credit24 kokemuksiaTästä artikkelista löydät Credit24 kokemuksia ja pohdintaa siitä, millaiseen käyttöön se sopii.

Onko Credit24 luotettava?

Kuinka nopeasti sieltä lohkeaa lainaa?

Ovatko korot siedettävät vai tuleeko palvelusta sellainen olo, kuin sinulle revittäisiin uutta reikää?

Muun muassa näihin löydät vastauksia tästä Credit24-tietopaketista:

1. Onko Credit24 luotettava? Hillomaisterin analyysi:

Yritys Credit24:n taustalla on IPF Digital Finland Oy. Tämä kuuluu kansainväliseen International Personal Finance Plc -konserniin, joka on listattu Lontoon pörssiin.

Tämä korporaatio pyörittää Credit24-lainapalvelua useammassa eri maassa, joista Suomi on yksi. Eli kyseessä on todella pitkän linjan rahoitusyhtiö, jolla on sulavasti toimiva lainapalvelu.

Yritys tarjoaa asiakaspalvelua suomeksi aamusta iltaan niin puhelimitse, sähköpostitse kuin chatitsekin. Tässä pikaiset yhteystiedot Credit24 Suomen sivustolta:

 • Puhelin: 0800 144 344 (maksuton)
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@credit24.fi
 • Chatti-ikkuna avautuu credit24.com/fi -sivustolla asiakaspalvelun aukioloaikojen sisällä (8-22 välisenä aikana)

Eli kyllä: kyseessä on ihan kotimainen ja luotettava rahoitusyhtiö.

Hae laina Credit24:stä.

2. Credit24 lainan ominaisuudet (muista myös uuden asiakkaan etu):

 • Lainan määrä: 100 – 4000 €
 • Takaisinmaksuaika: 36 kuukauteen eli 3 vuoteen asti
 • Täysin kuluton ensimmäinen laina (kun liityt uutena asiakkaana)
 • Hae laina: Credit24.fi

Credit24 on palvelu, josta saa lainaa heti tilille – tyypillisesti hakemuksen tekemisestä rahojen kilahtamiseen pankkitilille menee 15-60 minuuttia, kun vain teet sen heidän asiakaspalvelunsa aukioloaikana (kello 08-22 välisenä aikana).

Jos on kiire, kannattaa kysäistä esim. heidän asiakaspalvelu-chatistaan, että raha varmasti kulkee rivakasti juuri sinun pankkisi tileille (joskus tiettyihin pankkeihin voi olla hitaammat rahasiirrot).

Teknisesti ottaen Credit24:n tarjoama laina on jatkuvasti avoinna oleva joustoluotto. Tästä ei kuitenkaan koidu juoksevia kuluja, mikäli lainaa ei ole nostettuna. Voit siis käyttää palvelua siten, että nostat sieltä vain yksittäisen lainan ja maksat sen sitten pois.

Credit24-sivustolla on selkeä lainalaskuri, josta näkee heti lainasta koituvat kulut:

credit24 lainalaskuri

Muista myös hyödyntää ilmainen ensilaina:

Credit24 kuuluu niihin palveluihin, jotka tarjoavat uusille asiakkaille tutustumistarjouksena täysin ilmaista ensinostoa.

Avaat luottotilin ja voit nostaa jopa 4000 € asti lainaa ja mikäli maksat sen takaisin kokonaan 1 kuukauden sisällä, et tule maksaneeksi korkoja tai kuluja ollenkaan! Eli nostat vaikkapa 1000 € nyt ja maksat tasan 1000 € takaisin seuraavan 30 päivän sisällä.

Käy katsomassa heidän etusivultaan, mikäli tämä tarjous on vielä voimassa.

PS. Jos olet jo käyttänyt Credit24:ää (eli et ole enää uusi asiakas), katso myös listaamamme 5 palvelua, jossa on täysin kuluton ja koroton ensilaina!

 

3. Vaatimukset lainan saamiselle

Ja tässä tiivistetysti lainan saamisen vaatimukset:

 • Ikää oltava vähintään 19 vuotta (jos olet vasta 18, tutustu esim. Lainastoon)
 • Suomen kansalaisuus
 • Säännölliset tulot (lähetettävä esim. kuva/skannaus palkkalaskelmasta)
 • Oltava suomalainen matkapuhelinliittymä
 • Oltava pankkitili jossakin seuraavista pankeista (ja verkkopankkitunnukset): Nordea, Danske, Osuuspankki, Aktia, Säästöpankki, S-pankki, Tapiola tai Handelsbanken.

Vaikka täytät nämä ehdot, ei se tarkoita, että saat automaattisesti täydellä 4000 euron luottorajalla varustetun tilin. Mutta, henkilökohtaisen hakemuksen tekemällä saat tietoosi paljonko Credit24 on valmis sinulle lainaamaan.

 

4. Palvelun hinnat & takaisinmaksu

Credit24 on markkinoiden muihin joustoluottoihin verrattuna melko kohtuuhintainen. Lainasta koituvat kustannukset muodostuvat seuraavanlaisesti:

 • Vuotuinen nimelliskorko: 40,56 – 95,4 %
 • Nostopalkkio: 0 €
 • Tilinhoitomaksu 0 € / kk
 • Todellinen vuosikorko 49,85 – 153,63%

Plussaa tulee siitä, että yksittäisiin nostoihin ei tule monesta muusta palvelusta tuttua nostopalkkiota, vaan maksat vain korkoja siltä ajalta, kun laina on nostettuna.

Lisäksi tietyistä lisäpalveluista menee erilaisia kuluja, mikäli haluat muutoksia esimerkiksi maksusuunnitelmaan tai luottorajan laskemiseen. Mikäli haluat pitää maksuvapaan kuukauden, maksaa se 20 €.

Takaisinmaksun kanssa ei siis kannata turhia viivytellä, koska nämä kulutusluottojen korot tulevat pitkällä tähtäimellä hyvinkin kalliiksi. Muut palvelut ovat parempia, mikäli etsitään lainaa pitkällä maksuajalla (näistä yksi kova vinkki alempana kohdassa 5).

 

5. Yhteenveto + vaihtoehtoja Credit24:lle

Credit24 on siis jatkuvasti auki oleva joustoluotto. Eli kun sen kerran avaa, on se aina valmiudessa vippaamaan rahaa, mikäli sinulla tulee yllättävä ja nopea tarve rahalle. Esimerkiksi asioilla ollessasi tai vaikka reissussa, jos tulee tarvetta rahalle, voit yksinkertaisesti kirjautua sisään Credit24-tilillesi ja siirtää rahaa pankkitilillesi.

Jos et ole ennen käyttänyt Credit24:ää ja tarvitset lyhytaikaista lainaa, kannattaa ehdottomasti hyödyntää ainakin tuo heidän ilmainen ensilainansa.

Hae lainaa Credit24:stä!

Toinen – hieman suositumpi – vaihtoehto nostaa ilmaista lainaa on Suomilimiitti.fi – sieltä saa täysin kuluttoman 10 – 2000 € ensilainan ja jopa 60 päivän maksuajalla.

Ja mikäli etsit isompaa lainaa (1000 – 60 000 €) ja pitkällä maksuajalla, ja olet yli 23-vuotias, Hillomaisteri suosittelee tekemään lainahakemuksen BankNorwegian.fi:ssä.

..tai lue listauksemme: Top-7 pikalainat pitkällä maksuajalla

Jos sinulla on Credit24 kokemuksia? Kirjoita toki kommentti tuohon alapuolelle.

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here