aasa kokemuksiaTässä artikkelissa Aasa kokemuksia ja vinkkiä, kannattaako sitä käyttää.

Aasa.fi on täysin suomalainen lainapalvelu, joka tarjoaa pikalainaa pitkällä maksuajalla.

Mutta, mitä hyviä/huonoja puolia siinä on? Olisiko parempia vaihtoehtoja?

Muun muassa näihin asioihin saat vastauksia tästä Hillomaisterin aasa.fi-tietopaketista:

1. Onko Aasa luotettava? Yritys taustalla:

Aasa.fi-palvelun taustalla on täysin suomalainen Aasa Oy, joten se noudattaa Suomen lakeja. Samainen yritys pyörittää myös Tonnilaina-nimistä palvelua, joka tarjoaa selkeää 1000€/19kk lainaa. Mutta, Aasa on isompaa lainaa itse valittavaa takaisinmaksuaikaa tarjoava palvelu.

Asiakaspalvelu on Aasa.fi:ssä tavoitettavissa sähköpostitse, chatitse ja puhelimitse. Pientä miinusta tulee siitä, että asiakaspalveluun soittaminen maksaa noin euron minuutissa.

Mutta myös tekstimuodossa saat aspaan yhteyden todella nopeasti – mikäli ylipäätään tälle tulee tarvetta. Sanottakoon nyt tähän väliin, että varsinkin silloin, jos lainan lyhennys uhkaa jäädä maksamatta, tällöin kannattaa heti ottaa yhteys heidän asiakaspalveluun. On molempien (sinun ja Aasa Oy:n) etu, että asiaa sovitellaan ja yritetään löytää ratkaisua jo ennen eräpäivää.

Lyhyesti: Aasa Oy on luotettava, selkeästi hinnastonsa ilmaiseva, kotimainen rahoitusyhtiö.

 

2. Lainan ominaisuudet (2000-5000 €)

Moni lainapalvelu tarjoaa tänä päivänä jatkuvasti avoinna olevaa joustoluottotiliä, jolla pyritään koukuttamaan asiakas ottamaan runsaasti harkitsematonta lainaa.

Aasa.fi on puolestaan palvelu, joka tarjoaa isohkoa lainaa pitkällä maksuajalla kohdennettuna selkeästi ihmisille, jotka lainaavat harkitusti jotain tiettyä hankintaa tai menoerää varten.

Tässä tiivistetysti lainan ominaisuudet:

 • Korko 9,9 – 24,90 %
 • Järjestelypalkkio alkaen 240 €
 • Tilinhoitomaksu 9 € / kk
 • Takaisinmaksuaika: 6-24 kk

Esimerkkilaskelma Aasan nettisivuilta 2000 € laina 2 vuoden maksuajalla tulisi maksamaan tämän verran:

 • Nimelliskorko 9,9 %
 • Järjestelypalkkio 392 €
 • Tilinhoitomaksu 9 € / kk
 • = Todellinen vuosikorko: 42,60 %
 • Lainasta koituvat kokonaiskustannukset: 2814,73 €
 • Kuukausierä: 83,33 €

Se, millä korolla sinä saat lainaa, selviää vääntämällä rahamäärän ja maksuajan haluamaasi asentoon ja tekemällä lainahakemuksen:

aasa laina kokemuksia

 

3. Vaatimukset lainan saamiselle

Nämä asiat vaaditaan, jotta saat puristettua vihreää hilloa Aasasta:

 • Ikää vähintään 20 vuotta
 • Puhtaat luottotiedot, eli ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Vakituinen asuinpaikka Suomessa
 • Säännölliset tulot

Sinun ei mitä todennäköisimmin tarvitse toimittaa mitään liitteitä tai lisädokumentteja, vaan lainahakemuksen täyttää noin 5 minuutissa. Operaatio hoituu erittäin kätevästi myös älypuhelimen ruudulta vaikka olisit liikenteessä.

 

4. Kenelle Aasa laina sopii?

Jos etsit isoa lainaa, saat parhaan hinnan tietenkin omasta pankistasi. Mutta, kun haetaan lainaa ilman vakuuksia ja takaajia, ja tarvitset rahat nopeasti, silloin tilanteen pelastavat nämä netin lainapalvelut.

Eli, jos haet tällaista kertaluontoista, könttäsummaista lainaa suuruudeltaan 2000-5000 €, etkä sitä omasta pankistasi saa, Aasa sopii sinulle loistavasti. Lisäksi sen matalahko ikäraja (20) sallii myös nuorempien hakea isohkoa (mutta silti järkeväkorkoista) pikalainaa.

Jos puolestaan etsit lyhytaikaista lainaa (pystyt maksamaan takaisin 1-2 kuukaudessa), on netistä mahdollista saada lainaa ilman kuluja (<– klikkaa & lue listaamamme 5 palvelua, jotka tarjoavat uusille asiakkaille ilmaista ensilainaa)

Aasa.fi on suurimpaan osaan netin rahoituspalveluihin verrattuna erittäinkin edullinen paikka lainata. Mutta, onko se edullisin? Jatka lukemista:

 

5. Yhteenveto + Aasa.fi:n kilpailijat?

Aasa on siis suomalainen, hyvässä maineessa oleva lainapalvelu. Voit huoletta tehdä lainahakemuksen ja nostaa lainan. Ja jos tulisitkin toisiin aatoksiin, on sinulla oikeus perua laina 14 vuorokauden sisällä sen ottamisesta.

Käy tekemässä lainahakemus Aasa.fi:ssä, niin tiedät millä korolla juuri sinä saat lainaa.

Jos haluat vielä suorittaa hintavertailua, on lainan kilpailutus varsin järkevä toimenpide:

Jos sinulla on ikää 23 tai enemmän, suosittelemme hakemaan kilpailevan lainatarjouksen Banknorwegian.fi:stä. Kyseessä on Suomessa erittäin suosittu norjalainen nettipankki, joka tarjoaa edullista lainaa.

Hae hakemassa molemmista lainatarjous ja valitse edullisempi.

Onko sinulla Aasa.fi:n lainasta kokemuksia? Laita kommenttia alle!

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here