mistä varma pikavippiNiin, mistä lainaa varmasti?

Ainoa 100% varma tapa lienee lainata omalta äidiltä tai kaverilta.

Mutta jos keskitytään näihän netin lainapalveluihin, tässä artikkelissa parhaat paikat, joista irtoaa lähes varma pikavippi.

Seuraavista paikoista lohkeaa lainaa jopa työttömälle, tulottomalle, luottotiedottomalle. Korostan sanaa jopa. Erityisjärjestelyin saattaa siis jopa maksuhäiriömerkinnällä varustettu ihminen saada lainaa (mikäli hän osoittaa kykyä ja halua laittaa taloutensa järjestykseen).

Mutta, aloitetaan:

1. Omalaina – yhdellä hakemuksella jopa 30 lainaamoa haltuun (lainaa alkaen 100 euroa)

lainaa varmasti

Jos et jaksa alkaa ”shoppailemaan” ja vertailemaan eri lainoja, aloita Omalaina.fi:stä.

Se on käytännössä varma paikka saada lainaa – haet sitten pientä pikavippiä, yhdistelylainaa (vanhojen lainojen yhdistäminen yhdeksi) tai mitä tahansa pikalainaa. Vaatimukset:

  • Olet vähintään 18-vuotias
  • Sinulla on suomalainen henkilötunnus
  • Sinulla on suomalainen pankkitili

Eli käytännössä kuka tahansa, jolla henki pihisee, voi hakea lainaa Omalaina.fi:stä.

Lainan määrä on alkaen vain 100 euroa. Maksimissaan 60 000 euroa. Luonnollisesti isommille lainoille on isommat vaatimukset (tulot, ikä, yleinen taloudellinen tilanne oltava hyvässä kunnossa), mutta pienemmille lainoille on löyhemmät vaatimukset.

Omalaina.fi:ssä voi hakea käytännössä kuka tahansa lainaa; työtön, eläkeläinen, opiskelija. Jopa maksuhäiriömerkintä ei ole este hakemiselle. Harva rahoitusyhtiö tosin on valmis lainaamaan luottotiedottomalle rahaa.

Omalaina.fi on suomalaisen LVS Brokers Oy:n pyörittämä, luotettava palvelu. Ja, tekemällä hakemuksen et vielä sitoudu mihinkään.

Tee hakemus ja katso millaisia tarjouksia saat: Omalaina.fi


2. Lainasto – lähes varma pikavippi (100 – 3000 euroa)

mistä lainaa varmastiJos pohdit mistä löytyy varma pikavippi, Lainasto.fi, keskittyy tällaisiin pieniin pikavippeihin.

Tarkemmin ottaen, se on joustoluotto, jossa on luottoraja 3000 euroon asti. Kun avaat joustoluoton, saat virtuaalisen luottokortin, jolla voi maksaa verkko-ostoksia tai nostaa rahaa omalle pankkitilille.

Vaatimukset lainaajalle:

  • 18 vuoden ikä
  • ei maksuhäiriömerkintöjä
  • säännölliset tulot

Palvelua pyörittää suomalainen GF Money Consumer Finance Oy, joka on toiminut alalla jo vuosikausia. Luotettava on.

Hae laina: Lainasto.fi


3. Vippi – toinen lähes varma joustoluotto (lainaa 100-10000 euroa)

mistä varma pikavippi tai joustoluotto

Vippi.fi:tä pyörittää jo vuosikausia Suomessa lainapalveluita operoinut Tact Finance Oy.

Lainaajalle ei kohdistu kovin suuria vaatimuksia, eli sieltä saa käytännössä varmasti lainaa, jos hakija ei ole aivan täysi kävelevä (tai rullatuoleileva) taloudellinen katastrofi.

Vaatimukset ja pikafaktat Vippi.fi:stä:

  • ikäraja 18 vuotta
  • oltava suomalainen henkilötunnus ja pankkitili

Hakemuksen tekeminen kestää viitisen minuuttia ja saat lainapäätöksen heti. Vippi.fi keskittyy nopeuteen ja helppouteen ja se tituleeraakin itseään Suomen suosituimpana vippinä.

Tee hakemus: Vippi.fi

Yleisiä aiheeseen liittyviä kysymyksiä, kun haussa on ”varma pikavippi”:

Mistä varma laina luottotiedottomalle?

Omalta äidiltä tai muulta läheiseltä.

Ei siihen oikein voi muuta sanoa.

Jos omat luottotiedot ovat menneet, se on periaatteessa signaali rahoitusyhtiölle, että sinuun ei voi luottaa. Kysy siis itseltäsi, että miksi he lainaisivat sinulle? Yleensä ainoa tapa saada laina luottotiedottomana, on hakea ns. järjestelylainaa. Lainaa, jossa yhdessä rahoitusyhtiön kanssa yritetään ratkaista sinun ongelma. Eli se vaatii hakijalta sen, että myöntää omaavansa ongelman.

Mistä varma laina ulkomailta luottotiedottomalle?

Yllättävän moni googlailee ”lainaa virosta ilman luottotietoja”. No, voi sanoa, että täysin mahdoton ajatus. Ajattele asiaa lainaajan kannalta. Jos nyt joku latvialainen jannu ottaisi sinuun yhteyttä ja pyytäisi 100 euroa lainaan, antaisitko?

Mistä varma yhdistelylaina?

Yhdistelylainat, jolla siis maksetaan vanhat osamaksut ja pikalainat pois, ja aletaan maksamaan yhtä könttäsummaa takaisin, löytyy parhaiten noista lainan kilpailutus palveluista, kuten Omalaina.fi:stä, Rahalaitos.fi:stä ja Zmarta.fi:stä.

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä tai luottotiedot menneet, ja haluat löytää yhdistelylainan, on vielä pari vaihtoehtoa:

Esimerkiksi Svea tarjoaa järjestelylainaa, jossa kartoitetaan manuaalisesti jokaisen hakijan taloudellinen tilanne. Myös Takuusäätiö tarjoaa mahdollisuutta järjestelylainaan. Heillä on myös ilmaista neuvontaa joko chatitse tai puhelimitse velkaongelmaisille. Kannattaa ehdottomasti ottaa yhteys sinne, jos sinulla on velkoja, joista et pääse eroon etkä tiedä miten ratkaista käsilläsi olevaa ongelma.

Sen voi sanoa, että ratkaisu ei ole ottaa lisää lainaa ja lähteä ryyppäämään ja uhkapelaamaan. Ei, vaan ratkaisu on a) ongelman myöntäminen itselle ja b) avun hakeminen esimerkiksi läheiseltä tai Takuusäätiöltä.

Yhteenveto

Jos pohdit vielä, että mistä lainaa varmasti, niin helpoin ja nopein tapa on aloittaa tuolta Omalaina.fi:stä. Siellä on laidasta laitaan erilaisia lainapalveluita – aina 100 euron ”pikavipeistä” isoihin, kymmenien tuhansien eurojen lainoihin.

Jos oma taloudellinen tilanne ei salli lainaamista näistä palveluista (esim. luottotiedot menneet), silloin lienee paras tapa laina rahaa tutulta. Kannattaa tosin maksaa lupaamaansa ajankohtaan mennessä takaisin, ettet menetä ”luottotietojasi” myös heitä kohtaan.

Millaisia kokemuksia sinulla on aiheesta? Kommentoi.

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here