tarkistetaan näin:

Ensinnäkin siis, luottotietosi on oltava kunnossa. Käytännössä mistään netin lainapalvelusta et saa lainaa luottotiedottomana. Joskus ilmestyy jotain uusia palveluja, jossa mukamas luvataan lainaa ilman luottotietoja, mutta siinä on yleensä kyse julkisuustempauksesta. Miksi kukaan lainaisi rahaa sellaiselle, joka ei todistetusti osaa maksaa lainojaan takaisin?

Eli luottotiedot tarkistetaan joka tapauksessa mistä tahansa lainaatkin. Lainahakemuksen tekemällä annat luvan lainapalvelulle tarkistaa luottotietosi Bisnode Finland Oy:n tai Asiakastieto Oy:n luottotietorekisteristä.

2. Kuka voi saada lainaa?

Yllä mainituista paikoista voi jopa opiskelija, työtön tai eläkeläinen saada lainaa nostettua. Eli käy kokeilemassa – mikä tahansa ammatillinen statuksesi on tällä hetkellä. Toki työssäkäyvällä ihmisellä on ne parhaat mahdollisuudet saada lainaa paikasta kuin paikasta.

3. Instantor mahdollistaa lainaamisen ilman liitteitä

Instantor on palvelu, joka on liitetty yllä olevian lainapalveluiden hakemusprosessiin. Kirjaudut siihen verkkopankkitunnuksillasi ja annat palvelulle luvan tehdä tarkistuksen maksukyvystäsi. Tietokone käy läpi pankkitilisi tapahtumia viime ajoilta, arvioi maksukykysi ja tekee sen perusteella lainapäätöksen. Eli ei hätää – ei siellä kukaan ihminen uteliaisuuttaan sinun pankkitilisi tapahtumia käy läpi (mikäli sitä mietit) vaan tietokone tekee arvion maksukyvystäsi ja täten saat yleensä samantien lainapäätöksen.

4. Näin nopeasti rahat menevät yleensä maksuun:

Suomen lain mukaan pikalainapalvelut eivät voi maksaa rahoja asiakkaille yön tunteina. Tällä ilmeisesti yritetään estää pahimmassa humalatilassa otetut lainat päihteitä tai uhkapelaamista varten. Mutta mikäli olet kohtuu selvinpäin siinä laitteesi äärellä kello 7-23 välisenä aikana, pitäisi sinun saada rahat varsin nopeasti ulos.

Monissa palveluissa on käytössä pikatilisiirrot useimpiin suomalaisiin pankkeihin, mutta esimerkiksi Bondoralla ei tätä (vielä?) ole käytössään. Eli jos saat ne liitteet eli esimerkiksi viimeisimmän palkkatodistuksen tai

5. Yleensä liitteiden ”kanssa” saa halvemman lainan

Mikäli haet isompaa lainaa pienellä korolla, silloin asian kanssa ei kannata kiirehtiä. Eli kaiva rauhassa se viimeisin/viimeisimmät palkkalaskelmat esiin. Jos ne on paperisessa muodossa, ota vaikka älypuhelimellasi kuva – se riittää. Sitten vain tekemään hakemusta myös muihinkin paikkoihin, kuin yllä mainitut. Katso esimerkiksi seuraavat artikkelit:

Jos pystyt hakemaan lainaa yhdessä rinnakkaishakijan (yleensä samassa taloudessa asuva puoliso) tai asettamaan lainalle vakuuksia, aina parempi. Omasta pankista voi saada varsin pienikorkoista lainaa, mikäli sinulla on asettaa esimerkiksi omistusasunto tai vaikka kesämökki lainan vakuudeksi.

Yhteenveto

Mikäli haussa on hieman isompaa, sanotaanko yli 500 euron lainaa ilman liitteitä, Hillomaisterin suosikki on Bondora.fi. Se toimii ainakin lainapäätösten osalta salamannopeasti (vaikkakin itse rahan siirtoon menee se muutama pankkipäivä).

Nopeasti toimivista palveluista Credigo.fi on loistava vaihtoehto.

Mutta mikäli saat kaivettua sen viimeisimmän palkkalaskelmasi hakemuksesi liitteeksi, suosittelemme hyödyntämään Suomilimiitti.fi:n ilmaisen ensimmäisen lainan uusille asiakkaille (10-2000 euroa ja maksuaikaa jopa 60 päivään asti).

Tai pidempiaikaisissa lainoissa suorittamaan lainojen kilpailutusta esimerkiksi Omalaina.fi:n kautta.

Nyt laita jotain kommenttia tuohon alapuolelle:

Mistä sinä sait helpoiten/nopeiten lainaa ilman liitteitä? Onko jotain ongelmia – sinulle ei myönnetty lainaa tms? Laita jotain tilitystä tai informaatiota tuohon alapuolelle.

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here