eurolimiitti kokemuksia 2019Tässä Eurolimiitti kokemuksia ja vinkkejä minkälaiseen käyttöön se sopii (ja ei sovi). Lopussa punnitaan vielä palvelun hyviä ja huonoja puolia.

Tarvitsetko lainaa – 10-3000 € väliltä ja pystyt maksamaan sen takaisin kohtalaisen pian?

Siinä tapauksessa olet oikeassa paikassa.

Tässä 9 helposti selattavaan osaan jaettu arvostelumme Eurolimiitti.fi:stä:

1. Onko Eurolimiitti luotettava? (yritys taustalla)

Eurolimiitin taustalla on pitkän linjan lahtelainen rahoitusyhtiö, J.W.-Yhtiöt Oy.

Se pyörittää Eurolimiitin lisäksi ainakin Suomilimiitti.fi:tä (joka on itse asiassa se tämän yhtiön suosituin palvelu, jota yleensä suosittelemme lukijoillemme).

Yrityksellä ei ole käyntiosoitetta, vaan he operoivat ainoastaan netissä. Saat heihin tosin yhteyden aamusta iltaan auki olevasta asiakaspalvelusta. Tätä kirjoitettaessa aspa on auki viikon jokaisena päivä kello 8-22.

Asiakaspalvelu toimii kohtalaisen ripeästi: lähettämäämme sähköpostiin tuli vastaus tunnissa ja 14 minuutissa.

2. Vaatimukset lainan saamiselle

Tässä pääpiirteittäin Eurolimiitin vaatimukset luoton myöntämiselle:

 • Ikää oltava 21-70 vuotta
 • Suomen kansalaisuus
 • Puhtaat luottotiedot eli ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Matkapuhelinliittymä
 • Suomessa oleva postiosoite ja kiinteä asuinpaikka
 • Verkkopankkitunnukset

Joissakin tapauksissa et välttämättä saa täyttä 3000 € luottoa, mikäli maksukykysi ei katsota olevan sen arvoinen. Mutta tällä ajatellaan myös sinun parastasi.

3. Näin nopeasti saat lainan tilillesi

Voit saada arviomme mukaan rahan heti tilillesi, mikäli seuraavat asiat täyttyvät:

 • Teet hakemuksen heidän asiakaspalvelunsa aukioloaikana klo 8-22 välillä (myös viikonloppuna)
 • Hakemuksesi hyväksytään
 • Sinulla on pankkitili jossakin näistä pankeista: Nordea, Osuuspankki, Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Säästöpankki, POP pankki tai S-Pankki.

Mikäli sinulla on jokin muu pankki, silloin raha näkynee siellä 1-2 pankkipäivän kuluttua. Ainiin, ja jos sinulla on palvelun nopeuteen liittyviä kokemuksia Eurolimiitti.fi:stä, laita kommenttia artikkelin alle.

4. Eurolimiitin ilmainen ensilaina ei enää voimassa

Ennen Eurolimiitti tarjosi uusille asiakkaille täysin ilmaista ensimmäistä lainaa.

Mutta ei enää.

Jos etsit vastaavaa palvelua, jossa on ilmainen laina, tutustu Eurolimiitin sisarsivustoon, Suomilimiittiin.

Tai katso listaamamme Suomen Top-5 korottomat ja kuluttomat ensilainat.

5. Eurolimiitti 3000€ tililuotto toimii näin

Eli 500 € ensinosto on se sisäänheittotuote tälle Eurolimiitti.fi:n itse päätuotteelle, eli 3000 € jousto-/tililuotolle.

Kun tili on kerran avattu ja sinulle on myönnetty luottotili, on sieltä helppo nostaa rahaa joko:

 • kirjautumalla palveluun eurolimiitti.fi:ssä
 • lähettämällä tekstiviestin, johon yksinkertaisesti kirjoitetaan ”EURO <RAHASUMMA> <PIN-KOODI>”

Eli mikäli olet kaupungilla tilanteessa, jossa tarvitset rahaa ostoksen tekemiseen, voit lähettää tekstiviestin Eurolimiittiin ja minuuttien kuluessa saat rahan pankkitilillesi.

Ainiin: Myöhemmin, kun olet todistanut Eurolimiitille olevasi hyvä asiakas (eli hoitanut lainasuhdetta ilman moitteita riittävän kauan), voit saada ”VIP-asiakkuuden”, jossa luottoraja on 4000 €.

 

6. Korot & hinnat

Tililuotossa on pääpiirteittäin seuraavanlaiset hinnat:

 • Nostokulu 15 % (eli jos nostat 1000 €, menee nostokuluun 150 €)
 • Korotonta maksuaikaa seuraavaan eräpäivään asti (keskimäärin 30 päivää)
 • Kuukausikorko 5,99 %
 • Nimelliskorko 71,88 %
 • Ei muita juoksevia kuukausikuluja!

Tässä 3 esimerkkiä Eurolimiitistä lainaamiseen:

Esimerkki 1: Nostat tänään uutena asiakkaana 500 euroa. Uutena asiakkaana et maksa nostokulua (15%) ollenkaan. Maksat takaisin 500 euroa 30 päivän sisällä.

Esimerkki 2: Nostat tänään 1200 €, siitä menee 15 % nostokulu, eli 180 €. Maksat takaisin 1380 € seuraavaan eräpäivään mennessä (n. 30 päivän kuluttua).  Eli korkoa ei kerry, kun maksat seuraavaan eräpäivään mennessä takaisin.

Esimerkki 3: 3000 € laina 12 kk maksuajalla (tasaerälyhennykset). Todellinen vuosikorko 138,45 %. Tällöin lainasta koituvat kokonaiskulut ovat 1656,47 €. Takaisinmaksettava summa on yhteensä 4656,47 €.

Näet osviittaa takaisinmaksusta jo lainahakemussivulla olevalla laskurilla:

eurolimiitti takaisinmaksu
Kuvakaappaus: eurolimiitti.fi

7. Takaisinmaksu

Tässä tiivistettynä tietoa takaisinmaksusta:

 • Minimilyhennys on 10 % lainassa olevasta summasta.
 • Maksuvapaita kuukausia voit pitää vuodessa 3 kpl.

Kun saat laskun Eurolimiitistä, voit joko maksaa summan kerralla kokonaan tai valita osamaksumahdollisuuden. Osamaksulla maksaessa lyhennät siis vähintään sen 10 % ja auki jäävälle rahamäärälle lasketaan sitten päälle 5,99 % kuukausikorko.

Eli mikäli mahdollista ja rahatilanne sallii, kannattaa aina pyrkiä maksamaan avoinna oleva summa heti pois. Kuten ylempää saatoit huomata Esimerkki 3:sta, pitkäaikaisissa lainoissa kertyy melko muikeasti tuota korkoa.

 

8. Eurolimiitin hyvät puolet

Ensinnäkin, tänä päivänä yhä useampi rahoitusyhtiö tarjoaa ilmaista ensilainaa. Eli väliaikaiseen 10-500 € rahantarpeeseen, on Eurolimiitti loistava valinta.

Toisekseen, kun lukee yleisesti Eurolimiitti kokemuksia netistä, on palvelu todella nopea ja he palvelevat viikon jokaisena päivänä kello 8-22 välisenä aikana. Eli yllättävissä tilanteissa, ollessasi vaikka kaupungilla ostoksilla, voit älypuhelimen ruudulta alusta loppuun hoitaa itsellesi lainaa jopa varttitunnissa.

Samoin, jatkuvassa käytössä, mikäli sinulle tulee usein tarvetta rahalle ennen tilipäivää – Eurolimiitti on kätevä tapa nostaa lainaa. Sinulla on jatkuvasti mahdollisuus puhelimellasi hoitaa itsellesi minuuteissa rahaa tilillesi.

Mutta:

9. Huonot puolet

Pitkäaikaista, useamman vuoden maksuajalla olevaa lainaa Eurolimiitistä ei välttämättä kannata nostaa. Jos etsii lainaa pitkällä maksuajalla, silloin kannattaa katsoa muita, siihen erikoistuneita lainanmyöntäjiä (esim. tuosta yllä olevasta linkistä).

Jossain määrin huonoksi puoleksi voisi tavallaan mainita myös rahan nostamisen helppouden. Eli se tekstiviestin päässä oleva 3000 € saattaa poltella heikommalla rahapäällä varustettua kaveria vähän turhan paljon..

Eli ei kannata aivan tunnepohjalta nostaa sitä rahaa, vaan kannattaa pitää järki päässä. Ilmaista rahaa ei ole olemassa, vaan se on aina maksettava korkojen kera takaisin.

Yhteenveto

Jos etsii sellaista vähintään tonnin lainaa pidemmällä maksuajalla, kannattaa katsoa muita palveluja, esim. norjalaista Komplett Bankia (ikäraja 23).

Mutta:

Jos olet kohtuujärkevä rahankäyttäjä, on Eurolimiitti hyvä rahanlähde yllättäviin rahatarpeisiin, jotka ajoittuvat joitain päiviä/viikkoja ennen tilipäivää. Tosin, paremman diilin saat sieltä jo mainitulta sisarsivustolta, Suomilimiitistä.

Onko sinulla ajankohtaisia kokemuksia Eurolimiitistä? Laita kommenttia alle.

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here