creditstar kokemuksiaTässä kirjoitelmassa Creditstar kokemuksia ja Hillomaisterin arvostelu.

Creditstar on palvelu, joka tarjoaa 2000 € luottorajalla varustettua luottotiliä, josta voi nostaa lainaa 50-2000 €.

Mutta, onko se luotettava? Onko jotain edullisempia/parempia vaihtoehtoja?

Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksen tästä Creditstar-tietopaketista:

1. Onko Creditstar luotettava?

Yritys Creditstar.fi:n taustalla on Suomeen rekisteröity Creditstar Finland Oy, joka löytyy ihan virallisesta yritys- ja yhteisötietojärjestelmästä (ytj.fi). Tämä puolestaan kuuluu isompaan yhtiöön, Creditstar Groupiin, jota pyöritetään Tallinnasta, Virosta.

Asiakaspalvelun saa kiinni viikon jokaisena päivänä kello 9-21, jolloin myös lainapäätöksiä tehdään. Se toimii puhelimitse (ilmainen numero), sähköpostitse ja chatitse (chat ei tosin vaikuta aina olevan päällä asiakaspalvelun aukioloaikoina).

Kun lukee kokemuksia Creditstarista netistä, ei puolueettomilta keskustelupalstoilta löydy mitään perustavanlaatuista ongelmaa tähän palveluun liittyen. Yhtiö on ollut toiminnassa jo yli 10 vuotta, joten mikään nopeasti pystyyn kyhätty huijaamo ei ole kyseessä.

Eli kyllä, Creditstar on luotettava palvelu.

 

2. Vaatimukset lainan saamiselle

Vaatimukset luottotilin avaamiselle Creditstarissa ovat tällaiset:

  • Ikää vähintään 18 vuotta
  • Suomen kansalaisuus
  • Puhtaat luottotiedot
  • Säännölliset tulot

Yleensä joustoluottoja tarjoavissa yhtiöissä on 20 vuoden ikäraja, mutta Creditstarista irtoaa lainaa myös 18-vuotiaalle.

Maksukykysi tarkistetaan Instantor-palvelun kautta (johon onnistuu kirjautuminen verkkopankkitunnuksillasi). Se katsoo pankkitilisi tuloja/menoja ja tekee arvion luottokelpoisuudestasi alta aikayksikön.

 

3. Lainan ominaisuudet tiivistetysti

Kyseessä on siis jatkuvasti avoinna oleva luottotili – ikään kuin virtuaalinen luottokortti, josta voi nostaa rahaa tarpeensa mukaan, 50-2000€ ja summa on määriteltävissä 5 euron tarkkuudella.

creditstar laina kokemuksia
Kuvakaappaus creditstar.fi

Kun rahaa eli lainaa ei ole nostettuna, ei Creditstarin luottotilistä mene juoksevia kuluja ollenkaan. Ainoastaan, kun rahaa on nostettuna, seuraavat hinnat muodostavat lainan kokonaissumman:

  • Nostokulu: 6 % nostettavasta rahamäärästä
  • Nimellinen vuosikorko: 68 %

Esimerkkilaina:

1000 € laina, 12 kuukauden maksuajalla: todellinen vuosikorko 119,6 %, kuukausilyhennys 123,76 € ja lainasta koituvat kokonaiskustannukset 1485,12 €.

Kuten huomaat, Creditstar ei välttämättä ole se paras paikka ottaa pikalaina pitkällä maksuajalla. Yllä kuvaillun tonnin lainan löytää tyypillisesti noin 1250 € kokonaishintaan, esimerkiksi Credigo-nimiseltä kilpailijalta.

Creditstar sopii sen sijaan lyhyempiaikaiseen ja useasti toistuvaan lainaamiseen ja rahan tarpeeseen. Eli mikäli usein tarvitset rahaa juuri ennen palkkapäivää, on Creditstarin jatkuvasti avoinna oleva luottotili vastaus tarpeeseesi.

 

4. Näin nopeasti saat rahat tilillesi

Voit saada rahaa heti tilillesi, eli käytännössä noin 15 minuutissa, mikäli teet lainahakemuksen Creditstarin aukioloaikoina (ma-su kello 9-21), se menee läpi moitteetta sekä sinulla on pankkitili jossain suuressa pankissa, kuten Nordea, Danske Bank, Osuuspankki, Aktia ja Handelsbanken.

Sinun ei tarvitset alkaa manuaalisesti lähettelemään palkkalaskelmia tai muita liitteitä vaan maksukykysi todennetaan Instantor-palvelun avulla kuten ylempänä tulikin jo todettua.

 

5. Yhteenveto + vaihtoehtoja?

Creditstar on luotettava, nopea ja kohtalaisen edullinen (vain 6 % nostokulu) luottotili. Kuten ylempänä tuli todettua, pidempiaikaiseen lainaamiseen sitä ei kannata käyttää. Mutta mikäli tarvitset usein rahaa ja tällainen aina avoinna oleva luottotili kattaa tarpeesi, käy avaamassa tili Creditstar.fi:ssä.

Entä mitä muita vaihtoehtoja on?

Suosittelumme riippuvat hieman sinun tarpeistasi. Ylempänä linkkasimme jo artikkeliimme, josta löydät hyvät paikat lainata pidemmällä maksuajalla.

Jos puolestaan etsit pikavippiä tai joustoluottotiliä, laitetaan tähän loppuun pari vaihtoehtoa:

  • Pikavippi.fi – erittäin selkeitä pienlainoja, max. 300 €, 6 kk maksuajalla (myös 18 vuotta täyttäneille)
  • Suomilimiitti.fi – tarjoaa täysin ilmaista ensilainaa (max. 1000 €, maksuaika seuraavan kuun loppuun asti, eli käytännössä noin 30-60 päivää – riippuen mihin aikaan kuusta olet rahaa nostamassa)

Löytyikö sopivaa? Entä onko sinulla jo kokemuksia Creditstar.fi:stä? Laita kommenttia alle.

2 KOMMENTIT

  1. Lukuisia lainafirmoja on tullut käytettyä ongelmitta, mutta tämä on todellinen pohjanoteeraus. Nämä Virolaiset eivät noudata mitään määräyksiä. Maksumuistutuksia tulee 3-4kpl ennen eräpäivää, maksuhuomautuskuluja koitetaan periä heti se maksimi 5€ vaikka olisi vain yhden päivän myöhässä ja uhkaillaan perinnällä. Aspan toiminta täysin ala-arvoista, vaikka pyydät että lopettavat sähköposti ja tekstiviesti spämmäämisen aiheettomista muistutuksista niin jatkavat silti. Eivät edes toimita minkäänlaista laskua, vaan ainoa tapa saada maksutiedot on kirjautuminen heidän sivuilleen. Olen riitauttanut aiheettomat laskut ja tehnyt laittomasta toiminnasta rikosilmoituksen.

  2. tähdenlento: Hah mitäs itket, miksi et maksa lainaasi pois? Tottakai heillä on oikeus muistuttaa eräpäivästä, ei siitä pidä loukkaantua, olisit iloinen että sait heiltä lainaa silloin kun sitä tarvitsit. Homma toimii kun maksaa sovitusti lainan pois.

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here