eurovippi kokemuksiaTässä Hillomaisterin kirjoitelmassa Eurovippi kokemuksia ja rehti tuomio siitä, kannattaako sitä käyttää.

Kyseessä on pikaisella vilkaisulla katsottuna varsin hyvän oloinen palvelu, mutta tarkempi tutkiskelu paljastaa aivan muuta.

Tässä 3 osaan jaettu tietopakettimme Eurovippi.fi:stä ja sen taustalla olevasta yrityksestä (lopuksi vielä hyviä vaihtoehtoja Eurovipille):

1. Yritys Eurovippi.fi:n taustalla – luotettavuus?

Eurovippi.fi on lyhyesti sanottuna epäluotettava palvelu. Mikäli tilanteeseen tulee muutosta, palaamme päivittämään tätä artikkelia.

Perustelut:

Kyseessä ei ole Suomeen rekisteröity yritys vaan palvelun taustalla olevaksi yritykseksi ilmoitetaan FourFinance Global S.A. Heidän nettisivuillaan, eli Eurovippi.fi:ssä kyllä ilmoitetaan ”Y-tunnus”, mutta:

Kun syöttää ko. Y-tunnuksen ytj.fi:hin (virallinen yritystietokanta), kertoo se, että kyseinen tunnus kuuluu ”Lammin Apteekki”-nimiselle yritykselle.

fourfinance kokemuksia

Firman nimi on siis aivan eri, eri toimiala ja katuosoite on kaukana Helsingistä. Eli sivuilla ilmoitettu Y-tunnus ei täsmää.

Eurovipillä on puhelimitse toimiva asiakaspalvelu, mutta se maksaa pari euroa per minuutti!

Tämä samainen FourFinance Global S.A pyörittää tiettävästi myös lukuisia muita lainasivustoja, kuten capitum.fi, creditguru.ch, vikinglaina.fi ja finncredit.fi. Lisääkin voi olla, eli vinkkinä: kannattaa aina katsoa lainantarjoajan rekisteriselosteesta, että kyseessä on Suomeen rekisteröity yritys.

Eli oikein mikään ei anna luotettavaa kuvaa tästä palvelusta..

 

2. Eurovippi kokemuksia netin keskustelupalstoilta

Kun googlaa Eurovippi kokemuksia/huijaus/muuta vastaavaa, tai tuota yllä mainittua FourFinance Global S.A:ta, eivät tulokset ole kovin mairittelevia.

Jotkut ovat tiettävästi ihan onnistuneesti ottaneet sieltä lainaa ja maksaneet takaisin, mutta riski ei ole sen arvoista:

Monilla on käynyt niin, että he ovat hakeneet lainaa, saaneet hyväksytyn päätöksen, mutta rahoja ei ole ilmestynyt tilille. Seuraavaksi onkin sitten tullut jo lasku.

Toisaalla taas puhutaan, että he eivät ole ottaneet lainaa, mutta heille on tullut pieni lasku ko. yrityksestä. Joissakin tapauksissa ilmeisesti lainahakemus on jäänyt kesken, jolloin Eurovippi on saanut henkilötiedot, jonka perusteella sitten lähettää aiheettomia laskuja.

Jos olet ottanut lainan ja mennyt jo ansaan, kannattaa lukaista MuroBBS:stä tämä viestiketju. Siellä on melko tuoreita vinkkejä aiheeseen liittyen, mikäli olet erehtynyt käyttämään ko. puljun palveluita ja olet jonkinlaisen huijauksen uhri.

Jos et ole koskenutkaan vielä tähän palveluun, hyvä, jatka lukemista:

 

3. Hyviä vaihtoehtoja Eurovipille

Eli, periaatteessa Eurovippi vaikuttaa selkeältä ja helposti ymmärrettävältä palvelulta, mutta koska luotettavuus on mitä on, ei sitä kannata käyttää.

Mutta ei hätää, markkinoilta löytyy kyllä täysin Suomen lakien mukaan toimivia ja Suomeen rekisteröityjä lainapalveluita. Tässä suosituksia:

Ensinnäkin kannattaa hyödyntää monen yhtiön tarjoamat ilmaiset ensilainat uusille asiakkaille. Eli lue artikkelimme: 5 palvelua, josta ilmainen ensilaina!

Näissä ilmaisissa ensilainoissa on tosin yleensä lyhyet maksuajat (1-2 kk). Mikäli etsit pikalainaa pidemmällä takaisinmaksuajalla, katso listaamamme TOP 5 paikat, josta saa lainaa pitkällä maksuajalla!

Ja jos hetkeksi palataan alkuperäiseen aiheeseen: Millaisia kokemuksia sinulla on Eurovipistä tai FourFinancesta? Laita kommenttia alle!

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here