helppoa rahaaOnko helppoa rahaa olemassa?

Saako sitä VAIN laittomasti tai muilla hämäräperäisillä keinoilla?

Kuta kuinkin juuri näinhän se menee.

Mutta käydään nyt läpi muutamia eri tapoja hankkia rahaa helposti – joko netissä tai muualla:

1. Helppoa rahaa uhkapeleillä ja vedonlyönnillä

Ennen vanhaan tämä on saattanut toimia paremmin, kun nettikasinot jakoivat suoranaisesti ilmaista rahaa uusille asiakkailleen.

Tai vedonlyöntimaailmassa oli ennen useammin ns. arbitraasitilanteita, joissa kaksi tai useampi vedonlyöntisivusto oli antanut johonkin otteluun varsin ristiriitaisia kertoimia. Sitten vain pelaamalla ottelun/tapahtuman jokaista vaihtoehtoa ristiin eri vedonlyöntisivustoilla, pääsit voitolle – päättyi urheilutapahtuma miten tahansa.

Mutta, tänä päivänä näitä taitaa olla harvemmin sekä niihinkin liittyy erilaisia riskejä.

Turvallisempi tapa saada helppoa rahaa näiltä pelisivustoilta on ihan vain käyttää hyödykseen heidän bonuksiaan. He tarjoavat usein esimerkiksi 100 tai 200 % bonusta uudelle asiakkaalle, joka tekee ensimmäisen rahatalletuksen. Eli jos siirrät esimerkiksi 50 €, niin saat 100% bonuksella sen tuplattua, eli yhteensä 100 € pelitilillesi.

Sitten vain pelit pyörimään ja häviämään. Eikun. Kyllä sieltä joku aina jotain voittaakin.

Kannattaa toki muistaa, että et voi samantien nostaa sitä 100 euroa sieltä ulos, vaan bonusraha pitää ”kierrättää” tietyn monta kertaa ennen kuin sen voi nostaa rahana ulos.

2. Helppoa rahaa lainaten (hyödynnä ilmaiset lainat)

Netistä saa haettua lainaa suorastaan pelottavan helposti. Tästä on todisteena maamme yli 400 000 maksuhäiriömerkinnällä varustettua kansalaista.

Jos aiot hakea lainaa, hyödynnä ihan ensiksi markkinoilla olevat ilmaiset ensilainat.

Nämä ovat sellaisia eräästä hampurilaisravintolasta tuttuja, euron juuston kaltaisia sisäänheittotuotteita, joilla lainapalvelut houkuttelevat uusia asiakkaita. Eli asiakas houkutellaan sisään tällä yhdellä ilmaisella nostolla (joka voi tyypillisesti olla 500-1000 euroa ja maksuaikaa 14-60 päivää). Eikä siinä mitään. Hyvinhän ne toimivat, joten käy hyödyntämässä ilmainen ja helppo raha pois kuljeksimasta (kunhan vain saat maksettua sen takaisin ajallaan).

Paras paikka hakea ilmainen laina (2000 € asti, 30 päivää maksuaikaa) on Ferratum.fi.

3. Helppoa rahaa netissä? Onko sitä?

Ennen vanhaan netissä oli palveluja, jossa otit tietokoneen ruudullesi jotain mainosbannereita vilkkumaan, josta sitten sait jotain hiluja. Aina välillä tulee erilaisia villityksiä tai suorastaan kusetuksia, kuinka saada mukamas helppoa rahaa netistä.

Tänä päivänä on esimerkiksi jotain kyselyitä, joita täyttämällä voi hankkia lisätuloja kotona. Voit saada esimerkiksi 5 € per täytetty kysely tai sitten saada lahjakortteja.

Tai sitten jos käytät usein jotain palveluja, kuten hotellivarauskoneita tai vaikka niitä uhkapelisivustoja, voi niistäkin tienata rahaa, jos niitä suosittelee kavereilleen. Esimerkiksi Booking.comilla taisi olla jokin diili, jossa suosittelija (sinä) saisit 15 €, ja kaverisi myös 15 €, mikäli hän päätyisi varaamaan hotellinsa sinun lähettämän linkin kautta.

Yleensä netissä tienaaminen vaatii ihan oikeasti työtä ja vaivannäköä. Järkevämpiä alustoja netissä löytää keikkaluontoista työtä, ovat Fiverr.com ja Upwork.com. Esimerkiksi kun Fiveriin laitat hakusanaksi ”Finnish”, niin saat vähän osviittaa millaisia palveluja muut suomalaiset siellä myyvät. Yleensä ne on käännöstöitä tai vaikka voice over -keikkoja, jossa puhut suomeksi esimerkiksi johonkin mainosvideoon.

4. Ala striimaamaan tai tubettamaan

Jos olet hyvä esiintymään/kirjoittamaan/tekemään jotain uutta ja ihmeellistä, saattaa some-vaikuttajan ”ammatti” olla helppo tapa ansaita rahaa.

Tosin, ei sekään helppoa ole. Sinun pitää tarjota ihmisille joko jotain hyötyä tai viihdettä. Eli ala miettimään miten voit auttaa ihmisiä. Tai jos sinulla on hyvin muodostunut takapuoli, sitten vain ottamaan belfieitä, kasvattamaan Instagram-fanipohjaa ja sitten kun seuraajia on tarpeeksi, ala tekemään yhteistyöjuttuja eri yritysten kanssa. Tällöin yhdellä kuvalla voi tienata jopa tuhansia euroja.

Tai nykyään myös Twitch on kova juttu Suomessa ja maailmalla. Siellä on ihmisiä, jotka striimaavat mitä tahansa tekemisiään – pelaamista tai muuta – ja ihmiset antavat tälle tippiä.

5. Paras tapa tehdä helppoa rahaa nopeasti (järkevin tapa):

Jos pohdit miten saada rahaa täysin laillisesti ja moraalisesti ”kestävimmällä” tavalla, ala myymään vanhaa tavaraa varastoistasi ja kaapeistasi.

Tori.fi:ssä ja Huuto.netissä myydään ja ostetaan kaikkea mahdollista. Eli lopeta laiskottelu ja ala ”oikeisiin” töihin. Aloittaminen on vaikeinta, mutta kun saat ensimmäisen myynnin hoidettua, pääset kunnolla vauhtiin. Jos olet siis työtäpelkäämätöntä ihmistyyppiä.

Myymisen opetteleminen on yksi parhaita taitoja, jonka voit oppia elämässäsi. Teemme jatkuvasti ”myyntityötä” eli yritämme saada muut ihmiset toimimaan haluamallamme tavalla (yritit siten iskeä naista tai miestä baarissa, suostutella työhaastattelijaa ottamaan sinut töihin tai vaikka yrittämään saamaan lapsesi syömään lautasensa tyhjäksi). Kun alat käymään kauppaa, opit siinä paljon enemmän kuin että ottaisit vain lainaa tai muuta ”helppoa” rahaa.

PS. jos sukulaiset tai tutut haluavat päästä romuistaan eroon, tarjoudu hakemaan ne pois ilmaiseksi. Sitten vain otat niistä hyvät myyntikuvat, kirjoitat hyvän myyntitekstin ja laitat nettiin myyntiin.

Yhteenveto

Suoraan sanottuna voi olla ihan vain parempi, että unohdat koko ”helppo raha” -idean. Sitä ei ole olemassa, ellet sitten saa sitä perintönä tai muuten hopeatarjotin poikittain peräaukkoon tungettuna.

Ja jos joku yrittää sinulle ”myydä” jotain ideaa, jossa pääset tienaamaan rahaa helposti, kannattaa aina kyseenalaistaa asiaa. Jos tämä tyyppi oikeasti tietäisi miten tehdään helppoa rahaa, miksi hän kertoisi siitä sinulle?

Eli älä usko ainakaan niitä nigerialaisia prinssien serkkuja, jotka haluavat antaa sinulle 74 miljoonaa dollaria lahjoituksena (kunhan vain ensin siirrät heille 10 000 dollaria asian käsittelyä varten).

Yleensä paras tapa saada sitä helppoa (vaikeaa) rahaa on vain opetella myymään, tekemään enemmän työtä, ryhtymään some-vaikuttajaksi tai perustamaan oma firma.

Mutta, mutta. Eihän nykyihminen sellaista jaksa tehdä. Kaikki pitäisi saada nyt ja heti ja helposti. Jees. Tee mitä vittua lystää.

Mitä mieltä helposta rahasta? Kommentoi alle.

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here